Cum să evitați traficul în jurul washington, d.c

Ca și în cazul oricărui oraș mare, traficul din Washington, D.C. poate fi un coșmar, în special în timpul orelor de grabă. Indiferent dacă lucrați în oraș sau doar vizitați, este natural să doriți să știți cum să evitați traficul în jurul Washington, D.C. Planificați călătoriile înainte de timp, pregătiți-vă pentru întârzieri și blocaje de trafic. Utilizați tehnologia, cum ar fi dispozitivele GPS și aplicațiile mobile, pentru a afla cele mai rapide rute. Dacă ajungeți blocați în trafic, rămâneți calm și lucrați prin situație.

Pași

Partea 1 din 4:
Planificați călătoriile dvs
  1. Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 1
1. Schimbați timpul când conduceți. Uneori, o simplă schimbare de timp poate afecta dificultatea navetei de dimineață. Încercați să plecați înainte sau după ora de vârf pentru a evita traficul și reduceți timpul de conducere.
  • De obicei, naveta de dimineață este dificilă în orașele mari. Prin urmare, optați să părăsiți Anhur mai devreme decât de obicei. Poate dura ceva timp pentru a se adapta la schimbarea modelelor dvs. de dormit, dar va merita să o facă să funcționeze la timp și să evite graba. Venind din cartierul tău, o schimbare de 15 minute în timpul tău de plecare poate face o mare diferență în naveta ta.
  • De asemenea, trebuie să planificați să evitați ora de vârf. Pe măsură ce mulți oameni tind să coboare în jurul valorii de 5, vă puteți aștepta la o mulțime de trafic de la 5 la 6. Dacă doriți să faceți planuri de seară, intenționați să le faceți pentru mai târziu noaptea pentru a evita blocarea în ora de vârf. La Washington, un număr enorm de oameni lucrează pentru guvernul federal. Federații au timp flexibil și unii oameni care intră în plus devreme pot pleca la ora 2:30 sau 3:00. Rush Hour începe mai devreme și se termină mai târziu. Lucrătorii din construcții încep, de asemenea, devreme și pleacă mai devreme. Aceasta ar putea fi o problemă locală sau de vecinătate.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 2
    2. Încercați rute alternative. Autostrăzile populare, cum ar fi I-95 și I-70, pot fi ambalate în anumite momente ale zilei în DC. În loc să meargă pe acele autostrăzi, există rute alternative pe care le puteți lua, care vă pot duce la destinația dvs. de destinație. Fii flexibil. Utilizați mai multe supleanți, deoarece mai mulți oameni folosesc rute alternative.
  • Mulți oameni trebuie să conducă de la I-270 la I-70 spre vest la I-68 West pentru a prinde unul din ieșirile pe I-68. Pe măsură ce traficul poate deveni rău aici, încercați să faceți drumul 44 și alternativ 40. Acest lucru ar trebui să vă aducă aproximativ aceeași zonă, iar o mare parte a drumului este păstrat istoric. Nu numai că există mai puțin trafic, veți primi o vedere bună pe măsură ce conduceți.
  • Dacă încercați să ajungeți la DC`s Chesapeake Expressway / I-464 / Route 17, există un traseu alternativ pe care îl puteți lua în loc să treceți prin autostrăzi majore. Încercați Tenkruute 17 la sud la ieșirea 126 și luați-o la I-64. Acest lucru vă va păstra de la congestia majoră a autostrăzii.
  • Puteți încerca, de asemenea, să luați drumuri principale peste autostrăzi în zilele în care traficul este congestionat în mod special.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 3
    3. Pleacă devreme sau târziu în zilele de vineri. În zilele de vineri, drumurile vor fi deosebit de ambalate pe măsură ce conducătorii de șoferi de lucru. Oamenii care se deplasează din suburbii pot înfunda autostrada după muncă. De la 5 la 6pm, este o idee proastă de a lua orice autostrăzi majore în DC. Dacă aveți nevoie să întâlniți pe cineva de aproximativ 6 sau 7 de vineri, să luați transportul public sau să alegeți un traseu care nu necesită conducere pe autostrăzi. Mai bine, plecați târziu într-o zi. În jurul sărbătorilor majore, oamenii își aranjează programul să plece mai devreme și mai devreme. Dacă vă aflați la el, conducerea târzie a nopții poate fi cea mai bună, deși este posibil să fiți să vă confruntați cu oameni care părăsesc barele pentru a merge acasă.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 4
    4. Fiți pregătiți pentru întârzieri în dimineața zilei de marți. În orașele mari, cum ar fi La, New York și DC, marți dimineața comută tind să fie cel mai rău. Prin urmare, lăsați mai devreme decât de obicei în zilele de marți pentru muncă sau alte obligații. Ar trebui să depuneți, de asemenea, să rămâneți de pe autostrăzile majore, dacă este posibil, în zilele de marți. Este posibil să găsiți că cel mai greu trafic poate să apară în alte zile pentru traseul sau cartierul dvs. Federal Flex Timp și lucrul la domiciliu ajută traficul într-o oarecare măsură, dar dacă mai multe întreprinderi nu permit să funcționeze de la domiciliu, situația va continua să se înrăutățească.
  • Partea 2 din 4:
    Folosind tehnologia
    1. Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 5
    1. Ascultați actualizările de trafic la radio. Uneori, modelele de trafic sunt imprevizibile. În timp ce lucrurile cum ar fi ora de vârf și traficul de dimineață au un anumit model, lucrurile cum ar fi accidentele și construcția pot întârzia traficul în moduri neașteptate. Este o idee bună să reglați o stație de radio de trafic din zona dvs.
    • WTOP în DC oferă rapoarte de trafic și actualizări privind accidentele și construcția. Puteți să vă reglați în stația de radio în timp ce conduceți și puteți verifica rapid secțiunea de trafic a site-ului înainte de a ieși din ușă dimineața.
    • În cazul unor circumstanțe neobișnuite, ca un accident de mașină, întârzie traficul, veți putea planifica rapid o cale alternativă pentru a evita traficul. Fii atent la evenimente speciale - jocuri sportive, evenimente politice - chiar și cele mai mici proteste pot avea un efect major asupra traficului. Waze. Waze este o aplicație telefonică inteligentă care vă avertizează la construirea traficului. Acesta vă poate redirecționa călătoria în cazul în care traficul rău vă va face întârzieri.
    • Waze vă avertizează, de obicei, unde se află o acumulare de trafic. De asemenea, marchează traficul neobișnuit prin plasarea benzilor roșii peste patch-uri de autostradă care sunt congestionate de mașini. Acesta vă va spune apoi cât de mult va fi întârzierea și vă va oferi o rută alternativă, dacă este necesar.
    • În plus față de a vă avertiza despre trafic, Waze poate, de asemenea, să știe unde puteți găsi ofițeri de poliție. Acest lucru vă poate ajuta să evitați capcanele și biletele de viteză.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 6
    2. Verificați hărțile Google. Google Maps oferă, de asemenea, estimări de timp bazate pe trafic. De obicei, când vă puneți în destinație, Google Maps oferă mai multe rute diferite. Estimările de timp pentru această traseu se bazează pe traficul curent. Folosind Google Maps, puteți vedea unde vă puteți întâlni cu traficul și ajustați călătoria în consecință.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 7
    3. Radioul Sirius / XM au stații dedicate rapoartelor de trafic în unele orașe importante. Nu va trebui să așteptați "Trafic pe cele cinci."
  • Partea 3 din 4:
    Încercarea opțiunilor alternative de călătorie
    1. Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washingtonului, D.C Pasul 8
    1. Luați în considerare opțiunea pentru transportul public. În DC, există metrouri care pot fi mai rapide decât conducerea în câteva zile. METRO se desfășoară pe o linie de tren, astfel încât acestea nu vor fi afectate de întârzieri ale traficului. Puteți căuta metrou rute online sau puteți găsi rute utilizând aplicații GPS cum ar fi Google Maps. Dacă un metrou vă poate duce la destinația dvs. mai repede decât conducerea, este posibil să doriți să optați pentru transportul public în acea zi. Actualizare: Pentru autobuzul Metro, acest lucru poate fi adevărat, deși nu am găsit niciodată autobuzul. Datorită preocupărilor legate de siguranță, Metrorail este și va deveni mizerie, deoarece lucrările de reparații vor continua pe tot parcursul anului viitor. Iar tarifele și parcarea la stații au crescut până la punctul în care este cu siguranță mai ieftin de a conduce. Chiar și cu traficul, folosind trenul nu poate salva deloc deloc. Experiment. Fii flexibil. Kilometrajul meu variază.
    • În plus față de salvarea timpului, luarea Metro vă poate economisi și bani. Veți plăti doar o mică taxă la bord și veți ajunge la stocarea pe gaz mai puțin de des.
    • De asemenea, puteți încerca să luați un autobuz, dar păstrați-vă în minte că autobuzele vor fi, în general, la fel de afectate de trafic ca mașini.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 9
    2. Mergeți, dacă este o distanță scurtă. Dacă puteți reuși să mergeți, acest lucru poate fi mai rapid. Veți putea utiliza trotuare, care sunt neclacționate de mașini. Dacă distanța este rezonabilă și sunteți un Walker condimentat, poate fi mai rapid să mergeți în cele mai multe zile.
  • DC poate fi un oraș de înaltă stres. În plus față de salvarea timpului, obținerea în unele mers pe jos vă poate ajuta să gestionați stresul.
  • Dacă nu sunteți în formă, luați-o încet. Nu începeți să mergeți la 2 mile (3.2 km) spre și de la serviciu în fiecare zi. Petrece o săptămână sau astfel luați plimbări mici în jurul cartierului dvs. înainte de a încerca să meargă la muncă în loc de conducere.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 10
    3. Investiți într-o bicicletă. Washington DC este acasă la o mulțime de trasee de biciclete. Dacă vă bucurați de ciclism, vedeți dacă o traseu de biciclete vă poate lua în mod rezonabil aproape de locul în care trebuie să fiți. Dacă o puteți face cu bicicleta, aceasta poate fi uneori mai rapidă decât conducerea din cauza traficului. La fel ca mersul pe jos, ciclismul este o formă de exercițiu, deci poate reduce și stresul.
  • Aveți grijă când ciclismul în sau în apropierea străzii. Ar trebui să purtați întotdeauna o casca și alte unelte de protecție.
  • Check out Bikeshare de capital. Pentru călătoriile locale, în oraș, aceasta poate fi o opțiune excelentă dacă stațiile de biciclete sunt aproape. Fii mai atent la mașini. Plin de șoferi frustrați. Respectați toate legile privind traficul. Suflarea printr-o lumină roșie sau un semn de oprire vă va duce cu ușurință o excursie la spital și un bilet de trafic. Vă rugăm să rămâneți în siguranță! Poartă o cască. O vesta reflectorizantă ar fi o idee minunată.
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de trafic
    1. Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 11
    1. Rămân calm. Chiar și cu planificarea corectă, toată lumea este prinsă în trafic ocazional. Într-un oraș mare ca DC, o întârziere din cauza traficului este inevitabilă. În cazul în care sunteți prinși în trafic, rămâneți calm. A fi supărat sau anxios va face doar situația mai rău.
    • Încercați să luați câteva respirații adânci și calme. Când conduceți, doriți să fiți suficient de relaxați pentru a vă concentra pe drum. Stresul sau furia asupra traficului pot provoca furie.
    • Găsiți o modalitate de a vă lua mintea de pe situație. Redați o melodie dorită sau o podcast peste radioul mașinii. Ascultați o carte pe bandă. Porniți radioul și găsiți o stație calmă și relaxantă. Rezistați tentației la text, prin e-mail sau de a juca jocuri pe telefon. Amintiți-vă, numai apeluri gratuite. Este legea.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 12
    2. Ține pasul cu celelalte mașini. Nu vrei să faci un blocaj de trafic mai rău pentru tine sau pentru alte mașini. Să mențină o distanță egală între mașina din spatele tău și mașina înainte. Asigurați-vă că conduceți la aceeași viteză ca și mașinile din spatele dvs. Încercați să nu vă accelerați pentru a ajunge până la mașina din spatele dvs., deoarece acest lucru poate forța alți șoferi să încetinească brusc. Acest lucru va face mai rău blocul de trafic.
  • Imagine intitulată Evitați traficul în jurul Washington, D.C Pasul 13
    3. Lăsați oamenii să știe dacă veți fi întârziate din cauza traficului. Întârzieri de trafic între cele mai frecvente motive pentru întârzierea în zonele urbane. Dacă veți întârzia, sunați și lăsați oamenii să știe înainte de timp. Aveți grijă când apelați un număr când conduceți, totuși, asigurați-vă că ați așteptat până când autovehiculele sunt întrerupte pe autostradă.
  • Nu faceți întârzieri din cauza traficului un obicei. Deși este de înțeles că acest lucru se va întâmpla cu ocazia, la un anumit punct, șeful dvs. sau asociații dvs. vă vor aștepta să lucrați în jurul întârzierilor de trafic.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar