Cum să vă îngrijiți bandajele pentru animalele de companie

Dacă animalul dvs. este rănit, poate avea nevoie de bandaje pentru a se vindeca. Când vă îngrijiți bandajul animalului de companie, trebuie să vă ocupați cu bandajul cu atenție. Asigurați-vă că nu este prea strâns și să o schimbați în mod regulat. Limitați activitatea animalului de companie pentru a promova vindecarea și a menține bandajul uscat și curat. Dacă observați orice complicații cu bandajul, consultați un medic veterinar.

Pași

Partea 1 din 3:
Manipularea bandajului
  1. Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
1. Căutați umflături. Umflarea este cea mai ușoară pentru a vedea în degetele de la picioare ale animalului dvs. de companie. Cu toate acestea, dacă bandajul unui animal de companie nu este pe piciorul său, puteți observa umflarea în alte părți ale corpului în jurul bandajului, cum ar fi gâtul. Nu ar trebui să existe semne de umflare. Când Toes se umflă, se pare că degetele de la picioare se răspândesc. Acesta poate fi un semn Bandajul este prea strâns.
  • Dacă picioarele animalului tău sunt umflate, vezi un veterinar pentru a avea bandajul slăbit. Nu încercați să slăbiți bandajele.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    2. Verificați pentru miros. Un miros neobișnuit care vine din distribuție poate indica o infecție de răspândire. Cel puțin o dată pe zi, mirosi în jurul turnului. Dacă observați un miros neobișnuit, ar trebui să aveți acest lucru verificat de un veterinar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    3. Preveniți Chafing cu pudră pentru copii. Castele pot provoca chating și disconfort pentru animalul dvs. de companie. Pentru a contracara acest lucru, praf orice zone în care bandajul își frecă pielea animalului cu pudră de copil. Asigurați-vă că discutați mai întâi cu VET dvs., cu toate acestea, pentru a vă asigura că pulberea pentru copii este sigură pentru tipul dvs. specific de animale de companie.
  • Dacă observați o erupție cutanată sau o altă reacție adversă la pulberea pentru copii, încetați să utilizați și să contactați un veterinar.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    4. Utilizați o acoperire impermeabilă în afara. Este vital să păstrați un bandaj uscat. VET-ul dvs. vă poate oferi o acoperire impermeabilă pentru a plasa peste distribuție atunci când animalul dvs. merge în aer liber. De asemenea, puteți împacheta înfășurarea Saran sau pungi de plastic în jurul bandajului și le-ați sigilat cu bandă.
  • Asigurați-vă că scoateți acoperirea din plastic de îndată ce animalul dvs. se întoarce înăuntru.
  • Nu lăsați niciodată un animal bandajat fără o leșie și supraveghere.
  • 5. Ia-ți animalul înapoi la veterinar dacă bandajul se umezește. Un bandaj umed trebuie înlocuit cât mai curând posibil. În caz contrar, bandajul poate deveni slăbit sau poate provoca o infecție. Inspectați bandajul în mod regulat pentru umiditate. Luați animalul înapoi la veterinar cât mai curând posibil dacă observați un bandaj umed.
  • Partea 2 din 3:
    Gestionarea activităților PET
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    1. Restricționați exercițiul pentru animalele de companie. Dacă un animal de companie este rănit, acesta nu ar trebui să fie la fel de activ ca de obicei. Restricționați exercițiul animalului dvs. cât mai mult posibil. Acest lucru va limita, de asemenea, daunele bandajului. Nu jucați cu animalul dvs. de companie în timp ce sunt răniți. Dacă aveți un câine, păstrați plimbări scurte. Pentru o pisică, poate doriți să păstrați pisica într-o mică zonă a casei și să o păstrați departe de margini și mese în care se poate sări și se rănește.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    2. Împiedicați mestecarea. Un guler sau con special poate fi necesar pentru a opri animalul dvs. de a-și mesteca bandajul. Dacă animalul dvs. de companie are o problemă cu mestecarea, opriți-vă de către biroul VET și ridicați echipamentul adecvat. Mestecarea poate provoca infecții și deteriorarea bandajului, deci este important să îl împiedicați.
  • Verificați bandajul în fiecare zi pentru semne de mestecare. Chiar dacă animalul dvs. de companie nu a avut anterior o problemă de mestecat, stresul și anxietatea pot provoca animale de companie să înceapă să mestece mai târziu.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    3. Evitați suprafețele alunecoase. Nu doriți ca un animal bandit să fie supraexplicat. Acest lucru este deosebit de important pentru bandajele din jurul picioarelor sau picioarelor. Păstrați animalul de companie de pe podele din lemn și linoleum atâta timp cât vindecă de la rănire.
  • Dacă aveți o mulțime de podele din lemn în casa dvs., puneți covoare în întreaga casă pentru a vă ajuta să vă ușurați mai ușor.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    4. Păstrați animalul de companie de la copii și de alte animale. Nu numai că este un animal de companie bandajat într-o stare slăbită, copii și alte animale pot trage la bandaj. Pentru a păstra bandajul sigur de daune, limitați interacțiunea animalului cu alte animale și copii mici până când bandajul vine. Dacă aveți mai mult de un animal de companie, păstrați animalul bandit izolat într-o cameră cu alimente și apă până când bandajul se stinge.
  • Dacă faceți copiii mici să interacționeze cu animalul, să le monitorizați îndeaproape în orice moment.
  • Partea 3 din 3:
    Consultarea medicului veterinar
    1. Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    1. Discutați cu medicul veterinar despre schimbarea bandajului. VET dvs. vă va ajuta să vă dați seama de un plan de acțiune pentru schimbarea bandajului. VET vă va spune cât de des trebuie schimbat bandajul. Cele mai multe bandaje trebuie schimbate o dată pe săptămână, dar unii ar putea fi nevoie să se schimbe de mai multe ori în fiecare săptămână. Adresați-vă medicului veterinar dacă este potrivit să schimbați bandajul sau dacă ar trebui să îl modificați într-un cadru profesional.
    • Asigurați-vă că schimbați bandajul animalului dvs. în mod regulat. Setați un program în telefon sau scrieți pe calendar când trebuie să schimbați bandajul animalului.
    • Notați instrucțiunile pe care le-a oferit-o. Înregistrați exact ceea ce spune Vet, astfel încât să vă puteți referi când vă întoarceți acasă.
    • Cereți medicului veterinar să vadă cum arată rana sau incizia fără bandaj. Acest lucru vă va ajuta să monitorizați starea animalului dvs. de companie. Dacă rana se înrăutățește, veți putea spune.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    2. Cereți-vă medicului veterinar cum să schimbați corect bandajul. Dacă medicul veterinar vă oferă bine să schimbați bandajul dvs., asigurați-vă că știți cum să schimbați corect bandajul înainte de a părăsi biroul VET. Bandajele sunt modificate diferit în funcție de tipul și plasarea lor. Ar trebui să schimbați bandajul în conformitate cu instrucțiunile VET.
  • În timp ce sunteți la biroul veterinarului, asigurați-vă că puneți orice întrebări pe care le aveți în legătură cu schimbarea bandajei. Dacă medicul veterinar vă oferă bine să schimbați bandajul dvs., asigurați-vă că știți cum să schimbați corect bandajul înainte de a părăsi biroul VET.
  • Imagine intitulată Îngrijire pentru animalul dvs. de companie
    3. Consultați medicul veterinar dacă observați probleme cu bandajul. De îndată ce observați probleme, sunați-vă VET. Este foarte important să nu încercați să slăbiți sau să ajustați altfel bandajul. Acest lucru ar putea provoca vătămări sau infecții. Un bandaj trebuie ajustat numai de un profesionist într-un cadru medical.
  • Probleme pe care ar trebui să le urmăriți pentru a include degetele de la picioare, roșeață în jurul bandajului, sângerării, răni deschise pe partea superioară sau inferioară a bandajului sau un miros rău. Verificați pentru aceste probleme în fiecare zi.
  • Dacă observați aceste probleme, mergeți la un Vet de urgență dacă biroul VET nu este deschis. Umflarea și un miros poate provoca complicații ca o infecție. Acestea ar trebui să fie tratate prompt, astfel încât animalele dvs. de companie vindecă cât mai repede posibil.
  • sfaturi

    Adresați-vă medicului veterinar dacă animalul dvs. de companie are nevoie de medicamente sau o dietă specială în timp ce vindecă vindecarea. Dacă fac, urmați exact instrucțiunile VET.

    Avertizări

    Bandajele necontrolate pot fi periculoase pentru animalul dvs. de companie. Pot apărea complicații, cum ar fi infecția bacteriană, leziunile, rănile de piele și otrăvirea sângelui dacă rana sau cusăturile sunt lăsate necontrolate. Asigurați-vă că sunteți vigilent despre monitorizarea bandajului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar