Cum să acoperiți un cos cu un concealer verde

Green Concealer poate părea o alegere ciudată, dar poate neutraliza de fapt roșeața cosurilor și acneei. Culorile complementare sunt culorile care se încadrează pe laturile opuse ale roții de culoare. Când sunt utilizate împreună, aceste culori se anulează reciproc. Culoarea care se încadrează în roșu pe roata de culoare este verde. Dacă aveți un pimple colorat roșu, Verde Concealer poate neutraliza umbra și vă poate ajuta să acoperiți cu succes blemish. Utilizarea corectă a concealerului verde vă poate lăsa pielea să arate mai fină și mai mult.

Pași

Partea 1 din 2:
Alegerea produselor potrivite
  1. Imagine intitulată acoperă un pimple cu Verde Concealer Pasul 1
1. Luați în considerare și grundul verde. Cu inflamații ușoare, cum ar fi roșeață și rosacee și cosuri, grundul poate fi o alegere mai bună decât concealerul. Green Grund este ușor și mai mare decât majoritatea concepatorilor, astfel încât să îl puteți folosi pentru roșeață. Va fi mai puțin probabil să privească. Cu toate acestea, cu cosuri foarte luminoase, evidente sau pentru aplicații spot, este mai bine să mergem cu concealer.
  • Imagine intitulată acoperă un coș cu verde concealer pas 2
    2. Alegeți un concealer ușor. Mulți oameni sunt nesiguri despre concealerul lor care se uită la cocoș. Căutați un concealer verde cu ulei ușor, pentru a preveni acest lucru. De asemenea, puteți să vă hidratezi pielea înainte de a aplica Concealer pentru a evita un aspect neglijent,.
  • 3. Utilizați un burete, o perie de machiaj mic sau baghetă pentru a aplica. Obțineți un burete de machiaj sau o perie de la magazinul local de droguri sau folosiți o baghetă dacă acest concealer vine cu o baghetă. Concealerul arată cel mai bine când este ușor de spus cu un burete, mai degrabă decât să se răspândească cu degetele. Nu numai că concealerul arată mai mesier atunci când se răspândește, degetele pot conține bacterii decât pot agrava simptomele acneei. Utilizați numai degetele atunci când inițial dotând concealerul pe față.
  • Imagine intitulată acoperă un cos cu verde concealer pas 4
    4. Păstrați-vă în minte Verde Concealer nu este alegerea potrivită pentru fiecare piele de piele. Verde Concealer funcționează în primul rând din cauza modului în care Green interacționează cu culoarea roșie, dar Verde Concealer poate face ca pielea să arate plictisitoare. Dacă cosurile dvs. nu sunt deosebit de strălucitoare roșii, este posibil să fiți mai bine să alegeți un concealer galben pentru a le acoperi.
  • Partea 2 din 2:
    Ascunderea unui pimple
    1. Spălați și vă hidratează fața. Înainte de a aplica Concealer, spălați-vă și hidratează fața. Acest lucru vă poate ajuta make-up-ul să pară mai fină și să împiedice răspândirea bacteriilor care pot agrava simptomele acneei.
    • Spălați-vă mai întâi mâinile. Împărțiți-vă mâinile cu săpun și spălați timp de aproximativ 20 de secunde. Poți hum "La multi ani" cântec de două ori pentru a urmări timpul. Apoi, clătiți-vă mâinile cu apă curentă clară.
    • Dacă sunteți îngrijorat de acnee, încercați să utilizați un săpun antibacterian conceput pentru a trata simptomele acneei.
    • Urmăriți-vă curățarea cu un toner pentru a închide pororii și a scăpa de uleiurile reziduale.
    • Utilizați un hidratant care funcționează pentru pielea dvs. Alegeți unul care este liber de ulei pentru a evita agravarea acneei și asigurați-vă că îi dați timp să absoarbă pe deplin în piele.
  • 2. Aplicați un primer. După ce ați terminat rutina de curățare, este posibil să doriți să aplicați un grund pentru pielea dvs. pentru a ajuta machiajul să rămână și să ascundă peste tot în roșeață. Utilizați un burete sau o perie de machiaj pentru a aplica grundul în zonele care au nevoie cel mai mult. Nu trebuie să aplicați grundul la întreaga față. Aplicându-l la zona dvs. T (nasul, fruntea și bărbia) poate fi suficient.
  • 3. Aplicați Concealer Green. Odată ce ți-ai spălat fața, aplicați Concealerul verde în zonele problematice. Dotați concealerul cu degetul arătător și apoi îl ștergeți ușor în mod egal în fața voastră cu un burete de machiaj. De asemenea, puteți utiliza Verde Concealer pe dvs. sub ochi dacă aveți vreo decolorare acolo.
  • 4. Aplicați fundația și concealerul obișnuit pe partea de sus. Odată ce ați aplicat Verde Concealer, aplicați concealerul și fundația obișnuită. Puteți aplica alte machiaj cum ați fi în mod normal. Amintiți-vă, este mai bine să dați jos pe Concealer și apoi chiar să-l îndepliniți ușor pe piele cu un burete de machiaj.
  • 5. Finalizați cu rutina dvs. normală de machiaj. Odată ce ați aplicat Concealerul și Fundația, completați rutina dvs. de machiaj așa cum ați fi în mod normal. Pielea dvs. ar trebui să pară mai fină și cosurile ar trebui să fie mai puțin vizibile.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Încercați să nu aplicați prea mult concealer verde. Un pic merge un drum lung.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar