Cum să fixați luminile coada mașinilor

Dacă lămpile de coadă sunt rupte sau nu iluminați, nu vă luați mașina la mecanic! Pentru o lumină simplă sau înlocuire a siguranței, puteți să vă fixați liniștea pentru o fracțiune din preț. Puteți fi citat de un ofițer de trafic dacă luminile mașinii dvs. nu sunt iluminate sau rupte, deci nu pierdeți niciun moment. Citiți mai departe pentru a afla cum să fixați luminile mașinii.

Pași

Partea 1 din 2:
Evaluarea problemei
  1. Imagine intitulată Lămpile de coada mașinii fixe Pasul 1
1. Verificați siguranța. O siguranță suflată determină de obicei ambele lumini să iasă. Pe mașinile mai noi, lămpile de coadă pot fi fuzionate separat și / sau fiecare bec sau circuit partajat pot fi fuzionate. O siguranță poate fi suflată din cauza altor probleme, deci va trebui să verificați mai mult decât siguranța, dar este locul potrivit pentru a începe. Uită-te în manualul de utilizare pentru a determina unde se află caseta de siguranțe în mașină. Pe mașinile mai vechi, caseta de siguranțe este situată sub linia. În majoritatea mașinilor mai noi, se poate afla sub capota sau linia. Manualul va avea o imagine marcată a casetei de siguranțe care arată care este siguranța. Asigurați-vă că contactul este oprit, luați capacul de pe caseta de siguranțe și localizați siguranța cu stop. Utilizați o lanternă pentru a inspecta siguranța și pentru a determina dacă este suflat. Pe cele mai noi mașini noi, siguranța ar trebui să fie eliminată pentru a fi verificată din cauza aranjamentului siguranțelor.
  • Dacă bucata de metal în interiorul siguranței de stopare este intactă, siguranța este încă bună.
  • Dacă bucata de metal arată ruptă sau fracturată, siguranța este suflată și va avea nevoie de înlocuire. Utilizați degetele sau un pensezer pentru a scoate siguranța. Cele mai multe mașini noi au un extractor de siguranțe în cutia de siguranțe sau în setul de scule. Este un mic instrument de plastic alb care seamănă cu o pereche de clești. Aduceți-o într-un magazin auto pentru a găsi un meci, apoi cumpărați un înlocuitor și introduceți-l în poziția corectă pentru a înlocui siguranța suflată.
  • Imagine intitulată Lămpile de coada mașinii fixe Pasul 2
    2. Uită-te la cablajul lămpii din spate. Acestea sunt firele care duc la luminile coada, situate în interiorul capacului trunchiului. Deschideți trunchiul și aruncați o privire. Puteți vedea unde se conectează firele pentru ca sistemul electric să funcționeze corect. Dacă se va pierde un fir, reatașați-l.
  • În majoritatea mașinilor noi, cablajul este situat în spatele panourilor din portbagaj și nu este accesibil fără a scoate panourile.
  • Imagine intitulată Lămpile de coada mașinii fixe Pasul 3
    3. Verificați becurile din stradă. Dacă siguranța și cablajul arată bine, becurile în sine ar putea fi problema. Pentru a le verifica, deșurubați lentilele de închidere din exterior folosind o șurubelniță. Dacă lentilele dvs. nu au șuruburi, deschideți trunchiul, astfel încât să puteți accesa luminile din interior. Deșurubați becurile în cauză și verificați-le așa cum ați fi orice bec de uz casnic: uităm la firul de filament din interiorul lor pentru a determina dacă este încă intact. Becul poate fi verificat prin atingerea acestuia împotriva mâinii pentru a vedea dacă filamentul se mișcă sau vibrează.
  • Cele mai multe lămpi de oprire au lampa de oprire / bec (e), becul lampă inversă, becurile lămpii din spate, becul marcatorului lateral și, pe unele modele, un bec indicator de rotire auto. Pe mașinile în care semnalul de frână și de întoarcere partajează un bec, când becul este ars, indicatorul de semnal de întoarcere va clipi mai repede decât normal. Acest lucru se va aplica, de asemenea, dacă vehiculul are un bec de semnal ars în indicatorul de rotire al chihlimbarului din spate.
  • Dacă becul este ars, va trebui să îl înlocuiți. Luați-l la magazinul local de autovehicule și cumpărați modelul corect pentru mașina dvs.
  • Dacă becul este bine, mașina dvs. poate avea o problemă electrică mai profundă. Dacă siguranța, firele de stîngăre și becul sunt toate în formă bună, este timpul să luăm mașina la mecanic.
  • Când eliminați un bec pentru înlocuire, trebuie să inspectați soclul pentru contactele arse și lampa de coadă pentru contactele arse sau plăcile de soclu topite.
  • Imagine intitulată Lămpile de coada mașinii fixe Pasul 4
    4. Verificați lentilele de închidere. Indiferent dacă ați putea sau nu să remediați problema luminilor dvs. de coadă care funcționează corect prin examinarea siguranței, cablului și a becului, este important să verificați și lentilele pentru a vă asigura că nu sunt crăpate sau rupte. Apa care intră în lentile poate arde un bec. Continuați să citiți pentru a afla cum să reparați o lentilă spartă sau crăpată.
  • Partea 2 din 2:
    Utilizarea unui kit de reparare a lentilelor
    1. Imagine intitulată Lămpile de coada mașinii fixe Pasul 5
    1. Îndepărtați lentila de închidere.
  • Imagine intitulată Lămpile de coada mașinii fixe Pasul 6
    2. Reparați fisuri de fixare cu bandă de reparare a lentilelor. Utilizarea benzii este menită să fie doar o soluție temporară. Achiziționați banda sau cumpărați un kit de reparare a obiectivului care vine cu rășină pe care pur și simplu plasați-o peste crack pentru a face din nou impermeabil.
  • Doriți să curățați și să uscați zona în care trebuie aplicată banda. Chiar înainte de a adăuga banda, ștergeți zona cu o cârpă fără scame, care este umedă cu alcool, și lăsați-l să se usuce, apoi aplicați banda. Nu utilizați mai curat de sticlă pentru a curăța zona deoarece amoniacul din cleanul de sticlă va determina banda să nu se lipească, precum și ar trebui să fie. Ultimul ștergător cu alcoolul de frecare va elimina majoritatea impurităților și va lăsa o suprafață curată.
  • Măsurați dimensiunea fisurii și tăiați banda ușor mai mare decât deteriorarea obiectivului.
  • Scoateți suportul benzii.
  • Netezi bulele de aer când aplicați banda, deci nu distorsionează lentila.
  • Imagine intitulată Lămpile de coada mașinii fixe Pasul 7
    3. Repararea găurilor și a petelor sparte cu rășină de reparare a lentilelor. Dacă există un gouge sau un loc spart, puteți umple gaura cu rășină din plastic. Cumpărați un kit de reparare a lentilelor care vine cu consumabile pentru umplerea găurilor.
  • Acoperă exteriorul stopului cu banda de plastic care vine cu kitul de reparații, pentru a preveni scurgerea rășinii din plastic.
  • Se amestecă rășina cu un catalizator și agent de colorat conform instrucțiunilor incluse în kit. Purtați o pereche de mănuși de unică folosință în timpul acestei părți a procesului pentru a evita rășina pe piele.
  • Se toarnă rășina în seringă furnizată.
  • Squirt rășina în gaură, asigurându-vă că acoperă întreaga zonă care trebuie umplută.
  • Lăsați-l să se vindece timp de cel puțin 2 ore.
  • Scoateți banda și nisipați suprafața pentru ao netezi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Pe unele mașini moderne, lămpile de coadă au LED-uri în loc de becuri regulate. Unele lămpi cu LED-uri nu sunt utilizate și vor trebui să înlocuiască întregul ansamblu lămpii din spate.
  • Dacă lămpile de coadă funcționează perfect, puteți merge acum la stație și raportați că ați fixat-vă stoparea.Aceasta este o procedură necesară pentru a anula citarea traficului.
  • Deci, data viitoare când ați întâmpinat o problemă cu luminile mașinii dvs., puteți rezolva cu ușurință problema făcând locul de înlocuire.Luminile de coadă de mașini bune și bine funcționale vă vor asigura că puteți conduce în siguranță pe autostrăzi și puteți evita accidentele nefericite.
  • Este, de asemenea, cel mai bine să știți cum să înlocuiți luminile de coadă arse toate de dvs.Aceasta este o sarcină foarte simplă, așa cum este descrisă în pașii de mai sus.Știind cum să înlocuiți luminile coada arse vă poate salva de la întreținerea costurilor de iluminare a mașinilor.
  • Fără lumini de coadă auto, șansele unei coliziuni din spate sunt crescute. Unele up-uri se întâmplă din cauza luminilor de mașini defecte.Ele sunt foarte importante, de asemenea, în special în timpul tulburărilor meteorologice care afectează vizibilitatea rutieră.
  • De aceea, ofițerii de trafic și de autostradă sunt foarte specifice cu privire la starea luminilor tale.Ele sunt foarte rapide de a observa luminile coada mașinilor, deoarece are consecințe grave asupra siguranței rutiere.
  • Este, de asemenea, bun pentru a cumpăra becuri de rezervă de rezervă și acoperire suplimentară.În acest fel, nu va trebui să fugi la magazinul auto ori de câte ori stâlpul tău devine ars.Unele becuri de lămpi de coadă poate fi, de asemenea, foarte dificil de găsit, așa că ar fi mai bine să aveți o mulțime de becuri de rezervă și capac de lumini de coadă.
  • Luminile coada mașinilor sunt o caracteristică importantă de siguranță a unui vehicul.El transmite semnale importante celorlalți șoferi din spatele dvs., mai ales dacă vă încetiniți, urmează să faceți o oprire, făcând o întoarcere sau conduceți noaptea.
  • Pentru a evita viitoarele citări de trafic, asigurați-vă că luminile mașinii dvs. sunt întotdeauna în condiții prime.Durata de viață a luminilor coada durează de obicei de mai mulți ani.Dar ar fi mai bine să efectuați o verificare aprofundată pe ea anuală sau o dată la doi ani.În acest fel, vă puteți asigura că luminile mașinii dvs. vor funcționa întotdeauna.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar