Cum să obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei

Laptele și mierea au fost folosite din cele mai vechi timpuri pentru frumusețe, inclusiv Queen Cleopatra din Egiptul antic! Ambele lapte și miere fac hidratanți excelenți. Mierea este, de asemenea, antibacteriană, ceea ce îl face excelent pentru gestionarea acneei, în timp ce laptele este mare pentru tonifiere și liniștea pielii. Acest articol vă va arăta cum să utilizați lapte și miere ca o spălare de față, o mască de față și o frecare a feței. Țineți minte, totuși, că faceți câteva zile înainte de a începe să vedeți rezultate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Folosind lapte și miere ca o spălare de față
  1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei 1
1. Începeți cu o față curată. Spălați-vă fața folosind apă caldă și spălarea feței preferate. Clătiți săpunul și să vă uscați fața cu un prosop moale și curat.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind laptele și miere Pasul 2
    2. Luați în considerare protejarea părului și a hainelor. Deoarece această spălare de față conține miere, poate obține lipicios - mai ales dacă o veți lăsa pe față pentru o vreme. Puteți să vă protejați părul trăgând-o înapoi și departe de fața dvs. și fixați-o cu o bandă de cap, cu clemă de păr sau cu cravată de păr. Îți poți proteja hainele, drapând un prosop peste partea din față a pieptului și umerii.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei 3
    3. Găsiți un castron sau o ceașcă mică. Veți amesteca doar o cantitate mică de lapte și miere, astfel încât castronul sau cupa nu trebuie să fie mare. Un castron de desert mic ar fi ideal.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 4
    4. Se toarnă niște lapte și miere în castron. Veți avea nevoie de 1 lingură (14.8 ml) de miere brută și 2 linguri (29.6 ml) de lapte. Nu numai că este un mare hidratant, dar este, de asemenea, antibacterian, ceea ce îl face minunat pentru a lupta împotriva acneei. Laptele face, de asemenea, un mare hidratant. De asemenea, ajută la tonul și exfolia pielea.
  • Dacă aveți o piele foarte sensibilă, luați în considerare utilizarea a 2 linguri (29.6 ml) de făină de ovăz, 1 lingură (14.8 ml) de lapte și 2 lingurițe de miere. Făina de ovăz va ajuta la ușurarea problemelor pielii, cum ar fi acnee și eczeme.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei 5
    5. Se amestecă cele două ingrediente împreună cu o furculiță. Continuați să faceți acest lucru până când mierea sa dizolvat complet în lapte. Vrei să ajungi cu ceva o consistență asemănătoare cu crema.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei Pasul 6
    6. Aplicați amestecul pe față. Puteți face acest lucru prin scufundarea unui bumbac în amestecul de lapte și miere sau puteți folosi pur și simplu degetele. Lucrați ușor fața spălat în piele, folosind mișcări circulare. Evitați zonele sensibile din jurul nasului, gurii și ochilor.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 7
    7. Pentru o curățare profundă, lăsați amestecul să stea timp de 5 până la 10 minute. Puteți să clătiți imediat amestecul sau puteți să-l lăsați să stea pe față timp de 5 până la 10 minute. Acest lucru va permite amestecului să se scurgă în porii dvs. și să le curățească mai eficient.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 8
    8. Clătiți-vă fața cu apă rece. Masați ușor pielea cu degetele până când ați obținut tot amestecul. Puteți utiliza o spălare de față, dacă este necesar.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind laptele și miere Pasul 9
    9. Ușor să vă uscați cu fața. Utilizați un prosop moale și nu vă frecați fața.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei Pasul 10
    10. Ia în considerare urmărirea cu un anumit toner un hidratant. Odată ce aveți fața curată, vă puteți șterge fața cu o minge de bumbac înmuiată în toner. Acest lucru vă va ajuta să vă strângeți porii și să echilibrați pH-ul pielii. De asemenea, puteți aplica un hidratant după toner.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind lapte și miere ca o mască de față
    1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 11
    1. Începeți cu o față curată. Spălați-vă fața folosind apă caldă și spălarea feței preferate. Odată ce ți-ai curățat fața, bate ușor cu un prosop curat.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei Pasul 12
    2. Luați în considerare protejarea hainelor și părului. Pentru că veți părăsi această mască pe fața dvs. pentru o vreme, poate doriți să vă protejați hainele și părul, astfel încât să nu fie lipicioase. Puteți să vă păstrați părul de a obține lipicios, trăgându-l înapoi și fixați-l cu o bandă de cap, un clip de păr sau o cravată de păr. Puteți să vă păstrați hainele să se murdări prin draparea unui prosop peste partea din față a pieptului și a umerilor.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 13
    3. Găsiți un recipient mic, cu microunde. Veți amesteca masca de față în acest sens. Pentru că veți folosi cantități mici de lapte și miere, recipientul pe care îl utilizați un castron sau o cană mică. Containerul trebuie să fie în siguranță cu microunde.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei Pasul 14
    4. Se toarnă niște lapte și miere în recipient. Veți avea nevoie de 1 lingură (14.8 ml) miere brută și 1 lingură de lapte. Acest lucru va fi suficient pentru o mască de față.
  • Dacă aveți puncte negre pe nas, puteți tăia o bandă subțire de țesătură de bumbac. Trebuie să fie suficient de lungă pentru a se potrivi peste podul nasului. Veți aplica acest lucru peste masca și ulterior o eliminați.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind lapte și miere Pasul 15
    5. Amestecați împreună cele două ingrediente. Folosind o furculiță, amestecați laptele și miere împreună până când obțineți o consistență groasă.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 16
    6. Încălziți masca în cuptorul cu microunde. Puneți recipientul în cuptorul cu microunde și încălziți-l pentru câteva secunde. Vrei masca să fie caldă la atingere, dar nu fierbinte. Uita-te cu atenție amestecul, astfel încât să nu o scoți accidental.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind laptele și miere Pasul 17
    7. Aplicați masca față de fața dvs. Luați recipientul din cuptorul cu microunde și aplicați masca pe fața dvs. folosind degetele sau o perie. Masați ușor masca de față în piele folosind mișcări circulare. Evitați zonele sensibile din jurul nasului, gurii și ochilor.
  • Dacă aveți puncte negre pe nas, spălați-vă mai întâi mâinile, apoi așezați banda de bumbac pe podul nasului. Apăsați ușor țesătura în mască de față.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 18
    8. Lăsați masca pe 10 până la 15 minute. Intrați într-o poziție confortabilă și așteptați 10 până la 15 minute. Puteți să vă așezați în pat, sau să vă întoarceți într-un scaun. Luați în considerare trecerea timpului prin citirea unei cărți, meditarea sau ascultarea muzicii.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 27
    9. Spălați masca. Utilizați apă rece și săpun dacă este necesar. Dacă puneți o bandă de bumbac pe nas, asigurați-vă că banda este complet uscată, apoi trageți-o ușor de pe nas înainte de a spăla masca de față de pe față.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei Pasul 19
    10. Ușor să vă uscați cu fața. Utilizați un prosop moale, curat și nu vă frecați fața.
  • Imaginea intitulată obține pielea clară prin utilizarea laptelui și a mierei Pasul 20
    11. Luați în considerare urmărirea cu un toner și hidratant. Dacă doriți, vă puteți șterge fața în jos folosind o minge de bumbac înmuiată într-un anumit toner. Tonerul va ajuta la echilibrarea pH-ului pielii, precum și strângeți porii. După aceea, puteți aplica hidratantul dvs. preferat pentru a ajuta la blocarea umidității.
  • Metoda 3 din 3:
    Folosind lapte și miere ca un scrub
    1. Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind lapte și miere Pasul 21
    1. Începeți cu o față curată. Înainte de a putea folosi acest scrub, va trebui să vă asigurați că fața dvs. este curată și fără machiaj. Utilizați apă caldă și spălarea feței preferate. Ușor să vă uscați cu un prosop moale, curat.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind lapte și miere Pasul 22
    2. Luați în considerare utilizarea căldurii pentru a vă deschide porii. Acest lucru vă va ajuta să faceți masca și mai eficientă. Vă puteți deschide porii în sus, înclinându-vă pe un castron de apă fierbinte, astfel încât aburul să vă lovească fața. De asemenea, puteți deține un prosop fierbinte împotriva feței. Faceți asta pentru câteva minute.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind lapte și miere Pasul 23
    3. Legați-vă părul înapoi. Deoarece această mască conține miere, poate deveni foarte lipicioasă, mai ales dacă intră în părul tău. Puteți preveni o mizerie lipicioasă și păroasă, trăgând părul înapoi și fixați-o cu o bandă de cap, clemă de păr sau cravată de păr.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind lapte și miere Pasul 24
    4. Găsiți un container mic pentru a vă amesteca ingredientele în. Un castron de desert mic sau o ceașcă ar fi ideală. Indiferent ce decideți să utilizați, asigurați-vă că puteți ajunge cu ușurință în ea - veți aplica curățarea cu degetele.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând lapte și miere Pasul 25
    5. Adăugați niște lapte, miere și migdale de masă în castron. Veți avea nevoie de o linguriță de miere brută, 1 linguriță de lapte și 1 lingură (14.8 ml) de migdale de sol. Dacă nu aveți migdale de masă, sau dacă nu puteți găsi migdale de sol, puteți face propria dvs. prin măcinarea unor migdale într-un blender, mașină de măcinat sau procesor de alimente.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară folosind lapte și miere Pasul 26
    6. Se amestecă ingredientele. Folosind o lingură, amestecați laptele, miere și migdalele de masă până când obțineți o pastă groasă.
  • Imagine intitulată Curățați-vă fața pentru o piele mai ușoară 2
    7. Aplicați curățarea pe față. Scoateți scrubul din recipient folosind degetele și aplicați-l pe față. Masați-l ușor pe piele, astfel încât boabele de migdale să vă poată exfolia pielea. Evitați zonele sensibile din jurul nasului, gurii și ochilor.
  • Imagine intitulată Utilizați uleiul de măsline pe fața dvs. Pasul 4
    8. Clătiți masca. Utilizați apă rece și masați ușor fața până când ați clătit complet masca. Clătiți cu apă caldă.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară utilizând laptele și miere Pasul 28
    9. Uscați-vă fața folosind un prosop. Nu frecați fața cu prosopul. În schimb, apăsați ușor prosopul împotriva feței într-o lumină, atingând mișcarea.
  • Imagine intitulată Utilizați uleiul de măsline pe fața dvs. Pasul 7
    10. Luați în considerare urmărirea cu toner și hidratant. Dacă doriți, vă puteți șterge fața cu o minge de bumbac înmuiată în toner și aplicați un hidratant după aceea. Tonerul va ajuta la strângerea porilor și va restabili pH-ul pielii, în timp ce hidratantul va ajuta la blocarea umidității.
  • Imaginea intitulată Obțineți pielea clară prin utilizarea laptelui și a finalului de miere
    11. Terminat.
  • sfaturi

    Spălați-vă fața cu apă caldă înainte de a face acești pași. Acest lucru vă va deschide porii, ceea ce face mai ușor să scape de murdăria din față.
  • Aceste spălări de față, măști și scrubs sunt mai eficiente în seara înainte de a vă culca.
  • Aplicați toner și hidratant pe pielea dvs. după aceea.
  • Poate dura câteva zile înainte de a vedea câteva rezultate.
  • Dacă pielea se simte uscată după utilizarea spălării feței, a mască sau a scrubului, aplicați un hidratant.
  • Avertizări

    Nu utilizați aceste tratamente dacă sunteți alergic la oricare dintre ingrediente. Dacă stomacul dvs. nu poate tolera laptele, miere, fulgi de ovăz sau nuci, atunci pielea dvs. cel mai probabil nu le va tolera nici ele.
  • Dacă pielea începe să se simtă iritată, spălați imediat masca.
  • Asigurați-vă că laptele pe care îl utilizați este proaspăt și nu a expirat.
  • Puteți utiliza lapte brut sau pasteurizat, dar trebuie să fiți atenți dacă tu Aplicați laptele crud pe tine, deoarece poate conține bacterii.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Lucruri de care aveți nevoie pentru o spălare de lapte și de miere

    • 1 lingură de miere brută
    • 2 linguri de lapte.
    • Bumbac rotund
    • Toner și hidratant (opțional)

    Lucruri de care aveți nevoie pentru o mască de lapte și miere

    • 1 lingură de miere brută
    • 1 Lapte de lingură
    • Cuptor cu microunde
    • Banda de bumbac (recomandată pentru Blackheads)
    • Toner și hidratant (opțional)

    Lucruri de care aveți nevoie pentru un lapte și un scrub de miere

    • 1 lingură de migdale, sol
    • 1 lingurita miere brut
    • 1 lingurita de lingurita
    • Toner și hidratant (opțional)
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar