Cum să ajungeți în jurul valorii de irlanda fără mașină

Irlanda este o țară din Europa, cunoscută pentru zona lor expansivă, mâncăruri delicioase și istoria bogată. Călătoria în Irlanda poate părea intimidantă, mai ales dacă nu aveți acces la o mașină. Pentru călătorii mai lungi, utilizați trenul, autobuzul sau feribotul pentru a vă aduce în jurul țării și a insulelor. Pentru călătorii în oraș, utilizați o bicicletă, un serviciu de taxi sau un tur de mers pe jos.

Pași

Metoda 1 din 2:
Călătorind în jurul țării
  1. Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 1
1. Achiziționați o trecere feroviară pentru a vizita toate orașele importante. Irlanda are un sistem feroviar mare, care este minunat pentru călătoria de la oraș în oraș. Cele mai multe dintre marile orașe se află chiar la marginea insulei, astfel încât trenurile nu merg foarte departe în centrul țării. Puteți achiziționa o trecere feroviară pentru 122 dolari din ianuarie 2020.

Bacsis: De asemenea, puteți cumpăra bilete de cale ferată unic de la oraș la oraș. Acestea variază de la 15 până la 45 de dolari (13 până la 40 €) în funcție de locul în care vă aflați.

  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 2
    2. Ride un autobuz de lungă durată pentru călătorii mai lungi. Dacă planificați o excursie în Irlanda, care va dura mai mult de câteva ore, ia în considerare călărirea unui autobuz de lungă durată. Ei rulează pe programe de set și trec prin țară, astfel încât să puteți lua peisaj.
  • În funcție de locul în care vă aflați, biletele de autobuz între orașele mari pot varia de la 10 până la 60 de dolari pe persoană (8 € la 57 €).
  • Pentru a vedea programele de autobuz în Irlanda și a cumpăra biletele înainte de timp, vizitați https: // buseireann.IE /
  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 3
    3. Alăturați-vă unui grup de turnee pentru un plan de călătorie stabilit. Dacă doriți să explorați Irlanda, dar nu sunteți sigur de unde să mergeți, să vă alăturați unui grup de turnee pentru o viziune orizontală ghidată. Cele mai multe grupuri de tururi mari oferă transport sub forma unui autobuz mare, astfel încât să puteți ajunge în oraș sau în mediul rural.
  • Dacă aveți locuri specifice, doriți să mergeți sau doriți să vă planificați propriul itinerariu, poate să nu fie pentru dvs.
  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 4
    4. Ia un feribot pentru a vizita insulele. Aproape toate insulele din Irlanda sunt accesibile cu barca. Achiziționați un bilet de feribot de la una din numeroasele companii de feribot din Irlanda pentru a ajunge la o plimbare la una din insulele. Asigurați-vă că ați verificat orele de călătorie la și de la fiecare insulă înainte de a vă achiziționa biletul.
  • Biletele de feribot variază în funcție de prețul pe cât de mult este călătoria și despre ce companie le achiziționați, dar sunt de obicei în jur de 27 până la 33 de dolari pe adult (€ 25-30 €).
  • Pentru a găsi feriboturi care merg la destinație, vizitați https: // Wayysireland.Org /
  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 5
    5. Călătorește cu avionul de la Dublin la Kerry sau Donegal. Dacă ați ajuns la Dublin și trebuie să ajungeți la Kerry County în partea de sud-vest a insulei sau a orașului Donegal în zona de nord, puteți face un zbor pentru a ajunge la fie în loc în aproximativ 40 de minute. Dublin este singurul oraș care are un aeroport și acestea sunt singurele două zboruri din Irlanda care sunt disponibile.
  • De asemenea, puteți zbura spre Insulele Aran din Dublin, dar poate fi mai rapid să faceți un feribot.
  • Metoda 2 din 2:
    Făcând excursii mai scurte
    1. Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 6
    1. Luați autobuzul de oraș pentru o opțiune ieftină. Cele mai mari orașe din Irlanda au autobuze care vă pot duce la destinații din oraș. Cele mai multe bilete de autobuz variază de la 2 la 3 € pe bilet pentru adulți. Utilizați autobuzul pentru a ajunge în oraș sau spre și de la aeroport în timp ce vă aflați într-un oraș major.
    • Dacă locuiți în Irlanda pentru o perioadă lungă de timp, cumpărați un card de salt. Această carte vă permite să încărcați bani pentru biletele de autobuz și vă oferă o reducere de fiecare dată când o utilizați.
  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 7
    2. Sunați la un taxi pentru destinații scurte. Dacă vă aflați în oraș și aveți nevoie pentru a ajunge peste oraș, puteți apela un cabină pentru a vă ridica și a renunța. Serviciile de taxi din Irlanda sunt larg răspândite și sunt renumite pentru serviciul lor excelent. Ele pot deveni scumpe pentru destinații mai lungi, așa că încercați să le folosiți numai dacă vă aflați într-o călătorie scurtă.
  • Dacă utilizați o aplicație de distribuire, cum ar fi LYFT sau UBER, veți putea să rezervați doar un taxi sau limuzină înregistrată. Utilizați aplicații precum Lynk sau FreeNow pentru a rezerva taxiuri direct de pe telefonul dvs. și săriți intermediarul.
  • Taxiurile percep de obicei o taxă inițială de 3 sau 4 € 4 și apoi percepe oriunde de la 1 €.45 la 1 €.80 pentru fiecare kilometru a călătorit.
  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 8
    3. Luați linia de cale ferată Dart dacă vă aflați în Dublin. Dublin este capitala Irlandei și una dintre cele mai mari orașe. Dacă locuiți în Dublin, puteți lua linia de cale ferată în tot orașul. Multe opriri feroviare se conectează, de asemenea, la autobuzele orașului Dublin pentru a vă ușura transportul.
  • Biletele de tren DART costă 3 $ (2 €.69) Pentru o trecere de ½ zi.
  • Trenurile din Dublin funcționează de la ora 6:00 până la ora 12:00 și ora 9:00 la ora 12 dimineața.
  • Puteți vizualiza o hartă a liniei de cale ferată Dart vizitând https: // DublinPublyRensport.IE / Dublin-tren-hartă
  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 9
    4. Închiriați un motor sau motocicletă dacă aveți o licență de motocicletă. Cele mai multe companii de închiriere de mașini au, de asemenea, motociclete și motorete pe care le puteți închiria în această zi. Dacă aveți o licență de motocicletă și pașaportul dvs., vizitați o companie de închiriere pentru a verifica prețuri și modele diferite disponibile.
  • Restricțiile de vârstă pentru închirierea unei motociclete sau a unui moped pot varia, dar de obicei trebuie să fiți mai în vârstă de 23 de a închiria unul.
  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 10
    5. Ride o bicicletă pentru a ajunge în jurul orașelor sau a drumurilor rurale. Dacă doriți să vă petreceți vizitarea zilnică, utilizați o bicicletă pentru a vă lua în jur și bucurați-vă de peisajul. Multe orașe din Irlanda au magazine de închiriere de biciclete unde puteți plăti până la oră pentru a utiliza o bicicletă.
  • De asemenea, puteți să vă alăturați unui grup de turnee Bike dacă doriți să vă bucurați de unele vizite de vizitare ghidată.
  • Bacsis: Amintiți-vă că oamenii din Irlanda conduce pe partea stângă a drumului, așa că și tu ar trebui să biciclete, de asemenea.

  • Imaginea intitulată obține în jurul valorii de Irlanda fără o mașină pas 11
    6. Urmați un ghid turistic de mers pe jos pentru destinații apropiate. Mulți oameni apreciază aerul proaspăt pe care Irlanda are de oferit. Dacă doriți să obțineți vizitatorii dvs. fără a utiliza un vehicul, vă alăturați unui tur de mers pe jos, care vă duce la destinații din apropiere. Veți avea o șansă să obțineți informații istorice în timp ce vă întindeți picioarele în frumoasa țară.
  • Puteți găsi tururi de mers pe jos lângă dvs. vizitând https: // Irlandawalkhikebike.com / ghid-tururi-of-IRLANDA /
  • sfaturi

    Rezervați biletele de tren, autobuz și feribot online înainte de timp pentru o afacere mai bună.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar