Cum de a conduce în siguranță în trafic intens

Congestionarea traficului este o preocupare pentru mulți șoferi și anxietatea pe care o produce poate influența negativ performanța dvs. pe drum. Traficul greu va cere să fiți foarte conștienți de împrejurimile dvs. și de atenția dvs. deplină pentru a fi în condițiile de conducere. Cu toate acestea, dacă urmați câteva instrucțiuni generale de conducere în condiții de siguranță, sunteți sigur că trageți prin faptul că blocajul de trafic urât fără o problemă.

Pași

Metoda 1 din 2:
Conducerea în siguranță în traficul greu
  1. Imagine intitulată Obțineți ieftin de asigurare auto pentru tinerii șoferi Pasul 1
1. Îndepărtați toate distragerile. În condiții grele de trafic, drumul va fi aglomerat cu mașini, fluxul de trafic neregulat, iar oamenii vor începe să devină nerăbdători, ducând la ei încercând să fuzioneze unde ar trebui să nu. Ultimul lucru de care aveți nevoie este o distracție care împiedică să vă acordați atenție acestor lucruri. Limitați distragerile dvs. prin:
  • Opriți telefonul mobil sau puneți-l în modul silențios.
  • Oprirea muzicii dvs. sau transformarea volumului în jos.
  • Spunând pasagerilor dvs. să se liniștească până când nu sunteți trafic dens.
  • Imagine intitulată unitatea în siguranță în jurul copiilor Pasul 3
    2
    Conduceți defensiv. Conducerea defensivă acoperă o gamă largă de abilități pe care ar trebui să le angajați pentru a preveni situațiile periculoase pe drum înainte de a apărea acesteia. Ar trebui să planificați pentru modalități prin care puteți reacționa într-o situație de urgență, cum ar fi dacă un alt vehicul ar încerca să se îmbină în tine. În plus, trebuie, de asemenea,:
  • Păstrați-vă ochii scanând condițiile de trafic și rutiere.
  • Identificați vehiculele care par să fie nesigure, cum ar fi cele care se îmbină în mod eronat peste benzi, accelerarea periculos sau plutește într-o bandă.
  • Urmați fluxul de trafic.
  • Înainte de a face o întoarcere sau fuzionarea într-o bandă.
  • Permiteți o mulțime de spațiu între dvs. și alte vehicule / structuri.
  • Nu conduceți niciodată în timp ce agitat sau agitat emoțional.
  • Imaginea intitulată a vedea adevărul gândindu-se ca un filozof 3
    3. Planificați-vă timpii de conducere pentru a evita traficul greu. În multe cazuri, lăsând chiar cincisprezece minute înainte de începerea sau după terminarea orei de vârf poate scădea dramatic fluxul de trafic pe unitatea dvs. Deși cele mai grave momente pentru trafic (ora de vârf) vor varia în funcție de locul în care locuiți, în general vă puteți aștepta să fie mai greu între 08: 00-09: 00 și 17: 00-18: 00.
  • Imagine intitulată unitatea în siguranță în jurul copiilor Pasul 8
    4. Acordați atenție traficului greu în depărtare. Când vă apropiați de o secțiune aglomerată de drum, ar trebui să vă luați piciorul acceleratorului și pe coastă înainte, permițând frecare să vă încetinească vehiculul. Acest lucru vă va modera viteza în timp ce vă salvați combustibilul.
  • În funcție de distanța dvs., este posibil să aveți nevoie să frânați pentru a încetini la o viteză acceptabilă atunci când se apropie de traficul greu.
  • Prin încetinirea vitezei, există o șansă ca traficul greu să se desprindă înainte de a ajunge la el. Această viteză constantă, mai lentă vă va economisi combustibil și va crea mai puțin potențial pentru accidente.
  • Imagine intitulată Jump Începeți o mașină Pasul 13
    5. Utilizați unelte inferioare pentru a vă îmbunătăți eficiența motorului. Chiar și în mașinile automate, în cazul în care nu trebuie să treceți în mod normal din acționare, cu excepția parcare sau deplasare în invers, există uneori setări de unelte inferioare. Acestea sunt de obicei observate pe gearsticonul dvs. prin litera "d" urmată de un număr, cum ar fi D2 sau D3.
  • D3 sau 3 este utilizat în mod normal pentru oprire și du-te de conducere.
  • D2, 2 sau S (care reprezintă "lent") vă blochează mașina în a doua treaptă, care poate fi utilă dacă conduceți în sus sau pe un deal abrupt.
  • Uneltele inferioare vor frânge, de asemenea, mai repede datorită apariției naturale "Frânarea motorului."
  • Imagine intitulată unitatea în Noua Zeelandă Pasul 1
    6. Permiteți o distanță de două secunde între dvs. și trafic în fața dvs. Ar trebui să măsurați câte secunde de distanță este între dvs. și următoarea mașină înainte. Faceți acest lucru prin alegerea unei caracteristici, ca un semn rutier și spunând expresia "Numai un nebun sparge cea de-a doua regulă", deoarece vehiculul din față trece semnul.
  • Când mașina dvs. este chiar și cu numărarea semnului. Numărul pe care l-ați oprit de numărare reprezintă câte secunde de distanță este între dvs. și mașina în fața dvs.
  • Ajustați viteza în consecință. Mai mult timp între dvs. și mașina din față vor însemna mai mult timp de reacție în cazul frânării bruște sau a altor situații de urgență.
  • Imagine intitulată unitatea în siguranță în jurul copiilor Pasul 10
    7. Drive ATOR 5 MPH (8.0 km / h) sub limita de viteză, chiar și pe o autostradă. Este important să vă simțiți în siguranță când conduceți și acest lucru ar putea însemna că trebuie să conduceți puțin mai lent decât fluxul de trafic. Cu toate acestea, conducerea prea lentă poate face alți șoferi din jurul vostru nerăbdător, ducând la situații de conducere periculoase.
  • Viteza traficului Stop-and-Go va fi mult redusă, ceea ce înseamnă că dacă dvs. sau altă mașină se ciocnesc, daunele vor fi probabil minime și nu sunt grave din punct de vedere fizic.
  • Sfat de experți
    Simon Miyerov

    Simon Miyerov

    Instructorul de conducere MIYEROV este președintele și instructorul de conducere pentru academia de conducere, o academie de conducere din New York City. Simon are peste 8 ani de experiență de instruire de conducere. Misiunea sa este de a asigura siguranța șoferilor de zi cu zi și a continua să facă din New York un mediu de conducere mai sigur și mai eficient.
    Simon Miyerov
    Simon Miyerov
    Instructor de conducere

    Rămâneți cu fluxul de trafic. Dacă conduceți în trafic intens, nu păstrați benzi de comutare într-un efort de a accelera. Studiile arată că vitezele și benzile de comutare vă vor economisi doar aproximativ 2-3 minute din timpul dvs. în cele din urmă.

  • Imagine intitulată unitatea în Noua Zeelandă Pasul 4
    8. Pregătiți-vă pentru manevrele de urgență. Șoferii nerăbdători pot lua decizii slabe care ar putea necesita să luați măsuri drastice pentru a preveni apariția unui accident. În unele cazuri, este posibil să trebuiască să fuzionați din banda dvs. și pe un umăr.
  • Păstrați-vă ochii scanarea traficului, umărul drumului și locurile potențiale pe care le-ați putea direcționa mașina în cazul în care trebuie să faceți manevre de urgență.
  • Sfat de experți
    Simon Miyerov

    Simon Miyerov

    Instructorul de conducere MIYEROV este președintele și instructorul de conducere pentru academia de conducere, o academie de conducere din New York City. Simon are peste 8 ani de experiență de instruire de conducere. Misiunea sa este de a asigura siguranța șoferilor de zi cu zi și a continua să facă din New York un mediu de conducere mai sigur și mai eficient.
    Simon Miyerov
    Simon Miyerov
    Instructor de conducere

    Rămâi concentrat, chiar dacă există distrageri pe carosabil. Nu Rubberneck în timp ce sunteți în trafic. Dacă cineva intră într-un accident de mașină și alți oameni încearcă să vadă ce sa întâmplat, cauzează mai multă congestie și poate duce chiar la coliziuni suplimentare.

  • Imagine intitulată unitatea în Noua Zeelandă Pasul 10
    9. Lăsați autostrada dacă vă simțiți prea incomodă. Starea dvs. emoțională are un efect asupra capacității dvs. de conducere, iar anxietatea extremă poate afecta negativ capacitatea dvs. de a gestiona traficul greu. Dacă vă simțiți prea copleșiți de o situație de conducere, ar trebui:
  • Ieșiți pe autostradă și luați o pauză la o oprire de odihnă până când ați calmat-o sau drumurile sunt mai silențioase.
  • Porniți luminile de urgență și trageți bine în partea laterală a umărului drumului. Relaxați puțin și ascultați muzică până când sunteți mai confortabil cu fluxul de trafic.
  • Metoda 2 din 2:
    Conducerea unui manual în trafic intens
    1. Imagine intitulată unitatea în Noua Zeelandă Pasul 16
    1. Dă-ți spații suplimentare între tine și mașina înainte. Veți dori să permiteți un pic mai mult spațiu decât în ​​mod normal atunci când conduceți o mașină automată. Acest lucru vă va oferi timp să vă crawleți înainte într-o treaptă inferioară, în timp ce traficul începe să avanseze din nou.
    • În acest fel nu trebuie să vă petreceți timp, efort și purtați-vă pe deplasarea vitezelor dvs. și nu va trebui să vă plimbați cu ambreiajul în timp ce așteptați ca traficul să reia.
    • Traficul Stop-and-Go va fi probabil cel mai bine navigat în prima sau a doua treaptă, în funcție de motorul dvs. și modul în care aceste unelte se ocupă de mașina manuală.
    • Feriți-vă pe șoferii nerăbdători tăindu-vă și fuzionați în spațiul suplimentar în fața dvs.
  • Imaginea intitulată reduce consumul de combustibil într-o mașină Pasul 6
    2. Încetați vehiculul cu frânarea motorului. Autovehiculele manuale pot exercita o forță de frânare numită "frânare de motor" sau "frânare de schimbare" prin eliberarea acceleratorului și trecerea în siguranță într-o treaptă inferioară. Va trebui să așteptați până când RPM-urile mașinii dvs. sunt la un nivel acceptabil pentru a vă deplasa, dar când faceți, mașina dvs. va experimenta un efect de frânare blând.
  • Când eliberați acceleratorul, accelerația din motorul se închide, creând un vid parțial care creează rezistență la motor și încetinește viteza vehiculului.
  • În general, uneltele inferioare vor exercita o forță de frânare mai mare asupra vehiculului dvs.
  • Imaginea intitulată reduce consumul de combustibil într-o mașină Pasul 5
    3. Rămâi calm când mașinile haygate. În funcție de regiunea sau țara dvs., pot exista diferențe ușoare în legile de conducere, dar, în general, șoferii sunt de așteptat să permită distanța de pernă între mașină pe care o conduceți și vehiculele din față. Aceasta este de a proteja driverele de mașini manuale, deoarece uneori se rostogolesc ușor când se deplasează în prima treaptă de viteză.
  • Când se deplasează în prima treaptă cu puțin spațiu în spatele tău sau dacă ești pe un deal - dă-ți mașinii puțin mai mult gaz, pe măsură ce treceți în prima treaptă și lăsați încet ambreiajul.
  • Imaginea intitulată reduce consumul de combustibil într-o mașină Pasul 7
    4. Mențineți o viteză constantă care este puțin mai lentă decât traficul. Driverele nerăbdătoare în traficul de oprire și go se vor accelera adesea mai repede decât este necesar pentru a traversa distanța dintre ele și mașina oprită în fața lor. Acest lucru este foarte ineficient, deoarece vitezele inutile mai mari vă vor costa mai mult în combustibil și să nu vă ducă la destinație mai devreme. Pentru o mașină manuală, acest lucru este și mai rău pentru că va trebui să utilizați ambreiajul pentru a schimba sau a ajunge la o oprire. O strategie mai bună este:
  • Accelerați la o viteză constantă care este puțin sub fluxul de trafic. În acest fel, puteți să vă închideți în treapta aleasă fără a fi nevoie să vă deplasați sau să vă opriți.
  • Această metodă lentă dar-constantă va crea, de asemenea, un tampon solid între dvs. și mașina în fața dvs. Ar trebui, totuși, să fiți gata să vă deplasați dacă șoferii nerăbdători se îmbină în acest spațiu tampon.
  • sfaturi

    Cu nerăbdare să zoim înainte de o distanță scurtă în traficul greu, doar pentru a vă opri din nou, vă va costa mai mulți bani în combustibil.

    Avertizări

    Road RAGE este un fenomen real și natural care poate duce la situații foarte periculoase. Recunoașteți faptul că nu puteți controla acțiunile altor drivere și încercați să vă difuzați mânia cu meditaţie sau Utilizați alte tehnici.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar