Cum să deveniți un fotograf de nuntă de destinație

Mulți fotografi au bug-ul de călătorie. La urma urmei, văzând noi locuri și experiența unor lucruri noi este o mare sursă de inspirație. Dacă doriți să vă combinați pasiunile de călătorie și de fotografie de nuntă, luați în considerare devenind un fotograf de nuntă de destinație. Veți avea nevoie de un set de îndemânare similar cu alți fotografi de nunta. Dar va trebui să vă tratați afacerea puțin diferit, pentru a atrage și a vă conecta cu clienții la distanță. Treaba dvs. ca fotograf de nuntă de destinație va cere, de asemenea, să fiți flexibili și informați despre cerințele de călătorie.

Pași

Partea 1 din 3:
Obținerea educației și a experienței
  1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 1
1. Luați cursuri de fotografie profesională. Înainte de a sari în specificul de a deveni un fotograf de nuntă de destinație, trebuie să vă familiarizați și confortabil cu toate aspectele tehnice ale fiului unui fotograf. Înscrieți-vă la un institut de fotografie profesională sau luați cursuri ca colegiu comunitar local.
  • Nu presupuneți că trebuie să participați la o școală de fotografii de top. Aflați elementele de bază, indiferent de locul în care mergeți și practici în mod constant pentru a vă îmbunătăți abilitățile.
  • Imaginea intitulată Deveniți fotograful de nuntă de destinație Pasul 2
    2. Dezvoltați-vă abilitățile de călătorie. Dacă credeți că vă place să deveniți un fotograf de nuntă profesională, călătoriți și fotografiați cât de mult puteți. Acest lucru vă va oferi o practică valoroasă cu fotografia în locuri noi. De asemenea, vă va ajuta să vă confortabil cu călătoria cu echipamentul dvs. de fotografie scump.
  • În timp ce probabil că nu veți avea nevoie de echipamente de fotografiere diferite pentru a trage nunți de destinație, va trebui să practici călătoria și să o stocați. Luați în considerare utilizarea camerelor durabile, trepiede și clipește. Călătoriți cu o mulțime de echipamente de rezervă.
  • Punerea fotografiilor pe un blog va arăta clienților că vă place cu adevărat să călătoriți și puteți lucra într-o varietate de setări.
  • Imaginea intitulată Deveniți fotograful de nuntă de destinație Pasul 3
    3. Fotografie tot felul de evenimente. Lucrați la nivel local pentru o vreme și construiți o bază de clienți. Fiți disponibili pentru a fotografia orice tip de eveniment (absolviri, fotografii senior, lăstari de logodnă etc.). Nu numai că veți obține o experiență de fotografie tehnică, veți crea, de asemenea, o rețea de potențiali clienți.
  • Evitați sărituri chiar în fotografierea de nuntă de destinație. Veți avea nevoie de o mulțime de experiență pentru a deveni doar un fotograf de nuntă fără presiunea adăugată de călătorie, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 4
    4. Trage nunti locale. Oferiți pentru a fotografia nunți pentru prieteni și rude. Spuneți-le că veți face acest lucru la o rată liberă sau redusă. Fotografia nunților locali pentru prieteni și rude vă va oferi o șansă de a-ți exercita meserii și de a câștiga experiență. Veți putea utiliza unele dintre imaginile din portofoliul dvs. profesional.
  • Dacă nu cunoașteți pe cineva care are nevoie de un fotograf de nuntă, să afle dacă vreun prieten sau rudă are încă rochii de nuntă și ar fi dispus să pună pe o nuntă mock pentru a fotografia.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 5
    5. Lucrați ca un al doilea shooter. Un al doilea shooter este, în esență, un alt fotograf angajat de un fotograf profesionist pentru a lucra același eveniment. Ați putea vorbi cu alți fotografi de nuntă și întrebați dacă vreunul dintre ei încearcă să angajeze un al doilea shooter pentru un eveniment. Acest lucru vă va oferi o experiență valoroasă cu privire la ceea ce merge în fotografiere o nuntă. S-ar putea chiar să vi se solicite să călătoriți pentru eveniment.
  • Dacă nu fotografi nu angajează al doilea shooters, întrebați dacă ați putea fi ucenic sub oricare dintre ele.
  • Partea 2 din 3:
    Dezvoltarea abilităților și carierei
    1. Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 6
    1. Determinați stilul dvs. specific. Odată ce ați fost fotografii pentru o vreme, probabil că veți începe să vă dezvoltați propriul stil. Acest lucru este important să lucrați, deoarece vă va ajuta să atrageți și să vă conectați la clienți. Acesta va ajuta, de asemenea, potențialii clienți să decidă dacă ați fi o potrivire bună pentru a fotografia nunta de destinație.
    • De exemplu, ați putea găsi că vă bucurați de fotografii artistice sau creative. Sau ați putea încerca să spuneți o poveste folosind un stil fotojurnalist. Ai fi considerat tradițional dacă luați fotografii foarte formale, posedate.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 7
    2. Creați un portofoliu de nuntă destinație. Va trebui să creați un portofoliu de fotografii de nuntă, la fel ca orice alt fotograf de nuntă. Dar, ar trebui să evidențiem fotografiile de nunta destinație pe care le-ați luat. Dacă ați lucrat în multe locuri, încercați să vă prezentați intervalul prin includerea imaginilor din întreaga lume sau fotografii realizate în diferite stiluri.
  • Dacă nu aveți multe fotografii de nuntă de destinație, păstrați portofoliul minim, dar includeți cea mai bună lucrare absolută.
  • Arată portofoliul dvs. potențialilor clienți. Acest lucru îi ajută să judece dacă le place stilul tău și doresc să lucreze cu tine.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 8
    3. Asigurați-vă propriul site web. Site-ul dvs. este unul dintre cele mai valoroase modalități de a atrage și de a vă conecta cu clienții. Majoritatea clienților potențiali vor face cautarea pe Internet pentru fotografi de nuntă care se specializează în călătoria pentru a acoperi nunțile. De asemenea, trebuie să includeți informații despre dvs., astfel încât clienții să se simtă ca și cum te cunosc. Acest lucru va dezvolta un raport confortabil care va facilita fotografia evenimentelor lor. Site-ul dvs. ar trebui să includă:
  • Informații despre dvs. (experiența dvs., instruirea, hobby-urile)
  • Pachete pe care le oferiți
  • Locații pe care le veți călători
  • Prețurile
  • O galerie a muncii tale
  • Stilul tau
  • Informații de contact (inclusiv conturile sociale media)
  • Imaginea intitulată Deveniți fotograful de nuntă de destinație Pasul 9
    4. Rețea la fiecare locație. De fiecare dată când călătoriți undeva pentru a fotografia o nuntă, dezvoltați o rețea locală acolo. Discutați cu planificatori de nunți, buticuri de mireasă și alți furnizori de nunți (cum ar fi stațiuni, brutari de tort de nuntă și furnizori TUX). Au o mulțime de cărți de vizită pentru a distribui și oferi fluturi care vă arată munca dvs.
  • Discutați cu managementul la locul în care fotografiați pentru a vedea dacă puteți fi listat în broșurile lor ca un fotograf de nuntă recomandat sau recomandat. Multe cupluri se bazează pe recomandările fotografului atunci când se căsătoresc departe de casă.
  • Partea 3 din 3:
    Lucrând ca fotograf de nuntă de destinație
    1. Imaginea intitulată Deveniți fotograful de nuntă de destinație Pasul 10
    1. Acceptați angajamentul de timp. De multe ori trebuie să călătoriți departe pentru a acoperi o singură nuntă. Chiar dacă ați putea fi angajat doar pentru a petrece o zi doar fotografiați nunta, va trebui să programați timp pentru a călători în și de la eveniment. Pentru o lucrare de o singură zi, va trebui să programați câteva zile pentru a călători și pregătiți.
    • Poate fi dificil să programați nunți de destinație, precum și evenimente locale pe tot parcursul săptămânii. Din acest motiv, mulți fotografi de destinație funcționează doar ca fotografi de destinație.
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 11
    2. Decideți ce pachete de oferit. Încercați să oferiți câteva opțiuni clienților, dar încercați să le copleșiți cu detalii. Oferiți opțiuni simple pe care le cunoașteți clienții căută. De exemplu, încercați să oferiți 3 sau 4 pachete într-o varietate de diverse de prețuri. De asemenea, ar trebui să oferiți numai ceea ce vă simțiți confortabil. De exemplu, nu oferiți serviciul Videographer dacă nu doriți să filmezi în întreaga parte a ceremoniei.
  • Fiecare opțiune de pachete ar trebui să prezinte un preț și ceea ce include (ca un anumit număr de ore de acoperire, amprente, galerii online, servicii de videographer sau al doilea shooters).
  • Imaginea intitulată Deveniți un fotograf de nuntă de destinație Pasul 12
    3. Determinați-vă rata. Împreună cu fiecare pachet pe care îl oferiți, trebuie să decideți cât de mult de taxat. Veți percepe o rată orară sau pe un pachet? De când veți călători, ar trebui, de asemenea, să decideți dacă veți încărca cheltuielile de călătorie sau dacă veți include că, ca parte a taxei dvs. de pachet global.
  • S-ar putea să doriți să luați în considerare o rată sau un pachet minim de oră. De exemplu, dacă veți zbura la o nuntă, specificați că cuplul trebuie să achiziționeze 6 ore sau pachetul de călătorie. Acest lucru vă asigură că veți fi acoperit pentru timpul și efortul dvs.
  • Imaginea intitulată Deveniți fotograful de nuntă de destinație Pasul 13
    4. Planificați fotografii importante. Vorbiți îndeaproape cu clienții dvs. pentru a afla dacă există imagini pe care trebuie să le primească. De exemplu, mulți clienți vor dori o fotografie de nuntă de grup. Discutați cu cuplul pentru a decide dacă doresc o fotografie formală, pusă sau dacă doresc o fotografie obișnuită a grupului care acționează natural.
  • Poate fi util să veniți cu o listă a "trebuie avut" Fotografii. În acest fel, clienții dvs. vor obține exact ceea ce doresc.
  • Imaginea intitulată Deveniți fotograful de nuntă de destinație Pasul 14
    5. Obțineți permisele de călătorie și de lucru necesare. Dacă veți călători în străinătate, verificați cu țara pe care o zbați pentru a afla despre orice permis de muncă sau vize de care veți avea nevoie. Asigurați-vă că pașaportul dvs. este în ordine și sunteți pregătiți să zburați în scurt timp.
  • Dacă zburați, verificați dacă echipamentul dvs. de fotografie trebuie verificat sau depozitat în cabină. Pregătiți corespunzător, astfel încât nu trebuie să părăsiți echipamentul sau să aveți echipament sau un film sensibil în timpul zborului.
  • Imaginea intitulată Deveniți fotograful de nuntă de destinație Pasul 15
    6. Cercetați locațiile. În timp ce există o mulțime de flexibilitate cu călătoria pentru a lua fotografii de nunta destinație, puteți face niște pregătire. Cercetați locația înainte de a călători acolo, astfel încât să puteți obține idei pentru setări sau fundaluri. Odată ce sunteți acolo, încercați să luați ceva timp verificați locațiile pentru oportunități de fotografie.
  • În mod specific, acordați atenție unghiurilor pe care le puteți fotografia din, iluminarea și starea de spirit a spațiului. Păstrați-vă în minte atunci când îndepliniți așteptările stilului dvs. de cuplu.
  • sfaturi

    Multe cupluri doresc să fie luate fotografii de logodnă. Oferă acest serviciu, de asemenea. Acest lucru vă oferă timp suplimentar într-un cadru casual pentru a vă cunoaște cuplul și nevoile lor.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar