Cum să fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii)

Având un animal de companie acasă ca un copil poate fi benefic în multe feluri. Vă poate învăța valoarea responsabilității, companiei și îngrijirea altora decât voi înșivă. Deținerea unui animal de companie nu este doar un lucru temporar - este o responsabilitate permanentă pe care trebuie să o îngrijească zilnic. Ar trebui să aveți grijă de animalul dvs. de companie în mod corespunzător, astfel încât să nu le neglijați și să vă ajutați părinții să antreneze animalul de companie așa că se comportă bine. De asemenea, trebuie să vă asigurați că vă ocupați de orice problemă pe care animalul dvs. îl are în mod responsabil, astfel încât să nu vă răniți animalul în nici un fel.

Pași

Partea 1 din 3:
Îngrijirea animalului de companie
  1. Imagine intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 1
1. Da mâncare și apă animalului de companie. Ar trebui să începeți prin asigurarea necesităților pentru animalul dvs. de companie, inclusiv alimente și apă dulce. Părinții dvs. pot avea deja un program de hrănire stabilit, cu orele stabilite în ziua de a vă hrăni animalul de companie. Ar trebui să urmați acest program de hrănire și să întrebați părinții dvs. dacă le puteți ajuta cu acordarea zilnică a alimentelor și a apei pentru animalele de companie.
  • Poți să-ți ajuți părinții să-ți pui mâncarea animalului în castron și să se asigure că animalul tău își mănâncă toată mâncarea. De asemenea, este posibil să aveți permisiunea de a oferi animalului dvs. un tratament sănătos, cu supravegherea unui părinte.
  • Întrebați întotdeauna părinților dvs. dacă este timpul să vă alimentați animalul de companie înainte de a vă face singur. Animalul dvs. de companie poate avea un program strict de hrănire, astfel încât acestea să nu fie supraîncărcate sau subfedente.
  • Dacă aveți un câine de companie, iepure, pasăre sau hamster, ar trebui să păstrați, de asemenea, un ochi pe vasul de apă al animalului dvs., deoarece animalul dvs. de companie poate ajunge să bea o mulțime de apă pe tot parcursul zilei. Încercați să o păstrați întotdeauna plină cu apă proaspătă. Dacă sunteți mai mic de 10 ani, este posibil să aveți nevoie de ajutor pentru ridicarea și turnarea apei în vasul de apă al animalului dvs. de companie.
  • Imagine intitulată Fii un bun proprietar de companie (pentru copii) Pasul 2
    2. Curățați după animal de companie. De asemenea, puteți fi un proprietar bun de animale de companie, asigurându-vă că curățați după animalul dvs. de companie. Aceasta înseamnă a ridica orice mâncare care cade din vasul lor de alimente și ștergând orice apă în jurul vasului de apă, astfel încât suprafața lor de hrănire este curată. De asemenea, puteți ridica jucăriile de companie și le puteți pune într-un coș sau într-o zonă, astfel încât acestea să nu fie împrăștiate peste tot.
  • De asemenea, puteți să vă ajutați părinții să curețe cușca animalul sau zona de locuit. Dacă aveți un hamster de animale de companie, pasăre, șopârlă sau iepure, puteți ajuta părinții să elimine și să înlocuiască căptușeala ziarului în cușca animalelor de companie sau să le ajute să ridice căderi în cușcă. Dacă aveți un pește, vă puteți ajuta părinții să schimbe apa din rezervorul de pește, astfel încât este curat și proaspăt.
  • Asigurați-vă că purtați întotdeauna mănuși sau utilizați un țesut pentru a ridica orice abandonare a animalelor de companie. Spălați-vă bine mâinile după atingerea excluderii animalului de companie.
  • Imaginea intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 3
    3. Groom animalul de companie. De asemenea, puteți să vă strectați și să vă îngrijim în mod regulat. În funcție de tipul de companie pe care îl aveți, acest lucru poate însemna perierea câinelui, iepurei sau pisicii o dată pe zi. S-ar putea să fiți capabil să faceți acest lucru pe cont propriu sau cu supravegherea părinților dvs.
  • Dacă aveți un câine, vă puteți asigura, de asemenea, că animalul dvs. devine o baie o dată pe săptămână și rămâne curată. Puteți ajuta părinții tăi să-ți cumpere animalul de companie sau să-ți cumperi animalul. Asigurați-vă că utilizați tehnicile potrivite pentru a vă bate animalul de companie.
  • Nu încercați să vă bateți alte animale de companie ca un iepure, o pasăre, un hamster sau o pisică. Aceste animale se pot curăța singuri și nu au nevoie de băi regulate.
  • Dacă animalul dvs. este un câine, ar trebui să vă verificați animalul pentru purici sau căpușe zilnic. Dacă observați că animalul dvs. de companie are purici sau căpușe, ar trebui să-i spuneți părinților.
  • Imagine intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 4
    4. Luați câinele dvs. pentru plimbări zilnice. Dacă aveți un câine de companie, va trebui să le umblați zilnic, mai ales dacă câinele dvs. este mediu la dimensiuni mari. Ar trebui să creați un program de mers pe jos cu părinții dvs. și să vă ajutați părinții în mers pe jos de companie. Puteți pune gulerul sau hamul pe câine și faceți o întoarcere deținute de lesa în timpul plimbărilor, cu supravegherea unui părinte.
  • Dacă câinele dvs. este un cățeluș, ar trebui să-l umblați doar cu cinci până la zece minute pe zi. Adresați-vă părinților cu privire la cât de des puteți să vă plimbați pe noul dvs. catelus și să urmați instrucțiunile.
  • Dacă aveți alte animale de companie, ca o pisică, o pasăre, un hamster sau un iepure, este posibil să nu aveți nevoie să le umblați. În schimb, ar trebui să petreceți timpul să jucați cu aceste animale de companie, astfel încât acestea să primească încă un exercițiu.
  • Imagine intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 5
    5. Jucați cu animalul dvs. de companie. Ar trebui să petreceți cel puțin zece până la cincisprezece minute pe zi, jucând cu animalul dvs., așa că se simt iubiți și recunoscuți de voi. De asemenea, trebuie să utilizați cuvinte încurajatoare și să le recompensezi cu un tratament dacă se comportă bine.
  • Asigurați-vă că utilizați degetele pentru a vă anima ușor și pentru a vă bucura de animalul de companie. Fiți întotdeauna blând atunci când jucați cu animalul dvs., astfel încât să nu le răniți.
  • Utilizați jucăriile de companie pentru a juca cu animalul dvs. de companie. Puteți folosi un stilou ușor pentru a stimula peștele dvs. de companie sau un tratament pentru a vă învăța pasărea un truc nou distractiv. De asemenea, puteți utiliza bile pentru a juca cu o pisică de companie sau un câine de companie.
  • Încercați să nu jucați prea mult cu animalul dvs. de companie și să vă oferiți animalelor de companie în timpul zilei. PET dvs. are nevoie de timp de somn și să se odihnească, astfel încât acestea nu sunt prea obosite sau stresate.
  • Partea 2 din 3:
    Ajutându-vă părinții să antreneze animalul de companie
    1. Imagine intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 6
    1. Învățați-vă câinele dvs. de bază comenzi de ascultare. Animalul dvs. de companie ar trebui să fie instruit în mod corespunzător pentru a vă asigura că trăiesc bine cu dvs. și cu părinții dvs. Un animal de companie bine pregătit va fi, de asemenea, mai puțin o problemă atunci când întâlnesc alte animale de companie și străini în afara casei tale. Ar trebui să discutați antrenamentul animalului dvs. cu părinții dvs. și asigurați-vă că include comenzi de bază de ascultare, mai ales dacă animalul dvs. de companie este un câine.
    • Ar trebui să lucrați cu părinții dvs. pentru a vă învăța câinele de companie să stea, să rămână și să Vino când a sunat. De asemenea, ar trebui să înveți Cum să-ți liniștești câinele în jos Când cineva este la ușă sau când câinele dvs. este în jurul unor noi oameni și câini noi.
  • Imagine intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 7
    2. Nu oferiți animalelor de companie nesănătoase sau mâncăruri. De asemenea, trebuie să evitați să vă oferiți animalelor de companie sau să tratați care nu sunt permise de părinții dvs. Oferind animalelor de companie nesănătoase de animalele nesănătoase ar putea intra în conflict cu formarea lor și să conducă la probleme de sănătate.
  • Ar trebui să evitați, de asemenea, să vă dați mâncarea de companie de pe placa dvs., chiar și atunci când părinții dvs. nu caută. Acest lucru poate intra în conflict cu programul de instruire al PET și cu programul lor de hrănire.
  • Nu puneți mâncare nesănătoasă în cușca animalelor de companie. Unele animale de companie nu au voie să aibă mâncare umană, deoarece le poate face rău, astfel încât să verificați întotdeauna cu părinții dvs. înainte de a vă oferi un tratament.
  • Imagine intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 8
    3. Urmați regulile casei părintelui pentru animale de companie. Părinții dvs. vor avea probabil propriul set de reguli de locuințe pentru animalele de companie, cum ar fi nu permiteți animalelor de companie pe mobilier sau în anumite zone ale casei. Ar trebui să vă asigurați că animalul dvs. urmează aceste reguli, chiar și atunci când părinții dvs. nu sunt acasă. În acest fel, animalul dvs. de companie nu este confundat cu privire la reguli și nu este încurajat să se comporte prost.
  • Dacă nu sunteți clar despre regulile casei pentru animalul dvs. de companie, puteți cere părinților dvs. să le scrieți pentru dvs. și să le postați într-o zonă accesibilă, cum ar fi pe frigider sau pe ușa din față. Vă puteți referi apoi la reguli dacă nu sunteți sigur dacă animalul dvs. este permis să facă anumite lucruri în casa dvs.
  • Partea 3 din 3:
    Care se ocupă de problemele de companie în mod responsabil
    1. Imagine intitulată Fii un bun proprietar de companie (pentru copii) Pasul 9
    1. Spuneți părinților dvs. dacă animalul dvs. se comportă prost. Ar trebui să lăsați întotdeauna părinții dvs. să se ocupe de animalul dvs. de companie când se comportă prost pe măsură ce nu doriți să fiți agresivi cu animalul dvs. de companie pe cont propriu. Animalul dvs. de companie poate fi supărat și sunteți la un risc mai mare de rănire decât părinții dvs. dacă se întâmplă acest lucru.
    • În schimb, trebuie să lăsați părinții să știe când animalul dvs. de companie acționează sau se comportă prost și le va permite să o abordeze în mod corespunzător. Pe măsură ce îmbătrâniți, părinții dvs. vă pot învăța cum să vă adresați comportamentului rău animalului dvs. într-un mod pozitiv și util.
  • Imaginea intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 10
    2. Lăsați părinții dvs. să știe dacă animalul dvs. de companie pare bolnav sau bolnav. Puteți observa că animalul dvs. de companie pare bolnav și prezintă semne de boală sau o problemă de sănătate. Lăsați părinții dvs. să știe imediat dacă observați ceva, deoarece ei pot apoi să-ți iau animalul la veterinar și să-ți examinezi animalul.
  • Este important să păstrați un ochi pe animalul dvs. de companie și să acordați atenție animalelor de companie adesea, deoarece acest lucru vă va asigura că observați probleme de sănătate înainte de a deveni o problemă mai mare. De asemenea, puteți discuta despre simptomele bolilor comune cu părinții dvs., astfel încât să știți ce semne de vizionare în animalul dvs. de companie.
  • Imagine intitulată Fii un bun proprietar de animale de companie (pentru copii) Pasul 11
    3. Adăugați la responsabilitățile dvs. de companie pe măsură ce îmbătrâniți. Pe măsură ce creșteți, îndatoririle dvs. de proprietate pentru animale de companie se pot schimba. Părinții dvs. pot simți că sunteți suficient de maturi pentru ai ajuta să facă alte treburi și sarcini de companie. Ar trebui să încercați să aveți grijă de animalul dvs. de companie acum, astfel încât părinții dvs. să simtă că pot avea încredere în tine cu mai multe responsabilități de companie în viitor.
  • Copiii de peste 10 ani pot presupune, de obicei, multe dintre responsabilitățile de bază ale îngrijirii unui animal de companie. Părinții dvs. vă pot supraveghea de departe, dar vă va permite probabil să completați multe dintre sarcinile zilnice necesare pentru o bună îngrijire a animalului dvs. de companie.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar