Cum să vă convingeți părinții să vă cumpere un skateboard

Dacă ați vizionat câteva videoclipuri gnarly skateboarding sau jucând o mulțime de Tony Hawk`s Pro Skater, S-ar putea să fiți mâncărime pentru a ieși acolo și pentru a mă șterge pe niște șine. Primul lucru este primul - aveți nevoie de o bord! Dacă aveți nevoie să vă convingeți părinții să vă aducă unul, nu vă faceți griji. Poate fi mai ușor decât crezi. Am pus împreună o listă de sfaturi pe care le puteți uita pentru a vă ajuta să faceți cazul.

Pași

Metoda 1 din 10:
Întrebați când sunt într-o stare bună.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra o etapă de skateboard 2
1. Așteptați până când nu sunt ocupați sau stresați. Alegerea momentului potrivit pentru a le cere poate fi o cheie a succesului. Prindeți-le într-o stare bună și când sunt liberi. Dacă sunt foarte ocupați sau au avut o zi groaznică, rămâneți înapoi pentru un pic și așteptați până când se stabilesc.
  • La plimbare acasă de la școală sau după cină pot fi pariuri sigure. Ei vor fi terminate cu muncă și pot fi mai deschise pentru a vă obține un skateboard.
  • Încercați să întrebați ceva de genul "Hei tata, aveți o secundă?"Pentru a vă asigura că au timp să vorbească cu dvs.
Metoda 2 din 10:
Exprimă recunoștința când întrebați.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra o etapă de skateboard 3
1. Spune-le că sunteți recunoscători pentru tot ce fac pentru tine. Recunoașterea că cumpărarea unui skateboard este bani în plus pe care ei o vor cheltui. Exprimați-vă aprecierea pentru ei în timp ce întrebați astfel încât să recunoască faptul că în timp ce doriți un skateboard, sunteți și recunoscători pentru ceea ce vă dau.
  • De exemplu, ați putea încerca ceva asemănător "Bună mamă, știu că voi face multe pentru mine și chiar apreciez acest lucru. Mă întrebam dacă ar fi bine dacă am un skateboard."
Metoda 3 din 10:
Trece peste beneficiile pentru sănătate.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă cumpere o skateboard Pasul 4
1. Skateboardingul este o modalitate excelentă de a obține un exercițiu. De fapt, este similar cu alte antrenamente grave cardio, cum ar fi sărituri și să se rotească. Skateboardingul dezvoltă, de asemenea, mușchii cheie, cum ar fi picioarele, spatele inferior și miezul tău. Utilizați informații despre modul în care Skateboarding vă poate îmbunătăți sănătatea pentru a vă ajuta să vă convingeți părinții.
  • Ai putea spune ceva de genul: "Sigur, skateboarding-ul este distractiv și toate, dar este, de asemenea, un antrenament mare."
Metoda 4 din 10:
Spuneți-le că veți purta unelte de protecție.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra o etapă de skateboard 5
1. Netezi față de orice preocupare de siguranță pe care o pot avea. Majoritatea părinților vor pune la îndoială cât de sigur poate fi skateboarding. S-ar putea să fie îngrijorați de faptul că vă răniți. Spuneți-le că preocupările lor sunt legitime și că intenționați să purtați întotdeauna unelte de siguranță ca o cască, tampoane genunchi și tampoane de cot.
  • Încercați să spuneți ceva de genul: "Sunteți în totalitate de a fi îngrijorat și o iau și în serios. De aceea voi purta întotdeauna o casca și tampoane, așa că nu mă rănesc."
Metoda 5 din 10:
Vorbește despre beneficiile sociale ale skateboardingului.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra o skateboard Pasul 6
1. Concentrați-vă pe prietenii pe care ați putea. Există, de obicei, grupuri de patinatorii din jurul școlii dvs. și la Skatepark local. Discutați cu părinții dvs. despre modul în care obținerea unui skateboard vă poate ajuta să întâlniți oameni noi și să faceți prieteni noi.
  • De exemplu, ați putea încerca să spuneți ceva de genul: "Mi-ar plăcea cu adevărat să fiu capabil să stau cu ceilalți copii de la Skatepark și un skateboard mă poate ajuta să intru cu ei."
Metoda 6 din 10:
Explicați aspectele pozitive ale culturii de skateboarding.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra o skateboard Pasul 7
1. Skateboardingul primește uneori un rap rău. Dacă părinții dvs. cred că este asociat cu băuturile sau drogurile, nu vă periați îngrijorarea deoparte. În schimb, explicați că ei pot fi surprinși să știe că majoritatea patatorii din aceste zile nu beau sau nu fac droguri. Spuneți-le că comunitatea de skateboarding poate fi cu adevărat prietenoasă și pozitivă.
  • Puteți încerca să spuneți ceva de-a lungul liniilor: "Este de fapt doar să vă distrați cu prietenii dvs. și să încercați noi trucuri noi."
Metoda 7 din 10:
Spuneți părinților dvs. veți învăța mai întâi acasă.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra o etapă de skateboard 8
1. Spuneți că veți rămâne la calea de acces până când veți obține mai bine. Părinții tăi pot fi îngrijorați că veți intra prea repede în cap. Spune-le că nu intenționați să luați pe străzi în prima zi. Explicați-vă că doriți să cheltuiți o grămadă de timp folosind calea de acces și cartierul pentru a practica. Astfel se pot vedea că te simți mai bine și se poate simți mai confortabil.
  • Ați putea chiar să spuneți ceva de genul: "De fapt, intenționam să înființez niște rampe și lucruri pe trotuar pentru a practica."
Metoda 8 din 10:
Menționați cât de multă distracție ar putea fi.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra o etapă de skateboard 9
1. La sfârșitul zilei, este vorba de a avea un moment bun. Discutați cu părinții dvs. despre cât de mult vă veți bucura de skateboarding. Spune-le că ești foarte încântat să încerci să încerci și crezi că va fi o mulțime de distracție.
  • De exemplu, puteți spune ceva de genul: "Promit că voi purta întotdeauna o casca și plăcuțe de siguranță. Sunt într-adevăr pompată să practic patinajul!"
Metoda 9 din 10:
Câștigați credit pentru costul skateboardului.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra un skateboard Pasul 10
1. Oferă mai multe treburi și să vă mențineți notele. Skateboards nu sunt gratuite, iar dacă nu aveți o modalitate de a face bani, va trebui să depindeți de părinții dvs. pentru a vă cumpăra unul pentru dvs. Puteți câștiga credit și le puteți convinge să vă cumpere un consiliu, întrebându-le pentru treburi sau responsabilități în jurul casei pe care le puteți face. Puteți, de asemenea, să vă angajați să vă îmbunătățiți notele în școală, astfel încât să vadă cât de responsabili sunteți, ceea ce îi poate ajuta să-i convingă să vă aducă un skateboard.
  • Șansele sunt există o mulțime de lucruri pe care le puteți găsi în jurul casei dvs. pe care le puteți face pentru părinții dvs. Puteți oferi să clarificați garajul, să umblați câinii, curățați bucătăria sau ceva de genul ăsta.
  • Arătați-le scorurile dvs. de testare și raportarea cardurilor, astfel încât să poată vedea că încercați cu adevărat la școală.
Metoda 10 din 10:
Oferiți-vă să potriviți costul dacă puteți.
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă cumpăra un skateboard Pasul 11
1. Spuneți-le că puteți plăti jumătate din preț. Dacă aveți un pic de bani salvate de la o alocație sau de locuri de muncă, încercați să o utilizați pentru a vă ajuta să vă convingeți părinții. S-ar putea să vă ajute să obțineți un skateboard dacă vă oferiți să plătiți pentru o parte din ea. Ei pot decide chiar să-l cumpere doar pentru dvs. dacă faceți o ofertă onestă de a plăti pentru o parte a costurilor!

sfaturi

Dacă părinții dvs. spun că nu la început, nu vă supărați sau supărați. Fiți răbdători și încercați să întrebați din nou în viitor. Ei își pot schimba mintea!
  • Încercați să utilizați skateboard-ul unui prieten pentru a practica. Dacă părinții dvs. văd cum ați comis sunteți la patinaj, ei pot fi mai deschisi pentru a vă aduce unul dintre dvs.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna o casca ori de câte ori sunteți skateboarding.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar