Cum se aplică machiajul de fundație presată

Fundația poate ajuta la ascunderea imperfecțiunilor și vă poate face pielea să arate fără probleme. Indiferent dacă vă place să construiți mai mult sau mai puțin acoperire, pulberea presată oferă o mulțime de versatilitate. Spre deosebire de fundațiile de lichid sau de cremă, pulberile presate oferă o acoperire în mișcare. Formularea cu pulbere este, de asemenea, ideală pentru cei cu piele grasă care s-au luptat cu fundații lichide care își fac față prea strălucitoare. Prin pregătirea pielii, aplicarea corectă a fundației și efectuarea touch-up-urilor după cum este necesar, puteți să vă păstrați machiajul care arată grozav toată ziua.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătiți-vă pielea
  1. Imagine intitulată Aplicați machiajul de fundație presată Pasul 1
1. Spălați-vă fața cu o curățare ușoară. Utilizați o pompă de curățare facială și apă călduță pentru a vă spăla fața. Concentrați-vă pe zonele de construcție a uleiului, cum ar fi fruntea și nasul, curățând cu vârful degetelor la adâncime. Clătiți-vă fața cu apă rece pentru a vă închide porii și uscați cu un prosop curat.
  • Curățarea feței dvs. va elimina uleiurile de suprafață și va crea o panza curată pentru machiaj.
  • 2. Aplicați hidratantul. Frecați o cantitate de hidratare de dimensiuni mici în fața și gâtul pentru a vă hidrata pielea. Misturarea pielii vă va păstra fundația dvs. de pulbere să se uite la uscat. Permiteți hidratantului să stea pe piele timp de 60 de secunde pentru a absorbi complet.
  • Dacă doriți ca fundația dvs. să arate chiar și netedă, aveți grijă de pielea dvs. cu o rutină obișnuită, cum ar fi curățarea și hidratarea feței în fiecare zi și folosind o cremă de noapte bună.
  • 3. Aplicați grundul. Strângeți o cantitate de dimensiuni de mazare de grund pe o vârf de deget și netedă peste fața dvs., lucrând din centru spre exterior. Lucrați grundul în orice zone de pori mărită sau cremuri pentru o bază uniformă. Primerul face ca porii să pară mai mici și umple linii fine pentru o aplicație de machiaj mai presus. De asemenea, va face ca fundația dvs. să fie mai lungă.
  • Alegeți un primer care se potrivește nevoilor pielii. Dacă aveți pori mari, de exemplu, puteți utiliza un primer menit să completeze porii și liniile fine.
  • Punerea pe prea mult grund poate lăsa pielea dvs. slick, cât mai multe sunt pe bază de silicon și nu absorb la felul în care loțiunea. Cu asta în minte, este mai bine să puneți puțin la început și să folosiți mai mult după cum este necesar.
  • Partea 2 din 3:
    Aplicarea fundației
    1. Swish o perie de fundație kabuki sau rotunjită peste fundația de pulbere. Deplasați peria de machiaj înainte și înapoi peste pulberea presată în curse scurte pentru a acoperi periile. Atingeți marginea periei împotriva chiuvetei pentru a scutura orice exces de pulbere. Acest lucru vă va asigura că nu aveți prea mult produs pe perie.
  • 2. Apăsați pulberea peste piele cu o mișcare ușoară de rulare. Utilizați o presiune blândă pentru a rostogoli peria peste pielea dvs., lucrând din centru spre exterior, pentru a aplica fundația. Faceți acest lucru peste pielea dvs. pentru un aspect natural neted.
  • Dacă purtați un vârf de tăiere scăzut, puteți aplica machiaj peste gât și décolleté, de asemenea, pentru un finisaj neted.
  • 3. Construi acoperire în cazul în care aveți nevoie de ea. Folosind aceeași mișcare de rulare, aplicați o pulbere suplimentară asupra oricăror zone pe care doriți să le acoperiți mai mult. Faceți un cuplu rulouri la un moment dat și apoi întrerupeți să verificați zona din oglindă. Opriți când acoperirea este la preferințele dvs. Acest lucru va asigura zonele pe care doriți ca camuflaged sunt ascunse fără a pune excesul de machiaj pe întreaga față.
  • Imagine intitulată Aplicați machiajul de machiaj presat Pulbere Pasul 7
    4. Utilizați un burete de frumusețe umedă pentru acoperire mai mare. Umeziți un burete de frumusețe cu apă călduță și dați-o în pulberea presată. Utilizați buretele cu machiaj umezit pentru a aplica pulberea, dați ușor buretele împotriva pielii pe măsură ce lucrați din centru spre exterior. Acest lucru va oferi o acoperire mai mare de machiaj dacă aveți pete pe scară largă sau o mulțime de decolorare pe care doriți să o ascundeți.
  • Această tehnică trebuie utilizată înainte de a aplica orice fundație de pulbere presată cu peria de fundație, dacă doriți. A face acest lucru după ce ar putea provoca machiajul tău să arate torty.
  • Partea 3 din 3:
    Efectuarea de atingere
    1. Utilizați puful încorporat. Cele mai presate pulberi vin cu un puf încorporat, care poate asigura o aplicație netedă chiar și atunci când nu aveți perii. Dacă sunteți în mișcare, apăsați Puff în pulbere, apoi DAB ușor pe orice zone în care fundația dvs. a dispărut.
  • 2. Utilizați hârtie de orez pentru a absorbi excesul de ulei pe tot parcursul zilei. Atingeți aspectul când vă aflați și aproximativ prin blotting cu hârtie de orez pe zone de acumulare de ulei facial, cum ar fi nasul și zona T. Acest lucru vă va păstra fața în căutarea lustruită cu un finisaj frumos mat.
  • Reaplica pulbere cu ușurință. A face acest lucru prea des poate duce la un aspect de prăjit.
  • Fundația Pulbere este excelentă pentru oricine cu pielea grasă, deoarece va ajuta la absorbția unică a uleiului pe tot parcursul zilei.
  • 3. Atingeți orice pete sau imperfecțiuni. Rotiți machiajul în jurul unui deget și dați marginea în pulbere. Acest lucru va concentra fundația într-o zonă mai mică a pufului. Apoi, atingeți ușor acea parte a pufului împotriva blestemului sau a zonei ofensatoare pe care doriți mai multă acoperire.
  • Acest lucru va ascunde orice imperfecțiuni care se uită prin aplicația inițială de machiaj.
  • sfaturi

    Evitați amestecarea fundației de pulbere presată cu produse de machiaj lichid, cum ar fi lichidul sau crema. Această combinație vă poate îngroșa și face pielea să arate torty. Încercați să rămâneți la toată pulberea sau toate machiajul facial lichid pentru aspectul cel mai bun.
  • Dacă aveți o piele foarte uscată, ar fi cel mai bine să optați pentru o fundație lichidă sau cremă, care va adăuga unele umiditate înapoi în piele. Fundația Pulbere vă poate usca mai mult pielea.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar