Cum se adaugă un addendum la o voință

Efectuarea de modificări sau adăugiri la o ultimă voință și testament este uneori necesară ca circumstanțele vieții să se schimbe. Una dintre abordările mai frecvente ale acelor schimbări este cunoscută sub numele de addendum sau codicil. Mai degrabă decât trebuie să depună o revizuire completă a unei voințe existente, alegând să creeze un addendum pentru a gestiona o schimbare minoră este în mod normal suficientă. În majoritatea jurisdicțiilor, procesul este foarte simplu și considerat un mod ieftin de a actualiza termenii unei singure voințe și a testamentului.

Pași

Exemplu de addendum

Exemplu de addendum la Will Will

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Partea 1 din 3:
Decizia de a elabora un addendum
  1. Imaginea intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 1
1. Identificați un eveniment de viață semnificativ pe care doriți să îl contabilizați. Dacă sunteți recent recăsătoriți sau ați avut mai mulți copii, atunci ar trebui să vă țineți cont de noul dvs. soț și copii în voință.
  • În mod obișnuit, orice cadou pentru un fost soț / soție este revocat automat pe divorț. Cu toate acestea, ar trebui să elaborați o voință nouă de a redistribui orice cadouri desemnate anterior pentru fostul dvs. soț către noii beneficiari.
  • Regula generală de astăzi este că o voință anterioară nu este revocată automat pentru că sunteți căsătoriți. În schimb, soțul / soția va lua o cotă "intestată", adică împărtășirea pe care a ajuns-o dacă ați murit fără voință.
  • Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 2
    2. Identificați proprietatea recent dobândită. Dacă doriți să faceți o moștenire specifică a unei piese de proprietate nou achiziționate, cum ar fi o barcă sau o casă nouă, atunci puteți numi un beneficiar în Addendum.
  • Dacă vă împărțiți proprietatea în mod egal între beneficiari - sau lăsând totul la o singură persoană - atunci nu aveți nevoie să proiectați un addendum pur și simplu pentru că ați achiziționat mai multe proprietăți.
  • Dacă vindeți o anumită piesă de proprietate, nu trebuie, de asemenea, să scrieți un addendum. Dacă v-ați lăsat mașina la frate, dar îl vindeți înainte de a muri, atunci mașina nu mai face parte din proprietatea dvs. de a distribui fratele dvs.
  • Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 3
    3. Alegeți noi beneficiari. Dacă lăsați o piesă de proprietate cuiva și ea moare înaintea voastră, atunci va trebui să alegeți pe altcineva să o lase. Ce se întâmplă cu proprietatea când cineva predecează depinde de legea statului.
  • În unele state, darul va cădea în reziduu și va fi distribuit beneficiarilor proprietății dvs. reziduale.
  • În alte state, darul va trece la copiii beneficiarului decedat.
  • Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 4
    4. Consultați un avocat. Numai un avocat vă poate spune dacă schimbarea pe care doriți să o faceți este suficient de mică încât un codicil sau un addendum este suficient.
  • Încercați să contactați avocatul care a elaborat voința, deoarece ea va fi mai familiarizată cu aceasta decât un nou avocat.
  • Partea 2 din 3:
    Elaborarea addendumului
    1. Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 5
    1. Titlul documentului. Înainte de a începe să scrieți addendumul, va trebui să-i dați un titlu corespunzător pentru a indica scopul documentului. "Addendum la ultima voință și testament de [numele dvs. complet]" este suficientă.
  • Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 6
    2. Elaborarea paragrafului de deschidere. Primul paragraf vă va identifica și documentul.
  • Puteți scrie: "I [numele dvs.], [adresa dvs. - inclusiv orașul, județul și starea în care locuiți], fiind de minte sănătoasă, declarați că acest addendum la ultima voință și testament de [numele dvs.] este eficient La această dată și se va modifica ultima mea voință și testament datată [introducerea datei voinței] după cum urmează: "
  • Includeți data voinței originale în addendumul dvs. Includerea acestei date arată că știți documentul original. Va păstra pe cei care interpretează voința dvs. de a gândi că ați creat acest document fără cunoașterea voinței originale.
  • Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 7
    3. Identificați schimbarea pe care doriți să o faceți.Asigurați-vă că specificați numărul articolului pe care doriți să îl modificați, să ștergeți sau să adăugați și să stați în detaliu ce vor fi modificările.
  • Dacă doriți să modificați ceva, ați putea scrie: "Articolul 1 se modifică la stat [stați nevoile și dorințele dvs. prezente și prevăzute care trebuie să fie schimbate - de exemplu, schimbarea numelui (numele) beneficiarilor (IES) și / sau executorul voinței.] "
  • Dacă doriți să ștergeți un articol, ați putea scrie: "Articolul 1 se elimină în întregime."
  • Dacă doriți să adăugați un articol, ați putea scrie: "Articolul 8 se adaugă după cum urmează: [Includeți directive suplimentare care nu au fost incluse în originalul dvs. Will - de exemplu, adăugând o prevedere care vă va permite proprietatea, consecințele fiscale optime moartea ta.] "
  • Imaginea intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 8
    4. Recunoașteți că addendumul dvs. va suprasolicita orice în originalul dvs. va contrazice acest lucru. Pentru a realiza acest lucru, ați putea scrie: "Dacă vreo afirmație din acest addendum la ultima voință și testament a [numele dvs. complet] contrazice ultima mea voință și testament datat [Inserare data Will], acest addendum va controla."
  • Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 9
    5. Reafirmă voința. Ar trebui să scrieți ", în toate celelalte privințe, reafirmăm și republicați voința mea datată [introduceți data voinței.] "
  • Partea 3 din 3:
    Finalizarea addendumului
    1. Imagine intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 10
    1. Cereți unui avocat să privească proiectul. Consilierul juridic poate determina dacă textul respectă legile jurisdicționale și oferă sugestii pentru modificarea textului. Avocatul poate, de asemenea, să ofere consiliere și asistență care aranjează o mărturie formală sau o revizuire a documentului de către un notar public.
  • Imaginea intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 11
    2. Semnați și data addendumului. În unele jurisdicții, acest lucru trebuie făcut în prezența martorilor, cu toate părțile care identifică data la care are loc acțiunea. În mod obișnuit, legea statului necesită doi martori, dintre care nici unul dintre aceștia sunt beneficiari în cadrul voinței.
  • Poate fi, de asemenea, necesitatea unei secțiuni suplimentare la documentul cunoscut sub numele de atestare. Aceasta este pur și simplu o verificare a martorilor că sunt în concordanță cu faptul că producătorul voinței este de minte și de corp, și a creat addendumul propriului său voință liberă, fără coerciție de către orice parte.
  • Imaginea intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 12
    3. Includeți o afirmație de auto-executare. O declarație de afirmație va accelera foarte mult procesul de probate. Pentru a executa declarația afirmativă, semnați voința în fața notarului și obțineți notarizarea. Apelați următoarea limbă până la sfârșitul voinței:
  • "Eu, [inserați numele], declarăm ofițerului care mi-a recunoscut acest instrument și la martorii abonați, că am semnat acest instrument ca addendumul meu."Apoi semnați numele dvs. sub această limbă.
  • Introduceți următoarea limbă pentru martori. "Noi, [inserați numele] și [inserați numele], au fost jurați de ofițer care semnează mai jos și declară către acel ofițer cu privire la jurămintele noastre că testul a declarat instrumentul de a fi addendumul testatorului și a semnat-o în prezența noastră și asta Fiecare au semnat instrumentul ca martori în prezența testatorului și unul al celuilalt."Atunci cei doi martori semnează sub asta.
  • Apoi includeți această limbă pentru notarul: "Recunoscută și subscrisă înaintea mea de către testator, [Tip sau imprimați numele testatorului], cine este cunoscut personal sau care a produs [starea identificării] și a jurat și a subscris și a subscris înaintea mea de martori, [tipărirea sau tipul de nume de prim-martor], cine este cunoscut personal sau care a produs [stați identificarea produsă] ca identificare și [tipul sau numele de imprimare al celui de-al doilea martor], cine este cunoscut personal sau care a produs [tip de identificare produs] ca identificare și subscris de către mine în prezența testatorului și a martorilor abonați, toate pe [introduceți data]."Apoi au semnul notarial și aplicați ștampila oficială sau sigiliul.
  • Imaginea intitulată Adăugați un addendum la o va Pasul 13
    4. Stocați-vă addendumul cu ultima voință și testament. Pentru a asigura siguranța addendumului dvs., ar trebui să o păstrați în același loc ca voința dvs., e.G., o casă de siguranță sau un seif.
  • Dacă avocatul tău vă păstrează voința, trimiteți addendumul lui sau ei.
  • sfaturi

    Ca și cu o ultimă voință și testament, nu toate jurisdicțiile cer ca un addendum să fie pregătit de un avocat pentru a fi obligatoriu. Cu toate acestea, obținerea serviciilor unui avocat calificat va ajuta la asigurarea faptului că atât voința, cât și orice addendumuri sunt formulate, astfel încât nu există loc pentru contestarea dorințelor testatorului.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar