Cum să acoperiți molii cu machiaj

Moles pot fi marcaje de frumusețe interesante care adaugă caracter la o față sau un corp. Ele pot fi, de asemenea, frustrante pete. Dacă aveți o moară deranjantă pe care doriți să o acoperiți cu machiaj, procesul este simplu și poate fi un pas ușor în rutina dvs. de machiaj. Tot ce trebuie să faceți este să alegeți combinația potrivită de corector de culoare și de concealer. După experimentare, veți găsi ceea ce funcționează cel mai bine pentru acoperirea molei dvs. și veți putea utiliza această rutină în mod regulat.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea concealerului drept
  1. Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 1
1. Încercați un concealer de corectare a culorilor cu tonuri verzi, galbene sau purpurii. Tonurile de verde, galben și violet vor ajuta, în esență, să ștergă moliul prin neutralizarea schimbării culorii între piele și mol. Încercați fiecare culoare numai pentru a vedea ce funcționează cel mai bine pentru a vă acoperi moliul.
  • Veți aplica un concealer regulat peste corectorul de culoare, astfel încât să doriți să treceți prin acest proces ca și culorile de testare.
  • Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 2
    2. Alegeți un concealer care se potrivește cu tonul pielii. Alegerea conceptului de culori potrivite vă va asigura că machiajul dvs. se amestecă fără probleme pentru a vă potrivi pielea. Scopul general aici este de a acoperi molul, deci este important ca acest concealer să funcționeze bine cu tonul pielii. Regula de bază este de a alege un concealer care este doar o umbră mai ușoară decât pielea ta.
  • Dacă acoperiți un mol pe față, testați concealer pe gât, chiar sub ureche. Asigurați-vă că frecați-l în tot drumul.Deoarece tonul pielii variază în întregul corp, veți dori să testați concealerul pe piele care este similar cu locul unde se află molul.
  • Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 3
    3. Încercați să utilizați Tattoo Concealer ca o ultimă soluție pentru a acoperi molul. Veți dori să încercați machiajul tradițional înainte de a recurge la tatuaj de concealer, deoarece este mult mai gros decât un concealer obișnuit și mai greu de amestecat în mod natural cu restul pielii. Tattoo Concealer este în general aplicat în mai multe straturi și va fi utilizat înainte de aplicarea machiajului suplimentar.
  • Fiecare marcă de Tattoo Concealer lucrează diferit, deci urmați instrucțiunile mărcii dvs. alese.
  • Partea 2 din 2:
    Aplicarea machiajului la mol
    1. Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 4
    1. Pregătiți zona din jurul moliului prin aplicarea de curățare și hidratant. Utilizarea de curățare și hidratant înainte de a aplica machiajul vă va ajuta să vă mențineți pielea sănătoasă, ceea ce vă va ajuta pe machiajul să arate mai bine și să dureze mai mult.În primul rând, curățați pielea și clătiți bine cu apă. Apoi aplicați o cantitate mică de hidratant în zonă.
    • Cel mai bine este să utilizați un dispozitiv de curățare și un hidratant pe care îl utilizați în mod regulat. Nu doriți să riscați iritarea pielii în jurul molii dvs. cu un curățitor pe care nu l-ați folosit înainte. Dacă nu utilizați un curățitor sau un hidratant, încercați "piele sensibila" versiunea fiecăruia pentru a evita iritarea.
  • Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 5
    2. Aplicați grundul de concealer în zona din jurul molii dvs. Este inteligent să începeți cu un primer de concepție care vă va ajuta să vă păstrați pe tot parcursul zilei. Concealer Primer va crea, de asemenea, o pânză netedă pentru restul machiajului. Dab o cantitate mică pe zonă și o frecați bine.
  • Alegeți un primer care complimentează tipul de piele. Există multe tipuri diferite de primer - unele de lucru cele mai bune cu pielea grasă, în timp ce un anumit ajutor cu pielea uscată.
  • Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 6
    3. Utilizați degetul pentru a aplica color-corectare a concealerului în jurul valorii de mol. Odată ce ați ales tonurile corecte de culoare pentru a fi utilizate pe moli, utilizați degetul pentru a da doamnă pe mol și zona înconjurătoare.
  • Este posibil să trebuiască să jucați cu procesul de corectare a culorilor de câteva ori înainte de a vă face bine.
  • Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 7
    4. Apăsați ușor fundația lichidă pe și în jurul valorii de mol. Aplicați ușor fundația pe și în jurul valorii de mol, amestecându-l în mod egal. Nu doriți să frecați fundația prea tare deoarece va perturba concepatorul de corectare a culorii pe care l-ați aplicat deja. Fundația va oferi o bază uniformă pentru concealerul dvs., ajutând la neutralizarea concealerului de corectare a culorii.
  • Dacă molul este pe față, aplicați fundația întregii fețe și gâtului.
  • Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 8
    5. Dab concealer pe mol și amestecați în mișcări circulare. Un concealer crem care se potrivește cu tonul pielii este cea mai bună alegere. Puteți folosi o perie sau degetele pentru a amesteca concealerul.Faceți atât de ușor și ventilați marginile frumos, astfel încât zona acoperită cu machiajul se potrivește cu restul pielii.
  • Dacă acoperiți un mol pe față, puteți aplica concealer-ul peste întreaga tată și gât.
  • Imagine intitulată Cover Moles cu machiaj Pasul 9
    6. Utilizați o perie pentru a aplica pulberea de fundație în zonă. Utilizați o perie mare pentru a aplica o acoperire ușoară a fundației de pulbere în jurul zonei pentru a ajuta la combaterea machiajului cu pielea. Dacă molul este pe față, veți dori să adăugați fundație de pulbere la restul feței și gâtului. În caz contrar, amestecați fundația de pulbere în jurul zonei molare.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar