Cum de a conduce o mașină nouă

Ești încântat să ajungi în spatele volanului mașinii tale noi, dar ce poți face pentru ao menține ca noul? Ați auzit că ar trebui să "rupeți" un nou vehicul ușor, dar și că mașinile moderne sunt pregătite pentru un antrenament major chiar de la început. Și cum ar trebui să urmăriți toate butoanele nefamiliare, comutatoarele și manometrele în timp ce sunteți pe drum? Pentru noile mașini de astăzi, faceți doar câteva "rupere" minore și luați timp să vă obișnuiți cu componentele nefamiliare.

Pași

Metoda 1 din 2:
Luând ușor motorul și frânele
  1. Imagine intitulată un nou pas cu pas 1
1. Conduceți încet timp de 5-10 minute de fiecare dată când începeți. Permiterea motorului "slăbiți" cu o singură conducere ușoară de fiecare dată când ajungeți în spatele volanului poate ajuta la atingerea performanțelor de vârf mai devreme. Când este posibil, conduceți în jurul cartierului înainte de a lovi autostrada sau impozitați altfel motorul sau frânele.
  • Iluminarea nu este considerată o încălzire adecvată - trebuie să conduceți mașina.
  • Încercați să păstrați această practică pentru primele 1000 de mile (1600 km).
  • Decenii în urmă, mașinile trebuiau să fie lent și metodic "rupte" pentru a lăsa motorul să se așeze în capacitățile sale complete. Mașini noi sunt construite cu multă toleranțe mai înguste (imperfecțiuni și altele asemenea), dar lucruri simple, cum ar fi încălzirea motorului cu conducere ușoară, pot ajuta în continuare.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 2
    2. Utilizați Conducerea Stop-and-Go pentru a purta în motor și frâne. Poți ura să fii blocat în trafic, dar de fapt nu este un lucru rău pentru noua ta mașină. Opririle frecvente și pornește să ajute la netezirea marginilor brute ale frânelor și mai multe componente ale motorului - de exemplu, pereții cilindrilor motorului.
  • Căutați oprirea stop-and-Go pentru primele 1000 de mile (1600 km) sau astfel. Apoi puteți căuta modalități mai bune pentru a evita traficul de ore de vârf!
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă Pasul 10
    3. Frâne un pic mai blând și mai devreme. Condițiile normale de conducere ajută la uzura în mod egal, dar limitează opririle de mare viteză și "Călărierea frânei" în mod inutil pentru primele 100-200 mile (160-320 km). De asemenea, frânele mașinii dvs. noi se vor simți în mod inevitabil diferit de ceea ce sunteți obișnuiți, atât de ușurință în opriri ori de câte ori este posibil până când vă obișnuiți să le obișnuiți.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 3
    4. Testați capabilitățile mașinii fără să le depășească. Da, este bine să conduceți rapid mașina dvs. nouă - zilele de păstrare a unei mașini noi sub 55 mph (90 km / h) sunt mult timp. Simțiți-vă liber să utilizați banda de trecere pe autostradă sau să trageți sau să transportați o sarcină moderată. Dar nu testați viteza maximă a mașinii sau trageți o sumă nerezonabilă.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 4
    5. Schimbați uleiul după 1000 de mile (1600 km). Unele mașini noi pot fi calibrate pentru a rula la 6.000 de mile (10.000 km) sau mai mult înainte de recomandarea primei schimbări de ulei. Cu toate acestea, este posibil să găsiți fulgi metalici în uleiul îndepărtat, de la natura naturală și necesară în jos de margini aspre și altele asemenea. Și, de fapt, probabil că veți găsi aceste fulgi în ulei aproape imediat după începerea conducerii.
  • Obțineți o schimbare de ulei la 1.000 de mile (1600 km), apoi din nou la primul kilometraj recomandat. Dacă sunteți într-adevăr îngrijorați de grit în ulei care face daune, schimbați uleiul după 20 de mile (32 km), la 1.000 de mile (1600 km), apoi la kilometrajul recomandat.
  • Metoda 2 din 2:
    Obișnuiți-vă cu noua mașină
    1. Imagine intitulată conduce o mașină nouă Pasul 6
    1. Jucați cu comenzile cabinei înainte de a părăsi lotul mașinii. Stați în noul dvs. vehicul timp de 15-20 de minute și faceți un stoc al noului dvs. mediu. Practica de pornire la radio, punându-vă luminile de pericol, ajustarea vitezei ștergătoarei, porniți aparatul de aer condiționat și așa mai departe. Reglați metodic scaunul, volanul și oglinzile (în această ordine) până când toți se simt dreptate.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 5
    2. Skim prin manualul proprietarului în timp ce stați în mașină. Nu așteptați până când există o problemă înainte de a deschide ghidul din cutia de mănuși. Dacă nu sunteți sigur ce face un anumit buton sau ce înseamnă acea lumină de pe afișaj, faceți puțin timp pentru a consulta manualul proprietarului. Figurați ce poate face noua dvs. mașină și cum puteți obține acest lucru pentru a face aceste lucruri.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 9
    3. Verificați starea anvelopelor înainte de a conduce mașina. Noua dvs. mașină ar trebui să aibă anvelope noi, dar este întotdeauna o idee bună să verificați presiunea aerului și să vă asigurați că treptele arată noi și chiar. De asemenea, pentru primele 3-5 km (5-8 km), anvelopele pot fi ușor slick datorită unui agent de eliberare de turnare din procesul de fabricație. Deci, încercați să evitați rotirile de mare viteză sau oprirea bruscă pe drumul spre casă de la dealer.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 8
    4. Lista de verificare a caracteristicilor de siguranță de fiecare dată când ajungeți în mașină. Dați-vă un test rapid: Unde este butonul pentru luminile mele de pericol? Cum pornesc dezghețarea? Unde este comutatorul pentru grinzile mele înalte? Ce înseamnă dacă această lumină clipește? Luând ochii de pe drum pentru a afla cum să facă ștergătoarele dvs. să meargă mai repede, pot duce cu ușurință la un accident.
  • Mai ales dacă ați avut mașina veche pentru o lungă perioadă de timp, trebuie să ștergeți memoria musculară de unde să atingeți pentru a ajusta acest lucru sau că, și instituie noi mișcări instinctive.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 7
    5. Continuați să verificați opiniile din noul punct de vedere. Cu excepția cazului în care ați cumpărat din nou același model, noua mașină vă plasează, probabil, mai mare sau mai mică de la sol decât înainte. Aceasta înseamnă că punctul dvs. de vedere înainte și în orice direcție va fi oarecum diferit. Continuați să faceți modificări minore la scaunul și oglinzile în prima lună sau două de conducere, acordând o atenție deosebită petelor orb. De-a lungul timpului, această nouă perspectivă se va simți ca acasă.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă 11
    6. Practicați-vă parcare paralelă înainte de a încerca realitate. Vizualizarea parbrizului din spate va fi diferită în noua dvs. mașină și nu veți ști exact unde este încă bara de protecție din spate. De asemenea, din moment ce direcția, pedala de gaze și frânele vor fi un pic cam familiar, poate chiar mai greu să se strângă în locuri de parcare strânse. În loc să se ciocnească în mașini parcate, pretindeți că studiați pentru testul de licență al șoferului dvs. și ați stabilit câteva conuri portocalii într-o parcare goală.
  • Imagine intitulată conduce o mașină nouă Pasul 12
    7
    Conduceți preventiv Indiferent cât de nou sau vechi este mașina dvs. Mașinile noi continuă să iasă cu caracteristici de siguranță mai bune și mai bune, dar cea mai bună caracteristică de siguranță este încă evitarea unui accident în primul rând. Purtați centura de siguranță de fiecare dată. Ascultați limitele de viteză și legile privind traficul. Puneți în jos smartphone-ul și alte distracții. Urmați la o distanță sigură. Fiți atenți la împrejurimile dvs. în orice moment. Ajustați conducerea dvs. pentru a se potrivi condițiilor meteorologice. Nu conduceți niciodată sub influența de a afecta substanțele.
  • sfaturi

    Ceară mașina imediat pentru a face să strălucească. În trecutul decenii, sa recomandat să așteptați să ceară o mașină nouă, astfel încât lucrarea de vopsea să poată seta corect. Cu toate acestea, acoperirile moderne de mașini sunt la maximul de rezistență din aplicație și pot fi imediat cercate.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar