Cum se adaptează oglinzile auto

Folosind oglinzile dvs. auto este o abilitate necesară de a avea atunci când conduceți. Știind cum să ajustați aceste oglinzi și unde să le poziționați corect este foarte important pentru a vă asigura că acestea sunt eficiente. Există două tipuri de oglinzi pe care le utilizați în primul rând când conduceți: oglinzile aripii (adesea numite oglinzi laterale) și oglinda retrovizoare. Oglinzile aripilor se află pe ambele părți ale mașinii chiar în afara ferestrelor din față. Oglinda din spate este situată lângă șofer, atașată la parbriz la nivel de ochi. Trebuie să știți cum să ajustați toate acestea pentru a conduce în siguranță.

Pași

Partea 1 din 2:
Ajustarea oglinzilor de aripă
  1. Imagine intitulată Reglați oglinzile mașinilor Pasul 1
1. Asigurați-vă că stați pe scaunul șoferului. Oglinzile reflectă lumina. Aceasta înseamnă că ceea ce vedeți va fi diferit în funcție de perspectiva pe care o căutați. Odată ce stați pe scaunul șoferului, veți fi aproape setați să începeți ajustarea oglinzilor.
  • Imagine intitulată Reglarea oglinzilor auto Pasul 2
    2. Mutați scaunul, astfel încât să vă aflați la o înălțime și o adâncime confortabilă. Acest lucru va avea, de asemenea, un impact asupra a ceea ce vedeți când vă uitați la oglinzile dvs. Poziționați scaunul, astfel încât să vă simțiți ca picioarele dvs. să se odihnească ușor pe pedale și că puteți vedea confortabil peste partea din față a mașinii.
  • Verificați dacă puteți ajunge confortabil cu stickul de viteze și volanul.
  • Utilizați o pernă pentru a vă mări înălțimea dacă sunteți deosebit de scurt și nu puteți vedea peste partea din față a mașinii.
  • Imagine intitulată Reglarea oglinzilor mașinii Pasul 3
    3. Utilizați butoanele pentru a muta oglinzile reglate electronic. Pe măsură ce tehnologiile au progresat, metoda fizică prin care schimbați unghiul oglinzilor dvs. sa schimbat dramatic. În mașinile moderne, multe sisteme au fost trecute la mișcarea electronică.
  • Butoanele pentru acest lucru vor fi localizate în mod normal doar în partea dreaptă a volanului și vor avea patru săgeți pe ele indicând direcția de mișcare pentru oglindă.
  • De asemenea, va fi, de obicei, un comutator de control stânga / drept pentru a alege care oglindă pentru a vă deplasa.
  • Dacă nu puteți găsi controalele, capul online și verificați, deoarece unii pot fi ascunși în locuri neobișnuite.
  • Imagine intitulată Reglarea oglinzilor auto Pasul 4
    4. Utilizați mâna pentru a regla oglinzile manuale. Cele mai vechi mașini vor avea în continuare oglinzile ajustate manual. Modul în care acest lucru este de obicei destul de simplu, veți împinge pur și simplu oglinda în orice poziție vă place.
  • Imagine intitulată Reglarea oglinzilor auto Pasul 5
    5. Reglați planul stâng al oglinzilor. Dacă ați făcut corect, veți putea doar să vedeți marginea spatelui mașinii. Dacă puteți vedea o mulțime de mașina dvs., oglinda este prea departe și dacă nu puteți vedea niciuna dintre mașină, oglinda este prea departe. Ambele situații vă vor mări blindspot-ul.
  • Veți avea un blindspot indiferent de cât de bine ajustați oglinzile dvs., dar scopul este de a minimiza acest orb.
  • Imagine intitulată Reglarea oglinzilor auto Pasul 6
    6. Reglați planul sus al oglinzilor. Dacă se face corect, orizontul va fi în mijlocul oglinzii, iar drumul va arăta plat, mai degrabă decât înclinat, merge înapoi. Majoritatea oamenilor uită că puteți deplasa și oglinzile aripii în sus și în jos. Acest lucru are un impact destul de mare asupra a ceea ce vedeți când vă uitați la oglinzile dvs.
  • Acesta este un set care va varia foarte mult cu înălțimea șoferului, astfel încât atunci când conduceți o mașină pentru prima dată, verificați întotdeauna acest lucru.
  • Partea 2 din 2:
    Mutarea oglinzii din spate
    1. Imagine intitulată Reglarea oglinzilor auto Pasul 7
    1. Stați în poziția dvs. de conducere confortabilă normală. La stabilirea poziției oglinzii, având poziția potrivită este foarte importantă, deoarece va afecta foarte mult ceea ce vedeți în oglindă. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă ședința într-o poziție neobișnuită, deoarece dacă faceți acest lucru, atunci când conduceți, ceea ce vedeți va fi foarte diferit când ați setat oglinda.
    • Iau o proprietate personală aici în ceea ce privește cunoașterea modului în care stați atunci când conduceți. De exemplu, dacă știți că stați înalt când conduceți, stați înalt când setați oglinzile.
  • Imagine intitulată Reglați oglinzile mașinilor Pasul 8
    2. Deplasați oglinda retrovizoarei astfel încât să puteți vedea întreaga fereastră din spate. Acest lucru va însemna că aveți o gamă maximă de viziune care va fi egală pe ambele părți.
  • Veți putea vedea destul de departe înapoi în benzile din spatele dvs. dacă oglinda este pe unghiul corect.
  • Folosiți această oglindă cel mai adesea în timp ce conduceți astfel încât scopul să vă puteți uita rapid la el, să obțineți imaginea și să vă uitați înapoi la drum.
  • Imagine intitulată Reglarea oglinzilor auto Pasul 9
    3. Porniți setarea vizualizată pentru a evita strălucirea. Când folosiți această oglindă pe timp de noapte, mașinile din spatele dvs. vor avea luminile pe sens, va fi cel mai probabil o strălucire. Cele mai multe mașini au o setare de noapte pentru această oglindă pe care o puteți activa. De obicei, puteți găsi butonul atașat la oglinda de dedesubt sau pe partea laterală a acestuia.
  • Această setare reduce pur și simplu strălucirea pe care va trebui să o faceți.
  • Având setarea pe parcursul zilei nu va face o mare diferență dacă uitați de ea, dar pentru că a intrat în lumină, încercați să vă amintiți să o opriți.
  • Imagine intitulată Reglați oglinzile mașinilor Pasul 10
    4. Răsturnați oglinda cu susul în jos dacă aveți peste 6 metri (1.8 m) picioare înalte. Aceasta repoziționează oglinda, astfel încât marginea inferioară este de 1 inch (2.5 cm) - 2 inci (5.1 cm) mai mare decât este în mod normal. Aceasta înseamnă că fața orb pentru un driver deosebit de înaltă este substanțial mai mic.
  • sfaturi

    Când vă uitați la oglinda dvs. interioară, oglinda trebuie să fie într-o poziție în care trebuie doar să vă mișcați ochii, mai degrabă decât capul întreg, pentru a vedea imaginea.

    Avertizări

    Întotdeauna amintiți-vă că aveți pete orb, indiferent de cât de bine ajustați oglinzile dvs. sunt. Ca atare, întotdeauna transformați-vă fizic capul și verificați când luați decizii pe drum.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar