Cum de a conduce pe autostradă

Autostrada conducerea este o parte esențială a învățării de a opera o mașină, de a conduce pe autostradă vă poate economisi timp și vă puteți duce la locurile mai ușoare. Conducerea pe autostradă poate fi puțin înfricoșătoare la început, dar este simplă odată ce înțelegeți totul.

Pași

  1. Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 1
1. Alegeți o autostradă și un timp.Cel mai bine este să începeți când știți că autostrada nu va fi aglomerată.Weekend-urile și seriile sunt cele mai bune.Acordați atenție rapoartelor de trafic din zona dvs.Asigurați-vă că știți exact unde vă duceți și nu aveți nici un loc pentru a merge ceva timp.
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 2
    2. Învață să operezi mașina la viteze mai mici.Asigurați-vă că știți toate legile și "Reguli ale drumului," inclusiv cum arată diferite tipuri de benzi și limitele de viteză locale.
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 3
    3. Asigurați-vă că frânele mașinii dvs., luminile, semnalele de transformare, direcția, transmisia și toate celelalte părți funcționează în siguranță.Obțineți mașina inspectată și fixată dacă este necesar.Autostrada este cel mai rău loc posibil pentru o defalcare.
  • Imagine cu denumită unitatea pe autostrada Pasul 4
    4. Începeți într-o zi când vremea este clară și uscată.Întunericul și vremea rea ​​fac eforturi mai dificile și nu ar trebui să fie primul pas al începătorului.
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 5
    5. Începeți să conduceți de pe calea de acces, apoi capul pentru autostrada pe rampă.Nu luați prea repede pe rampă, dar când vii, ar trebui să vă apropiați de viteza traficului de autostradă (ceea ce ar putea fi în acel moment).
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 6
    6. Pe măsură ce veniți pe rampă, utilizați semnalul dvs. de întoarcere, verificați fața dvs. orb și oglinzile, așteaptă cu nerăbdare din nou și fuzionați pe autostradă.Trebuie să urmăriți mașinile de pe autostradă și să ajustați viteza pentru a intra în autostradă în condiții de siguranță.Deși mulți oameni vor schimba benzile la stânga pentru a da mai multă cameră mașinilor, nu este responsabilitatea lor să vă lase pe autostradă.Odată ce ați fuzionat în siguranță pe autostradă, potriviți viteza la fluxul de trafic.
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 7
    7. Practicați schimbarea benzilor pe măsură ce sunteți croazieră pe autostradă.Utilizați semnalul dvs. de întoarcere, oglinzi și priviți la fața dvs. orb în fiecare dată.Amintiți-vă când conduceți pe autostrăzi pe care ar trebui să le stați întotdeauna în cea mai îndepărtată banda spre dreapta, dacă nu treceți un vehicul în mișcare mai lent în fața dvs.Ați văzut probabil semne care au citit, "FOLOSIȚI BANDA DIN DREAPTA CU EXCEPȚIA DEPĂȚIRILOR."Dacă toată lumea a urmat această regulă congestionarea traficului ar fi mult mai puțin severă.Dacă vă aflați în benzile "mai rapide" (benzi stângi) și există un spațiu mare în fața dvs. și a multor mașini din spatele dvs., obstrucționează traficul.Schimbați în siguranță benzile spre dreapta pentru a permite traficului să treacă.Nu este treaba dvs. de a aplica limitele de viteză prin obstrucționarea traficului pe autostradă.
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 8
    8. Odată ce vă simțiți confortabil benzile, încercați să treceți alte mașini.Asigurați-vă că le dați o mulțime de spațiu și nu tăiați niciodată în fața nimănui.
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 9
    9. Când sunteți gata să coborâți pe autostradă, găsiți o rampă potrivită și obțineți în banda corectă, utilizând pașii pentru a schimba benzile.De îndată ce rampa off-rampă se îndepărtează de autostrada principală, începeți să încetiniți, pe rampă ar putea fi un semn de limită de viteză pentru a urmări.
  • Imagine intitulată unitatea pe autostrada Pasul 10
    10. Odată ce ați de pe autostradă, puteți să vă întoarceți acasă sau căutați o altă rampă și puteți practica mai multă autostradă.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practică, practică, practică.Acest lucru pare ca o mulțime de pași de urmat, dar foarte curând va fi un obicei ușor.
  • Nu beți alcool sau cofeină înainte de a începe să conduceți.(De fapt, în multe locuri este ilegal să aibă chiar și un recipient deschis al unei băuturi alcoolice în mașină.)
  • Dacă nu ești bun la navigare, ai cineva care deja știe cum să te ducă să te ducă pe autostradă înainte să o faci singur.În acest fel, veți ști exact unde mergeți și va elimina îngrijorarea de a se pierde.
  • Practicați primele câteva ori cu un șofer experimentat în mașină.Veți dori un amic de-a lungul în cazul în care ceva nu merge bine, pentru a vă ajuta să navigați și să vă avertizați dacă sunteți pe cale să loviți ceva.De asemenea, cu o altă persoană din mașină, puteți conduce în benzile de carpool.
  • Niciodată, nu schimbați niciodată benzile fără semnalizare și verificare mai întâi la fața locului. În caz contrar, ați putea schimba benzile chiar într-o altă mașină pe care nu ați știut-o.O mică oglindă orbită de orbire a rămas spre colțul inferior al oglinzii laterale (unde altfel ar reflecta mașina dvs.) poate ajuta cu acest lucru, dar amintiți-vă ceva în ele este mult mai aproape decât se pare, și ar trebui să priviți oricum.
  • Purtați întotdeauna centura de siguranță.Fara exceptii.Dacă mașina se mișcă, ar fi bine să fii îndoit.
  • Asigurați-vă că aveți o asigurare adecvată (indiferent de ce este cerut de lege) înainte de a conduce.Este de la sine înțeles că licența dvs. ar trebui să fie valabilă și actualizată, de asemenea.
  • Este posibil să fie mai ușor să aflați mai întâi o mașină cu o transmisie automată.Mai ales cu o mașină automată cu motor recent, nu vă fie frică să mergeți pe accelerator greu, ceea ce va face ca mașina să se schimbe într-o treaptă inferioară și să accelereze mai repede și mai zgomotos, când este necesar.Se presupune că a face acest lucru pentru a genera puterea completă pentru care este proiectată mașina.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar