Cum de a aranja tutela unui adult cu deficiențe

Tutenia, cunoscută și sub numele de conservator, este un proces legal folosit atunci când un adult nu mai este capabil să ia decizii sigure și rezonabile cu privire la îngrijirea sănătății sau de proprietate.Tutele este o decizie gravă care nu ar trebui luată cu ușurință, deoarece elimină multe dintre drepturile legale pe care acest adult îl deține în prezent.Există alternative la tutelă care ar trebui luată în considerare în primul rând, dacă situația permite acest lucru.

Pași

Partea 1 din 3:
Cunoașterea alternativelorDu-te gratuit și suportă wikihow
  1. Imaginea intitulată reușește în marketingul de rețea Pasul 5
1. Determinați ce există alte documente juridice.Trecerea prin procesul de tutelă legală este necesar numai dacă adultul în cauză nu are deja alte documente juridice finalizate.Dacă au atât o directivă de îngrijire în avans "(i.E. Viața vieții) și o "procură durabilă pentru finanțe", ar putea să nu fie obligată.Tutele ar trebui considerată ca o ultimă stațiune care este solicitată numai dacă toate celelalte opțiuni legale au fost epuizate.
  • În cazul în care adultul în cauză nu este încă în punctul în care sunt incapabili să ia propriile decizii, este încă posibil să se obțină aceste documente juridice pentru a se pregăti pentru un viitor atunci când acestea pot deveni incapabili.Pregătirea acestor tipuri de documente bine în avans este cea mai ușoară și cea mai rapidă modalitate de a asigura că adultul primește suportul necesar atunci când vine timpul.
  • Imagine intitulată Dezvoltarea abilităților de gândire critică Pasul 18
    2. Înțelegeți ce este o putere de avocat.O putere de avocat (POA), în general, este un document juridic care numește unul sau mai mulți oameni (sau instituții) cu capacitatea de a lua decizii cu privire la afacerile adulților.O POA pentru proprietate sau finanțe numește pe cineva care să ia decizii privind activele sau bunurile financiare ale adultului.O POA pentru îngrijirea sănătății numește pe cineva pentru a lua decizii privind tratamentul medical al adultului.
  • Există diferite tipuri de POA, inclusiv:
  • General Poa - Oferă persoanelor specifice cu autoritatea de a gestiona toate articolele (fie legate de îngrijiri financiare, fie în cazul în care nu sunt excluse altfel) pentru o anumită perioadă de timp.Acest tip de POA se termină dacă adultul în cauză devine incapabil și nu implică faptul că adultul este incapabil să gestioneze afacerile proprii.
  • POA specifică - Oferă persoanelor specifice cu autoritatea de a gestiona anumite elemente până la o dată specificată sau până când elementele specifice sunt finalizate.Un exemplu de POA specific ar putea fi de a da cuiva autoritatea de a semna documente imobiliare pentru vânzarea unei proprietăți, deoarece proprietarul nu este capabil să facă acest lucru în persoană.
  • POA durabilă - este același ca o POA generală, cu excepția faptului că permite POA să continue dacă adultul devine incapabil.Acest tip de POA trebuie să precizeze că este durabil, altfel este considerat general.
  • Izvorând POA - Oferă persoanelor specifice cu autoritatea de a gestiona anumite elemente la un moment dat în timp.De exemplu, acest tip de POA poate indica faptul că intră în vigoare dacă adultul devine incapabil, sau dacă acestea sunt în afara țării.
  • Imagine intitulată Fii datoria Free Pasul 3
    3. Citiți detaliile unei voințe vii.O voință vii sau o directivă privind sănătatea în avans este un document juridic care conturează modul în care deciziile "celei de viață" ale unei persoane ar trebui tratate.Este scris în prealabil despre aceste decizii care trebuie făcute și este scrisă de persoana actuală.Acesta oferă acea persoană cu o voce atunci când nu pot fi capabili să vorbească de la sine (i.E. inconştient).
  • O voință vie ar intra în vigoare numai dacă adultul nu este în măsură să facă deciziile direct.
  • O viață vie poate fi asociată cu o POA pentru îngrijirea sănătății, dacă este necesar.Sau poate schița câteva dintre aceleași responsabilități ca o POA.
  • O viață vie poate numi unul sau mai mulți oameni pentru a supraveghea asistența medicală a adultului și pentru a permite acelor oameni să ia decizii care nu sunt prezentate explicit în voința vie.
  • O viață va include adesea detalii privind resuscitarea și dacă acel adult dorește ca orice măsuri extreme care trebuie luate ar trebui să fie pierdute semne vitale.
  • Imagine intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 8
    4. Revedeți dacă conturile bancare sunt comune.Un cont bancar comun este unul care este "deținut" de mai mult de o persoană.Un cont bancar comun poate fi o situație "sau" situație sau o situație "și".O situație "fie - sau" este una în care oricare dintre proprietarii de cont poate face ca și cum vă plac contul, nu necesită "permisiunea" celuilalt proprietar.O situație "și" este în cazul în care ambii proprietari ai contului trebuie să aprobe unele sau toate tranzacțiile din cont.
  • Dacă un cont bancar (sau alte produse bancare) sunt articulare, fie proprietarul poate utiliza contul bancar pe cont propriu, atunci nu este necesară o POA separată pentru ca proprietarul comun să acceseze contul.Dacă unul dintre proprietarii comuni ai unui cont bancar trece, celălalt proprietar devine unicul proprietar al contului și activele sale.
  • Dacă un cont bancar (sau alte produse bancare) sunt comune, dar necesită atât aprobarea proprietarului de a efectua tranzacții, o POA ar fi obligată să acorde permisiunea unui proprietar să utilizeze contul fără aprobarea celuilalt proprietar.
  • Imaginea intitulată Scrieți o propunere de grant Pasul 18
    5. A se vedea dacă există trusturi de viață revocabile.O încredere vii revocabilă este în esență o voință care poate fi utilizată în timp ce adultul este încă în viață.Permite ca bunul să eludeze probate și permite adultului să aibă control asupra activelor atâta timp cât doresc.Mandatarul principal începe ca proprietarul original al activelor și este transferat numai la unul sau mai mulți administratori secundari atunci când sunt îndeplinite anumite criterii.
  • Trusturile sunt foarte flexibile și permit proprietarului o mulțime de control asupra locului în care activele merg și modul în care sunt utilizate.De exemplu, un trust poate schița că un anumit individ care moștenește fonduri poate folosi numai acele fonduri în scopuri specifice.
  • Trusturile nu sunt publice, spre deosebire de voință.Prin urmare, ceea ce este scris într-o încredere este confidențial și va fi împărțit numai cu anumiți indivizi.
  • Probate este un proces legal Toate proprietățile trebuie să treacă, dacă nu există încredere.Probate poate fi scump și poate dura mult timp.În plus față de încrederea existentă, toate activele din cadrul încrederii trebuie să fie deținute de încredere (spre deosebire de persoanele specifice).
  • Trusturile vii pot fi revocate sau modificate în orice moment de mandatarul sau proprietarul primar - la fel ca o voință.
  • Imagine intitulată Raport 1099 k Venituri pe declarația fiscală Pasul 5
    6. Aflați dacă există deja un beneficiar sau un beneficiar înlocuitor.Un beneficiar reprezentativ sau înlocuitor este necesar numai dacă adultul în cauză primește fonduri din partea Administrației Securității Sociale (SSA) a Statelor Unite.Acest beneficiar este responsabil pentru a gestiona plățile de la SS la persoana incapacitată.Beneficiarul este, de asemenea, responsabil pentru a gestiona plata acestor plăți în numele persoanei incapacitate.
  • Dacă există deja un beneficiar reprezentativ, persoana respectivă este responsabilă pentru a asigura plățile SS să fie plătite pentru nevoile individului.
  • Dacă nu există un beneficiar reprezentativ, puteți aplica SSA pentru a deveni beneficiar.SSA va efectua o investigație și va intervieva înainte de a lua o decizie finală.
  • Partea 2 din 3:
    Imaginându-se dacă este timpulDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată Controlul gândurilor Pasul 10
    1. Realizați că eliminați drepturile lor constituționale.Când aranjați tutela unui adult, acel adult pierde o serie de drepturi pe care le-au bucurat ca adult.Luați în considerare dacă aceasta este cea mai bună opțiune pentru ei în acest moment.Există alternative care ar putea funcționa, chiar temporar?Eliminarea oricăruia dintre aceste drepturi determină dificultăți nejustificate?Sau ar elimina oricare dintre aceste drepturi le protejează și oamenii din jurul lor?Exemple de tipuri de drepturi pe care acest adult le-ar pierde sunt după cum urmează:
    • Dreptul de a decide unde și cum doresc să trăiască.
    • Dreptul de a determina ce tratament medical vor și nu vor primi.
    • Dreptul de a decide dacă doresc să se ia măsuri extraordinare dacă mor.
    • Abilitatea de a avea o licență de conducere.
    • Abilitatea de a deține, cumpăra, vinde și gestiona proprietatea de orice fel.
    • Abilitatea de a deține sau de a poseda o armă de foc sau un alt tip de armă.
    • Abilitatea de a încheia contracte sau procese de dosar împotriva altora.
    • Abilitatea de a se căsători pe cineva.
    • Abilitatea de a vota în orice tip de alegere.
  • Imaginea intitulată matrița cu pasul de demnitate 20
    2. Discutați cu ei pentru a afla ce doresc. Deciziile de tutelă sunt dificile și nu ar trebui să fie făcute de dvs. singuri. Atunci când decideți dacă este timpul să obțineți tutelă la un anumit adult, asigurați-vă că luați în considerare dorințele adultului.Sperăm că ați avut șansa de a vorbi despre acest subiect cu acest adult în trecut sau puteți vorbi acum cu ei.Dacă nu, gândiți-vă la ceea ce cred și apreciază și vă asigurați că decizia dvs. se aliniază cu aceștia.
  • Dacă persoana este capabilă de ea, revizuiți garda și alternativele sale împreună și lăsați-i să ia plumbul.
  • Dacă nu înțeleg pe deplin, faceți tot ce este mai bun pentru a da un rezumat în limbaj simplu, așa că știu ce se întâmplă și poate face cât mai multe alegeri pe măsură ce sunt în stare.
  • Acesta este un moment bun pentru a vă gândi la planurile pe care trebuie să le faceți ta viitorul și viitorul celorlalți membri ai familiei. Când aveți timp, profitați de ocazia de a sta și de a vorbi cu ei. Documentați-vă dorințele și cele ale membrilor familiei dvs. pentru referința viitoare.
  • Imagine intitulată Găsiți un loc de muncă în Dubai Pasul 6
    3. Să înțeleagă care statul are autoritate.Statul în care adultul (pentru care este căutat tutela) trăiește este statul care are autoritate asupra acordării cererilor de tutelă.Și fiecare stat are proceduri puțin diferite pentru acordarea tuteliului pe care trebuie să o înțelegeți.Cele mai multe, dacă nu toate, statele au informații procedurale detaliate pe site-urile lor web pentru a vă ajuta să înțelegeți procesul.
  • Rețineți că măsura în care este acordată tutela este definită de instanță.Ei vor acorda, de obicei, suficientă autoritate tutorelui, așa cum este necesar să păstreze în siguranță adultul - nimic mai mult.Gardianul trebuie să opereze în parametrii stabiliți de instanță.
  • Tharshipul poate fi acordat unui membru al familiei, unui prieten sau unei entități private sau publice, așa cum este considerat potrivit de instanță.
  • Imagine intitulată se aplică pentru sprijinul pentru copii Pasul 21
    4. Determinați tipul de tutelă necesar.Tutele poate fi acordată pentru o persoană sau pentru o proprietate.Trebuie să determinați ce tip de tutelă poate fi necesară pentru adultul în cauză.Având tutela persoana înseamnă că puteți lua toate deciziile cu privire la persoana lor (e.G. mișcare, educație, medicină etc.).Având tutela de proprietate înseamnă că aveți capacitatea de a supraveghea toate deciziile privind proprietatea inclusă în proprietate (e.G. Imobiliare, conturile bancare, responsabilitățile datoriilor etc.).
  • Tutele pentru o persoană poate include următoarele responsabilități:
  • Fiind capabil să determine unde ar trebui să trăiască adultul și cum trăiesc.
  • Fiind capabil să determine ce tratament medical primește adultul.
  • Fiind capabil să decidă ce educație și / sau consiliere pe care îi primește adulții.
  • Consimțământul la eliberarea informațiilor confidențiale despre adulți.
  • Fiind capabili să ia decizii de sfârșit de viață în numele adultului.
  • Acționând ca beneficiar reprezentativ pentru adulți.
  • Asigurarea ca adultul poate menține cantitatea maximă de independență posibilă.
  • Raportarea Curții cu privire la adulți în mod regulat.
  • Tutele pentru o proprietate poate include următoarele responsabilități:
  • Fiind capabil să marsshall și să protejeze activele deținute de adult.
  • A fi capabil să obțină proprietatea evaluată.
  • Fiind capabil să ia decizii care ajută la protejarea proprietății și a bunurilor din pierdere.
  • Fiind capabil să primească venituri din active imobiliare în numele adultului.
  • Fiind capabil să facă orice plată și plăți cerute de proprietate.
  • Cel mai probabil, vi se va cere să obțineți aprobarea instanței înainte de a vinde orice active aparținând adultului.
  • Raportarea Curții cu privire la bunuri în mod regulat.
  • Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 1
    5. Să decidă cine va fi tutorele.Un tutore poate fi membru al familiei, un prieten sau o altă entitate. Cealaltă "entitate" poate include un tutore profesionist. Gardienii profesioniști sunt oameni care oferă servicii de tutelă ca loc de muncă. Ei iau cursuri de formare specifice despre tutelă și devin certificate ca gardieni profesioniști.
  • Gardienii profesioniști pot fi utili membrilor familiei care nu locuiesc în apropierea persoanei care are nevoie de un tutore.
  • Gardienii profesioniști vor contribui la selectarea și monitorizarea oricăror tipuri de servicii solicitate de adult, cum ar fi selectarea unei case de îngrijire medicală sau îngrijire la domiciliu, aprobarea tratamentului medical etc.
  • Unii tutori profesioniști obțin acces la activele financiare ale persoanei pentru care sunt un tutore, pentru a plăti pentru serviciile pe care le cere adulților. Cu toate acestea, aceste active nu devin niciodată proprietatea tutorelui, iar tutorele trebuie să furnizeze rapoarte financiare Curții în mod regulat pentru fiecare persoană pentru care sunt tutore.
  • Gardienii, de orice tip, trebuie să aibă cel puțin 18 ani sau mai mult.
  • Din păcate, uneori membrii familiei nu sunt de acord cu cine ar trebui să fie numiți tutore. Dacă există mai multe opinii cu privire la cine ar trebui să fie numit, membrii familiei vor trebui să își prezinte opțiunea în instanță și să furnizeze dovezi de ce această opțiune este cea mai bună. Decizia finală va fi lăsată până la judecător.
  • Imagine intitulată face față cu Stigma Pasul 18
    6. Fi pregătit să verificați periodic cu adultul. Tu sau altcineva ar trebui să fie capabil să vorbească cu ei o dată pe o dată pentru a vedea dacă ei simt că tutela se implică bine și dacă au probleme. Este posibil ca adultul să câștige mai multe abilități și să fie gata pentru mai multă independență decât s-ar putea descurca înainte.
  • Au probleme sau frustrări? Cum ați putea rezolva sau să lucrați în jurul acestor probleme?
  • Ce funcționează bine?
  • Ce ar putea fi îmbunătățit?
  • Cum sa schimbat situația lor în ultima vreme? Sunt nevoile și abilitățile lor diferite?
  • Este important să ajuți adultul să simtă că au un cuvânt de spus în direcția vieții lor, chiar dacă nu sunt capabile de independență. Ia timp să le asculte și să-i facă să se simtă auziți.
  • Partea 3 din 3:
    Înțelegerea procesului juridicDu-te gratuit și suportă wikihow
    1. Imagine intitulată face față cu Stigma Pasul 38
    1. Determinați dacă este necesară tutela de urgență.Tutele poate fi acordată de Curte în situații de urgență fără a trece prin procedurile juridice deplină.Situațiile de urgență se limitează în mod normal la o anumită perioadă de timp și scop, și trebuie să fie urmărită cu o procedură completă de tutelă dacă tutela este de a continua.
    • Acest proces, în timp ce mai repede decât procedurile complete, poate dura mai multe zile.
  • Imagine cu titlu de conduită Pasul 16
    2. Efectuați o investigație preliminară.Majoritatea statelor necesită ca o investigație să fie efectuată pentru a determina dacă există cu adevărat o nevoie de tutelă.Deși detaliile privind această investigație diferă de stat, în general, rezultatele ar trebui să includă:
  • O prezentare generală a dizabilității pe care o are adultul și modul în care handicapul afectează capacitățile de luare a deciziilor.
  • O prezentare generală a statutului mental și de sănătate al adultului, educația, comportamentul adaptiv și abilitățile sociale.
  • O opinie (de către anchetator) privind nevoia de tutelă, inclusiv susținerea dovezilor privind acest aviz.
  • Recomandări pentru adulți în cauză, inclusiv reședința și tratamentul.
  • Imagine intitulată Notarizarea unui document Pasul 4
    3. Fișier o petiție pentru tutelă.O petiție pentru tutelă trebuie depusă în cadrul sistemului judiciar pentru a începe procedura legală pentru numirea unui tutore.Petiția este depusă de oricine solicită tutelă (i.E. un membru al familiei sau un prieten, doctor etc.), nu de către adultul care are nevoie de un tutore.
  • Nu toate statele au nevoie de ca acest proces să fie completat de un avocat.Cu toate acestea, este cu siguranță benefică - cel puțin - consultați un avocat de consiliere înainte de a continua procesul de tutelă.
  • Odată ce o petiție este depusă, poate dura până la 2 luni înainte ca un tutore să fie numit legal.
  • Unele state nu percep o taxă pentru a depune o petiție de tutelă, dar verificați cu instanța specifică în care depuneți să confirmați dacă există costuri implicate.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 10
    4. Trimiteți un certificat medical sau un raport al echipei clinice.În unele state, trebuie furnizat un certificat medical în momentul cererii petiției.Acest certificat este completat de un medic sau de alt furnizor specific de îngrijire a sănătății și include detalii despre examinarea medicală a persoanei pentru care se solicită tutela.În majoritatea cazurilor, certificatul va fi rezultatul anchetei preliminare care a fost efectuată mai devreme în acest proces.Un raport al echipei clinice poate fi necesar în unele state pentru cineva care este declarat ca "Intelectual dezactivat."
  • Certificatul medical nu poate fi datat cu mai mult de 30 de zile înainte de data petiției.
  • Raportul echipei clinice nu poate fi datată cu mai mult de 180 de zile înainte de data petiției.
  • Raportul echipei clinice trebuie completate de mai mulți oameni, în mod normal, un medic, psiholog licențiat și un asistent social.
  • Imaginea intitulată Pregătiți o putere de avocat Pasul 4
    5. Completează A Declarația de acte sau obligațiuni.Dacă sunteți persoana care solicită să fie gardianul (sau nominalizat să fie tutore), cel mai probabil va trebui să depuneți documente specifice cu Curtea înainte de audiere.Fiecare stat are cerințe ușor diferite cu privire la ce sunt necesare formulare.Câteva exemple sunt notate aici:
  • În statul Wisconsin, fiecare gardian propus este obligat să depună o Declarația de acte la Curte cu cel puțin 96 de ore înainte de audiere.Această declarație include informații privind trecutul penal și financiar al tutorelui propus, precum și orice înregistrare a abuzului, neglijării sau exploatării.
  • În starea Massachusetts, fiecare tutore propus trebuie să depună o obligațiune.Bondul va include valoarea estimată a bunurilor imobiliare și a altor active financiare ale adultului.În scopul acestei obligațiuni, gardianul propus va avea dreptul să adune informații despre aceste active, dar nu vor avea niciun control asupra lor până când nu sunt numiți oficial.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 8
    6. Numiți a Guardian ad litem.Odată ce o petiție este depusă, solicitantă tutelă pentru un adult specific, instanța va numi reprezentarea juridică adultă (cunoscută și ca Guardian ad litem).Acest avocat va fi cineva care nu a fost implicat în anterior adult și nu are un interes personal în acest caz.Munca lor este să reprezinte în mod obiectiv drepturile legale ale adultului pentru care este căutat tutela. Guardian ad litem Are următoarele responsabilități:
  • Ei trebuie să se întâlnească cu adultul în persoană și să explice ce înseamnă petiția tutelă.Ei vor explica, de asemenea, adultului ce drepturi au în cadrul procedurii judiciare.
  • Ei vor determina care este opinia adultului cu privire la cererea de tutelă.In timp ce Guardian ad litem va lua în considerare opiniile adulților, în cele din urmă vor acționa în interesul superior al adultului.
  • Ei vor intervieva tutorele propuse pentru a evalua fitness și adecvare.
  • Ei vor examina orice planificare avansată care este deja luată în considerare pentru adulți, inclusiv POAS și alte documente juridice.
  • Dacă este necesar, aceștia pot solicita efectuarea unor evaluări suplimentare ale adultului înainte de audiere.
  • Acestea vor oferi instanței opinia și recomandarea lor în ceea ce privește cazul specific, pe baza cercetării și investigației lor.Aceste opinii și recomandări se vor baza pe ceea ce este mai bine pentru adultul în cauză și ce opțiuni vor fi mai puțin restrictive pentru acest adult.
  • Rețineți că adultul are dreptul de a angaja un avocat pentru procedurile de tutelă. Guardian ad litem își bazează opinia cu privire la ceea ce este mai bine pentru adulți, nu neapărat pe ceea ce poate fi adult.
  • Imagine intitulată Deschideți un restaurant Pasul 8
    7. Primiți o citație pentru a apărea în instanță.Odată ce o petiție este depusă la sistemul Curții, o dată de audiere va fi determinată și comunicată tuturor celor implicați.Această comunicare va include o citație pentru adultul pentru care este solicitată tutela.Acesta este notificarea "oficială" la acel adult pe care cineva solicită să primească tutelă.
  • În timp ce această citație este o notificare "oficială", formează instanțele aduse adultului în cauză, sperăm că nu audieze prima dată despre o astfel de procedură.Cu toate acestea, dacă petiția a fost depusă de medici sau de un furnizor de servicii (i.E. îngrijirea casei), poate fi prima dată când această persoană devine conștientă de o astfel de cerere.
  • Informații referitoare la audierea (i.E. Data, ora și locul) este, de asemenea, furnizată tuturor părților interesate (i.E. membrii familiei, gardianul propus, medicii etc.) astfel încât să poată participa la auzul, dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Aplicați pentru suportul pentru copii Pasul 25
    8. Să participe la audierea instanței.Audierea pentru tutelă este condusă ca orice alt tip de procedură judiciară.Dovezile sunt prezentate de ambele "laturi" (i.E. Persoana care solicită tutelă și adultului pentru care este solicitată tutela).Adult în cauză este reprezentat în mod normal de un avocat, care va acționa în mod obiectiv în numele lor.
  • În majoritatea statelor, audierea va avea loc în termen de 90 de zile de la depunerea petiției.
  • Adult pentru care este solicitat tutela are mai multe drepturi în aceste proceduri, care includ:
  • Dreptul de a fi anunțat și de a participa, toate procedurile în persoană.
  • Dreptul de a obține sfatul individual pentru a le reprezenta.
  • Dreptul de a examina martorii în ședință și prezintă propriile dovezi.
  • Dreptul de a cere ședința se desfășoară în fața unui juriu, în loc de doar un judecător.
  • Multe dintre aceste drepturi sunt în mod evident mai importante în cazul în care adultul contestă nevoia de tutelă. Dacă toate părțile au convenit că este necesară tutela, audierea poate fi pur și simplu parte a procesului formal de a face oficial.
  • Imagine intitulată Schimbă numele dvs. în TEXAS PASUL 28
    9. Fișier un plan de îngrijire a tutelă anual.Odată ce un tutore a fost numit de către instanță, vor fi probabil obligați să prezinte un plan de îngrijire într-o anumită perioadă de timp (cum ar fi 60 de zile).Acest raport va include elemente precum: informații de contact - nevoile actuale ale adultului - nevoile viitoare anticipate ale adultului - situația financiară a adultului - frecvența vizitei- etc.
  • În mod normal, planul de îngrijire este revizuit de instanță și fie aprobat, fie nu aprobat.După raportul inițial, va fi obligat un raport anual pentru a actualiza Curtea cu privire la situația adultului.
  • sfaturi

    Asociația Națională de Tendership (NGA) este o organizație care oferă sprijin și informații persoanelor care lucrează ca gardieni profesioniști.Ele oferă, de asemenea, un instrument pentru a ajuta membrii familiei și prietenii să găsească un tutore profesionist în Statele Unite.Gardienii profesioniști care sunt membri ai NGA urmează un standard strict de practică pe care îl puteți vedea online la https: // tutelă.org / wp-conținut / încărcări / 2017/08 / standarde_of_practice_2017.pdf.
  • Pentru a găsi un tutore profesionist, puteți utiliza funcția de căutare găsită pe site-ul NGA la https: // tutelă.org / găsi-a-gardian /.
  • NGA are, de asemenea, o listă a tuturor asociațiilor de tutelă bazate pe stat care sunt afiliați ai NGA.Puteți găsi lista completă la https: // tutelă.org / găsi-a-gardian /.
  • Asociația Baroului American (ABA) oferă un document PDF care enumeră manualele de tutelă (și adresa URL asociată) pentru fiecare stat din Statele Unite.
  • Academia Națională a Legii Bătrânilor, Inc. (Naela) este una dintre numeroasele organizații care se specializează în asistență juridică pentru persoanele în vârstă și adulți cu nevoi speciale.Site-ul lor include un instrument de căutare găsit la https: // Naela.Org / Public / Find_A_LAWYER / Find_LAWYER.ASPX care vă pot ajuta să localizați un avocat membru în zona dvs. specifică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar