Cum să atragă un băiat

Indiferent dacă vă trageți propria bandă de benzi desenate sau animarea unei povestiri scurte, știind cum să atrageți un băiat poate veni la îndemână. În cea mai mare parte, desenul unui băiat este similar cu desenarea unei fete, dar ați putea desena o maxilară mai unghiulară, sprâncene mai îndrăznețe și umeri de stocare. Exagerați caracteristicile dacă trageți un desen animat. Dacă faceți un desen mai realist, acordați atenție proporției și adăugați detalii sau accesorii.

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând un băiat de desene animate
  1. Imaginea intitulată trage un băiat pas 1
1. Desenați un cerc mare pentru a face capul băiatului. Utilizați creionul pentru a desena ușor un cerc care este la fel de mare doriți ca capul de desene animate să fie. Cele mai multe personaje de desene animate au capete care sunt mai mari decât corpurile lor, așa că nu vă fie frică să exagerezi dimensiunea capului.
  • Dacă preferați, faceți o ovală în loc de un cerc. Acest lucru îi dă băiatului mai mult unui bărbie ascuțită.
  • Dacă aveți nevoie de ajutor desenat un perfect cerc, Plasați un pahar mic pe hârtie și urmăriți-l în jurul lui.
  • Imagine intitulată trage un băiat pas 2
    2. Faceți 2 cercuri mici sub cap pentru a schița trunchiul. Schițați un cerc mai mic decât capul direct sub cap. Apoi, faceți un alt cerc sub cea pe care tocmai ați tras-o. Puteți face aceste cercuri, în funcție de ce formă faceți trunchiul băiatului. De exemplu, pentru a face un corp în formă de pară, trageți cercul inferior puțin mai mare decât cercul central.
  • Personalizați desene animate prin crearea unei forme diferite pentru tors. De exemplu, faceți un dreptunghi vertical sau un pătrat mic pentru a vă da desene animate o formă diferită a corpului.
  • Imagine intitulată trage un băiat pas 3
    3. Desenați o orientare verticală și orizontală pentru a vă ajuta să trageți caracteristici simetrice. Plasați un conducător vertical prin conturul pe care l-ați desenat. Trageți ușor o linie dreaptă din partea superioară a capului prin formele de jos. Extindeți linia sub formele de jos, astfel încât să puteți utiliza ghidul pentru a face picioarele. Apoi, trageți o linie orizontală dreaptă prin centrul capului.
  • Dacă nu sunteți preocupat de a face desenul perfect simetric, săriți acest pas și începeți să trageți caracteristicile băiatului.
  • Imagine intitulată trage un băiat pas 4
    4. Schițați caracteristicile faciale pentru băiat. Din moment ce trageți un desen animat, puteți face caracteristicile faciale ca simpliste sau detaliate cum vă place. Pentru a face caracteristici simple, trageți forme de bază, cum ar fi un mic oval orizontal pentru nas, 2 cercuri mici pentru ochi, și o linie curbată pentru gură.
  • Pentru a face caracteristici mai detaliate, umbra în irisi și elevi înainte de a desena genele. Rețineți că genele băieților sunt, de obicei, mai scurte decât genele fetelor.
  • Bacsis: Utilizați liniile directoare pentru a plasa caracteristicile simetric pe față. De exemplu, trageți ochii pe ghidul orizontal pe care l-ați tras, astfel încât orientarea verticală este între ele.

  • Imagine intitulată trage un băiat pas 5
    5. Reglați forma maxilarului și schițați o ureche pe fiecare parte a capului. Decideți dacă doriți să părăsiți runda maxilarului băiatului desenului, ceea ce îl poate face să pară tineri. Pentru a face băiatul dvs. să arate mai în vârstă, trageți o formă V de-a lungul maxilarului pentru a face ca bărbia să arate indicat. Acest lucru definește, de asemenea, linia maxilară, astfel încât fața să pară mai musculară. Pentru a desena o ureche simplă, faceți o jumătate de cerc pe fiecare parte a capului unde îndeplinește ghidul orizontal.
  • Puteți lăsa urechea o formă simplă sau trageți o mică linie orizontală care se curbează din centrul formei urechii. Acest lucru face ca urechea să pară puțin încrețită.
  • Imagine intitulată trage un băiat pas 6
    6. Dați-vă băiatului desen animat o coafură distinctă. Băieții de desene animate au, de obicei, părul Shaggy sau Spiky. Pentru a trage vizibil păr, Deschideți ușor linia de păr în cazul în care se întâlnește partea superioară a capului. Apoi, faceți segmente ascuțite de păr care se mișcă în aceeași direcție. Trageți părul cât mai lung sau mare doriți.
  • Amintiți-vă că vă puteți personaliza desenul animat. Dacă doriți ca băiatul să aibă păr scurt, schițează lovituri scurte subțiri peste partea superioară și părțile părului în loc.
  • Luați în considerare tragerea unei pălării dacă se potrivește cu personalitatea desenului dvs. De exemplu, trageți o beanie, pălărie de baseball înapoi sau Fedora.
  • Imaginea intitulată trage un băiat pas 7
    7. Trageți în trunchi cu o cămașă. Apăsați cu creionul dvs. ferm pe hârtie pentru a trece peste conturul pentru torsiune. Desenați o linie netedă pentru a conecta părțile laterale ale cercurilor și pentru a face o linie orizontală de-a lungul fundului care conectează aceste linii verticale. Apoi, trageți o linie verticală în apropierea vârfului pentru a crea gâtul. Această schiță definește trunchiul și face o formă simplă de cămașă.
  • Schițați o formă V pentru a face o gât mai profundă.
  • Adăugați mâneci scurte, mâneci lungi sau mâneci acoperite la tricou dacă vă place.
  • Bacsis: Desenați logo-ul pentru o bandă sau o echipă sportivă în centrul cămășii pentru a vă oferi desene animate o mică personalitate.

  • Imagine intitulată trage un băiat pas 8
    8. Face pantaloni și pantofi pentru baiatul de desene animate. Sketch 1 Pantleg care se extinde de la partea de jos a cămășii și se întinde pe o parte a orientării verticale. Încercați să faceți piciorul atâta timp cât ați făcut trunchiul și repetați acest lucru pentru cealaltă parte, astfel încât să aveți o formă îngustă cu capul în jos între picioare. Pentru a desena pantofii, faceți un mic oval în partea de jos a fiecărui picior.
  • Pentru a da pantalonilor băiatului mai detaliat, adăugați mai multe buzunare pe fiecare parte a pantalonilor. Ați putea, de asemenea, să trageți o centură în jurul taliei.
  • Imaginea intitulată trage un băiat pas 9
    9. Desenați brațele de pe partea laterală a trunchiului. Puteți face băiatul de desene animate în orice poziție, deci decideți cum doriți să poziționați brațele. Ai putea schița 2 linii paralele care vin de la umăr până la fundul cămășii dacă vrei ca brațele să stea lângă părțile sale. Dacă preferați, trageți un braț îndoit la cot într-un unghi de 90 de grade, astfel încât să puteți desena mâna pe șold.
  • Imaginea intitulată trage un băiat pas 10
    10. Face degetele mâinilor sale. Multe desene animate au doar 4 degete, astfel încât acestea sunt mai rapide pentru a desena. Schița 4 sau 5 degete pe fiecare mână, menținându-le rotunjite în apropierea vârfurilor degetelor. Dacă nu doriți să atrageți degetele individuale, schițați un mic cerc la capătul brațului, așa că arată ca un pumn închis.
  • Ați putea, de asemenea, să atrageți brațele băiatului, astfel încât se pare că mâinile lui sunt ascunse în buzunare.
  • Metoda 2 din 2:
    Desenarea unui băiat realist
    1. Imagine intitulată Desenați un băiat Pasul 11
    1. Desenați o ovală pentru cap cu 2 linii verticale scurte care coboară pentru gât. Schița ușor o ovală verticală pentru cap și o face la fel de mare cum doriți ca fața băiatului să fie. Apoi, faceți o linie verticală scurtă care se extinde din fiecare parte a fundului ovalului. Acest lucru face gâtul în care se întâlnește cu maxilarul.
    • Faceți fiecare linie verticală aproximativ 1/3 dimensiunea lățimii faciale. Poziționați fiecare linie verticală, astfel încât spațiul dintre ele este de aproximativ 1/2 lățimea feței.
  • Imagine intitulată Desenați un băiat Pasul 12
    2. Schița 2 ovale orizontale pentru pieptul și fundul trunchiului. Desenați o ovală orizontală, astfel încât linia de sus se conectează la gâtul pe care tocmai l-ați atras. Face ca lățimea ovalului la fel ca lățimea capului și face lungimea de 2 ori atâta timp cât lungimea capului. Apoi, trageți un oval care este 1/2 dimensiunea pieptului oval pentru a face partea de jos a trunchiului.
  • Lăsați o decalare dimensiunea ovală a pieptului între ovale toracică și trunchiul inferior oval.
  • Imagine intitulată trage un băiat pas 13
    3. Trageți linii drepte pentru brațe, picioare și trunchiuri. Utilizați o riglă sau trageți liberă o linie verticală dreaptă din centrul pieptului până la partea de jos a trunchiului. Apoi, trageți o linie verticală dreaptă de la punctul umărului până la fundul trunchiului. Puneți-vă creionul pe fundul trunchiului lângă partea și trageți o altă linie dreaptă în jos pentru a face piciorul.
  • Repetați linia dreaptă pentru braț și picior pe partea opusă a corpului băiatului.
  • Faceți lungimea liniilor piciorului cu aceeași lungime ca partea superioară a pieptului în partea de jos a trunchiului.
  • Bacsis: Trageți fiecare linie, așa că se îndoaie ușor în mijloc pentru ao arăta ca articulațiile sunt înfundate.

  • Imagine intitulată Desenați un băiat Pasul 14
    4. Schițați ochii, nasul și gura băiatului. Așezați ochii lângă mijlocul feței și lăsați un gol care este dimensiunea unui ochi între ele. Faceți ochii ca expresivi cum vă place și trageți genele, astfel încât acestea sunt puțin mai scurte decât genele fetelor. Desenează un nas asta e la fel de larg ca un ochi și poziționați-l, așa că este centrat sub ochi. Apoi, faceți o gură care este puțin mai mare decât lățimea nasului.
  • Puteți centra gura sub nas sau puteți trage gura, astfel încât 1 parte este ridicată într-un zâmbet sau smirk.
  • Rețineți că caracteristicile băieților și fetelor sunt foarte asemănătoare, mai ales la copiii mai mici. Pentru a face ca funcțiile băieților să iasă în evidență, faceți sprâncene mai groase, mai întunecate și faceți linii mai clare pentru maxilar.
  • Imagine intitulată Desenați un băiat Pasul 15
    5. Da tragerea unei coafuri distinctive. Decideți aspectul general pe care doriți ca desenul dvs. să aibă. S-ar putea să-i dai o coafură scurtă, elegantă sau o privire liberă și dezordonată cu păr mai lung. Păstrați încheietura mâinii libere pentru a desena lumina, lovituri deoparte care arată ca părul individual. Este bine să aveți câteva lipiți din loc pentru a face ca desenul să arate realist. Amintiți-vă că niște fire de păr ar putea cădea în față sau stau în apropierea ochilor.
  • Ai putea desena părul băiatului orice lungime! Jucați în jur cu desenarea unei varietăți de coafuri pentru a vedea ce funcționează pentru personajul dvs. De exemplu, trageți părul fin care este măturat peste fruntea sau părul ondulat al umărului.
  • Imagine intitulată Desenați un băiat Pasul 16
    6. Trageți cămașa peste formele ovale din mijlocul corpului. Apăsați ferm peste cele 2 ovale pe care le-ați tras în centrul desenului. Urmați linia curbată a ovalului de sus și faceți manșoanele. Apoi, întoarceți-vă și ajustați gâtul pentru ao face în formă de V sau curbată. Desenați linii verticale drepte pe fiecare parte a cămășii și schițați o linie orizontală în partea de jos a trunchiului pentru a le conecta.
  • Pentru a personaliza desenul, faceți un tricou, cămașă cu mâneci lungi sau jachetă.
  • Imaginea intitulată trage un băiat pas 17
    7. Trageți brațele care sunt drepte la părțile laterale sau ușor îndoite. Faceți ușor un mic cerc în care doriți ca cotul să fie. Desenați 2 linii paralele care rulează de la manșon la părțile laterale ale acestui cerc lăsând un spațiu între ele pentru braț. Faceți brațul la fel de subțire sau gros cum vă place. Apoi, continuați liniile paralele până când ajungeți la partea de jos a orientării drepte pe care ați tras-o mai devreme. Schițează degetele individuale pentru mână sau trageți un pumn închis.
  • Repetați acest lucru pentru celălalt braț sau trageți brațul opus într-o poziție diferită.
  • Face ca antebrațul să conștient puțin pe măsură ce vă apropiați de mână.
  • Imagine intitulată trage un băiat pas 18
    8. Sketch pantaloni sau pantaloni scurți cu picioare. Decideți dacă pantalonii vor acoperi picioarele băiatului sau dacă veți trage pantaloni scurți care acoperă 1/2 dintre ele. Desenați ușor un cerc mic în care fiecare genunchi este situat și trageți o linie verticală mai închisă din partea laterală a cămășii până la genunchi. Extindeți linia până la partea de jos a ghidului dacă faceți pantaloni. Apoi, trageți o linie orizontală scurtă în partea de jos a pantalonilor sau pantalonilor. Desenați părțile interioare ale hainei, astfel încât punctele să se întâlnească la Plotch.
  • Desenați decalajul dintre picioare, astfel încât acesta să formeze o formă îngustă în sus în jos.
  • Imagine intitulată Desenează un băiat Pasul 19
    9. Face pantofi pentru a acoperi picioarele. Schițați un mic oval la baza fiecărui picior. Trageți peste linia de sus, astfel încât ea curbe spre degetele de la picioare. Apoi, du-te înapoi și adăugați laces în partea de sus a pantofului. Faceți partea de jos a fiecărui pantof, dacă nu doriți să adăugați un călcâi pentru o boot.
  • Puteți desena pantofii, astfel încât acestea să fie îndreptate direct înainte sau se întoarse ușor spre partea laterală.
  • Imaginea intitulată trage un băiat pas 20
    10. Adăugați accesorii sau detalii la îmbrăcăminte. Pentru a vă face desenul mai interesant, schițați un logo sau o imagine distractivă în centrul cămășii. Dacă desenați un băiat mai în vârstă, luați în considerare desenul căștilor sau o pungă s-au prăbușit pe umăr. Adăugați o pălărie de baseball înapoi sau arătați-i că ține un skateboard de partea lui.
  • Pentru a face ca băiatul de desene animate să arate tânăr, alegeți un personaj de desene animate sau o figură simplă, cum ar fi un dinozaur sau o rachetă pentru detaliile cămășii.
  • sfaturi

    Dacă vă place, culoarea în desenul dvs. cu creioane, markeri sau creioane colorate.
  • Apăsați ușor când trageți astfel încât să vă puteți întoarce și să ștergeți ușor greșelile.
  • Dacă doriți să desenezi un anumit băiat, lucrați dintr-o fotografie de referință sau un model live.
  • Pentru a desena un băiat manga, exagerează ochii și schița părul dramatic.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Hârtie
    • Creion
    • Radieră
    • Pix
    • Rigla
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar