Cum de lămpi lanțului de margare

Un lanț de margaretă conectează mai multe corpuri de iluminat la același circuit. Este util pentru iluminatul încastrat, camerele iluminante și conectarea luminilor la același comutator. Pentru a începe, opriți întotdeauna toată energia electrică și confirmați că nici un curent nu curge în cameră. Apoi, cabluri noi și neutre noi la corpurile originale. Rulați aceste fire noi la noul dispozitiv de iluminare și conectați-le. Continuați acest model până când toate luminile sunt instalate.

Pași

Partea 1 din 2:
Luând măsuri de siguranță
  1. Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 1
1. Obțineți permisele necesare pentru a face munca electrică. Dacă faceți o slujbă de cablare în casa dvs., comunitatea locală poate solicita un permis electric. Contactați tabla locală de zonare și explicați lucrarea pe care o faceți. Dacă acestea necesită o autorizație, treceți prin procesul de obținere a acestuia înainte de a începe lucrarea.
  • Nu încercați să lucrați la casa dvs. fără permis. Ai putea să te confrunți cu o amendă puternică dacă ești prins. De asemenea, dacă faceți o greșeală și faceți orice daune, asigurarea poate refuza să o acopere dacă nu ați avut o autorizație.
  • Dacă nu lucrați la cablarea dvs. la domiciliu și sunteți doar lămpi de margaretă ca un hobby sau o activitate, atunci probabil că nu aveți nevoie de permis.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă acest loc de muncă necesită permise, contactați un electrician local și întrebați.
  • Imagine intitulată Luminile lanțului Daisy Pasul 2
    2. Aflați încărcarea pe comutatorul dvs. de lumină pentru a vedea câte becuri acceptă. Wattage este măsura de energie electrică care iese dintr-un comutator. Deșurubați capacul plăcii pe perete și priviți la comutator. Valoarea este marcată pe comutator. Apoi împărțiți acest număr prin puterea becurilor pe care le utilizați pentru a determina câte becuri vă puteți conecta la acest lanț.
  • Comutarea comună a comutatorului sunt de 300, 600 și 1.000. Aceasta înseamnă că dacă utilizați 100 de becuri Watt, aceste comutatoare ar putea suporta respectiv 3, 6 și 10 becuri.
  • Asigurați-vă că vă uitați la măsurarea puterii de pe comutator. Comutatoare, de asemenea, marchează amperi și volți. Acestea sunt măsurători diferite.
  • Nu se supraîncărcați niciodată comutatoarele luminoase. Acest lucru este extrem de periculos și va provoca un incendiu. Dacă aveți nevoie de mai multe becuri decât comutatorul poate accepta, Instalați un nou comutator primul.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 3
    3. Închideți puterea în camera în care lucrați. Nu lucrați niciodată la cabluri fără a opri energia electrică. Găsiți caseta de siguranțe în casa ta. Localizați siguranța care se conectează la camera pe care o lucrați și o comută în poziția OFF.
  • Cutia de întrerupere poate avea un plan de cabluri pe capacul interior care arată zonele pe care le conectează fiecare siguranță. Utilizați acest lucru ca ghid pentru a localiza siguranța corectă.
  • Dacă nu puteți localiza siguranța corectă, apoi comutați comutatorul principal în poziția de mijloc în poziția OFF. Amintiți-vă că acest lucru va tăia puterea pentru întreaga dvs. casă în timp ce este oprit.
  • Imagine intitulată Lumina de lanț Daisy Pasul 4
    4. Testați firele cu a voltmetru Pentru a confirma că nu există curent. Deoarece veți trata firele cu această slujbă, luați toate măsurile de precauție pentru a confirma că nici o electricitate nu curge în zona dvs. de lucru. Accesați fie la comutatorul de lumină, fie la fixarea luminii, dacă ați luat-o deja. Atingeți nodul negru al voltmetrului la firul negru și nodul roșu la firul alb. Dacă voltmetrul citește 0, atunci firele nu sunt live.
  • Dacă obțineți o citire volută, nu lucrați la fire. Verificați dublu și asigurați-vă că ați oprit întrerupătorul de circuit din dreapta.
  • Dacă nu puteți opri energia electrică să curgă în cameră, apelați un electrician profesionist pentru a inspecta cablajul dvs.
  • Partea 2 din 2:
    Conectarea firelor
    1. Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 5
    1
    Instalați corpuri de iluminat noi Dacă cablarea unei camere. Un motiv comun pentru lămpile lanțului Daisy este de a alimenta mai multe corpuri de iluminat într-o cameră. Dacă este cazul, apoi instalați noile corpuri înainte de a lucra la cablare. Tăiați prin gips carton pe tavan sau pe perete. Apoi înșurubați carcasa de fixare în poziție. Când acest lucru este complet, continuați cu cablajul.
    • Asigurați-vă întotdeauna că nu există obstacole deasupra plafonului înainte de a tăia acest lucru. Găuriți o gaură în care fiecare dispozitiv va fi și introduceți o bucată de sârmă sau hangar. Simțiți-vă în jur pentru obstacole. Apoi, când ați confirmat calea este clară, tăiați gaura.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 6
    2. Deconectați firele fierbinți și neutre de la primul dispozitiv de iluminare. Fiecare dispozitiv de fixare are un fir fierbinte și neutru care intră în ea. De obicei, firul fierbinte este negru și neutru este alb. Scoateți șuruburile care leagă firele la dispozitivul de fixare pentru a le elibera.
  • Țineți apăsată dispozitivul de fixare când scoateți firele dacă nimic altceva nu-l asigură.
  • Firele pot fi deja pigtatate, ceea ce înseamnă că acestea sunt răsucite împreună înainte de a se atașa la dispozitivul de fixare. Acest lucru face ca marginea lui Daisy să fie mai ușoară. Pentru a deconecta firele, scoateți piulițele de sârmă care le țin împreună. Apoi dezvăluie firul se termină unul de celălalt.
  • Imagine intitulată Luminile lanțului Daisy Pasul 7
    3. Tăiați firele noi 6 în (15 cm) mai mult decât este necesar pentru a ajunge la următorul dispozitiv. Oricare ar fi distanța dintre cele două corpuri de lumină pe care le conectați, lăsați întotdeauna o lungime suplimentară. Măsurați firele la lungimea de care aveți nevoie, apoi adăugați 6 inci (15 cm). Tăiați firele în acest moment.
  • Dacă există o cablare excesivă atunci când ați terminat, faceți-o doar în fixarea luminii.
  • Nu amestecați culorile pe care le utilizați. Utilizați întotdeauna cabluri albe pentru firele neutre și negre pentru cald.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 8
    4
    Bandă 1 inch (2.5 cm) de izolație de pe capetele fiecărui fir nou. Pentru fiecare dispozitiv, utilizați un fir alb și negru. Utilizați o stripare de sârmă și de ras 1 inch (2.5 cm) de pe fiecare capăt al firelor. Repetați acest proces pentru fiecare fir pe care îl utilizați în acest loc de muncă.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 9
    5. Pigtail firele împreună. Luați firul fierbinte original de la sursa de alimentare, firul fierbinte conectat la dispozitivul de fixare și nouul fir fierbinte. Răsuciți capetele celor 3 împreună. Lăsați noul fir liber pe un capăt, astfel încât să puteți rula la următoarea lumină a luminii. Apoi acoperiți cele 3 sfaturi de sârmă cu o piuliță de sârmă. Faceți același lucru cu cele 3 fire neutre.
  • Dacă dispozitivul nu a fost deja pigtat, atunci va trebui să faceți un pigtail. Deconectați firele fierbinți și neutre de la dispozitivul de fixare. Tăiați un alt fir alb și negru de 3 inci (7.6 cm) lung și le atașați la dispozitivul de fixare. Apoi Pigtail acele fire cu cele originale calde și neutre și cele pe care le conduceți la următorul dispozitiv.
  • Avantajul de pigatiling este că, dacă o lumină arde, celelalte lumini din lanț vor funcționa în continuare. Conectarea tuturor firelor direct la dispozitivul de fixare va opri curentul electric dacă lumina arde.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 10
    6. Rulați firele fierbinți și neutre la noul dispozitiv de iluminare. Dacă instalați o nouă iluminare într-o cameră, probabil că trebuie să rulați firele prin tavan. Hrăniți cablajul în sus și împingeți-l spre noul dispozitiv. Apoi mergeți la celălalt dispozitiv și trageți cablajul din tavan.
  • De asemenea, puteți capta cablajul la perete dacă nu doriți să lucrați prin pereți și tavan.
  • Dacă sunteți ambreiaje de lanțuri de margarete care nu sunt în tavan sau perete, apoi rulați cablajul la noul dispozitiv.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 11
    7. Conectați firele fierbinți și neutre la noul dispozitiv. Dacă acesta este ultimul dispozitiv din lanț, apoi atașați firele direct la acesta. Rulați firul fierbinte la partea fierbinte și firul neutru la partea neutră. Acestea sunt marcate pe cele mai multe corpuri. Apoi împachetați firele în jurul șuruburilor de fixare și strângeți-le, completând conexiunea.
  • Dacă conectați mai multe programe de fixare după aceasta, continuați să utilizați Pigtails până la ultimul dispozitiv de fixare.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 12
    8. Rulați firul de sol la noile corpuri. În dispozitivul original de lumină, căutați un fir de cupru gol. Acesta este firul de sol. Răsuciți un alt fir gol în jurul pământului și rulați-l la următoarea fixare. Cârligul la sol la fixarea acestuia în jurul șurubului de împământare marcat. Continuați să introduceți firele de la sol la toate noile corpuri pe care le instalați.
  • Firele de la sol sunt ocazional învelite în cauciuc verde. Acest lucru depinde de codurile locale.
  • Unele coduri locale necesită, de asemenea, fire de sol să fie îmbinate cu o piuliță în loc de răsucite împreună. Verificați reglementările locale pentru procedura corectă.
  • Imagine intitulată Lumina lanțului Daisy Pasul 13
    9. Rotiți pornirea și testați lanțul. Reveniți la cutia de întrerupere și întoarceți siguranțele pentru această cameră. Apoi porniți aprinderea luminii și vedeți dacă luminile funcționează. Dacă o fac, atunci lanțul tău daisy a avut succes.
  • Dacă luminile nu funcționează, opriți alimentarea și verificați dublu conexiunile. Asigurați-vă că toate firele sunt în petele drepte și au o conexiune strânsă.
  • Nu depanați niciodată electricitatea fără a porni alimentarea din nou.
  • sfaturi

    Avertizări

    Lucrul cu energia electrică este foarte periculos. Dacă nu sunteți încrezător că puteți face acest lucru în siguranță, sunați la un electrician profesionist.

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Ochelari de protecție
    • Corpuri de iluminat
    • Şurubelniţă
    • Stripul de sârmă
    • Fire electrice
    • Becuri
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar