Cum să fii un băiat de minge de tenis

Deci, vrei să fii un băiat de minge de tenis? Dați-i drumul. Este distractiv, dar trebuie, de asemenea, să fiți pregătiți. Iată câteva modalități în care puteți fi gata.

Pași

  1. Imagine intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 1
1. Înțelegeți ce este locul de muncă. Astfel încât să știți ce se întâmplă, va trebui să știți câteva informații despre elementele de bază ale configurației și regulilor Ball Boy. Într-un meci de tenis, există în mod normal 6 băieți cu 6 bile la rețea și 1 în fiecare colț. Bilele de la plasă sunt poziționate astfel încât fiecare să aibă o parte. Unul din partea stângă a netului și una la dreapta. Bilele de băieți au schimburi, în mod normal, durează 30-60 de minute.
  • Imagine intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 2
    2. Știți ce implică locul de muncă. Bilele de la plasă sunt responsabile pentru a rula în jos mingea la capătul de servire. Băieții cu bile din colțurile din spate sunt responsabile pentru a recupera mingea și a-l rostogoli la capătul de servire sau de a prelua mingea și îl predau la server.
  • Deoarece există 6 băieți cu minge într-un meci de tenis, cum se decide cine primește ce minge? În mod normal, persoana cea mai apropiată de minge recuperează. La net, există mai multe variante ale cine primește ce minge. Când există 2 băieți cu 2 bile la rețea, fiecare minge băiat este desemnat o parte, dar când o minge se află aproape de un băiat de minge la net, chiar dacă băiatul Ball nu este pe acea parte, poate să-l primească. Rețineți că nici un băiețel nu ar trebui să încerce vreodată să se răstoarne în jos în timpul unei al doilea servi sau o dată.
  • Imagine intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 3
    3. Deoarece există multe posibilități și variații care s-ar putea întâmpla, păstrați întotdeauna câteva lucruri în minte. Care alegere va dura cel puțin timp? Aceasta va fi de a fi de supărare pentru jucători? Este să deranjeze publicul? Dacă alegerea dvs. urmează toate aceste orientări, este cu siguranță permisă.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 4
    4. Aflați ce să faceți când. Dacă vă aflați într-o situație în care aveți doar cinci băieți cu bile în grupul dvs. și vă faceți drumul spre curte, ce ar trebui să faceți? Evident, dacă sunteți un băiat de minge pentru un turneu major, acest lucru nu s-ar întâmpla niciodată, dar probabil că veți citi acest lucru dacă sunteți sau ați fost într-un turneu major ca Wimbledon sau chiar Cupa Rogers. Deci, dacă vă confruntați cu această problemă, cel mai logic lucru de făcut ar fi să desemneze o persoană care să fie un "alergător". Întotdeauna trebuie să fie doi băieți cu bile la rețea, dar băieții de la minge din spate, sau colțuri, nu sunt întotdeauna necesare. Cel mai important lucru de reținut este că aveți nevoie de doi oameni la spate pe capătul serverului și unul pe capătul receptorului. Când jucătorii schimbă rolurile de servire, "alergătorul" dvs. va trebui să alerge la cealaltă parte, astfel încât să existe două persoane pe capătul de servire acum și unul pe capătul primitor. Să notați când nu trebuie să mergeți la cealaltă parte. Acesta este momentul în care scorul în cantitatea totală de jocuri din acest set este ciudat. Cu toate acestea, în Tiebreak, jucătorii nu se schimbă nici măcar.
  • Să spunem că ești un băiat de minge la net, și tu urmezi o minge. Mingea pe care o urmăriți, totuși, nu sa oprit unde ați crezut că ar fi, ci mai degrabă păstrați la rulare și acum vă puteți găsi aproape de plasă, ci lângă un băiat de minge din colț. Ce credeți că este soluția cea mai sensibilă? Dacă ați fi crezut, ar fi rămas cu băiatul de minge din colț pentru un punct, apoi reveniți la poziția inițială.
  • Imagine intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 5
    5. Când un jucător vă întreabă pentru un prosop, le dați-le. În mod normal, aceasta nu este o sarcină dificilă, cu toate acestea, dacă acel jucător este serverul, păstrați două lucruri în minte. Primul este să-i amintești să-i dai prosopul și să-i arunce acea minge pe racheta lui. Al doilea este de a ține minte că el / ea nu vrea să vă aștepte, așa că dați-i prosopul, ridicați orice bile pe care trebuie să le recuperați (repede!) și scoateți prosopul și puneți-l înapoi în zona desemnată. Când jucătorii comutați părțile, asigurați-vă că dați prosopul înapoi la player, nu doresc să folosească pe altcineva!
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 6
    6. Știți când mingea trebuie înlocuită. Când serverul tocmai a terminat un punct cu o minge, el / ea în mod normal nu va dori să se joace cu aceeași minge din nou. Dacă nu aveți alte bile, ci că o dați-o, dar în mod normal se vor întoarce la un alt băiat. Dacă se întâmplă așa, nu aveți nicio minge, arătați-vă cele două mâini care arată jucătorul că sunt goale. Faceți acest lucru, de asemenea, pentru a arăta câte bile aveți, chiar și atunci când aveți trei, patru sau chiar cinci. Când hrăniți o minge de tenis la jucător, asigurați-vă că se blochează o dată pe teren și "plutește" la nivelul taliei jucătorului.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 7
    7. Ajutor cu băuturi răcoritoare. Uneori turnee furnizează apă sau băuturi răcoritoare pentru jucători. Dacă jucătorul cere un anumit tip de băutură, alerga la bin și ia-o.
  • La fel ca și pentru prosoape, dacă o minge se rostogolește, iar jucătorul are nevoie de o minge de tenis, dați-o jucătorului și apoi recuperează mingea.
  • Imaginea intitulată Fii un băiat de minge de tenis Pasul 8
    8. Aflați ce alte aspecte ale locului de muncă trebuie să știți. Dacă vă aflați la net, probabil că vi se cere să țineți o umbrelă pentru jucătorul de tenis. Uneori, băieții de la spate vor fi rugați să stea în fața jucătorilor.
  • sfaturi

    Nu vă încurcați gândindu-vă că punctul se termină când nu este.
  • Fii rapid, conștient și neted în toate mișcările tale.
  • Arbitrul președinte vă va cere să aduceți bilele vechi și să obțineți noi după primele șapte jocuri numai în primul set, iar apoi schimbările minge vor avea loc la fiecare nouă jocuri.
  • Un lucru pe care doriți să-l rețineți este că jucătorul vine primul. Există mai multe zone în care Ball Boys poate face o greșeală în primele cinci sau șase meciuri.
  • Ce este o rolă dublă: o rolă dublă este locul în care rotiți 2 bile în același timp și trebuie să o faceți perfect, făcând astfel procesul mai rapid și fiind mult mai rapid, astfel încât să puteți obține jucătorul... Tu trebuie să rotiți mingea cea mai apropiată de palma dvs. cu băiat de minge pinky - un minge la unul dintre turneele de top din lume un eveniment 1000
  • De asemenea, țineți minte cum să mergeți la instanță. Înainte de a vă începe, veți fi aranjați. Porniți-vă cu mâinile în spatele spatelui. Apoi du-te la poziția ta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar