Cum să clarificați negrul cu pastă de dinți

Indiferent de vârsta de vârstă, sau dacă sunteți bărbat sau femeie, probabil că ați suferit recent cu un negru.Blackheads sunt "foliculi de păr înfundat", care sunt umpluți cu exces de ulei, piele moartă și bacterii.Cele mai bune metode de tratament ale pielii sunt cele care folosesc măsuri preventive pentru a ajuta la oprirea negrelor înainte de a începe.Dar chiar și regimul perfect al pielii va avea loc în continuare la Blackhead-ul ocazional nevoie pentru a scăpa cât mai repede posibil.

Pași

Partea 1 din 3:
Ștergerea Blackheads cu pastă de dinți
  1. Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 1
1. Selectați tipul adecvat de pastă de dinți.Va trebui să vă asigurați că utilizați doar tipul adecvat de pastă de dinți.Trebuie să fie tipul de pastă albă și nu gelul gelului.De asemenea, ar trebui să fie, de asemenea, tipul de pastă de dinți disponibilă, nu de albire sau de sensibilitate.O pastă de dinți cu aromă de mentă este de asemenea utilă.
  • Metoda de pastă de dinți" este foarte recomandat de un număr de experți DIY și oameni obișnuiți, dar nu este recomandată de medici.Motivul pentru care pasta de dinți funcționează pentru a scăpa de capacele negre și alte cosuri se datorează faptului că conține ingrediente care ajută la uscarea porilor infectați.Cu toate acestea, după cum vă puteți imagina, pasta de dinți conține și multe alte ingrediente care ar putea provoca alte probleme cu pielea dvs., inclusiv o reacție alergică.Simțiți-vă liber să încercați "metoda de pastă de dinți", dar știți că medicul dumneavoastră nu poate aproba.Dacă sunteți îngrijorat, încercați unele dintre celelalte sugestii care includ numai ingrediente pure.
  • 2. Spălați-vă fața și aplicați pasta de dinți.Spălați-vă și uscați-vă fața, cu apă caldă, folosind rutina zilnică normală.Aplicați un strat de pastă de dinți în zonele afectate, cum ar fi nasul sau bărbia.Lăsați pasta de dinți să se usuce complet.După ce pasta de dinți este uscată, frecați ușor pe piele pentru a vă ajuta să îndepărtați capacele de la porii dvs.Spălați-vă și uscați-vă din nou fața.
  • În loc să vă folosiți degetele, puteți aplica pasta de dinți pe față folosind o cârpă de față înmuiată în ulei de măsline sau de migdale.Puteți freca pasta de dinți în piele cu cârpă de față pentru câteva minute.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 3
    3. Adăugați sare la pasta de dinți pentru rezultate mai rapide.Spălați-vă și uscați-vă fața, cu apă caldă, folosind rutina zilnică normală.Faceți un amestec de pastă de dinți cu 1 parte și 1 part.(Dacă amestecul este prea gros, adăugați câteva picături de apă pentru a fi subțire.) Frecați amestecul pe față și lăsați-l timp de aproximativ 5-10 minute.Frecați ușor amestecul de pastă de dinți pentru a îndepărta plafonele de la porii dvs. înainte de ao spăla.Aplicați hidratantul zilnic normal după ce fața dvs. a fost uscată.
  • Asigurați-vă că fața dvs. rămâne umedă pe tot parcursul întregului proces.
  • Ca alternativă la sare, puteți utiliza bicarbonat sifon.
  • Înainte de hidratare, puteți freca, de asemenea, un cub de gheață pe față pentru a vă ajuta să închideți porii pentru a preveni intrarea bacteriilor.
  • Partea 2 din 3:
    Prevenirea negrelor
    1. Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 4
    1. Spălați-vă fața de două ori pe zi.Dacă aveți un număr mare de capcane sau acnee, luând în considerare utilizarea unei spălări de față care conține acid salicilic.Spălați întotdeauna fața cu apă caldă pentru a deschide porii înainte de a aplica curățarea.Aplicați întotdeauna un hidratant la pielea dvs. după ce ați terminat să vă spălați fața.
    • Pentru a vă deschide porii chiar mai mult înainte de curățare, aburați-vă pielea prin plasarea feței deasupra unui castron de apă fierbinte sau fierbinte.
    • Întotdeauna spălați-vă fața după orice activități care vă fac să transpirați foarte mult.
  • 2. Exfoliați fața cel puțin o dată pe săptămână.Exfolierea vă poate irita pielea dacă se face prea des.Începeți cu exfoliarea o dată pe săptămână.Dacă pielea dvs. nu este iritată, puteți adăuga mai multe ori pe săptămână.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 6
    3. Evitați să vă atingeți fața.Mâinile tale atinge orice altceva, așa că vrei să-ți împiedice mâinile să-ți atingi fața și să transfere petrol, murdărie și bacterii la porii tăi.Aceasta include prevenirea părului să vă atingă fața dacă este posibil.Părul dvs. conține în mod natural uleiuri care pot ajunge pe piele și blochează porii.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 7
    4. Utilizați zilnic protecția solară.Protecția SPF ar trebui să fie în orice hidratant pe care l-ați pus în orice parte a corpului.Și ar trebui să utilizați hidratant cu protecție SPF pe an pe față.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 8
    5. Utilizați machiajul fără ulei sau minerale.Machiaj pe bază de pulberi este, de asemenea, mai bună decât machiajul bazat pe cremă.Întotdeauna amintiți-vă să eliminați cu atenție toate machiajul înainte de a vă culca.
  • De asemenea, amintiți-vă că este important să vă spălați instrumentele de machiaj și periile în mod regulat, deoarece bacteriile și murdăria se acumulează pe ele în timp.Spălați-le cu apă caldă și un săpun blând.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 9
    6. Bea o mulțime de apă.Hidratarea este extrem de importantă pentru toată pielea și cea mai bună modalitate de a hidrata pielea este pur și simplu prin băuturile de apă.
  • Partea 3 din 3:
    Ștergerea Blackheads fără pastă de dinți
    1. Face o mască albă de ou.Spălați și uscați-vă fața folosind rutina zilnică normală.Spargeți un ou și separați gălbenușul din albul de ou, punând oul alb într-un castron mic.Periați albul de ou pe față.Plasați un strat de țesut, hârtie igienică sau ceva similar pe partea de sus a ouului alb.Așteptați ca oul alb să se usuce, apoi periați un al doilea strat de alb de ou pe partea superioară a hârtiei și adăugați un alt strat de hârtie.Repetați straturile de hârtie albă și hârtie de până la 3 ori mai multe ori.Lăsați toate straturile să se usuce complet, apoi se coace masca folosind hârtia.Spălați-vă și uscați-vă din nou fața pentru a curăța orice reziduu de ou rămas.
    • O altă opțiune de mască este o combinație de 2 linguri (29.6 ml) de ovăz și 3 linguri de iaurt simplu.De asemenea, puteți adăuga 1-2 lingurițe de suc de lămâie dacă doriți.Această mască ar trebui lăsată numai pe fața dvs. timp de până la 5 minute înainte de ao spăla cu apă rece.
    • Dacă preferați ceva roșu, puteți crea o mască folosind o roșie zdrobită.Frecați roșii zdrobite pe față timp de câteva minute, apoi lăsați-o pentru încă 15 înainte de a le clăti.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 11
    2. Face ca fâșiile de miere și lapte pori.Se amestecă 1 linguriță de lapte și 1 lingură (14.8 ml) miere brută într-un castron de sticlă mic și se încălzește amestecul timp de 5-10 secunde într-un cuptor cu microunde.Odată ce amestecul devine ca o pastă, lăsați-o să se răcească.Periați pasta de peste față și aplicați o bandă curată și uscată de bumbac deasupra pastă.Lăsați amestecul să se usuce complet pe față.Trageți de pe bumbac și clătiți-vă fața cu apă rece pentru a îndepărta orice pastă uscată rămasă.
  • În loc de lapte, puteți folosi și 1 linguriță de scorțișoară cu 1 linguriță de miere brută.Veți avea nevoie să amestecați aceste elemente împreună până când formează o pastă, dar amestecul nu trebuie să fie încălzit.Acest amestec trebuie doar să rămână pe față timp de 3-5 minute înainte de a trage de pe benzile de bumbac.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 12
    3. Utilizați suc de lămâie pentru a micșora porii.Curățați și uscați-vă fața folosind rutina zilnică obișnuită. Strângeți sucul dintr-o lămâie proaspătă și puneți sucul într-o sticlă mică.Folosind bile de bumbac, aplicați sucul de lămâie la fața dvs. chiar înainte de culcare.Dimineața, clătiți-vă fața și puneți-vă hidratantul zilnic.
  • Sucul de lamaie poate fi stocat în sticla mică din frigider pentru tine la o săptămână.
  • Dacă sucul de lămâie pură este prea puternic pe piele, adăugați apă la suc înainte de ao aplica pe față.
  • Ca o alternativă, puteți amesteca 3 lingurițe ale sucului de lămâie cu 1 linguriță de scorțișoară și se aplică pe față folosind aceeași metodă.Lăsați-o peste noapte.
  • O altă opțiune de suc de lămâie este de a amesteca 4 lingurițe de suc de lămâie cu 2 linguri (29.6 ml) de lapte.Acest amestec poate fi lăsat pe față timp de aproximativ 30 de minute înainte de a fi spălat.Nu rămâne pe pielea dvs. peste noapte.
  • 4. Spălați-vă fața cu soda de coacere.Amestecați soda de copt și apă într-un castron mic până când formează o pastă.Folosind degetele, aplicați pasta pe față și frecați-o în cercuri.Clătiți-vă fața cu apă, uscați și aplicați hidratantul zilnic.
  • O alternativă la soda de coacere este un amestec de 1 linguriță de zahăr amestecat cu 1 linguriță de ulei de măsline sau suc de lămâie.Frecați acest amestec în fața dvs. timp de aproximativ un minut și apoi clătiți.
  • Imagine intitulată Clear Blackheads cu pastă de dinți Pasul 14
    5. Cumpărați produse de îndepărtare acătuită peste contra-the-counter.Mulți producători de îngrijire a pielii fac produse special pentru acnee sau negru.Aceste produse pot conține lucruri cum ar fi retinolul, vitamina C, ulei de arbore de ceai și multe altele.Șansele sunt linia dvs. preferată de produse are un element care vă poate ajuta să vizați în mod specific problema dvs. Blackhead.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Evitați să luați la capacele cu degetele.
  • Rezista nevoii de a incerca sa popati negrul, deși poate fi tentant.
  • Problemele negre nu numai că afectează femeile, ele afectează și bărbații.După o rutină regulată, zilnică pentru spălare și hidratare a feței dvs. este importantă chiar dacă sunteți un tip!Și orice tratament negru poate fi folosit de bărbați, precum și de femei.
  • Utilizați bicarbonatul de sodă sau sare ca exfoliator pentru a ajuta la reducerea posibilității de pori înfundați [un motiv pentru Blackheads].
  • Avertizări

    Dacă aveți o problemă de acnee, utilizați numai tratamentele prescrise de dermatologul dvs.
  • Toată lumea are diferite senzori de piele și piele.Nu toate metodele vor funcționa pe toată lumea, de fiecare dată.Dacă pielea începe să devină iritată sau mâncărime, dacă dezvoltați o erupție cutanată sau aveți alte efecte secundare negative, opriți tot ceea ce faceți imediat.Dacă problema nu dispare rapid, consultați-vă medicul pentru sfaturi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar