Cum să evitați loviturile atunci când aruncați părul

Părul facial și corp de corp poate duce adesea la umflături roșii inestetice. Există mai multe modalități de a preveni acest lucru. Ar trebui să vă simțiți pielea în mod regulat și înainte și după bărbierit. Pielea sănătoasă, hidratată va fi mai puțin predispusă la umflături. De asemenea, trebuie să luați în considerare schimbarea practicilor de eliminare a părului. Nu toate tipurile de piele durează bine, astfel încât încercarea unor metode alternative pot ajuta. De asemenea, ar trebui să vă schimbați obiceiurile zilnice. Evitarea hainelor strânse și a produselor dure vor face pielea mai puțin predispusă la umflături.

Pași

Metoda 1 din 3:
Prevenirea loviturilor în locuri diferite
  1. Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul părului 1
1. Înmuiați picioarele timp de 15 minute înainte de a le scoate. Dacă vă scoateți părul de la picioare, petreceți 15 minute să vă umezi picioarele înainte de a ieși. Cel mai bine este să-ți scoateți părul piciorului după o baie, dar dacă preferați un duș așteptați până la capătul dușului pentru a scoate părul piciorului. Acest lucru înmoaie părul și deschide foliculi, făcând părul să iasă mai ușor.
  • Se străduiesc mai mult sau mai puțin de 15 minute. Oricare mai mult de 15 minute vă poate lăsa pielea încrețită, făcându-l mai predispus la iritație și umflări roșii.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul părului 2
    2. Tratați pielea cu ulei de bebeluș după ce ați scos păr pubian. Pielea din jurul organelor genitale poate fi foarte sensibilă. Trebuie tratată cu produse liniștitoare imediat după ce a scos zona. După ce a scufundat părul pubian, spălați zona într-o mulțime de apă caldă, îndepărtând orice păr de păr și creme de ras. Apoi, frecați ulei de copil moale în piele oriunde ați scos.
  • Nu trebuie să utilizați alte produse decât petrolul pentru copii, în special produsele precum aftershave. Aftershave va fi șir, iritandu-ți pielea și a face umflături mai probabil.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul părului 3
    3. Spălați-vă și bucurați-vă fața înainte de a scoate părul facial. Dacă vă scoateți părul de pe față, doriți să înmuiați mai întâi pielea și să deschideți mai întâi foliculii. Spălați-vă fața așa cum ați fi în mod normal, folosind oricare dintre curățitorii obișnuiți faciali. De acolo, clătiți o cârpă în apă caldă. Apăsați cârpa peste zonele pe care o veți scoate.
  • Țineți cârpa în loc pentru câteva minute. Acest lucru vă va ajuta să vă deschideți porii, făcând să vă ușurați mai ușor.
  • Metoda 2 din 3:
    Modificându-ți rutina
    1. Imagine intitulată Evitați loviturile la pasul părului 4
    1. Îndepărtați părul mai rar. Cu cât îndepărtați mai des părul, cu atât este mai probabil să provocați iritarea pielii. Acest lucru poate duce la o creștere a loviturilor roșii. În loc să îndepărtați părul în fiecare zi, tăiați înapoi la fiecare două până la trei zile.
    • Dacă vă îndepărtați de părul exclusiv, probabil că nu aveți nevoie să eliminați părul în fiecare zi oricum. Fire de păr care sunt îndepărtate cu pensete nu ar trebui să crească înapoi timp de trei până la opt săptămâni.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul părului 5
    2. Sterilizați pensetele cu alcool de frecare. Bumpurile roșii pot fi infectate dacă utilizați unelte murdare. Frecați pensetele cu alcool de frecare înainte de utilizare. Acest lucru vă va proteja de la obținerea unor lovituri roșii infectate, care vor fi mai vizibile.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul părului 6
    3. Smulge în direcția părului. Indiferent de locul în care vă scufundați, ar trebui să vă deplasați întotdeauna în direcția că părul crește. Acest lucru va face ca părul să apară mai ușor, împiedicând loviturile roșii.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul Pasul 7
    4. Nu purtați haine strânse după ce ați scos. Îmbrăcăminte de fixare strânsă, mai ales atunci când sunt purtate imediat după ce a scufundat, pot face umflături roșii mai probabil. Să se străduiască haine libere pe zonele pe care le radeți. De exemplu, evitați blugi strânși în ziua după ce vă îndepărtați picioarele.
  • Dacă vă scoateți părul pubian, încercați să nu purtați lenjerie de corp timp de o jumătate de oră după proces. Acest lucru poate ajuta la prevenirea loviturilor roșii.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul Pasul 8
    5. Încercați cu totul o tehnică diferită de îndepărtare a părului. Dacă aveți multe fire de păr roșu după ce ați scufundat, pielea dvs. poate fi sensibilă la proces. Încercați să schimbați tehnica de îndepărtare a părului și să vedeți dacă acest lucru diminuează loviturile roșii. Puteți încerca să ras sau să ceară în loc de tweezing și să vezi dacă face o diferență.
  • Rasul ar trebui să se facă cu cremă de bărbierit și ar trebui să radeți întotdeauna cu bobul părului și nu împotriva ei.
  • Cremele de îndepărtare a părului și kiturile de ceară trebuie utilizate conform instrucțiunilor. Cele mai multe creme de eliminare sunt plasate pe zona pe care doriți să o eliminați părul și apoi ștergeți. Ceara implică plasarea ceară asupra părului nedorit și tragându-l cu benzi de hârtie.
  • Țineți minte, ar trebui să încă hidratezi pielea în mod regulat, precum și după tehnicile de îndepărtare a părului, indiferent de metoda pe care o utilizați. Asigurați-vă că ați umplut pielea înainte de a scoate părul.
  • Metoda 3 din 3:
    Liniștește-ți pielea
    1. Imagine intitulată Evitați loviturile atunci când faceți părul părului 9
    1. Utilizați în mod regulat crema pe piele. În zonele în care îndepărtați părul, utilizați în mod regulat crema de piele. Cu cât este mai sănătos și mai hidratat pielea ta, cu atât mai puțin predispus va fi de a fi umflat atunci când faci părul de păr. Nu se hidratează numai înainte și după îndepărtarea părului. Faceți-o zilnic pentru a vă menține pielea puternică.
    • Optați pentru un hidratant zilnic ușor. Evitați substanțele chimice dure sau opțiunile abrazive.
    • Crema de hidrocortizon funcționează bine dacă aveți lovituri de care aveți nevoie pentru a trata. Împiedică umflarea și inflamația, ambele pot duce la puncte roșii.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul părului 10
    2. Exfoliați în mod regulat oriunde vă scoateți. Exfolierea scapă de celulele moarte ale pielii, lăsând pielea proaspătă și moale. Exfolierea de câteva ori pe săptămână, concentrându-se în special pe zonele în care vă îndepărtați părul, puteți ajuta la prevenirea loviturilor roșii.
  • Puteți exfolia utilizarea mănușilor exfoliere, pe care le puteți cumpăra online sau la un magazin de consumabile de frumusețe. Acestea sunt mănuși cu țesături texturate pe care le freci pe piele în timp ce dușuri pentru a îndepărta celulele moarte ale pielii.
  • De asemenea, puteți opta să curățați săpunurile și cremele exfoliere, care sunt mai granule decât produsele obișnuite, în piele pentru a exfolia. Cele mai multe magazine de departament și magazine de droguri vinde creme de exfoliere.
  • Amintiți-vă, ar trebui să vă hidratezi întotdeauna după exfoliere.
  • Imagine intitulată Evitați loviturile când faceți părul Pasul 11
    3. Uimurizați-vă pielea după ce ați scos. De asemenea, ar trebui să fiți strict în ceea ce privește hidratarea după ce ați scos în plus față de a face acest lucru în mod regulat. Acest lucru este deosebit de important dacă faceți lucruri cum ar fi ceara și ras înainte de a vă scoate părul, deoarece pielea va fi foarte sensibilă și mai predispusă la deteriorare. Hidratarea poate ajuta la minimizarea iritației.
  • Puteți aplica hidratantul obișnuit după ce ați scos. Cu toate acestea, există multe hidratante special concepute pentru a fi utilizate după bărbierit. Opriți-vă de o farmacie locală sau salon și ridicați o cremă proiectată pentru utilizare după bărbierit dacă sunteți foarte predispus la părul roșu.
  • sfaturi

    Cu cât mai mult vă copilul, cu atât va fi mai puțin sensibil. La selectarea agenților de exfoliere și a hidratantelor zilnice, optați pentru produse care limitează utilizarea ingredientelor chimice și alcoolului.
  • Dacă sunteți foarte predispus la loviturile roșii, ar trebui să discutați cu un dermatolog. Ei pot avea idei pentru noi rutine specifice tipului dvs. de piele.
  • Dacă ajungeți cu lovituri roșii, așteptați ca ei să se vindece înainte de ras din nou.
  • Avertizări

    Un păr ingroșat care devine infectat ar trebui examinat de un medic.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar