Cum de a conduce în australia

Conducerea în Australia, ca majoritatea celorlalte națiuni occidentale, este relativ ușoară și simplă. Regulile de trafic sunt uniforme din partea statului la stat (cu excepția lui Melbourne a lui Melbourne - dar esențială pentru a observa - "Cârlig" și nivelurile acceptabile de alcool - acestea variază de la .05 la .08 bac). O capcană pentru mulți turiști este că Australia, cum ar fi Noua Zeelandă și Marea Britanie, conduceți pe partea stângă a drumului. Hook Rourss vor fi tratate în secțiunea Sfaturi.

Pași

  1. Imagine intitulată unitatea în Australia Pasul 1
1. Conducerea pe LHS înseamnă că volanul dvs. va fi în partea dreaptă a mașinii cu uneltele din stânga.
  • Provocarea de bază pentru un șofer nefamiliar va fi aceea că nu este vorba de rânduri care sunt problematice. Pur și simplu în banda stângă, ascultați orice semnale de trafic și o întoarcere la stânga este ușoară.
  • Imagine intitulată unitatea în Australia Pasul 2
    2. Înțelegeți limitele de viteză din Australia. Limitele de viteză variază între diferite tipuri de drumuri și zone în care vă aflați.
  • Imagine intitulată unitatea în Australia Pasul 3
    3. Fiți conștienți de faptul că roșu înseamnă roșu pe semnalele de trafic. Nu vă puteți întoarce niciodată la stânga pe un roșu.
  • Imagine intitulată unitatea în Australia Pasul 4
    4. Utilizați corect sensul giratoriu. Australia are multe "giratorii" - cunoscuți ca "cercuri de trafic" în alte națiuni. Regula aici este simplă. Abordare, încetiniți și priviți-vă spre dreapta. Dacă vedeți o mașină, opriți înainte de a intra în sensul giratoriu - că mașina este mai mult decât probabil să vă treacă (este 2 din cele 3 opțiuni). Pe măsură ce deveniți mai obișnuiți cu Conducerea LHS, veți învăța să căutați indicatorul celuilalt al mașinii. Dacă clipește o întoarcere la dreapta, nu va fi în calea dvs. și sunteți bine să continuați. Dar întotdeauna încetiniți și amintiți-vă că chiar și localnicii devin foarte conservatoare pe mai multe ghișeu din banda.
  • Imagine intitulată unitatea în Australia Pasul 5
    5. Când vă întoarceți bine, trebuie să renunțați la toate traficul care se apropie în orice moment. La intersecții mari, poate apărea o "săgeată de întoarcere corectă" care vă oferă dreptul de cale. La intersecții fără săgeată, este permisă să se strecoare în mijloc (atâta timp cât nu obstrucționați pe nimeni ... treceți încet într-o poziție "gata de întoarcere"). Nu este neobișnuit să "stau" pentru până la un minut în acest loc. O pauză în trafic va veni, dar vi se permite să "porniți roșu" dacă sunteți deja în intersecție. Adică ca traficul care se apropie (și fluxul din spatele dvs.) se oprește pentru a observa noua lumină roșie, vă puteți grăbi cu partea dreaptă înainte ca traficul intersectat să înceapă să se miște.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Poliția din Australia nu depășește amenzi, dacă puteți, plătiți la fața locului. Dacă apar în spatele tău, trageți și ascultați. Nu este nevoie să se înțepenește excesiv. Într-adevăr, chemându-le "Domnule" este probabil să-i facă să fie înfricoșătoare la politețea falsă percepută. Fi deschis și cinstit. Dacă aveți un caz, pledați repede și fără furie. Ei vor vorbi de obicei cu tine într-un mod scurt, dar politicos. Nu priviți testele de respirație ca un atac personal. Veți fi întâmpinați cu un standard "G`day, doar un test de respirație aleator" stil de salut. Este obiceiul de obicei australian de a arăta egalitatea / respectul reciprocă, fără a-ți pierde timpul cu "domnule"/"doamnă" sau orice rant specializat specializat. Ei vor fi dornici să vă lase să vă duceți în drum și, prin urmare, vor vorbi cu dificultate. Nu este nepoliticos în sensul australian - este respect. Rudeness ar fi să vorbească prea mult și prea formal și să-ți pierzi timpul.
  • Rețineți că limita de viteză este în KPH. Statele aplică limite diferite, dar drumurile sunt marcate în mod clar. Limitele de viteză sunt strict impuse de mașini nemarcate cu camere de viteză (vezi luminile mai târziu).
  • Australienii își folosesc cornul din trei motive și, probabil, în această ordine: (1) un memento cu adevărat prietenos (ca în "Lumina a devenit verde, puteți merge acum!"). Acest semnal sonor va fi un scurt dublu-toot în majoritatea cazurilor (2) frustrare la impolitețea ta. Acest lucru poate fi pentru că ați schimbat liniile prea repede sau tocmai ați fost într-adevăr incompetent. Veți primi o doză echitabilă de corn și, în oglinda din spate, veți vedea că mâinile flutura. De obicei, veți realiza că tocmai ați făcut ceva atât de prost (cum nu mergeți pe verde) că șoferul din spatele dvs. se simte obligat să-l îndreptați (3) cel mai rar, dacă schimbați benzile și auziți un corn lung, reveniți în banda în care vă aflați. Cineva din spatele tău este de fapt speriat de viața lor cu privire la consecințele voastre trecând cu mișcarea.
  • Americanii pot găsi acest surprinzător, dar intermiterea luminilor din Australia este esențială pentru experiența de conducere. Oricum, nu fi indignat. Îți spun ceva politicos. Iata de ce:
  • (1) În cazul în care o mașină viitoare (mai de obicei autoturisme) luminează, vă avertizează că poliția are o cameră de viteză în zonă și l-au văzut. Depinde de dvs. dacă vă întoarceți favoarea odată ce ați trecut și ați văzut mașina parcată cu camera.
  • (2) Dacă o mașină din spatele vă aprinde luminile, înseamnă confuzie. Fie că conduceți puțin slab și vă vor te trezi ", sau cred că mergeți atât de încet încât ar trebui să ieșiți din calea lor. De obicei mai târziu. Dar oricum spun doar "Hei, sunt alți oameni pe drum aici. Păstrați la locul de muncă!"
  • Avertizări

    Există o mulțime de camere de lumină roșie în Australia, deci asigurați-vă că opriți la o lumină roșie.
  • Conducerea în Seaboardul estic este ușoară în ceea ce privește găsirea combustibilului. Dacă conduceți în Occident, odată ce ați ieșit din suburbia, ar trebui să cumpărați benzină ori de câte ori îl vedeți. Păstrați rezervorul încorporat.
  • De asemenea, fiți precauți cu viteze în Australia. Limitele de viteză sunt strict aplicate, deci asigurați-vă că respectați limita de viteză în toate zonele și orașele din Suburbia.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar