Cum să pliați un jumperoo

Jumperoos sunt dispozitive distractive care vă pot menține copilul fericit și activ. Dar ele pot, de asemenea, să ia o cantitate bună de spațiu și sunt voluminoase atunci când sunt complet înființate. Indiferent dacă doriți să vă puneți Jumperoo în depozit, pregătiți-o pentru transport sau mutați-o temporar, dezasamblarea Jumperoo și apoi plierea ei este cea mai ușoară modalitate de ao pregăti pentru orice ar putea fi necesar să faceți.

Pași

Partea 1 din 2:
Plierea Jumperoo
  1. Imagine intitulată Fold un Jumperoo Pasul 1
1. Localizați butonul de eliberare. Jumperoo are un buton la baza unuia dintre picioare care, atunci când este apăsat, permite ca întregul Jumperoo să fie luat în afară. Găsiți acest buton.
  • Imagine intitulată Fold un Jumperoo Pasul 2
    2. Apăsați butonul de eliberare. Pe măsură ce apăsați butonul de eliberare, unul dintre tuburile de bază ar trebui să detașeze de picior.
  • Imagine intitulată Fold un Jumperoo Pasul 3
    3. Pliați tuburile de bază detașate spre centru. Picioarele ar trebui să se plieze unul în celălalt. Gândiți-vă la acest lucru ca și cum ați închide o carte, picioarele și tuburile de bază sunt capacele. Ei ar trebui să se întâlnească cu ușurință.
  • La sfârșitul acestei etape, tuburile de bază ar trebui să semene cu o ovală cu capete ascuțite.
  • Imagine intitulată Fold un Jumperoo Pasul 4
    4. Rotiți sau să redați scaunul lateral. Acest lucru se va întâmpla în timp ce îndoiți tuburile de bază în ele însele, dar ar trebui să ghidați și scaunul pe măsură ce tuburile se prăbușesc.
  • Scaunul ar trebui să stea perpendicular pe podea.
  • Imagine intitulată Fold un Jumperoo Pasul 5
    5. Urmați manualul de instrucțiuni dacă aveți unul. Deși Jumperoos au un design general, unele modele specifice pot avea piese diferite sau pot lucra în moduri diferite de altele. Aveți grijă să vă uitați peste manualul de instrucțiuni, dacă este posibil.
  • Partea 2 din 2:
    Stocarea Jumperoo
    1. Imagine intitulată Fold un Jumperoo Pasul 6
    1. Puneți Jumperoo într-un dulap sau alt spațiu îngust. Când este complet îndoită, Jumperoo este mult mai slăbit decât atunci când este configurat. Profitați de această scădere a dimensiunii, punându-l într-un dulap neplăcut sau între un perete și o bucată de mobilier.
  • Imagine intitulată Fold un Jumperoo Pasul 7
    2. Plasați jumperoo sub pat sau canapea. Deoarece Jumperoo este mai subțire când este îndoit, ați putea să o dezactivați lateral și să o păstrați sub un pat, pat, canapea sau altă piesă de mobilier.
  • Imagine intitulată Fold a Jumperoo Pasul 8
    3. Păstrați jumperoo într-un bin mare sau piept. Dacă doriți ca Jumperoo să fie complet din vedere, sau dacă intenționați să o păstrați în depozit pentru o perioadă lungă de timp, se poate potrivi în interiorul unui container mare de un fel. Păstrați-o aici până la data viitoare când aveți nevoie de el.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar