Cum să efectuați o înmormântare a animalelor de companie

Moartea unui animal iubit afectează adânc o familie. O înmormântare vă poate ajuta să veniți în termeni cu pierderea. Ia o decizie cu privire la ce să facă cu corpul animalului de companie. Dacă îl puteți îngropa în curtea dvs., uitați-vă la asta. De asemenea, puteți obține animalul dvs. crematizat sau îngropați-l la un cimitir local de companie. Adăugați decorațiuni pentru înmormântare, cum ar fi imaginile vechi ale animalului dvs. de companie. Efectuați o ceremonie în care ați citit poezia, împărtășiți amintiri și obțineți o șansă de a spune la revedere.

Pași

Partea 1 din 4:
Luarea deciziilor despre organism
  1. Imaginea intitulată conduce un animal de companie
1. Întrebați despre îngroparea casei. Poate fi frumos să ai rămășițele animalului tău îngropate în curtea ta. În acest fel, tu și familia ta poți vizita mormântul animalului tău cu ușurință ori de câte ori vrei. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că priviți în legalitatea acestui lucru. Sunați la o instanță locală pentru a vedea dacă există reglementări privind îngroparea animalelor în curtea dvs. în zona dvs.
  • Asigurați-vă că aveți spațiu pentru a vă îngropa animalul dacă alegeți HOME înmormântare. Găsiți un loc departe de pericole, cum ar fi cablarea subterană.
  • Gândiți-vă dacă această opțiune este potrivită pentru dvs. Unii oameni consideră că este mângâind că un animal de companie îngropat atât de aproape de ei, în timp ce alții găsesc dificultăți.
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    2. Discutați cu medicul veterinar despre incinerare. Majoritatea birourilor medicului veterinar oferă servicii de incinerare pentru proprietarii de suferință. Dacă nu aveți loc pentru o înmormântare acasă sau ar prefera să trăiți fără memento, incinerarea poate fi o opțiune bună. Puteți pune cenușarul de companie pe afișaj sau împrăștiați-le într-o zonă care a fost importantă pentru dvs. și pentru animalul dvs. de companie.
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    3. Vedeți dacă există un cimitir de animale de companie în apropiere. Efectuați o căutare pe Internet pentru a vedea dacă există cimitire de companie în apropierea dvs. Pentru un preț, puteți avea animalul dvs. de companie îngropat într-un cimitir alături de alte animale de companie pierdute. Aceasta este o opțiune bună dacă doriți o înmormântare pentru animalul dvs. de companie, dar ar prefera să nu aveți un mormânt în curtea dvs. Cimitirele de companie sunt, de asemenea, convenabile, deoarece corpul animalului dvs. va fi îngrijit pentru dvs. și mormântul va fi îngrijit.
  • Dezavantajul major al cimitirelor PET este prețul. Costul spațiului și a oricăror servicii conexe pot obține ridicat, deci obțineți o estimare a costurilor înainte de a decide să mergeți pe acest traseu.
  • Partea 2 din 4:
    Decorarea pentru înmormântare
    1. Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    1. Încurajați membrii familiei să facă artă. Efectuarea artei poate fi deosebit de utilă pentru copiii mici, dacă le aveți. Dacă vă bucurați de artă, puteți face unele cu adulți sau cu alți membri ai gospodăriei. Scoateți câteva surse de artă, cum ar fi hârtie și vopsea și încurajați membrii familiei să-și facă propriile decorațiuni. Toată lumea poate face ceva personal care îi ajută să-și amintească animalul de companie pierdut. Puteți închide piesele de artă în jurul valorii de unde aveți memorialul.
    • Dacă aveți o mulțime de imagini vechi ale animalului dvs. de companie, puteți să faceți copiii dvs. să facă colaje cu aceste imagini. Dacă majoritatea imaginilor dvs. sunt electronice, le transferați la o unitate flash sau alt dispozitiv portabil. Puteți să vă imprimați fotografiile la cele mai multe magazine sau farmacii de imprimare, cum ar fi Walgreens.
    • Pentru cei atât de înclinați, puteți scrie o poezie sau o melodie pe care ați putea să o citiți la înmormântare.
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    2. Creați o zonă de vizionare. Într-o zonă de vizionare, puteți pune fotografii și alte memento ale animalului dvs. pierdut. Dacă aveți cenușa animalelor de companie într-o urnă sau corpul său într-un sicriu mic, plasați urna sau sicriul în apropierea zonei de vizionare și decorați-o în jurul acestuia. Puteți, de exemplu, plasați urna pe o masă mică și apoi adăugați memento în jurul acestuia.
  • Lucruri ca jucăriile vechi, paturile și gulerele sunt excelente memento pentru zona de vizionare.
  • Scoateți fotografiile pe care le aveți aici.
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    3. Încadrați o fotografie mare a animalului dvs. de companie. Încadrați o fotografie mare a animalului dvs. de companie. La serviciu, aveți această fotografie așezată în apropierea cenușii sau urnei de companie. De asemenea, puteți sta în loc de cenușă sau de urnă dacă ați dispus ca corpul animalului dvs. să fie dispus sau trimis la o casă funerară de companie.
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    4. Configurați lumanari. Oamenii care știau animalul tău pot dori să lumineze o lumânare pentru asta. Setați câteva linii de lumanari pe o masă undeva cu o brichetă din apropiere. Invitați oaspeții să lumineze o lumânare pentru animalul dvs. dacă aleg acest lucru.
  • Alegeți lumânări care reflectă ceva despre animalul dvs. de companie. Dacă suferiți o pisică calico, de exemplu, puneți lumânări negre, portocalii și albe.
  • Dacă aveți copii mici, este o idee bună să păstrați bricheta la îndemâna. Au copii să vă ceară mai întâi dacă doresc să aprindă o lumânare pentru animalul dvs. de companie.
  • Amintiți-vă să practici siguranța de bază a incendiilor. Scoateți lumanarile când ați terminat să le folosiți, să le țineți departe de obiectele inflamabile și să nu lăsați lumanari aprinse nesupravegheate.
  • Imagine intitulată îngropa o pisică Pasul 11
    5. Pregătiți o piatră gravă spunând numele său și cât timp ați avut-o. Dacă ați decis pe o înmormântare la domiciliu, ați putea dori să marcați locația animalului dvs. de companie folosind această piatră.
  • Partea 3 din 4:
    Efectuarea unei ceremonii
    1. Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    1. Alegeți o dată și o oră. Lăsați oaspeții dvs. să știe când va fi înmormântarea. Pentru o înmormântare a animalelor de companie, este de obicei ușor să o aveți în casa dvs. De asemenea, ar trebui să găsiți timp care funcționează pentru toată lumea. Dacă copiii dvs. vor să-și invite prietenii, de exemplu, au înmormântarea într-o după-amiază de weekend sau seara devreme în timpul unei săptămâni.
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    2. Începeți cu unele cuvinte de deschidere. Când începe funerale, cineva ar trebui să spună câteva cuvinte memorializarea animalului dvs. de companie. Anunță de ce toată lumea se adună și menționează câteva lucruri rapide despre personalitatea animalului tău.
  • De exemplu, începeți cu ceva de genul, "Suntem adunați aici astăzi pentru a spune la revedere la iubitul nostru Labrador Retriever Rocky."
  • De acolo, menționați un pic despre animalul tău pierdut. De exemplu, spuneți, "Rocky a fost un animal de companie foarte iubitor și ne-am bucurat de compania sa de peste 12 ani. Vom pierde să-l luăm pe drumeții și să înotăm la Lacul Local."
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    3. Lăsați oamenii să împărtășească povești. Partajarea povestirilor pot ajuta oamenii să învețe să-și prețuiască amintirile despre un animal de companie pierdut. Acest lucru poate ajuta oamenii să spună la revedere și să învețe să-și prețuiască amintirile. Puteți avea o comandă prestabilită, determinată înaintea ceremoniei sau pur și simplu invitați oamenii să se transforme în povestiri.
  • Dacă oamenii nu sunt siguri cum să vină cu povestiri, să oferiți niște îndrumări. De exemplu, spune ceva, "Ar dori cineva să împărtășească prima lor amintire de stâncă?"
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    4. Afișați videoclipuri. Dacă aveți videoclipuri despre animalul dvs. de companie, puteți compila un tambur video înainte de ceremonie. Utilizați software-ul simplu de editare pe computer pentru a compila unele imagini video ale animalului dvs. de companie în timp.
  • Videoclipul nu trebuie să fie lung. Aproximativ cinci minute de imagini pot ajuta oamenii să-ți amintească animalul de companie.
  • Imaginea intitulată conduce un animal de companie
    5. Citiți o poezie. Există multe poezii pe care le puteți găsi online despre doliu un animal de companie pierdut. Au cineva să citească o poezie la ceremonie ca o modalitate de a împacheta lucrurile. O poezie populară pentru animalele pierdute este "Podul curcubeu," care este potrivit pentru copiii mici. Un copil tânăr poate dori să citească această poezie.
  • Partea 4 din 4:
    Manipularea durerii
    1. Imagine intitulată declanșatoare de depresie referitoare la vârsta Pasul 8
    1. Strigăt. Lăsați acele galoane de lacrimi pe pat.
  • Imaginea intitulată Ascunde un animal de companie de la părinții dvs. Pasul 5
    2. Luați canisa, rezervorul de pește sau orice ar putea să vă reamintească animalul din camera dvs. O cameră goală pe care o aveau nu ajută.
  • Imaginea intitulată Ascunde un animal de companie de la părinții dvs. Pasul 28
    3. Obțineți un animal nou dacă doriți.
  • Avertizări

    Utilizați o judecată bună dacă sunteți părinte. Copiii foarte tineri pot avea dificultăți în ședința unei înmormântare a animalelor de companie.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar