Cum să îngropați un animal de companie

Obținerea pierderii unui animal de companie nu este niciodată ușoară. Animalul dvs. de companie face parte din familia dvs. și vă simțiți la o pierdere fără el sau ea. Adăugând la durere, trebuie să găsiți o modalitate de a vă îngropa animalul. Înainte de a vă îngropa animalul, totuși, aveți câteva decizii pentru a face mai întâi.

Pași

Metoda 1 din 3:
Luând primii pași
  1. Imagine intitulată îngropa un pas de companie 1
1. Verificați animalul dvs. Verificați un impuls și aspect și simțiți-vă să vedeți dacă încă mai respiră. Ea poate fi în necaz, dar nu de fapt moartă. Sunați-vă medicul veterinar și cereți-i să vă ghideze cu pași următori.
  • Dacă animalul dvs. este încă în viață, duceți-o la un veterinar de urgență în zonă.
  • Cel mai bun loc de a simți un puls pe un câine sau o pisică este coapsa interioară, în sus, unde piciorul întâlnește corpul. Căutați artera femurală. Utilizați două degete (nu este degetul mare) pentru a verifica un impuls. S-ar putea să aveți un timp greu să vă simțiți pe o pisică.
  • Dacă simțiți un impuls, aveți timp de 15 secunde în timp ce numărați bate. Multiplu cu 4, și aveți bătăile pe minut. VET dvs. va dori probabil să cunoască bătăile pe minut dacă este posibil.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 2
    2. Ia măsuri în termen de o zi. Corpul va începe să se descompună destul de repede, de obicei într-o zi, așa că doriți să îngropați corpul cât mai curând posibil. Dacă aveți nevoie să păstrați corpul în casa dvs., puteți lua câțiva pași pentru ao păstra de la descompunere.
  • Puteți înfășura corpul și puneți în frigider, deși totuși doriți să luați măsuri într-o zi. De asemenea, puteți plasa corpul în congelator, care îl va păstra de la descompunere mai mult.
  • Dacă nu puteți utiliza nici una dintre aceste opțiuni, lăsați corpul despachetat pe beton, deoarece va trage căldura.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 3
    3. Notifică oamenii. În durerea voastră, este posibil să nu vă amintiți pe toată lumea pe care trebuie să o spuneți. De exemplu, este important să notificați copiii care au plecat la colegiu atunci când animalul a murit. De asemenea, trebuie să găsiți o modalitate de a vă spune copiilor dvs. dacă aveți tineri în casa dvs.
  • Când spuneți copiilor, încercați să nu utilizați eufemismele. De exemplu, spunând că animalul a fost "a dormit" poate fi confuz. Spuneți copilului că animalul de companie a murit și explică în termeni simpli ce înseamnă asta. De exemplu, ai putea spune, "Dragă, am ceva trist să-ți spun. Kitty de animale de companie a murit astăzi. Asta înseamnă că a încetat să respire și corpul ei sa oprit în mișcare. Ea nu se va întoarce să trăiască cu noi."
  • Poate ajuta la lăsarea copilului să vadă corpul, deși este bine să înmoaie lovitura, acoperind corpul parțial cu o pătură sau punând o jucărie iubită în apropiere.
  • Răspundeți la întrebările pe care copilul dvs. îl are la fel de sincer și direct, deși puteți spune că nu știți. De asemenea, fiți pregătiți pentru căile pe care le va apărea durerea copilului dumneavoastră. Unii copii vor dori să scrie scrisori sau să părăsească flori. Alții pot dori doar un timp singur, în timp ce alții pot avea nevoie de mai multe cuddles.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 4
    4. Permiteți animalelor de companie să vadă corpul. Permiteți animalelor dvs. de companie să respecte corpul, să-l miște și să interacționeze cu ea poate ajuta la închiderea animalelor de companie. Dacă pot vedea corpul mort, pot să nu petreacă cât de mult caută animalul de companie să se întoarcă după ce a îngropat.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 5
    5. Verificați legile locale. Puteți sau nu să vi se permită să vă îngropați animalul pe proprietatea proprie. Nu este de obicei bine să îngropați într-un parc public, dar uneori vă puteți îngropa animalul pe propria proprietate.
  • Încercați să apelați medicul veterinar pentru a vedea dacă știe legea locală. De asemenea, puteți cere societății locale umane.
  • Dacă încă nu sunteți sigur, încercați să sunați la departamentul de poliție locală să întrebe.
  • Imaginea intitulată îngropa un pas de companie 6
    6. Decide asupra unui loc de înmormântare. Odată ce știți dacă ați permis să vă îngropați animalul în curtea voastră, puteți decide să o îngropați acolo. Cu toate acestea, aveți alte opțiuni. De exemplu, unele orașe au parcuri de îngroșare a animalelor de companie unde puteți cumpăra un complot pentru animalul dvs. de companie.
  • Pentru a găsi un cimitir de companie, adresați-vă medicului veterinar. De asemenea, puteți să vă uitați "cimitire PET" În zona dvs. locală.
  • O altă opțiune pe lângă înmormântare este incinerarea. Unele spitale VET au servicii de incinerare, în timp ce alteori, cremația este un serviciu independent.
  • Fiți conștienți de faptul că aveți posibilitatea de a avea opțiunea de incinerare individuală (în cazul în care doar obțineți rămășițele animalelor de companie înapoi) sau incinerarea de grup (în cazul în care animalul dvs. de companie este incinerat cu alte animale). Cremația individuală este mai scumpă.
  • Metoda 2 din 3:
    Îngroparea la casa ta
    1. Imagine intitulată îngropa un pas de companie 7
    1. Apelați despre liniile de utilitate. Ori de câte ori vă sapați în curte, trebuie să sunați mai întâi despre liniile de utilități îngropate. În acest fel, nu veți intra în ele când vă săpați, ceea ce ar putea provoca probleme.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 8
    2. Luați în considerare alte aspecte ale locației. De exemplu, este important să alegeți o locație ridicată, uscată dacă doriți ca animalul dvs. să se descompună. În plus, ar trebui să alegeți o locație în jos de la un puț și la cel puțin 50 de metri distanță, deși 100 de picioare este mai bună, precum și 50 de picioare de alte tipuri de apă, cum ar fi iazuri, râuri și șanțuri de drenaj. Încercați să alegeți un loc care nu este superficial de pe baza de bază de mai jos (adică, a se vedea dacă ați lovit rock mai jos unde vă sapați), ca atunci când animalul de companie se descompune, poate să legeze în apă.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 9
    3. Acoperiți animalul dvs. În primul rând, găsiți o pungă de plastic greu care se potrivește animalului dvs. Apoi, găsiți o cutie. Lemnul sau metalul este cea mai bună opțiune deoarece păstrează animalul închis. De asemenea, puteți decora acest lucru dacă doriți.
  • Dacă doriți ca animalul dvs. să se descompună în pământ, nu ar trebui să vă acoperiți animalul cu nimic. Ar trebui să permiteți doar animalului dvs. de companie să se descompună în Pământ dacă animalul dvs. de companie a murit de cauze naturale.
  • Cu toate acestea, dacă animalul dvs. de companie a fost eutanasiat, nu este sigur să o lăsați în mod natural să se descompună în pământ, așa că ar trebui să o acoperiți.
  • Imaginea intitulată îngropa un pas de companie 10
    4. Săpați o gaură. Pentru un animal de companie mai mare, doriți ca gaura să fie de cel puțin 3 metri adâncime. S-ar putea să scăpați cu 2 picioare dacă animalul este mai mic. Rețineți că este posibil să aveți nevoie să mergeți mai adânc în funcție de dimensiunea casetei dvs. Asigurați-vă că faceți gaura suficient de largă și suficient de lungă pentru a se potrivi cutiei pe care le puneți animalul.
  • Dacă doriți ca animalul dvs. să se descompună în Pământ, ar trebui să îngropați animalul într-un mormânt mai puțin. Gaura trebuie să fie de aproximativ un picior și jumătate adânc, asigurându-vă că aveți aproximativ un picior între partea superioară și a fundului de jos. Asigurați-vă că aveți un picior și jumătate de sol deasupra animalului de companie, chiar dacă trebuie să-l răsuciți puțin.
  • Făcând o mică adâncime dă corpului o șansă de a se descompune.
  • Dacă aveți probleme în săparea în solul dvs., puteți "îngropa" animalul dvs. de companie deasupra solului. Pur și simplu puneți-vă animalul, apoi acoperiți-l cu sol într-o movilă egală cu 18 inci.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 11
    5. Plasați caseta în pământ. Coborâți animalul în pământ în cutie. Acoperiți cutia cu murdăria, împachetați-o în jos pe măsură ce mergeți. Dacă nu utilizați o cutie, pur și simplu puneți animalul de companie în pământ. De asemenea, puteți îngropa animalul dvs. cu unele dintre jucăriile preferate sau cu o floare.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 12
    6. Luați în considerare o ceremonie. Poți să-i dai o mică ceremonie citind o poezie sau să spui câteva cuvinte. De asemenea, ați putea lumina lumanari în casa dvs. în memoria animalului dvs. de companie. Având o înmormântare, chiar și una mică în casa ta, vă poate ajuta și familia vă spune la revedere pentru animalul dvs. de companie.
  • Gândiți-vă la ceea ce ați face la înmormântarea unei persoane. De exemplu, poate doriți să citiți o scurtă poveste sau să aveți pe cineva să ofere o eulogie pentru animalul dvs. de companie.
  • Ia copiii implicați. Lăsați-i să citească o poezie sau o poveste preferată sau ceva pe care l-au scris pentru animal de companie.
  • De asemenea, puteți juca un cântec preferat sau vă puteți bucura "alimente umane" că animalul tău iubit.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 13
    7. Adăugați câteva pietre. Pietrele vor servi pentru a marca locul animalului dvs. de companie. Cu toate acestea, ei servesc, de asemenea, un scop utilitar la fel de important: păstrarea de a vă săpare pe iubita dvs. de companie.
  • Puteți alege o piatră decorativă ca piatră de cap.
  • De asemenea, ați putea planta ceva peste animalul dvs. de companie, cum ar fi Rosebush, în memoria animalului dvs. de companie.
  • Imaginea intitulată îngropa un pas de companie 14
    8. Cunoașteți celelalte opțiuni. Dacă nu sunteți capabili fizic să îngropați animalul de companie, unele zone vă vor lăsa să le puneți într-o coș de gunoi (închis), după ce le-ați înfășurat într-un tricou vechi sau plastic. O altă opțiune este controlul animalelor sau serviciile, care ar putea veni să-ți ridice animalul.
  • Departamentul dvs. de salubritate poate ridica, de asemenea, organisme de animale.
  • În timp ce pare a fi trist să vă eliminați animalul în acest fel, știți că vă iubiți bine de animalele de companie, în timp ce era viu. Tot ce a mai rămas este corpul, nu animalul pe care l-ai prețuit atât de mult. Dacă doriți, luați în considerare plasarea unei pietre în curtea dvs. pentru a vă aminti animalul de companie.
  • Metoda 3 din 3:
    Îngropând într-un cimitir de animale de companie
    1. Imaginea intitulată îngropa un pas de companie 15
    1. Alegeți un cimitir. Dacă aveți mai multe opțiuni, trebuie să luați în considerare câteva lucruri. Prețul este, desigur, uneori un factor în ceea ce alegeți. Ați putea dori, de asemenea, o locație lângă casa dvs. În cele din urmă, ar trebui să întrebați dacă cimitirul este dedicat. Asta înseamnă că se spune în fapta că va fi întotdeauna un cimitir, chiar dacă pământul este vândut altcuiva.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 16
    2. Decide cu privire la grup sau o singură înmormântare. În unele cimitire, veți avea opțiunea unui site individual de mormânt sau al unui site de grup. Într-un site de grup, animalul dvs. de companie ar fi îngropat cu alte animale de companie.
  • S-ar putea să aveți și opțiunea unui mormânt, mausoleu sau cript.
  • În unele zone, puteți avea doar opțiunea de înmormântare a grupului.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 17
    3. Alegeți un complot. La fel ca un cimitir regulat, probabil că veți avea opțiunea de a alege un complot dacă alegeți un site individual. Veți lucra cu managerul cimitirului pentru a găsi cel pe care îl doriți.
  • Va trebui să plătiți pentru complot înainte ca animalul dvs. să fie îngropat. De asemenea, puteți cumpăra unul în avans înainte ca animalul dvs. să treacă.
  • Rețineți că unele cimitire solicită să plătiți o taxă de întreținere în fiecare an dacă aveți un complot pentru animalul dvs. de companie acolo.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 18
    4. Alegeți o piatră de cap. La fel ca un cimitir standard, aveți opțiunea de pasare. Lucrați cu cimitirul pentru a alege unul care vă place pentru animalul dvs. de companie.
  • Imagine intitulată îngropa un pas de companie 19
    5. Decide cu privire la o înmormântare. Multe cimitire de companie pot lucra cu dvs. pentru a configura o înmormântare dacă doriți. Cu toate acestea, nu trebuie neapărat să aveți unul dacă nu doriți unul sau nu vă puteți permite.
  • sfaturi

    Toată lumea se întristează în propriul ritm.Niciodată nu vă simțiți rău sau prostie pentru doliu pierderea unui animal de companie.
  • Unii părinți de companie aleg să-și crească animalul, spre deosebire de îngropare. Veterinarul dvs. vă poate ajuta cu acest proces. Ca și cu cei dragi umani, puteți cumpăra o urnă specială, păstrând-ți drumul iubit.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar