Cum să găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe ford explorer sau mercury alpondy

Folosind caracteristica de intrare fără cheie pentru un Ford Explorer sau Mercury Alpyerer poate fi o caracteristică convenabilă. Cu toate acestea, dacă uitați codul personal, poate fi o provocare pentru a intra în mașina dvs. fără a le deteriora. Există câteva modalități ieftine și ușoare de a prelua codul din fabrică de 5 cifre fără unelte sau expertiză pentru automobile. Indiferent dacă utilizați manualul proprietarului sau localizarea modulului de personalitate anti-furt de la distanță (RAP), veți avea nevoie de codul din fabrică pentru a seta un nou cod personal de 5 cifre.

Pași

Metoda 1 din 3:
Utilizarea manualului proprietarului
  1. Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercur Alpinist Pasul 1
1. Căutați codul din fabrică. Indiferent dacă sunteți singurul proprietar sau aveți o mașină pre-proprietate, Ford Explorer sau Mercury Alpondy va veni cu un cod de fabrică și un manual de proprietari. Se recomandă ca un nou proprietar să schimbe codul original din fabrică de cinci cifre. Sperăm că ați păstrat codul din fabrică într-un loc sigur.
  • Codul de securitate de 5 cifre este de obicei în departamentul de mănuși dacă nu ați mutat cardul portofelului proprietarului. Codul de 5 cifre poate fi găsit și în anii 2011-2018 pe o etichetă albă în interiorul casetei de siguranțe laterale de pasageri, va fi cele 5 numere de care aveți nevoie, urmată de o scrisoare.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Alpy Pasul 2
    2. Introduceți codul din fabrică. În primul rând, asigurați-vă că ați blocat toate ușile la mașină, inclusiv trunchiul. Introduceți codul din fabrică de 5 cifre.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Pasul 3
    3. Apăsați primele două cifre. După ce ați introdus codul din fabrică, apăsați 1 - 2 pe tastatură. Apăsați aceste două cifre în decurs de cinci secunde pentru a activa tastatura. Ușile vor bloca și debloca pentru a semnala că ați introdus codul corect din fabrică.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercur Alpinist Pasul 4
    4. Introduceți noul cod de 5 cifre. Odată ce ați primit semnalul de blocare / deblocare, introduceți noul cod personal de 5 cifre în termen de cinci secunde. Trebuie să introduceți fiecare număr succesiv în cinci secunde.
  • Dacă mașina dvs. este echipată cu caracteristica de rechemare a memoriei, apăsând butonul 1/2 stochează setările driverului 1 în timp ce apăsați butonul 3/4 stochează setările șoferului 2.
  • Imagine intitulată Găsiți codul implicit implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercur Alpinist Pasul 5
    5. Așteptați confirmarea. Odată ce codul dvs. de intrare personal a fost introdus, așteptați blocarea ușilor, apoi deblocați, pentru a confirma că noul dvs. cod de intrare personal a fost setat.
  • Metoda 2 din 3:
    Programare cu Touch Myford
    1. Imagine intitulată Găsiți codul cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercur Alpinist Pasul 6
    1. Intrați în interiorul vehiculului. Sistemul MyFord Touch poate programa codul de intrare fără cheie utilizând ecranul din interiorul vehiculului dvs. Asigurați-vă că toate ușile sunt închise înainte de programare.
  • Imagine intitulată Găsiți codul cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Alpoyer Pasul 7
    2. Apăsați butonul de meniu. În partea de sus a ecranului de pornire al vehiculului, apăsați butonul MENU pentru a începe să vă programați noul cod.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Pasul 8
    3. Apăsați butonul vehiculului. În partea stângă a meniului, găsiți vehicul și apăsați-l. Va apărea un nou ecran.
  • Imagine intitulată Găsiți codul cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Alpyer Pasul 9
    4. Selectați codul tastaturii ușii. Din meniul Listă de vehicule, selectați codul tastaturii ușii. Introduceți codul cheie din fabrică care poate fi găsit în manualul de utilizare.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercur Alpinist Pasul 10
    5. Introduceți noul cod cheie cheie. După ce ați introdus codul din fabrică, așteptați promptul și introduceți într-un nou cod cheie de 5 cifre de alegere. Codul dvs. nou vă permite să introduceți vehiculul fără utilizarea codului fabricii.
  • Metoda 3 din 3:
    Programare fără manualul proprietarului
    1. Imagine intitulată Găsiți codul implicit implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Alpyer Pasul 11
    1. Știți unde să găsiți codul din fabrică. Dealerii Ford vă pot oferi codul din fabrică prin conectarea vehiculului într-un computer. Recuperarea codului în acest mod poate fi destul de costisitoare. Dacă manualul proprietarului este pierdut și nu aveți codul pentru introducerea fără cheie, știți că modulul de personalitate anti-furt (RAP) are, de asemenea, codul de fabrică imprimat pe eticheta sa. Rapul se află în spatele unui panou detașabil spre partea din stânga a vehiculului dvs.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercur Alpinist Pasul 12
    2. Găsiți și scoateți panoul care acoperă rapul. Folosind o lanternă, localizați panoul detașabil și rotiți două șuruburi cu degetul în sens invers acelor de ceasornic pentru a scoate panoul din plastic. Lichidează lanterna pe modulul RAP și căutați eticheta care conține codul din fabrică de 5 cifre.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Alpinist Pasul 13
    3. Introduceți codul din fabrică. Odată ce prima intrare este apăsată, tastatura se va aprinde. Apăsați mijlocul butonului pentru a vă asigura un contact adecvat.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercury Alpyer Pasul 14
    4. Apăsați controlul 1/2 în cinci secunde de la pasul 1. Pentru a vă programa noul cod personal, apăsați controlul 1/2 înainte de 5 secunde a trecut de la introducerea codului din fabrică.
  • Imagine intitulată Găsiți codul fără cheie implicit de 5 cifre pe Ford Explorer sau Mercur Alpinist Pasul 15
    5. Introduceți codul personal de intrare cu 5 cifre. Nu luați mai mult de cinci secunde între fiecare cifră succesivă. Noul cod personal va fi folosit pentru a vă debloca vehiculul, dar puteți utiliza și codul din fabrică.
  • De fiecare dată când este setat un nou cod personal, acesta înlocuiește cel vechi și nu codul fabricii. Fabrica nu poate fi niciodată schimbată. Puteți șterge codul unui proprietar anterior și puteți utiliza codul setat din fabrică fără a intra într-un nou cod personal. Odată ce ați introdus codul din fabrică, apăsați butonul 1/2, apoi controlul 7/8 și 9/0 în același timp. Nu luați mai mult de 5 secunde pentru a apăsa fiecare buton succesiv. Odată ce ați luat acești pași, sistemul dvs. va utiliza acum numai codul set de fabrică.
  • sfaturi

    Deblocați ușile cu sistemul de intrare fără cheie cu codul setat din fabrică sau codul personal și apoi apăsând butonul 3/4 în decurs de cinci secunde.
  • Blocați ușile cu sistemul de intrare fără cheie prin apăsarea butonului 7/8 și 9/0 în același timp. Nici codul din fabrică de 5 cifre, nici codul personal trebuie să fie introdus pentru a bloca ușile vehiculului în acest mod.
  • Pentru a dezactiva / activa blocarea automată Introduceți codul din fabrică de 5 cifre sau codul dvs. personal, țineți apăsat butonul 7/8, apăsați butonul 3/4 în timp ce țineți apăsat butonul 7/8, apoi eliberați butonul 7/8. Cornul va suna o dată să semnaleze dezactivarea sau de două ori pentru activare.
  • Apăsați butonul 5/6 după introducerea codului din fabrică sau codul personal pentru a deschide poarta de ridicare.
  • Avertizări

    Nu păstrați codul din 5 cifre din fabrică în caseta dvs. de mănuși în cazul în care vă blocați din vehiculul dvs. când bateria moare. Păstrați o copie în afara vehiculului.
  • Nu aruncați cardul de intrare manual sau fără cheie care are codul dvs. din 5 cifre din fabrică.
  • Dacă bateria mașinii moare, codul de intrare fără cheie va fi resetat la codul din 5 cifre din fabrică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar