Cum să faceți față trăirii într-un oraș plictisitor

Uneori nu avem de ales decât să trăim într-un loc cu puține oportunități de divertisment. Cu toate acestea, există avantaje pentru viață într-un mic oraș. Cu mai puține distrageri, este mai ușor să se dedice timp educației și dezvoltării talentelor. Dacă vă angajați împreună cu comunitatea dvs., puteți chiar să vă ajutați un loc mai interesant și mai împlinitor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Găsind lucruri de făcut
  1. Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 1
1. Ascultați muzică nouă. Concentrându-vă pe muzică vă poate face mai interesante și vă puteți oferi o modalitate plăcută de a trece timpul, una dintre primele reguli pentru ameliorarea plictiselii este că trebuie să vă concentrați asupra încercării de lucruri noi. Prin urmare, experimentați cu benzi noi, albume noi sau chiar noi genuri de muzică.
  • De asemenea, ar trebui să vă uitați în jur pentru concertele locale. Chiar și orașele mici au în general o mână de trupe locale. În timp ce ei ar putea să nu fie întotdeauna de cel mai înalt calibru, ar putea fi interesați în felul lor.
  • Încercați un program de radio online. Realizarea controlului asupra coada de coadă înseamnă că s-ar putea să se întâmple în unele melodii pe care altfel nu le-ați ascultat.
  • Alternativ, întrebați prietenii dacă au auzit muzică nouă.
  • Imagine intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 2
    2. Obțineți creativi. Lucruri care necesită creierul dvs. să fie activi și atenți vor ajuta la vindecarea plictiselii. Creative Pursuit vă poate ajuta, de asemenea, să cultivați abilitățile care, pe termen lung, să vă scoată din orașul tău plictisitor. Ele vă pot face interesante în comunitatea dvs. și vă pot ajuta să construiți un cerc al altor oameni creativi.
  • Încercați să învățați un instrument sau să cântați. Odată ce aveți o experiență, găsiți alți muzicieni / cântăreți pentru a pune împreună o trupă. Când începeți să jucați spectacole, veți avea ocazia să întâlniți o mulțime de oameni noi.
  • Dacă ați fost în trupă, cor, sau orchestră în liceu sau colegiu, puteți face totuși parte din aceleași grupuri din comunitate.Multe orașe mici au trupe comunitare, orchestre sau coruri pe care le puteți lua. Puteți învăța întotdeauna un nou instrument sau să cântați și să vă alăturați și acestor grupuri.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor pas 3
    3. Luați scrisul. Unele școli au cluburi de poezie locale - dacă nu, puteți ajuta la punerea împreună. Încercați să publicați un jurnal cu povestiri scurte și poezie.
  • Multe orașe mici vor avea, de asemenea, o comunitate de oameni interesați de arte vizuale, cum ar fi pictura și desenul. Puteți încerca să vă afișați munca la cafenele sau să luați cursuri la Colegiul Comunității Locale.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 4
    4. Ridica o carte. Odată ajuns la un moment dat, citirea a fost singura distracție fiabilă pe care o pot întoarce. Este încă una dintre cele mai bune modalități de a elimina plictiseala. Este necesar să dedicați atenția asupra a ceea ce faceți. Veți întâlni personaje interesante, vă angajați de o poveste și veți afla mai multe despre lumea din afara orașului dvs.
  • Să se angajeze cu cartea mai bine, luați în considerare scrierea pe măsură ce citiți. Subliniați pasajele importante, scrieți în margini.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 5
    5. Opriți visul de vis. Dovezile sugerează că, chiar dacă visul de vis pare să vă dea ceva de făcut, ea face doar plictiseala mai rău. Când mintea noastră se deplasează în locuri exotice, mediul nostru actual par a fi mai puțin interesant încât altfel ar fi.
  • În loc să vă permiteți să vă deplasați în fantezie, încercați să practici "sănătate mintală." Mindfulness înseamnă concentrarea intens pe lumea din jurul tău. Fii conștient de respirația ta. Ascultați sunete, acordați atenție mirosurilor. Încercați să observați lucrurile pe care altfel nu le-ați fi. Mindfulness sa dovedit a vă îmbunătăți starea de spirit și abilitățile cognitive.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 6
    6. Incearca lucruri noi. Făcând lucruri noi este una dintre cele mai bune modalități de a elimina plictiseala. De fapt, făcând ceva ce nu vă bucurați, dar nu sunteți obișnuiți, este o modalitate mai bună de a atenua plictiseala decât a face ceva ce vă place, dar sunteți obișnuiți să.
  • Având în vedere alegerea dintre consumul de bomboane și șocante în sine, s-au dovedit că oamenii s-au dovedit a prefera electrocutarea. Indiferent dacă senzația este bună sau rea, ceva roman este cel mai bun remediu pentru plictiseală.
  • Poate fi greu să vină cu o nouă distracție. Acesta este motivul pentru care primul pas este adesea înconjurând cu oameni interesanți și au gusturi diverse. Ele vă pot ajuta să vă expuneți la lucruri noi pe care nu le-ați urmări altfel.
  • Încercați un nou tip de alimente care ar putea părea exotice sau înfricoșătoare. Du-te schi sau skydiving. Urmăriți un film de la un gen pe care îl veți evita în general. Merge la un concert. Adesea există o mulțime de oportunități de a experimenta lucruri noi, dar temerile noastre ne împiedică să le urmăm.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 7
    7. Medita. Meditația ar putea să nu pară ca cea mai interesantă activitate, dar trece timpul. Dovezile demonstrează, de asemenea, că crește concentrația, ceea ce poate facilita concentrarea asupra distragerilor interesante. Pentru a vă îmbunătăți cu adevărat atenția, încercați să dedicați 20 de minute zilnic pentru mediere.
  • Meditația înseamnă concentrarea asupra unui singur lucru pentru o perioadă extinsă de timp. Luați o mantra (o frază) sau o imagine și concentrați-vă pe ea. Vă gândiți la orice altceva. Când altceva vă intră în minte, curățați-l ușor.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 8
    8. Voiaj. Călătoria poate să-ți spice viața și să te expună la lucruri noi. S-ar putea chiar să găsiți când v-ați întors că există ceva despre care ați pierdut în timp ce vă aflați. Dacă nu aveți resursele pentru o excursie internațională, încercați să faceți o călătorie în apropiere.
  • Dacă nu aveți resursele pentru a sari pe un avion, mergeți undeva în apropiere. Puteți conduce, luați un autobuz sau călătoriți într-un tren pentru un preț rezonabil. Alegeți un oraș din apropiere, un oraș mic pe care nu l-ați mai fost niciodată sau o locație scenică, în aer liber.
  • Locuințele pe o vacanță ar putea părea costisitoare, dar nu este neapărat cazul. Cele mai multe orașe au pensiuni și, dacă sunteți dispus să împărtășiți o cameră cu alții, probabil că va trebui doar să plătiți doar 20- $ 35 pe noapte.. Există, de asemenea, site-uri web care vă permit să închiriați spațiu în casa locală, de obicei pentru mai puțini bani decât ați petrece un hotel.
  • De asemenea, vă puteți implica cu un club local. Adesea, cluburile și organizațiile sportive vor călători. De obicei, acest tip de călătorie de grup este la prețuri rezonabile.
  • O vacanță aglomerată, cu o mulțime de atracții și destinații, este o modalitate bună de a atenua plictiseala, totuși, poate fi și un pic copleșitor. O modalitate bună de a vă bucura de o vacanță ocupată este să o planificați cu un scop. Vino cu un scop care face ca toate experiențele dvs. să fie conectate, cum ar fi verificarea tuturor barelor de blues locale sau văzând toate picturile unui anumit artist. Puteți încerca chiar să scrieți o poveste bazată pe experiența dvs. de călătorie.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând cea mai bună comunitate
    1. Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 9
    1. Uită-te pe partea strălucitoare. Pesimismul se auto-înfrângere - dacă continuați să vă spuneți că nu este nimic de făcut, nu veți lucra pentru a găsi ceva care merită să facă. Mulți oameni se bucură de fapt trăind în orașe plictisitoare și există un motiv, la fel de ciudat ca și cum sună, să credem că trăirea într-un oraș plictisitor vă poate face fericiți.
    • Deoarece viața într-un oraș mic este, în general, ieftină, orașele mici vă permit adesea să vă bucurați de un nivel ridicat de trai.
    • Studiile globale au constatat că cele mai fericite orașe din lume sunt adesea neexpirite. De obicei, orașele mici permit, de asemenea, o viață simplă.
    • Este adesea ușor să vă apropiați de oameni, când nu aveți o altă alegere.
    • Dacă locuiți într-o comunitate agrară, luați în considerare oportunitățile care vă prezintă. Puteți începe o grădină sau aveți spațiu pentru un câine.
    • O comunitate liniștită are mai puține lucruri pentru a vă distrage atenția de la obiectivele dvs.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 10
    2. Explorați natura. În mod obișnuit, orașele mici sunt convenabile la natură. Uită-te online pentru parcuri în distanța de mers pe jos sau găsiți o zonă frumoasă împădurită pentru a trece prin. Ia pescuitul. Dacă vă aflați în clima mai rece, încercați patinaj sau schi.
  • Niciodată nu știi ce vei vedea prin pădure. Practicați mintea - acordați atenție tuturor noilor obiective turistice. Imaginați-vă ce ați putea găsi la colț. Simțiți-vă corpul să devină mai puternic și mai sănătos.
  • Nimic nu vindecă plictiseala mai repede decât un pic de pericol. Nu poți fi plictisit când glisați un munte pe câteva bucăți subțiri de lemn. Vei fi prea ocupat pentru ennui când se luptă să echilibreze câteva patine de gheață.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 11
    3. Implicați-vă în comunitatea dvs. Căutați online pentru cluburi locale, grupuri sociale sau ligi sportive. Chiar dacă nu se potrivesc perfect intereselor tale, s-ar putea să întâlnești niște oameni care îți plac. Ar trebui să lucrați pentru a construi un grup de prieteni care vă pot face viața mai interesantă.
  • Întâlnirea de oameni interesanți vor face peisajul cel mai strălucitor mai strălucitor. Mai ales în orașe mici, este important să cultive relații apropiate. În orașele mari, prietenii devin înlocuitori, deci ar trebui să profitați de tipul de legături strânse care se dezvoltă adesea atunci când nu există multe oportunități pentru prietenie.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 12
    4. Găsiți aliații. Este bine să aveți prieteni, dar este, de asemenea, bun să aveți oameni care vă împărtășesc interesele și vă pot ajuta să vă îmbunătățiți pe dvs. sau pe comunitatea dvs. Oamenii care vă pot ajuta în aceste moduri includ profesorii, funcționarii publici, membrii clubului rotativ, bibliotecarii sau bătrânul de lângă ușă care se juca într-o bandă de jazz. Acești oameni ar putea avea experiența și resursele pentru a vă ajuta să faceți comunitatea dvs. mai mult ca ceea ce doriți să fie.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 13
    5. Cultivați-vă propriul stil. Unul dintre dezavantajele de a trăi într-un oraș mare este că este ușor să urmați mulțimea. Într-un mic oraș, este mult mai ușor să fii distinctiv. Găsiți-vă propriile genuri de muzică și literatură - să dezvoltați un sentiment distinctiv de stil.
  • Uneori orașele mici vă permit chiar și accesul la lucruri pe care nu le-ați găsi în altă parte. Vânzările de curte, de exemplu, pot fi un loc minunat pentru a găsi antichități.
  • Când doriți să găsiți mai mulți oameni ca tine, mergeți la web. Găsiți site-uri web cu persoane cu interese similare. S-ar putea să fii singura persoană din oraș interesată de astrofizică, dar există o mulțime de oameni din întreaga lume care sunt.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 14
    6. Contribuiți la comunitatea dvs. Multe restaurante locale, baruri și cafenele apreciază ocazia de a oferi patronilor lor unele divertisment. Dacă tu sau prietenii tăi aveți un interes în poezie sau muzică, întrebați-vă pentru un loc care este dispus să vă găzduiască. Aceasta poate fi o modalitate bună de a face o mulțime de prieteni și de a adăuga o entuziasm la viața ta.
  • Imprimați niște fluturași publicitatea evenimentului. Postați-le la școala dvs., la locul de desfășurare și la oricare alte locații frecventate de o mulțime de oameni în comunitate.
  • Site-urile media sociale vă permit, de asemenea, să creați anunțuri vizate care vor ieși numai la persoanele din comunitatea dvs. Puteți chiar să vizați grupuri specifice de vârstă.
  • Dacă sunteți interesat de artele vizuale, puteți asambla și alți artiști și puteți cere o unitate locală pentru spațiu pentru a vă arăta munca.
  • Încercați să faceți o astfel de fundație pentru o rețea în curs de desfășurare. Găsiți oameni care ar fi interesați să se întâlnească în mod regulat. Formează un club bazat în jurul intereselor dvs. Când încercați să țineți un eveniment similar în viitor, veți fi pregătiți pentru ceva mai mare.
  • Metoda 3 din 3:
    Pregătiți-vă să mergeți mai departe
    1. Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor pasul 15
    1. Obiective stabilite. Dacă doriți să continuați, ar trebui să aveți un plan. Cercetare, și, dacă este posibil, vizitați noi destinații pe care le-ați putea interesa de a se stabili. Luați în considerare ce opțiuni de carieră și educație ar putea fi necesare pentru a ajunge la locul în care doriți să fiți. Stabiliți un plan pentru a ajunge la aceste obiective.
    • Colegiul este adesea o mare oportunitate de a se stabili într-un oraș nou. Luați în considerare ce colegiile sunt în jurul destinațiilor care vă interesează. Cercetare Ce note și scoruri de testare va trebui să fie acceptate.
    • În general, destinațiile mai dorite sunt scumpe. Pentru a vă permite viața într-un oraș mare, interesant, ați putea avea nevoie de o slujbă mai bună și mai multe calificări. Cercetați ce industriile majore din orașul dvs. de alegere sunt și ce calificări sunt necesare pentru a obține un loc de muncă în aceste industrii.
  • Imaginea intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 16
    2. Cauta un loc de munca. Pe termen lung, un loc de muncă vă poate oferi experiența de lucru și banii necesari pentru a vă deplasa la o nouă destinație. Dar, banii pot face, de asemenea, un oraș mic mai interesant. Din moment ce vei fi ocupat, nu vei fi la fel de plictisit. Puteți utiliza noi resurse găsite pentru a cumpăra o mașină și pentru a navea undeva cu mai multe opțiuni de divertisment. Puteți salva chiar pentru o vacanță.
  • Imagine intitulată face ca trăirea într-un oraș plictisitor Pasul 17
    3. Pregătiți-vă pentru viitorul dvs. Un oraș plictisitor are puține distrageri pentru a vă menține de la auto-îmbunătățire. Dacă sunteți tineri, utilizați acest lucru ca o oportunitate de a lucra din greu pentru a intra într-un colegiu bun. Pe termen lung, acest lucru vă poate lua un loc mai interesant.
  • Păstrați-vă notele. Acest lucru va fi important pentru a vă stabili în cele din urmă în altă parte.
  • Implicați în activități extrașcolare. Fiind implicat în sport și cluburi nu numai că te va ține ocupat, vă va ajuta să intrați în colegiu.
  • Dezvoltați-vă abilitățile. Dacă visezi să trăiești în Paris, Franța, studiați limba franceză. Dacă visezi să fii următoarea stea Bollywood, va trebui să înveți abilități dramatice, cântând, dans și așa mai departe.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar