Cum să vă schimbați numele în vermont

Schimbarea numelui dvs. în Vermont este relativ ușoară. Este deosebit de ușor dacă îl schimbați din cauza căsătoriei sau divorțului, deși este încă nevoie doar de câteva documente pentru a face schimbarea inițială dacă luați un nume nou pentru un alt motiv. Cu toate acestea, nu uitați că alte documente oficiale vor fi modificate, cum ar fi cardul dvs. de securitate socială și permisul de conducere.

Pași

Metoda 1 din 5:
Schimbarea numelui dvs. după căsătorie sau divorț
  1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în vermont Pasul 1
1. Obțineți o licență de căsătorie. Pentru a-ți schimba numele la soțul / soția, trebuie să te căsătorești legal. Care include înregistrarea căsătoriei cu un grefier local. Taxa din 2015 este de 45 USD.
  • Veți avea nevoie de informații biografice de bază pentru a completa formularul, inclusiv la nașteri ale părintelui dvs., deși puteți oferi, de asemenea, un certificat de naștere. Unii grefieri pot necesita o documentație suplimentară, cum ar fi decretele de divorț sau certificatele de deces pentru a dovedi că nu mai sunteți căsătoriți cu oricine altcineva.
  • Unul dintre voi va trebui să semnați licența în prezența funcționarului.
  • Imaginea intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 2
    2. Schimbați-vă numele în licența de căsătorie. Dacă preferați, vă puteți schimba numele în numele soțului dvs. sau puteți alege o formă de critică. Când aplicați pentru o nouă carte de securitate socială sau permis de conducere, veți avea nevoie de certificatul de căsătorie. Certificatul dvs. de căsătorie trebuie să precizeze noul dvs. nume.
  • Achiziționați licența de căsătorie înainte de ceremonie. Cu toate acestea, cumpărați-o doar în termen de 60 de zile de la nunta dvs., deoarece este anulată dacă nu este terminată înainte de atunci. Îi dai oficiant când te căsătorești. Oficiația trebuie să o completeze și să o întoarcă la funcționarul orașului în termen de 10 zile.
  • Odată ce licența este semnată, devine un certificat de căsătorie, mai degrabă decât o licență. Unele orașe vor cere să completați o schimbare de formular de nume, în timp ce altele se bazează pe certificatul de căsătorie.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 3
    3. Reveniți la numele dvs. de fată. În mod similar, după un divorț legal, vă puteți întoarce la utilizarea numelui dvs. de familie. Nu trebuie să treceți prin instanță pentru a vă schimba în mod specific numele. Avocatul dvs. ar trebui să facă parte din decretul divorțului, indicând întoarcerea dvs. la numele dvs. de fată. Decretul dvs. de divorț trebuie să precizeze noul dvs. nume. În caz contrar, este posibil să trebuiască să urmați instrucțiunile din restul acestui articol pentru a trece prin instanța de judecată pentru a vă schimba numele.
  • Metoda 2 din 5:
    Schimbarea numelui dvs. fără căsătorie sau divorț
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 4
    1. Obțineți o petiție de adult pentru a schimba numele. Va trebui să găsiți acest document pe site-ul Vermont. Tipăriți-l astfel încât să îl puteți completa. Dacă preferați, puteți lua o copie a acestui document la Curtea de Probate.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 5
    2. Completează formularul. Veți avea nevoie de informații cum ar fi numele dvs. anterior și numele noului dvs. și adresa dvs. De asemenea, va trebui să completați data și orașul dvs., precum și numele soțului dvs. (dacă este cazul) și numele copiilor dvs. (dacă este cazul).
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 6
    3. Obțineți o copie certificată a certificatului dvs. de naștere. Dacă nu aveți deja o copie suplimentară la îndemână, va trebui să solicitați o copie certificată a certificatului de naștere. În general, trebuie să solicitați o copie online sau să completați un formular care solicită un certificat de naștere. Va trebui probabil să plătiți o taxă.
  • De exemplu, în Vermont, completați un formular online, imprimați-l și trimiteți-l în $ 10 pentru fiecare copie pe care o solicitați.
  • De asemenea, veți avea nevoie de o copie pentru a aplica o schimbare a permisului de conducere și pentru a vă schimba cardul de securitate socială, deși este posibil să fiți în măsură să utilizați același lucru, în funcție de faptul dacă fiecare organizație o păstrează sau face o copie.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în vermont Pasul 7
    4. Întoarceți formularul și plătiți taxa de depunere. Trebuie să plătiți o taxă pentru depunerea când porniți formularul. Începând cu anul 2015, taxa este de 131 USD.25.
  • Vă depuneți formularul la instanțele locale de probate. Curțile de probate sunt pe județ. Puteți găsi informații despre Tribunalul de probate Vermont pe site-ul judiciar al lui Vermont.
  • Nu uitați să aduceți ID-ul dvs. emis de stat și certificatul de naștere.
  • Funcționarul va stabili un timp pentru ca cazul dvs. să fie auzit, după care veți primi documentația dvs. pentru noul dvs. nume.
  • Metoda 3 din 5:
    Schimbarea numelui unui minor
    1. Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în vermont Pasul 8
    1. Obțineți consimțământul părinților copilului. Pentru a schimba numele unui copil minor (cineva care are vârsta sub 18 ani), trebuie să obțineți mai întâi atât consimțământul părinților să faceți acest lucru. Formularul de consimțământ pe care părinții vor trebui să o completeze poate fi găsit ca parte a petiției pentru a schimba numele unui minor.
    • Dacă consimțământul nu poate fi obținut, va fi stabilită o audiere, astfel încât instanța să poată stabili dacă schimbarea numelui este în interesul superior al copilului. Ambii părinți vor fi informați despre audieri.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Pasul Vermont 9
    2. Obțineți consimțământul copilului, dacă este necesar. Dacă copilul minor are 14 ani sau mai mult, consimțământul copilului trebuie obținut pentru ca numele lor să fie schimbat. Consimțământul copilului poate fi evidențiat de către copilul care semnează petiția pentru a schimba numele unui minor.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 10
    3. Completați o petiție pentru a schimba numele unui minor. Pentru a începe procesul de schimbare a numelui, va trebui să obțineți o petiție pentru a schimba numele unui minor. Puteți merge la Curtea de Probate Local, unde locuiește copilul și obține o copie acolo. Pentru a completa petiția, veți avea nevoie de următoarele informații:
  • Numele minorului-
  • Data nașterii și locul nașterii minore-
  • Numele și adresele părinților-
  • Numele și adresa oricărui tutore-
  • Numele nou al copilului - și
  • Motivul schimbării numelui copilului.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în vermont Pasul 11
    4. Returnați petiția la Curte împreună cu o copie certificată a certificatului de naștere al copilului. Odată ce ați completat petiția, împreună cu toate formularele de consimțământ necesare, va trebui să returnați această petiție și o copie certificată a certificatului de naștere al copilului la Curtea de Probate în care locuiește copilul.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 12
    5. Plătiți taxa de depunere. Odată ce ați depus, vi se va cere să plătiți o taxă de depunere. Taxa de depunere este în prezent 150 USD.00.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 13
    6. Participați la audierea dvs. Dacă nu ați putut obține consimțământul părinților, va trebui să participați la o audiere, astfel încât Curtea să poată decide dacă schimbarea numelui este în interesul superior al copilului. Dacă se întâmplă acest lucru, va trebui să arătați instanței că ați epuizat toate căile posibile în încercarea de a obține consimțământul părinților.
  • Chiar dacă ați obținut consimțământul părinților, un judecător poate solicita o audiere dacă are întrebări despre motivul pentru care încercați să schimbați numele copilului. Nu vi se va permite să schimbați numele minorului dacă faceți acest lucru pentru scopuri ilegale sau inadecvate. De exemplu, nu veți putea schimba numele minorului pentru a rula de problemele legale. De asemenea, nu veți putea schimba numele minorului la ceva inadecvat, cum ar fi un cuvânt de jurământ.
  • Metoda 4 din 5:
    Schimbarea numelui dvs. cu securitatea socială
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 14
    1. Începeți imediat după schimbarea numelui. Administrația Securității Sociale (SSA) impune ca documentația pentru o schimbare de nume să fie recentă (în termen de 2 ani). De asemenea, alte documente sensibile la timp necesită cartea dvs. de securitate socială, deci trebuie să o obțineți cât mai curând posibil.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 15
    2. Imprimați și completați formularul. Puteți găsi formularul pentru o modificare a numelui pe site-ul web al Administrației Sociale. Pe aceasta, va trebui să furnizați informații biografice de bază, cum ar fi numele și adresa dvs. și numele părinților dvs.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în vermont Pasul 16
    3. Strângeți documentația necesară. Veți avea nevoie de o fotografie oficială de a dovedi cine sunteți, cum ar fi un pașaport sau un permis de conducere. Veți avea nevoie, de asemenea, de documentele instanței care vă schimbă numele, licența de căsătorie sau Decretul de divorț. De asemenea, aveți nevoie de o dovadă a cetățeniei. Un certificat de naștere este ideal, dar este posibil să puteți utiliza în schimb un pașaport. Această aplicație nu necesită o taxă.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în vermont Pasul 17
    4. Trimiteți sau luați documentele dvs. Este mai ușor să aplicați în persoană, deoarece dacă nu aveți documentele de care aveți nevoie, funcționarul vă poate spune exact ceea ce aveți nevoie în loc de a ieși prin poștă. Cu toate acestea, puteți trimite și trimiterea în aplicația dvs. Trebuie să o trimiteți prin poștă sau să o duceți la biroul local de securitate socială, pe care îl puteți găsi pe site-ul SSA.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 18
    5. Așteptați cartea dvs. Ar trebui să obțineți cardul dvs. în termen de 10 zile lucrătoare de atunci când l-au primit. Cu toate acestea, dacă nu aveți documentele corecte, poate dura mai mult.
  • Metoda 5 din 5:
    Schimbarea numelui dvs. cu Departamentul de Autovehicule (DMV)
    1. Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în Vermont Pasul 19
    1. Începe imediat. Trebuie să contactați DMV în decurs de o lună de la schimbarea numelui. Analizați-i să-ți schimbe numele în licența dvs. DMV necesită, de asemenea, să le contactați dacă vă schimbați adresa.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 20
    2. Completați formularul pentru o nouă licență. Cu un nou nume, trebuie să solicitați o nouă licență. Puteți găsi formularul pe site-ul DMV al lui Vermont. Imprimați-l și completați-l. Dacă preferați, puteți merge și la DMV pentru formular. Va trebui să aplicați în persoană, motiv pentru care trebuie să-l imprimați pentru a completa.
  • Imaginea intitulată Schimbați numele dvs. în Vermont Pasul 21
    3. Completați formularul pentru schimbarea numelui sau a adresei. De asemenea, puteți tipări acest lucru pe site-ul DMV al lui Vermont. Acest formular necesită informații de bază, cum ar fi numele dvs. vechi, noul dvs. nume și adresa dvs., precum și ce tip de schimbare solicitați.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în vermont Pasul 22
    4. Strângeți documentele necesare. Veți avea nevoie de ordinul instanței care vă schimbă numele sau cel puțin o copie oficială a licenței de căsătorie sau a decretului de divorț. De asemenea, veți avea nevoie de noul dvs. card de securitate socială.
  • În plus, veți avea nevoie de o copie certificată a certificatului dvs. de naștere, un ID de fotografie oficial, cum ar fi permisul de conducere sau pașaportul, și cel puțin două bucăți de poștă livrată care au fost livrate la adresa dvs. nouă pe ele.
  • În locul e-mailului, puteți utiliza o factură de utilitate, o declarație de închiriere sau o factură de proprietate, precum și un card de identitate Vermont sau un AIM id sau declarații din asigurarea proprietarului dvs.
  • În loc de certificatul de naștere, puteți utiliza alte dovezi ale U.S. Cetățenie, cum ar fi un pașaport.
  • Imagine intitulată Schimbați numele dvs. în vermont Pasul 23
    5. Luați formularele unui birou de emitere a licenței de conducere îmbunătățit. Găsiți un birou local pentru a vă lua informațiile pe site-ul DMV al lui Vermont. Luați toate formele și documentația dvs. cu dvs., împreună cu o modalitate de a efectua o plată, cum ar fi un cec. Începând cu anul 2015, ar trebui să plătiți aproximativ 40 de dolari pentru această aplicație. Un funcționar vă va ajuta să completați procesul.
  • sfaturi

    Dacă doar căsătorit, asigurați-vă că aveți certificatul de căsătorie, în timp ce dacă ați divorțat recent, asigurați-vă că aveți Decretul Divorț atunci când încercați să schimbați alte documente.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar