Cum să-i convingeți pe părinți să vă lase să petreceți noaptea

Stați la locul unui prieten pentru noapte poate fi distractiv. Veți ajunge să vă petreceți fără să vă faceți griji că ați fost luați și puteți face o pauză din viața proprie în timp ce sunteți la ea. Cu toate acestea, părinții dvs. nu vor fi întotdeauna în regulă cu tine cheltuind noaptea. Acest lucru poate duce la probleme pentru planurile dvs., mai ales dacă acestea sunt de obicei pentru a vă nega permisiunea. Prin dovedind că sunteți de încredere și lucrați la o înțelegere cu ei, vă puteți convinge părinții să-și schimbe mintea și să vă lase să vă relaxați cu prietenul dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Câștigând încrederea lor
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea treptată 1
1. Fiți responsabili în viața de zi cu zi. Responsabilitatea înseamnă a face lucrurile care trebuie făcute. De asemenea, înseamnă a fi cinstit și fiabil. Toate acestea joacă în ceea ce vor spune părinții când îi cereți unui somn. Dacă doriți să fiți tratați matur, fiți matur.
  • Nu vă așteptați ca acest lucru să lucreze peste noapte, totuși. Doar pentru că ești matur pentru o zi întreagă nu înseamnă că părinții tăi vă vor lăsa să mergeți la un somn.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 2
    2. Planificați-vă somnul cu înțelepciune. Indiferent dacă aveți încrederea sau nu încrederea părinților dvs., permisiunea depinde adesea de noaptea pe care o planificați de dormit pentru. Dacă doriți să dormiți într-o noapte școlară, părinții sunt, de obicei, puțin probabil să vă dea permisiunea. Pe de altă parte, o noapte în timpul vacanței de vară va avea o șansă mai bună. Dacă doriți să creșteți șansele de a obține permisiunea, ar trebui să planificați să petreceți noaptea când nu se întâmplă nimic în ziua următoare.
  • Sleepovers sunt, în general, mai greu pentru a obține permisiunea pentru că sunt co-ed. Momii și tații pot fi incomod dacă băieții și fetele dorm împreună și pot avea reguli firme în funcție de valorile lor.
  • Dimensiunea somnului contează și ele. Unii părinți vor fi mai confortabili cu somnul mai mic decât cei mai mari.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea treptată 3
    3. Păstrați comunicarea deschisă cu părinții dvs. Câștigând încrederea părinților nu este ceva care se întâmplă peste noapte. De asemenea, poate fi dificil și lent pentru a reconstrui dacă este rupt. Pentru a avea încredere între părinte și copil, ar trebui să vorbești cu ei în fiecare zi. Lăsați-i să știe despre tot ce se întâmplă în viața voastră. Este bine să faci acest lucru normal pentru relația ta cu ei. Acest lucru va ajuta mult mai mult decât șansele dvs. de somn.
  • Încrederea merge în ambele sensuri. Dacă vrei ca părinții tăi să aibă încredere în tine, atunci ar trebui să le dai o șansă și să le ai încredere în ei.
  • O modalitate bună de a arăta părinților dvs. că aveți încredere în ei este să ascultați sfatul lor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 4
    4. Ține pasul cu temele și treburile. În lumea unui adult, jocul trebuie să fie echilibrat cu munca. În cazul tău, păstrarea cu temele și treburile de uz casnic va dovedi că meritați să ieșiți și să lăsați libertatea. Dacă există ceva care trebuie făcut înainte de a le cere să facă un punct de a face mai întâi. Nu lăsați o petrecere neterminată să fie folosită împotriva dvs. când cereți să petreceți noaptea.
  • Partea 2 din 3:
    Convingerea părinților
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea treptată 5
    1. Asigurați-vă că sunt într-o stare bună în primul rând. La fel de nedrept cum ar părea, o parte din ceea ce depinde de faptul dacă părinții dvs. dau permisiunea este starea de spirit în care vă întrebați. Dacă sunt deja supărați de ceva înainte de a vă aborda, este aproape garantat că vor spune că nu. Acest lucru se datorează faptului că nu vor să se ocupe de orice stres suplimentar.
    • Un lucru pe care îl puteți face este să vedeți ce puteți face pentru a vă ajuta părinții înainte de a vă întreba. În felul acesta, vor fi într-o stare mai bună și vă veți dovedi merită în ochii lor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea treptată 6
    2. Pop problema. Solicitarea părinților dvs. poate fi stresantă în funcție de felul de relație pe care îl aveți cu ei, dar trebuie făcut calm. Mai presus de toate, trebuie să spuneți acest lucru într-un mod care nu va face să sune ca o interacțiune negativă. Dacă intri în ea cu o mentalitate pesimistă, cu atât mai probabil că părinții dvs. vă vor nega.
  • Poate fi bine să oferiți câteva detalii înainte de a pune întrebarea. Acest lucru poate ajuta la evitarea rapidă "Nu." Spune ceva de genul acesta: "Prietenul meu are ziua de naștere mâine și a vrut să aibă un somn de pizza pentru a sărbători. Ar fi bine dacă m-am dus acolo și am petrecut noaptea mâine?"
  • Așezându-se lângă ei în timp ce întrebați poate fi un truc util, deoarece îi va face să se simtă mai puțin graniți de decizia lor.
  • Dacă este posibil, este o idee bună să întrebați întrebarea cu câteva zile în avans. Părinții sunt, de obicei, mai probabil să reacționeze pozitiv la o cerere în avans, mai degrabă decât un plan de ultim moment.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea treptată 7
    3. Dați-le toate detaliile. Dacă părinții se simt nervosi despre lăsarea copilului lor pentru seară, dându-le toate detaliile le vor pune în largul lor. Oferindu-le o rulare a planurilor și a lucrurilor pe care ar dori să le cunoască va fi un mare ajutor. Fiind cinstit și în avans despre ea vă va oferi cea mai mare șansă de a-și primi permisiunea. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le spuneți:
  • Unde veți rămâne.
  • Fie că intenționați să părăsiți casa prietenului dvs. la un moment dat seara.
  • Ce fel de supraveghere parentală este așteptată. Acesta este unul mare.
  • Dacă cineva va fi casa. Care include frați ai prietenului sau a altor rude.
  • Cum este situația familiei prietenului tău.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea Pasul 8
    4. Spune-le că somnul sunt sănătoși. Chiar dacă vă dați la un somn de dragul distracției, există o mulțime de beneficii suplimentare pentru un copil care dormi peste. Lăsați-i părinții să știe beneficiile le poate ușura să se gândească că este un lucru bun pentru educația dvs. Încercați să aduceți unele dintre acestea dacă au un timp greu degund:
  • Copiii de la somn învață noi abilități sociale. Ele trebuie să fie flexibile într-un mediu nou.
  • Veți obține o perspectivă proaspătă a unei alte familii în timpul unui somn de somn. Încercați să nu faceți acest sunet ca și cum doriți să scăpați din propria familie!
  • Un copil care iese din casă oferă părinților o șansă de relaxare.
  • Sleepovers poate fi un tratament plăcut o dată la un moment dat.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 9
    5. Întrebați despre motivul lor principal de îngrijorare. Dacă întâmpinați probleme cu convingerea lor, poate fi utilă transformarea conversației cu părinții dvs. într-o căutare pentru o soluție. Întrebați despre problema principală că sunt îngrijorați și întrebați ce se poate face pentru ao rezolva. Păstrați-vă accentul pe găsirea unei soluții, mai degrabă decât să vă lăsați să vă supărați.
  • Poptarea unei întrebări despre acest lucru ar trebui să fie simplă și calmă. Spune ceva de genul: "Înțeleg că ați putea fi îngrijorat de mine să ieșim în seara asta. Ce vă deranjează în special? Poate găsim o modalitate de ao repara."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 10
    6. Lăsați informațiile de contact. Informațiile de contact sunt importante, atât pentru copil, cât și pentru părinți. Părinții voștri vor dori să vă poată ține departe de dvs. indiferent de ce. Chiar dacă nu numesc niciodată numărul, le va pune în largul său să aibă un număr pe care îl pot apela dacă nu au auzit nimic de la dvs. Acest lucru ar trebui să fie telefonul de acasă al casei pe care îl locuiți sau numărul celulei părinților prietenului dvs.
  • Nu oferi numere false. Chiar dacă reușești să o faci de data aceasta, mizeria cu părinții tăi își va distruge încrederea și șansele tale de a dormi viitoare.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 11
    7. Sugerează că somnul se întâmplă la locul tău. Părinții se pot simți neajutorați dacă copilul lor se pot dormi în altă parte. Dacă replanați dormitorul să se întâmple la locul dvs., puteți avea șansa de a face lucrurile să funcționeze. În felul acesta, veți avea timp cu un prieten, iar părinții dvs. vor simți în continuare că sunt în control.
  • Unii părinți sunt automat împotriva oricărui prieten care stau în noaptea de la domiciliu, așa că nu luați acest lucru ca un plan alternativ Surefire.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 12
    8. Cereți un somn odată ce ați terminat. Poate fi riscant să cereți un somn odată ce deja sunteți acolo, dar planurile improvizate se întâmplă. Dacă doriți o abordare de sneakier, puteți cere să treceți la cină, deoarece mesele sunt de obicei mai ușor pentru a obține permisiunea pentru. După cină, puteți să vă relaxați și să vă apelați părinții să întrebați. Uneori, un părinte va avea un timp mai ușor de acordat permisiunea pentru ceva care se întâmplă deja. Dacă alegeți acest lucru, ar trebui să fiți pregătiți pentru dezamăgire. Unii părinți nu vor lua cu bunăvoință pentru a încerca să tragi un fast-unul sub nasul lor.
  • Este o idee bună să vă împachetați lucrurile de somn doar în caz.
  • Pentru ca acest lucru să lucreze, părinții dvs. vor trebui probabil să cunoască familia cu bine. De asemenea, ajută dacă ați avut un somn de succes în acel loc înainte.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 13
    9. Efectuați un timp setat pentru căderea și pickupul. Părinții cum ar fi planurile stabilite. Dați-le o idee brută când vă veți întoarce. În acest fel, ei vor putea să se relaxeze pentru moment. Planurile setate sunt un lucru bun, deoarece ajută la combaterea stresului și îngrijorarea.
  • În același timp, ar trebui să fiți flexibili când vă pot alege. O mulțime de adulți au multe lucruri pe parcursul zilei, așa că ar trebui să fie de până la ei când vi se apropie ziua următoare.
  • Partea 3 din 3:
    Rămânând noaptea în mod responsabil
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 14
    1. Stick cu planurile tale. Dacă spui că vei face ceva și părinții tăi sunt de acord cu ea, faci tot ce poți să urmezi. Dacă le spui că vei face ceva și vei face altceva, riscă să distrugi încrederea.
    • Dacă vă puteți dovedi părinților dvs. că puteți urmări cu planurile dvs., vor începe să vă vadă că sunteți mai responsabili și începeți să aveți încredere în dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea treptată 15
    2. Introduceți părinții dvs. la părinții prietenului dvs. O parte din decizia părinților dvs. depinde de ceea ce se gândesc la prietenul pe care doriți să-l dormiți. În cele mai multe cazuri, totuși, preocuparea lor finală este siguranța dvs. Vor să se asigure că veți avea grijă de. Aici intră părinții prietenului.
  • Dacă părinții dvs. pot pune un nume într-o față, își va pune mintea la ușurință atunci când cereți să dormiți.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 16
    3. Lăsați părinții dvs. să-și cunoască prietenul. Dacă părinții dvs. nu cunosc deja prietenul dvs., este o idee bună să puneți un nume la o față. Prin introducerea lor, părinții dvs. pot vedea că prietenul dvs. nu este aproape de rău ca ei s-ar fi temut. Chiar și prietenii necredincioși tind să se comporte bine când alți părinți sunt în jur.
  • Părinții tăi vor încerca probabil să decidă un fel de pericol pe care îl poate pune prietenul tău. Dacă prietenul tău este cunoscut că este beligerantă și iresponsabilă, veți avea un timp foarte greu să-i convingeți că este o idee bună să stați noaptea.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea de noapte 17
    4. Sunați-vă părinții dacă doriți să fiți acasă. Prin luarea unui concediu din casa ta, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru dvs. Care include știind să plece dacă nu mai doriți să rămâneți. Chiar dacă este târziu, părinții dvs. vor fi probabil fericiți că ați decis să sunați mai degrabă decât să stați prin ceva neplăcut. Dacă ceva, le va dovedi că puteți avea încredere în a apela o situație proastă când vedeți unul.
  • De exemplu, dacă vă simțiți rău sau nu vă simțiți confortabil petrecând noaptea, indiferent de motiv, apelați-vă părinții.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să petreceți noaptea trec 18
    5. Lăsați părinții să știe cum a mers somnambul. Păstrarea părinților dvs. la curent cu tot ceea ce îi va face să se simtă mai mult la ușurință. Când sunteți fie luați sau ajungeți acasă, discutați cu părinții dvs. un pic despre cum a fost dormit. Ce fel de lucruri ați ajuns la? A fost amuzant? Care a fost familia prietenului tău să fie în jur? Toate acestea vă pot ajuta să arătați părinților dvs. că un somn este o activitate sănătoasă.
  • Amintiți-vă: nu doriți doar să faceți această lucrare de somn. De asemenea, doriți să vă asigurați în viitorul de somn. Făcându-l o experiență plăcută pentru toți cei implicați, vă va asigura că aveți cele mai mari șanse de mai multe somnover.
  • sfaturi

    Părinții doresc să se simtă ca și cum ar fi în control. Stai noaptea la locul altcuiva ia controlul de la ei. Cu asta în minte, vrei să le dai sentimentul că ei încă mai au acea putere în timp ce ai plecat.
  • Înainte de a cere un somnover, ar trebui să menționați prietenii tăi o dată sau de două ori spunând lucruri precum "așa și așa" și am atârnat astăzi la pauză "sau" devin cu adevărat prieteni buni cu "așa și așa" și spuneți că sperați să vă petreceți cândva, deoarece sunt foarte drăguți și apoi câteva zile după ce se întreabă dacă pot veni sau viceversa.
  • Avertizări

    Nu încercați să vă ascundeți fără permisiunea părinților dvs. Acest lucru vă poate face situația mult mai rău și probabil veți găsi că somnul nu merita. De asemenea, acest lucru va face lucrurile mai rău cu părinții dvs. și ar putea să nu aibă încredere în tine cu nimic pentru o perioadă de timp. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că nu veți mai avea vreun moment în curând.
  • Nu veți primi întotdeauna permisiunea părinților dvs. pentru tot, indiferent cât de mult încercați. Acest lucru este regretabil, dar puteți să vă planificați întotdeauna în jurul părinților dvs. mai târziu.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar