Cum să aduci un câine în statele unite

Aducerea câinelui dvs. în SUA poate fi un hassle, deoarece trebuie furnizate o varietate de informații pentru a vă introduce clearance-ul câinelui. Există, de asemenea, considerente speciale care trebuie făcute în ceea ce privește călătoriile, în special în străinătate, cu un animal de companie. Cea mai bună modalitate de a asigura procesul este ușor de a avea o înțelegere aprofundată a protocolului în timp ce vă pregătiți pentru călătoria dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând planuri de călătorie
  1. Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 1
1. Faceți cazare dacă zburați. Majoritatea persoanelor care călătoresc pe plan internațional, prin intermediul avionului. Dacă intenționați să zburați și doriți să vă aduceți câinele cu dvs., există o varietate de considerații pe care trebuie să le faceți.
  • Câinele dvs. poate călători în cabină cu dvs. sau sub avionul ca marfă. PET dvs. este considerat bagaj suplimentar și veți fi taxat în funcție de greutate, inclusiv cutia de companie. Pe cele mai multe companii aeriene, câinele dvs. poate fi luat doar ca o poartă dacă curelele sale se potrivește sub scaun în fața dvs.
  • Diferitele avioane au reguli diferite asupra câinilor de transport. Unele companii aeriene ar putea să nu permită câinilor la bord, indiferent de rasă și greutate, deci verificați cu compania dvs. aeriană pentru a vă asigura că câinele dvs. este permis pe zbor și veți urma tot Protocolul corect. Cele mai multe companii aeriene necesită ca animalele de companie să vină cu certificate de sănătate, nu mai vechi de 10 zile.
  • Unele rase periculoase, cum ar fi Pitbulls, sunt limitate de la călătoriile pe anumite companii aeriene sau de la importate în anumite state. Verificați aceste informații cu compania aeriană dacă credeți că există riscul ca rasa câinelui dvs. să fie o problemă.
  • Achiziționați o cutie de călătorie. Compania aeriană necesită ca cutia să fie suficient de mare pentru ca câinele să poată să se ridice în interior și să se întoarcă.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 2
    2. Ia în considerare un serviciu de relocare a animalelor de companie. Dacă luați câinele cu dvs. prin intermediul avionului este prea incomod sau dacă compania dvs. aeriană nu va găzdui câinele dvs., angajarea unui serviciu de relocare a animalelor de companie este o altă opțiune. Acest lucru poate fi destul de costisitor, dar ar putea fi în valoare de investiția dacă transportul aerian tipic nu este o opțiune.
  • Începeți să discutați cu o agenție cu mult înainte de a vă deplasa. Toate reglementările privind transportul internațional trebuie respectate de serviciul de relocare și au nevoie de timp adecvat pentru a planifica. Două până la trei luni în avans este cel mai bun mod de a vă asigura că animalul dvs. ajunge în SUA în timp.
  • Prețul variază, dar depinde de mult mai mult decât greutatea câinelui. Alți factori includ greutatea cutiei, distanța de călătorie, nivelul de dificultate care vine cu următoarele reglementări și orice alte aranjamente necesare sosirii în condiții de siguranță a câinelui. Ar putea fi dificil să obțineți o estimare a costurilor fără a planifica mai multe întâlniri cu un reprezentant.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 3
    3. Pregătiți-vă animalul de companie pentru călătorie. Călătoria este extrem de stresantă pentru animalele de companie și adăugarea sarcinii unei călătorii internaționale se poate traduce în dezastru dacă animalul dvs. de companie nu este pregătit în mod adecvat. În lunile care duc la relocarea dvs., luați măsuri pentru a vă pregăti animalul de companie pentru călătorie.
  • Crate tren animalul tău înainte de călătorie. Câinii trebuie să fie familiarizați cu cutia lor și să învețe să o asocieze cu feedback pozitiv. Acest lucru poate începe cu punerea alimentelor, a apei și a jucăriilor într-o cutie de câine și lăsând-o să vină și să meargă din cutie așa cum dorește. Oprirea ei în cutie în timp ce sunteți în afara casei, o veți învăța să accepte să fie limitate la ea.
  • După 2 până la 3 săptămâni, câinele dvs. ar fi trebuit să se liniștească despre a fi în cutie la domiciliu. Dacă câinele dvs. este suficient de mic, este ideal pentru a putea purta cutia de la locul unde se află cu câinele în ea. Aceasta o desensitizează-o la mișcare și minimizează trauma unor mișcări ale avionului. Dacă câinele dvs. este prea mare pentru a fi purtat, ia în considerare luați-o pe excursii scurte în cutia ei.
  • Înainte de a pleca, tăiați unghiile câinelui. Câinii devin nervoși și ar putea încerca să-și ia drumul de la un transportator. Ei puteau cu ușurință să se prăbușească sau să distrugă un cui, ducând la sângerare, plângând și de suferință generală.
  • Nu hrăniți un câine în cele 2 ore, ducând la un zbor și doar să-i hrănească o masă ușoară. Nu vrei ca câinele tău să urineze sau să defecteze în cutia lui din cauza nervozității.
  • Păstrarea în minte a confortului câinelui, scopul de a zbura în timpul unui an, care nu este extrem de fierbinte sau rece. Căutați un zbor cu cayotrue limitate.
  • Partea 2 din 3:
    Cunoașterea regulamentelor
    1. Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 4
    1. Obțineți câinele dvs. un vaccin și un certificat de rabie. Rabies este una dintre cele mai importante probleme atunci când vine vorba de călătorie în străinătate. Marea majoritate a câinilor care călătoresc în Statele Unite trebuie să aibă un certificat de rabie actual și valabil. Ar trebui să includă toate următoarele:
    • Numele și adresa proprietarului
    • Rasa, sexul, vârsta și culoarea câinelui
    • Data vaccinării rabiei
    • Produsele utilizate pentru vaccinare
    • Data expirării vaccinării
    • Numele, numărul licenței, adresa și semnătura medicului veterinar care au efectuat vaccinarea.
    • Data vaccinării poate influența perioadele de izolare. Dacă vaccinarea a apărut mai puțin de 30 de zile înainte de sosire, câinele dvs. va fi limitat timp de 30 de zile până când acesta poate fi eliberat. Puteți alege facilitatea în care câinele dvs. va fi limitat.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 5
    2. Familiarizați-vă cu excepțiile de la restricțiile rabiei. În timp ce majoritatea câinilor vor avea nevoie de un vaccin de rabie care vor fi permise în SUA, există câteva excepții. Știți ce sunt aceste excepții cât ați putea să renunțați la certificat.
  • Dacă aveți un catelus care este prea tânăr pentru a fi vaccinat, mai puțin de 3 luni, vi se permite să luați câinele în țară. Cu toate acestea, catelul va fi limitat până când poate primi vaccinarea și pentru încă 30 de zile.
  • Unele țări, cum ar fi Australia, sunt gratuite. Datorită accesului limitat la vaccinurile din rabie în aceste țări, regulile sunt diferite. Câinii li se permite să intre în SUA fără vaccinare dacă câinele a trăit acolo de la naștere sau timp de cel puțin 6 luni. Câinele va fi obligat să primească vaccinul la sosire și va fi limitat timp de 30 de zile.
  • Dacă importați un câine pentru cercetarea științifică, iar prezența unui vaccin rabie ar interfera cu acea cercetare, puteți obține cerința de vaccinare a renunțat.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 6
    3. Aflați despre alte circumstanțe speciale. În plus față de preocupările rabiei, există și alte probleme legate de transportul internațional de câini. Dacă călătoriți din anumite țări, SUA are un protocol special pentru că permiteți ca câinele să intre.
  • Șurubul de șurub, o zboară parazitară cunoscută ca câini infectați, este prezentă numai în anumite țări. Dacă țara dvs. conține șuruburi, câinele dvs. va avea nevoie de un certificat de la un medic veterinar licențiat, declarându-le fără șuruburi pentru a intra în țară. Câinele dvs. trebuie să fi fost inspectat pentru șuruburi în termen de 5 zile de la intrarea în SUA.
  • Dacă sunteți dintr-o țară care are febră de picior și gură cu experiență, trebuie să luați considerații speciale atunci când vă aduceți câinele în SUA. Picioare, blană și așternut ar trebui să fie murdar liber. Paiele și fânul ar trebui eliminate din cutia unui câine. Câinele dvs. ar trebui să fie scăldat la scurt timp după sosirea în SUA și păstrată separată de animale timp de cel puțin 5 zile.
  • Nu există reglementări separate în ceea ce privește câinii care sunt adați în țara în scopuri de reproducere sau în scopuri comerciale. Trebuie să urmați tot protocolul, chiar dacă câinele nu este animalul dvs. de companie.
  • Partea 3 din 3:
    Făcând călătoria
    1. Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 7
    1. Faceți o excursie la biroul VET. Spune-i veterinarului dvs. că intenționați să călătoriți în Statele Unite. Rezervați cu promptitudine o întâlnire, asigurându-vă că aveți suficient timp pentru a achiziționa rezultatele testelor. Următoarele teste și proceduri trebuie efectuate:
    • Analize de sange
    • Vaccinări
    • Microcipuri pentru scopuri de identificare, dacă VET-ul dvs. le poate furniza
    • După examen, VET dvs. ar trebui să furnizeze un certificat de inspecție veterinară pentru a vă șterge animalul de companie pentru călătorii de peste mări.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 8
    2. Includeți toate informațiile necesare pe o cutie de animale de companie. Când călătoriți cu câinele dvs., este vital să includeți anumite informații cu cutia. Aceasta asigură securitatea șansei de dezactivare a cutiei este greșită la schimbarea zborurilor.
  • Includeți numele animalului dvs. și informațiile de contact de bază pentru dvs. Este minunat să includeți e-mailul ca, dacă călătoriți în străinătate, telefonul dvs. ar putea să nu funcționeze în SUA.
  • Păstrați acest lucru sigur pe cutie cu bandă de duct sau altă bandă robustă. Dacă este posibil, aveți un autocolant al informațiilor efectuate la un magazin de imprimare locale, deoarece acest lucru va rămâne mai ușor la cutie.
  • Imaginea intitulată aduce un câine în Statele Unite Pasul 9
    3. Pregătiți-vă pentru autoritățile vamale. Când călătoriți în Statele Unite, va trebui să treceți prin vamă pentru a vă elibera animalul pentru intrarea în țară. Pregătiți-vă înainte de timp pentru a păstra procesul neted și în timp util.
  • În plus față de formulare de la veterinarul dvs. și dovada vaccinării, trebuie să completați formularul CPB 7501. Acest lucru solicită informații de bază de contact pentru dvs. și o varietate de întrebări despre câinele dvs. Acesta poate fi descărcat de pe site-ul companiei aeriene. Au o copie la îndemână atunci când se apropie de obiceiuri. Dacă aveți animalul dvs. de companie expediate ca încărcătură, fax o copie și celelalte forme către expeditor.
  • Verificați orele de funcționare la vama la portul dvs. de sosire. Nu doriți să ajungeți la așteptarea peste noapte pentru a vă asigura casa de companie în siguranță.
  • Dacă aveți toate documentele adecvate, iar câinele dvs. nu trebuie să fie limitat, ar trebui să fiți șters să intrați în țară.
  • sfaturi

    Lăsați un element de îmbrăcăminte sau chiar un pantof vechi în interiorul cutiei cu câinele dvs. Mirosul tău îl va oferi confort în timpul stresului călătoriei.
  • În ziua călătoriei, verificați dublu că aveți toate lucrările câinelui înainte de a pleca la aeroport. Cu toate propriile dvs. bagaje, pașaport, bilete și alte detalii de ultimă oră pentru a vă gândi, este foarte ușor să uitați informațiile necesare.
  • Crăciunile de călătorie pentru câini pot fi scumpe, iar căutarea anunțurilor pentru o cutie second-hand poate fi utilă. Ați putea dori, de asemenea, să postați propriul anunț fie în lucrare, fie la clinica VET, indicând interesul dvs. să cumpărați o secundă.
  • Asigurați-vă că există o etichetă de nume pe gulerul câinelui dvs. cu numere de contact în ambele țări - cea pe care o părăsiți și țara de destinație. Este mai bine să fii pregătit pentru orice eventualitate, totuși puțin probabil.
  • Așa cum Hawaii este un teritoriu al rabiei, restricțiile lor privind importul câinilor din țările străine sunt foarte stricte și diferite de alte stări americane. Puii sub 10 luni nu sunt permise și au o varietate de legi de carantină în vigoare. Dacă călătoriți în Hawaii, fiți foarte atenți la aducerea animalelor de companie în stat.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar