Cum să găsiți o scurgere de baterie parazitară

Dacă autovehiculul este desenarea alimentării de la baterie și toate luminile și alte componente electrice sunt oprite, este posibil să aveți o scurgere de baterie parazitară (sau desenați). Din fericire, puteți găsi de obicei cauza unui parazit de tragere. Începeți prin conectarea unui multimetru digital la terminalul negativ al bateriei vehiculului. Apoi, scoateți siguranțele câte una în timp ce vizionați modificări ale citirii multimetrului. Odată ce scade citirea, ați găsit vinovatul și puteți lua măsuri pentru a le repara.

Pași

Partea 1 din 2:
Conectarea multimetrului digital
  1. Imagine intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 1
1. Deconectați toate dispozitivele de pe vehicul și asigurați-vă că nu sunt activate componente electrice. Opriți radioul, căldura sau A / C, luminile, ștergătoarele de parbriz etc. și închideți capetele de glugă și cu oglindă luminată. Activați frâna de siguranță, opriți autovehiculul și scoateți cheia de la aprindere dacă nu ați făcut-o deja. Apoi, închideți toate ușile și trapa de trunchi sau din spate, astfel încât niciunul dintre circuite să fie activat.
  • Asigurați-vă că eliminați orice cabluri care pot fi conectate la vehicul, cum ar fi un unitate GPS sau încărcător de telefon, de asemenea.

Bacsis: În unele cazuri, este posibil să fie necesar să introduceți un cod de securitate când porniți vehiculul după deconectarea bateriei, deci verificați manualul proprietarului pentru codul înainte de a începe să începeți.

  • Imagine intitulată Găsiți o etapă de evacuare a bateriei parazitare 2
    2. Încărcați complet bateria. Pentru a detecta cu exactitate traseul parazitar, trebuie să începeți cu o baterie complet încărcată. Pop hood și localizați bateria vehiculului. Utilizați un încărcător de baterie al vehiculului Pentru a încărca bateria la 100%.
  • Multe baterii auto sunt de 12 ani.6 volți. Puteți verifica alimentarea cu un multimetru pentru a vă asigura că bateria este complet încărcată.
  • Dacă bateria dvs. este veche sau deteriorată sau nu citește 12.6 volți Când este încărcat complet, poate doriți inlocuieste-l înainte de a vă deplasa.
  • Imagine intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 3
    3. Scoateți cablul negativ al bateriei din terminalul de baterie negativ. Găsiți cablul negativ, care va fi marcat cu un semn minus (-) și poate avea o acoperire neagră peste ea. Scoateți capacul, dacă este cazul, utilizați o cheie pentru a debloca cablul negativ de la terminal.
  • Asigurați-vă că utilizați cablul negativ, nu pozitiv, pentru a testa pentru a preveni scurgerile electrice!
  • În general, o cheie deschisă de 10 mm este instrumentul pe care trebuie să-l eliminați cablul.
  • Imaginea intitulată Găsiți o etapă de evacuare a bateriei parazitare 4
    4. Configurați A multimetru digital. Multimetrul are atât un fir negru, cât și un fir roșu atașat la acesta, precum și mai multe sloturi de intrare diferite. Conectați firul negru la "COM" (solul comun) și conectați firul roșu în cea mai mare intrare amp (de obicei 20A). Setați cadranul pe multimetru pentru a măsura amperi.
  • Alegeți un contor digital decât puteți citi până la 20 de amperi și până la 200 de miliarde.
  • Imaginea intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 5
    5. Atașați multimetrul la cablul de baterie negativ și la terminal. Așezați plumbul roșu prin cercul metalic la capătul cablului negativ al bateriei. Atingeți cablul negru la terminalul de baterie negativ.
  • Puteți utiliza cleme din plastic pentru a asigura cablurile în loc, astfel încât mâinile dvs. sunt gratuite și contorul continuă să funcționeze.
  • Imagine intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 6
    6. Rețineți că aveți o remiză parazitară dacă citirea este mai mare de 50 milliamps. Există câteva lucruri care atrag în mod constant putere într-un vehicul, cum ar fi ceasul de la radio, deci este normal să aveți o lectură între 20 și 50 milliamps. Dacă citirea dvs. este mai mare decât asta, înseamnă că există o remiză și ceva folosește prea multă putere.
  • Partea 2 din 2:
    Verificarea siguranțelor
    1. Imaginea intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 7
    1. Scoateți siguranțele câte una la un moment dat, urmărind citirea multimetrului. Localizați caseta de siguranțe sub capotă. Utilizați un dispozitiv de siguranță pentru a elimina siguranțele, începând cu cele cu cele mai mici ratinguri AMP și de a lucra spre cele cu cele mai mari ratinguri AMP. După ce trageți o siguranță, verificați multimetrul pentru a vedea dacă modificările de lectură. Dacă nu, înlocuiți siguranța și mutați-vă pe următoarea.
    • Odată ce ați lucrat prin toate siguranțele din cutia de siguranțe sub capotă, verificați siguranțele din cutia de siguranțe sub linia. Este mai bine dacă aveți un prieten care vă ajută cu acest lucru, astfel încât o persoană să poată trage siguranțe în timp ce cealaltă persoană urmărește citirea pe multimetru. Dacă nu aveți pe nimeni să vă ajute, să-l proporțional pe parbriz, astfel încât să îl puteți citi din interiorul vehiculului.

    Avertizare: Deconectați multimetrul înainte de a deschide ușa pentru a verifica siguranțele sub linia. Dezactivați comutatorul ușii prin fixarea unei bucăți de lemn de fier peste el, astfel încât să rămână deprimată. Apoi, reconectați multimetrul.

  • Imaginea intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 8
    2. Opriți când trageți o fuziune face ca citirea să scadă semnificativ. Scoaterea unei siguranțe poate determina citirea multimetrului să scadă câteva miliampuri, ceea ce este normal. Ceea ce căutați este o scădere semnificativă, cum ar fi că citirea merge de la 3.03 amperi la 0.03 AMPS. Când se întâmplă acest lucru, ați găsit circuitul electric care creează remiză parazitară!
  • Imaginea intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 9
    3. Aflați ce rulează pe circuitul afectat. Consultați graficul de pe caseta de siguranțe și / sau manualul proprietarilor pentru a afla ce componente sunt alimentate de siguranța care cauzează scurgerea. De asemenea, puteți verifica diagrama de cablare pentru circuitul particular pentru a vă ajuta să restrângeți problema.
  • De obicei, puteți găsi copii digitale ale diagramelor manuale și cablurilor online.
  • Imaginea intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 10
    4. Verificați fiecare dispozitiv sau componentă de pe acel circuit. Înlocuiți siguranța și deconectați fiecare lampă, încălzitor sau dispozitiv electric unul câte unul la un moment dat. Flip toate comutatoarele care corespund și componentelor. Urmăriți citirea pe multimetru pentru a scăpa pentru a afla care componentă provoacă scurgerea.
  • De exemplu, spun că siguranța ofensatoare controlează antena de putere, precum și radioul. Deconectați radioul și vedeți dacă tragerea dispare. Dacă nu, deconectați antena și urmăriți citirea pe multimetru să scadă.
  • Imaginea intitulată Găsiți o etapă de scurgere a bateriei parazitare 11
    5. Reparați componenta care provoacă tragerea, deconectați multimetrul și reconectați bateria. Procesul de reparare va varia în funcție de ceea ce este problema, deci dacă nu sunteți sigur cum să fixați componenta, închiriați un mecanic certificat pentru a face repararea sau înlocuirea. Dacă puteți face repararea dvs., verificați-o prin asigurarea citirii pe multimetru este mai mică de 50 milliamps. După ce ați terminat, deconectați multimetrul și reconectați cablul bateriei.
  • Este posibil să puteți schimba pur și simplu un comutator în "Off" Poziția de a elimina tragerea sau puteți să vă confruntați cu o problemă mai complexă, cum ar fi o problemă cu un cablaj de cablare.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    50 de milliamps este o regulă bună de degetul mare pentru tragerea parazitară max. Orice peste 50 de miliampuri ar necesita investigații suplimentare asupra dispozitivului exact, care desenează puterea.
  • Nu uitați să verificați în interiorul prizelor brichetei și de putere. Lăsând un încărcător de telefon conectat pentru o lungă perioadă de timp poate provoca o remiză parazitară. De asemenea, uneori monedele pot cădea în prize și pot provoca pantaloni scurți.
  • Avertizări

    Conectați multimetrul la terminalul de baterie negativ, mai degrabă decât cel pozitiv, pentru a preveni pantaloni scurți electrici.
  • Exercită prudență atunci când lucrați cu sistemul electric al mașinii. Protejați-vă ochii și pielea cu ochelari și mănuși.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Goggle și mănuși de protecție
    • Încărcătorul bateriei
    • Cheie
    • Cleme de plastic
    • Multimetru digital
    • Siguranțe de siguranță
    • Resturi de lemn
    • Manualul proprietarului
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar