Cum să fii o fată superbă adolescentă

Vrei să fii cea mai frumoasă fată din jur? Acesta este un plan pe care îl puteți lua pentru a deveni cea mai frumoasă fată pe care ați putea fi posibil.

Pași

Metoda 1 din 6:
Piele

Clarificați orice acnee pe față. Fața ta ar trebui să fie stereotipică clară, strălucitoare și fără acnee pentru a fi superba, dar care este departe de a face. Mulți oameni superba nu au cea mai bună piele din lume. Cu toate acestea, care nu vă pot opri să încercați să obțineți acea piele perfectă. În fiecare zi și noapte ar trebui să urmați rutina care urmează.

  1. Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 1
1. Splash-ți fața cu apă călduță - nu folosiți niciodată apă caldă, deoarece aceasta vă va deschide porii, ceea ce va permite murdăria și murdăria să intre pe piele. Folosirea apei calde va duce, de asemenea, la o piele uscată extremă.Utilizați o spălare de curățare sau de spălare a feței care este potrivită pentru tipul de piele și masați-l în fața dvs. pentru aproximativ un minut de direcționare a zonelor în care se află acnee.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 2
    2. Clătiți-vă fața cu cea mai rece apă pe care o poate suporta fața ta.
  • Imagine intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 3
    3. Pătați-vă fața uscată și aplicați un astringent sau toner peste tot pe față și dați-i o secundă sau două pentru a se usca. Nu este nevoie să aplicați un toner dacă nu doriți. Dacă sunteți mai tineri de 16 ani, tonerul ar trebui să fie cu siguranță evitată.Aplicați un hidratant peste tot pe față, deoarece acest lucru vă va hidrata pielea.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 4
    4. Utilizați orice medicament prescris de dermatologul dvs. (dacă aveți unul) sau de orice tratament pe care îl aveți acum. Dacă nu aveți probleme cu pielea, puteți sări peste acest pas.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă adolescentă Pasul 5
    5. Exfoliați ușor pielea (și buzele) cu un scrub sau exfoliant în fiecare zi. Asigurați-vă că în fiecare noapte pe care le-ați pus pe buzele dvs. și vă veți trezi până la buzele netede, în timpul zilei, aplicați întotdeauna un balsam de buze (Carmex sau Chapstick) este recomandat pentru a nu obține buze uscate, crăpate și crăpate. De asemenea, fixați decolorările cutanate.
  • Dacă aveți spargeri aleatorii de culoare închisă pe piele, consultați un dermatolog. Încercați să declanșați întuneric sub cercurile oculare cu role de ochi (cum ar fi Garnier Fructis).
  • Daca ai Freckles, fi excitat! Doar 2% din lume le au.
  • Metoda 2 din 6:
    Igienă

    Când faceți un duș în fiecare zi sau în fiecare noapte, asigurați-vă că......

    1. Imaginea intitulată Fiți o fată superbă a adolescentului Pasul 6
    1
    Exfoliați de folosind o loofah În timp ce se îmbăia, îndepărtează celulele pielii moarte, care vă oferă pielea strălucitoare, netedă și moale!
    • Puneți loțiunea nu mai mult de trei minute după ce vă scăldați, astfel încât pielea dvs. să nu se usuce. Nu puteți depăși niciodată hidratarea!
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 7
    2. Ras în fiecare zi. În societatea americană, rasing-ți axele, picioarele, zona bikini și, uneori, brațele, sunt considerate a fi igienice - utilizați o razor bun precum Venus îmbrățișează. Rasul este opțional și este perfect acceptabil să nu se rade.
  • Imagine intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 8
    3
    Scoateți sprâncenele Când este necesar. Oamenii nu sunt chiar îndrăgostiți de sprâncenele Gorilla, dar odată ce sunt îmblânzite, oamenii vor fi gelosi.
  • Dacă aveți sprâncene super subțiri, luați un creion sprâncene și completați-le.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 9
    4. Asigurați-vă că ați pus un deodorant (sau antiperspirant dacă transpirați) și aplicați parfum pe dvs "hotspots" cum ar fi gâtul, încheieturile, în interiorul coatelor, spatele genunchilor etc.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 10
    5
    Spala-te pe dinti foarte bine.Acest lucru este foarte evident, dar nimeni nu vrea să miroasă respirație urâtă când vorbești cu ei. Când vă spălați dinții, asigurați-vă că vă periați limba, gingiile, spatele dinților și în interiorul obrajilor.
  • Dacă vă simțiți ca și cum dinții dvs. sunt puțin "gălbui", albirea lor prin utilizarea remediilor de casă, vizitele dentist profesionale, tăvile gurii etc.
  • Întotdeauna atașați și utilizați apă de gură după spălarea dinților.
  • Dacă aveți agenți de reținere, curățați-le în fiecare zi. Daca ai bretele, să fie mai atenți când curățați.
  • Imagine intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 11
    6. Spălați-vă mâinile de fiecare dată când utilizați baie - nu ați crede cât de mulți oameni nu!
  • Imaginea intitulată Fii o superbă adolescentă Pasul 12
    7. Opțional: ia vitamine! În mod ideal, ar trebui să obțineți toate vitaminele și mineralele necesare de care aveți nevoie din dieta dvs., dar luarea unui supliment de vitamină / minerală poate fi bună pentru un impuls suplimentar.
  • Metoda 3 din 6:
    Sănătate
    1. Imaginea intitulată Fii o superbă adolescentă Pasul 13
    1
    Setați un program bun de somn. Veți arăta și vă veți simți mai bine de zece ori dacă faceți acest lucru! Asta nu înseamnă că ar trebui să te culci la ora 7:00 în fiecare noapte. Dar dacă te duci la culcare la zece și te trezești la șase, asta e un bun opt ore! Când dormiți, ar trebui să aveți cel puțin 8-9 ore de somn. Cu toate acestea, unii oameni reușesc să fie dormi doar pentru doar 7 ore, în timp ce unii oameni trebuie să doarmă 10 ore. Totul depinde de corpul dvs. și veți găsi în cele din urmă numărul de ore de care aveți nevoie.
    • Nu trebuie să păstrați programul în timpul weekend-urilor. Asigurați-vă că nu vă culcați la momente ridicole, dar (1:00 dimineața nu este cea mai bună perioadă de culcare). Nu vrei să te trezești cu sânge, ochii baggici și pielea obosită și plictisitoare. Ai nevoie de somnul tău de frumusețe!
  • Imaginea intitulată Fii o fată superbă a adolescentului pas 14
    2. Includeți cel puțin 30 de minute de activitate fizică de 5-6 ori într-o săptămână. Acest lucru ar putea include cursuri de yoga, călărind o bicicletă, care rulează o milă sau două, ridicând greutăți timp de o jumătate de oră sau dansând în jurul casei la melodiile preferate.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 15
    3. Mănâncă o dietă sănătoasă. Nu încercați să vă înfometați, veți eșua în cele din urmă și veți ajunge cu o tulburare de alimentație sau mai mare decât atunci când ați început - oricum veți fi nefericit. Asigurați-vă că mâncați o mulțime de fructe și legume în fiecare zi și beți 2-3 litri de apă (mai mult dacă sunteți exercițiu).
  • Metoda 4 din 6:
    Păr

    Pentru a fi superb, puteți avea părul de lungime într-adevăr - trebuie doar să-l mențineți și să-l păstrați bine.

    1. Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 16
    1. Spălați-vă părul în jurul orei o săptămână dacă este curat sau uscat și în fiecare zi dacă este drept sau uleios. Nu vrei să-ți speli părul în fiecare zi, deși că asta va face să-și piardă uleiurile naturale.
    • Dacă părul tău este scurt, poți să te uiți la inspirații precum Rihanna și Victoria Beckham pentru coafuri, în timp ce părul tău este pe partea mai lungă (lungime umăr și mai mult), ai putea să te uiți la Kim Kardashian și Beyoncé pentru inspirația ta.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 17
    2. Lucrați cu părul. Pentru a-ți lucra părul, ai putea să-l păstrezi direct, ondulat, curbat sau afro centric, dar ar trebui să aibă întotdeauna un fel de strălucire. Cu siguranta nu vrei parul plictisitor, frizzy. Pentru a face acest lucru, găsiți unele produse care produc strălucire, cum ar fi Garnier Fructis și Tresemmé.
  • Imagine intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 18
    3. Asigurați-vă că, dacă veți pune căldură pe părul dvs., utilizați un fel de protecție, astfel încât să nu se împartă. Cel mai bine este să vă uscați părul în loc să îl uscați prin suflare pentru al ușura din toată căldura.
  • Imaginea intitulată Fii o fată superbă de adolescentă Pasul 19
    4. Nu vă îndreptați părul în fiecare zi. Creează capete separate și provoacă o mulțime de daune de căldură, iar consecințele nu merită. Unele aparate care pot veni la îndemână sunt: ​​fiare plate (pentru zilele în care doriți părul drept), cârligele de curling (în cazul în care doriți să pierdeți valuri și fără crestături în părul dvs. din clemele de călcâi de curling), curling irles (pentru zile unde Vrei bucle mari, plin de farmec) și uscătoare de suflare (când timpul se scurge și nu aveți timp să se usuce la aer).
  • Metoda 5 din 6:
    Inventa

    Ca adolescent, nu aveți nevoie de mult machiaj pentru a arăta superb.

    1. Imaginea intitulată Fii o fată superbă de adolescentă Pasul 20
    1. Puneți niște concealer pe pete, dacă vreun - nici o fundație, pentru că doar se blochează porii tăi.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 21
    2. Utilizați creionul negru sau maro. Prin punerea unui creion negru negru sau maro pe linia de lasare inferioară și pe un creion de culori de piersic pe linia de plutire mai mică, ochii tăi vor arăta mai strălucitoare și mai treji.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 22
    3. Adăugați aproximativ două straturi de rimeluri volumizante după ce l-ați curățat, palmă pe un balsam de buze și / sau luciu de buze și sunteți gata să plecați! Stau natural.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 23
    4. Alternativ, nu purtați deloc machiaj. Machiajul poate fi distractiv și o creștere a încrederii, dar nu aveți nevoie de ea. Faceți tot ce vă simțiți confortabil.
  • Metoda 6 din 6:
    Pe dos

    Pentru a fi superb, trebuie să acționează superb. Scopul de a fi tu, indiferent dacă sunteți plecați, lăsați înapoi, distractiv, îndrăzneț, în jos până la pământ, umil, inteligent, prietenos sau harnic.

    1. Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 24
    1. Respectați pe toți pe care îi întâlniți chiar dacă vă dau un motiv nu prea - încercați din greu să nu faceți vreun dușman și gândiți-vă înainte de a vorbi. Cu toate acestea, nu vă fie frică să vă ridicați pentru voi, alții și lucrurile în care credeți.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă fată adolescentă Pasul 25
    2
    Utilizați moralul că părinții tăi te-au învățat cu înțelepciune. Cu toate acestea, nu trebuie să fiți de acord cu tot ceea ce cred părinții voștri - să-ți iau propriile decizii, să fie propria ta persoană.
  • Daca esti Active sexual, Utilizați prezervative, controlul nașterii etc.!
  • Imagine intitulată Fii o superbă adolescentă fată 26
    3. Stai cu prietenii dvs. la fiecare weekend și atârnați cu familia dvs. weekend-urile rămase. Viața trăiește la maxim și trageți înalt.
  • Imaginea intitulată Fii o superbă adolescentă fată 27
    4. Citiți o carte din când în când. Este de fapt cel mai bine să dedicați o anumită perioadă de timp pentru lectura zilnică. Puteți obține cărți din biblioteca dvs., profesorul dvs. de engleză sau o librărie. Cunoașteți genul preferat. Dacă aveți o dependență de romane istorice de ficțiune, citiți de la genul ăla. Cu toate acestea, este important să citiți din genul dvs., uneori, de asemenea. Încercați cel mai greu la școală. S-ar putea să nu obțineți 4.0 GPA, dar se străduiesc pentru a studia. Cel mai important, Fii tu însuți. Poate suna clișeu, dar dacă vă aflați cu adevărat sinele tău adevărat, viața ta va fi uimitoare!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Nu trebuie să urmați toate cele mai recente tendințe de modă sau să îmbrăcați ca oamenii din jurul tău doar să se potrivească. Purtați ceea ce vă place și ce vă simțiți bine.
  • Rămâneți sănătoși consumând o dietă echilibrată și exercitarea zilnică.
  • Oamenii vă vor plăcea mai mult dacă stați singuri confidențial, mai degrabă decât în ​​picioare cu prietenii falsi.
  • Păstrați ochii un pic mai larg decât de obicei și zâmbiți puțin chiar și atunci când nu se întâmplă nimic special. Acest lucru te face să arăți mai atractiv, treaz și interesant.
  • Dacă aveți o religie, credeți în ea pe deplin - va oferi cel mai probabil inspirație pentru dvs
  • Fii tu însuți . Nu vă ascundeți de la nimeni și să vă acceptați chiar fără machiaj, amintiți-vă personalitatea poate face o privire frumoasă .
  • Păstrați un notebook dacă doriți să faceți un buget, astfel încât să puteți nota tot ceea ce cumpărați.
  • (Sună ciudat, dar funcționează): După spălarea feței în dimineața, țineți cuburi de gheață sub ochi pentru un minut sau două. Acesta vă va ajuta pielea să fie mai hidratată împreună cu apa potabilă și consumul de fructe.
  • Amintiți-vă că sunteți frumoasă indiferent de ce. Acest ghid vă ajută să arătați chiar mai bine.
  • Purtați întotdeauna o pungă cu dvs. În pungă, purtați: telefonul dvs. mobil, iPod-ul dvs., luciu preferat de buze, $ 15 în caz de urgență, ID-ul dvs. de student, nuanță curentă de lac de unghii / topcoat, cheile, tampoane / tampoane, oglindă / pensulă mică, cravate de păr și Bobby / Hairpins.
  • Avertizări

    Nu încercați să fiți pe cineva pe care nu îl aveți. Prietenii adevărați vă vor plăcea pentru cine sunteți.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar