Cum să scăpați de trunchiul unei mașini

Fiind prins într-un trunchi al unei mașini poate fi o experiență gravă, uneori mortală. Uneori a criminalul va forța o persoană într-un trunchi, și uneori o persoană (de obicei un copil) va fi prinsă accidentală într-un trunchi. Indiferent de cauza de prinsare, un trunchi este un loc foarte periculos pentru a fi. Din păcate, nu este ușor să ieși dintr-un trunchi blocat. În timp ce orice vehicul realizat în Statele Unite după 2002 are o pârghie de eliberare a trunchiului, alții nu. Deci, ce puteți face pentru a vă îmbunătăți șansele de a scăpa?Citiți mai departe pentru a afla.

Pași

Metoda 1 din 3:
Strategii de scăpare imediat
  1. Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 1
1. Trageți eliberarea trunchiului. Toate mașinile americane făcute după 2002 sunt obligați să aibă o eliberare de trunchi în trunchi, datorită unei legi naționale. Dacă sunteți destul de norocoși să vă aflați într-una din aceste mașini și abductorul dvs. a fost suficient de prost pentru ao ignora, găsiți eliberarea și trageți-o în jos sau în sus, deoarece modelul poate necesita. Acesta va fi de obicei un mâner strălucitor în întuneric situat în apropierea zăvorului trunchiului, dar poate fi, de asemenea, un cablu, buton sau comutator de comutare sau un mâner care nu strălucește în întuneric.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 2
    2. Sunați la poliție dacă aveți telefonul mobil cu dvs. și încercați să le oferiți ca informații exacte cum puteți despre mașina în care vă aflați, locația dvs. actuală și circumstanțele care au condus la situație. Încercați să vă dați seama unde vă aflați sau unde ați putea fi luate. Probabil vă puteți da seama dacă sunteți condus pe o autostradă, prin trafic intens sau printr-un cartier rezidențial.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 3
    3. Scăpați prin backseat - dacă șoferul părăsește mașina. Unele mașini au scaune din spate care se îndoaie pentru a permite accesul la trunchi.În general, eliberarea pentru aceste scaune este situată în interiorul mașinii, dar poate fi una în trunchi. Dacă nu, încercați să împingeți, să loviți sau să vă opriți scaunele în jos și apoi să urcați.Dacă există un răpitor implicat, asigurați-vă că nu se găsește nicăieri, sau nu vă veți urca spre siguranță prin intrarea în spate, la doar centimetri distanță de abductorul vostru.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 4
    4. Trageți cablul de eliberare a trunchiului. Dacă mașina este echipată cu o eliberare a trunchiului de cablu care poate fi acționată din interiorul mașinii (de obicei printr-o pârghie lângă scaunul șoferului), este posibil să puteți trage cablul și deschideți zăvorul trunchiului.Trageți în sus covorul de pe podeaua trunchiului sau trageți panoul de carton și vă simțiți pentru un cablu. Acesta va fi de obicei pe partea șoferului mașinii. Dacă nu există un cablu, căutați de-a lungul părții trunchiului. Dacă localizați un cablu, trageți-l (trageți spre partea din față a mașinii) pentru a deschide trunchiul. Tragerea cablului spre partea din față sau partea superioară a mașinii va trage în sus mânerul de eliberare pe trunchi.
  • Dacă există clești în interiorul trunchiului, vă pot ajuta să prindeți cablul.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 5
    5. Închideți zăvorul deschis. Dacă nu găsiți cablul de eliberare, dar ați găsit zăvorul, atunci cel mai bun pariu poate fi să încercați să vă deschideți. Căutați o șurubelniță, o cârpă sau un fier anvelopă în interiorul trunchiului.Este posibil să existe un instrument de instrumente de instrumente sau de schimbare a anvelopei setat sub podeaua trunchiului. Dacă găsiți un instrument, utilizați-l pentru a deschide zăvorul trunchiului.Dacă nu reușiți să vă opriți zăvorul, este posibil să puteți să vă opriți partea laterală a trunchiului.Acest lucru va oferi o anumită ventilație și vă va permite să semnalizați pentru ajutor.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 6
    6. Împingeți lămpile de frână.Ar trebui să puteți accesa luminile de frână din interiorul trunchiului. Este posibil să trebuiască să trageți sau să opriți un panou pentru a ajunge la ele. Odată ce aveți acces la ele, rupeți firele din ele.Apoi încercați să împingeți sau să loviți luminile prin astfel încât să cadă din spatele vehiculului. Puteți apoi să semnați autovehiculelor sau trecătorii prin lipirea mâinii prin gaură.
  • Chiar dacă nu reușiți să împingeți luminile, dacă deconectați firele, creșteți șansa ca oricine să conducă vehiculul (dacă ați fost răpit) va fi tras de poliție pentru o lumină de frână defectuoasă sau o stopare.
  • Doar amintiți-vă că din toate strategiile, acesta este cel care va face cel mai zgomot. Dacă doriți să atrageți atenția și nu ați fost răpiți, atunci crearea de zgomot va ajuta numai cazul dvs.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 7
    7. Utilizați mufa de mașină pentru a afișa capacul trunchiului.Multe mașini au un cric și câteva instrumente în trunchi împreună cu anvelopa de rezervă. Uneori sunt sub covor în portbagaj sau pe partea trunchiului. Dacă puteți ajunge la Jack, fixați-l și fixați-l în sus sub capacul portbagajului și încercați să continuați pomparea jack-ului până când capacul trunchiului apare deschis.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 8
    8. Dacă aceste metode nu reușesc, loviți trunchiul și creați zgomot pentru a atrage atenția - dacă nu ați fost răpit. Dacă tocmai ați reușit să vă blocați în trunchiul unei mașini, dar nu sunteți îngrijorați să faceți zgomot suficient pentru a vă avertiza abductorul, apoi loviți trunchiul la fel de mult cât puteți și țipați până când veți alerta pe altcineva, cine va cere Ajutor.Dacă vă aflați într-un loc relativ public, puteți încerca această metodă în timp ce căutați eliberarea zăvorului sau trunchiului, dar știți că strigătul și lovirea este mai probabil să vă facă să vă simțiți isterici și hiperventilați.
  • Metoda 2 din 3:
    Îmbunătățirea șanselor de scăpare
    1. Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 9
    1
    Rămâneți cât mai calm posibil. Trunchiurile nu sunt complet etanșe și durează, în general, cel puțin douăsprezece ore să cadă inconștient - mai mult, dacă sunteți mic sau trunchiul este mare (sau ambele). Ce ar putea să vă omoare este hiperventilație, așa că respirați în mod regulat și nu vă panică. Se poate obține foarte cald acolo - până la 140 ° F (60 ° C) - dar totuși trebuie să rămâi calm pentru a crește probabilitatea de a scăpa.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 10
    2. Dacă răpitorul este în mașină, faceți mișcările cât mai liniștite posibil. Deși vă veți simți disperați să ieșiți din mașină cât mai repede posibil, dacă vă plimbați în jur, loviți-vă și țipați în timp ce răpitorul conduce, atunci vă vor auzi și vă vor fi supărați și pot lua măsuri suplimentare, cum ar fi te gagging sau te legi. Dacă ați stabilit că singurul lucru pe care l-ați lăsat de făcut este să încercați să loviți trunchiul, iar răpitorul continuă să conducă sau să devină foarte cald, încercați să faceți cea mai mare parte a loviturii dvs. când mașina conduce rapid sau într-o mediul puternic.
  • Țineți minte că, chiar dacă sunteți liniștiți, răpitorul poate să audă dulceața "pop" a deschiderii trunchiului.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 11
    3. Fi în căutarea pentru cel mai bun moment pentru a scăpa odată ce ați pop deschis trunchiul. Deși este posibil să doriți să sari din mașină, al doilea pop deschide trunchiul, din păcate, nu veți putea să o faceți dacă mașina accelerează pe o autostradă sau veți sări la moartea voastră. Așteptați până când mașina a încetinit suficient pentru a scăpa de trunchi, ca atunci când este la un semn de oprire sau să meargă încet într-un cartier rezidențial.
  • Este mai bine să sari din mașină în timp ce se mișcă încet atunci când este complet oprit, pentru că dacă răpitorul oprește mașina și iese, el poate observa că ai apărut trunchiul deschis - și el va fi sigur că nu te simți Tă-o din nou.
  • Metoda 3 din 3:
    Prevenirea dvs. sau a membrilor familiei dvs. de a fi prinși în trunchiul dvs
    1. Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 12
    1. Instalați o versiune de trunchi în trunchiul mașinii. Marea majoritate a cazurilor de prindere a trunchiului apar în mașina propriei victimei.Vestea bună este că vă puteți pregăti pentru o astfel de eventualitate instalând o eliberare a trunchiului.Verificați dacă mașina dvs. are deja o eliberare a trunchiului în portbagaj.Dacă nu este posibil să instalați unul atâta timp cât dvs. are un mecanism de eliberare a trunchiului electronic operațional.
    • Dacă trunchiul dvs. poate fi deschis de la distanță, cel mai ușor lucru de făcut este să ascundeți o telecomandă în portbagaj.Asigurați-vă că vă spuneți copiilor dvs. și altor membri ai familiei acolo unde se află și cum funcționează.
    • Dacă trunchiul dvs. nu poate fi deschis de la distanță, puteți achiziționa consumabilele pentru a instala un trunchi de lansare pentru aproximativ 4 USD.Luați eliberarea instalată pentru dvs. dacă nu sunteți încrezători în abilitățile dvs. mecanice.
  • Imagine intitulată Escape din trunchiul unei mașini Pasul 13
    2. Păstrați mai multe instrumente de siguranță cheie în trunchiul dvs. Păstrați o lanternă, rangă și o șurubelniță în trunchiul tău. Dacă nu puteți instala o versiune de trunchi, păstrați instrumentele din trunchiul dvs. care vă va ajuta să deschideți zăvorul sau, cel puțin, să vă ajute să atrageți atenția de la trecători.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Țineți minte că dacă ați fost răpit, răpitorul dvs. va fi cel mai probabil deja eliminat trunchiul, deoarece acești oameni vor gândi de obicei înainte.
  • Dacă aveți un telefon, amintiți-vă întotdeauna să apelați la 911, 999 sau numărul pentru țara în care vă aflați.
  • Au fost necesare lansări de urgență pe toate vehiculele cu trunchiuri non-hatchback vândute în u.S. Începând cu anul modelului 2002.
  • Multe mașini au o anvelopă de rezervă și unele instrumente pentru ao schimba în trunchi. Dacă puteți ajunge la ele, este posibil să le puteți folosi pentru a vă ajuta să scăpați!
  • Dacă sunteți norocoși, abductorul dvs. va juca muzică tare sau se află într-un mediu puternic în care puteți Sunați serviciile de urgență sau pentru ajutor fără abductor să vă audă. Dacă abductorul nu este într-un mediu puternic sau redă muzică, șoaptă la telefon, așa că nu vă audă și vă va lua telefonul.
  • Avertizări

    Dacă mașina se mișcă, nu încercați să sari din mașină la viteze de autostradă. Așteptați ca mașina să înceteze sau să se oprească înainte de a încerca să fugă.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar