Cum să fii rafinat

Persoanele rafinate sunt cunoscute pentru eleganta, subtilitatea si tact social. Dacă doriți să fiți rafinat, atunci nu este vorba de a acționa ca aristocrația, ci despre a face un punct de tratare a altor persoane cu respect, menținând o imagine sofisticată. Persoanele care sunt rafinate tind să evite obiceiurile proaste, cum ar fi vorbit prea tare, bârfe sau care se îndreaptă în public. Dacă doriți să fiți rafinat, pur și simplu trebuie să vă concentrați asupra proiectării încrederii, a poisei și a harului în cuvintele și acțiunile voastre.

Pași

Partea 1 din 3:
Vorbind discuția
  1. Imagine intitulată 401161 1
1. Nu te complica. Nu aveți nevoie să ghiciți o listă de fapte sau să citiți întreaga hârtie de duminică pentru a impresiona oamenii cu cât de rafinat sunteți. De fapt, când vine vorba de rafinat, mai puțin este mai mult. Ar trebui să spuneți ce vă aflați în mintea voastră într-un mod succint și clar, care nu lasă prea multă îndoială. Nu vă bucurați de colegi sau străini în fapte sau într-un efort de a arăta în schimb, spuneți opiniile dvs. pe scurt și cu încredere și veți arăta că sunteți o persoană rafinată care nu trebuie să se rătăcească Faceți un punct.
  • Nu este nevoie să vorbiți în termen lung, elaborați propozițiile pentru a încerca să impresionați oamenii. Fraze scurte, concise cu cuvinte clare sunt cele mai bune.
  • De asemenea, nu aveți nevoie să utilizați cuvinte de milioane de dolari pentru a vă face punctele, fie. Este mai bine dacă toată lumea vă poate înțelege.
  • Imagine intitulată 401161 2
    2. Încetini. Persoanele rafinate nu sunt niciodată într-o grămadă, deoarece sunt suficient de sofisticate pentru a da timp să facă tot ce vor să facă. Ei nu se grăbesc la cină, nu vorbesc prea repede, și nu au puști în jurul valorilor lor la viteza maximă pentru a găsi ceva pentru că deja știu că totul este în loc. Dacă doriți să fiți rafinat, atunci ar trebui să lucrați la trecerea într-o manieră încrezătoare și precisă în loc să vă mișcați repede, vorbind rapid și acționând rapid.
  • În loc să vorbească repede și să spună "Um" și "ca" la fiecare două secunde pentru a umple pauzele, practica vorbind mai încet și într-adevăr gândirea înainte de a vorbi, astfel încât să puteți evita utilizarea acelor umpluturi de conversație.
  • Imagine intitulată 401161 3
    3. Evitați blestemul. Deși oamenii rafinați își fac pene înfricoșătoare, au tendința de a-și păstra răcoarea în public. Prin urmare, ei evită blestemul când se supără sau spun ceva nemărginit în căldura momentului. De fapt, ei, în general, evită să fie vulgari prin menționarea sexului, mergând la baie sau orice alte subiecte care sunt susceptibile de a fi dezastruoase pentru unii oameni. Acest lucru nu înseamnă că oamenii rafinați sunt plictisitori, dar că sunt doar clasici. Blestemul este un semn de reproducere proastă și de oameni rafinați evită-o cu orice preț.
  • Dacă vă pierdeți blestemul răcoros și blestemul, doar cereți scuze.
  • Imagine intitulată 401161 4
    4. Scuzați-vă dacă faceți biciuiți sau treceți gazul. Nimeni nu poate fi rafinat tot timpul și, uneori, trupurile noastre ne trădează și fac zgomote care fac alți oameni chicotiți. Este în regulă dacă te afli pe cineva după o masă sau gaze, dar cel mai bun lucru de făcut, dacă vrei să fii rafinat, este să te scuzați politicos în loc să se preface că nu sa întâmplat nimic. Înghițiți-vă mândria și faceți acest lucru și veți proiecta rafinamentul în cel mai scurt timp.
  • Doar o simplă "iertați-mă" înainte de a vă deplasa este perfectă.
  • Imagine intitulată 401161 5
    5. Evitați slangul. Deși nu trebuie să vorbiți ca prințul William, ar trebui să evitați să utilizați prea multă slang în conversația dvs. dacă doriți să sune rafinat. Evitați colocvialismele precum "Ya`ll" "voi" sau "Hella", dacă doriți să sunați ca o persoană rafinată care este culturată și bine manierată. Fiți conștienți de frazele regionale pe care le utilizați sau ce termeni provin din cultura pop și încercați să găsiți o cale în jurul lor atunci când puteți. Persoanele rafinate vorbesc într-un mod care este atemporal, nu se bazează pe termeni populari, cum ar fi "BFF" sau "Selfie."
  • Bineînțeles, dacă toată lumea din jurul tău folosește o tonă de slang, nu vrei să ieși complet prin utilizarea limbajului adecvat, dar ar trebui să evitați slang cât mai mult posibil să sune rafinat.
  • Imagine intitulată 401161 6
    6. Evitați subiectele de conversație vulgare. Dacă doriți să fiți rafinat, atunci ar trebui să evitați să vorbiți despre orice, care poate fi văzută ca ofensivă, mai ales dacă vă aflați în companie mixtă. Amintiți-vă că ceva care ar putea merge bine cu cel mai bun prieten al dvs. nu poate funcționa bine într-o mulțime - evitați să vorbiți despre sex, părțile corpului, folosind baia sau orice afirmații care pot fi văzute ca o ofensivă sau în afara culorii care se referă la politică. Este mai bine să presupunem că oamenii din jurul tău poate fi ușor ofensat decât să facă ceea ce credeți că este o glumă nevinovată care se termină cu adevărat rănind sentimentele unei persoane. Pentru a fi rafinat, puteți discuta în continuare subiecte interesante, asigurându-vă că nu scandalizați pe nimeni.
  • Dacă altcineva aduce un subiect vulgar, cu care nu vă simțiți confortabil, puteți face tot posibilul pentru a direcționa conversația într-o direcție care vă face să vă simțiți mai confortabil.
  • Imagine intitulată 401161 7
    7. Gândiți-vă înainte de a vorbi. Oamenii rafinați rar spun ceva care este fără grijă sau ofensator și nu se găsește adesea scuze pentru greșeli pentru că au crezut totul. Ei nu distrug primul lucru care vine la capetele lor și nu se opresc să se întrebe cum ar fi comentariul și dacă intențiile lor ar fi clare înainte de a spune ceva. Persoanele rafinate au nevoie literalmente pentru a "perfecționa" cuvintele lor înainte de a le spune, astfel încât acestea sunt spuse cu eleganță și har.
  • Înainte de a spune ceva, uitați-vă la persoana cu care vorbiți și gândiți-vă dacă afirmația ar face persoana supărată sau, dacă sunteți într-un grup mare, dacă declarația ar fi mai bine făcută în mod privat.
  • Imagine intitulată 401161 8
    8. Dați complimente. Nu trebuie să oferiți complimente false pe care nu le credeți doar pentru a vă simți rafinat, dar ar trebui să lucrați la a face oamenii să se simtă special atunci când o merită. Arta de a da un compliment este una dificilă de a stăpâni și odată ce învățați cum să complimentați trăsăturile importante ale unei persoane, fără a vă depăși limitele, veți fi pe drum spre a suna și mai rafinat decât oricând. Persoanele rafinate au, de asemenea, un ochi pentru detalii și sunt rapide pentru a observa o nouă bucată de bijuterii sau încălțăminte care merită cu adevărat complimentare.
  • Pentru a sune cu adevărat rafinat, puteți spune ceva de genul: "Aceasta este cea mai rafinată eșarfă pe care am văzut-o vreodată" în loc de "," Dumnezeul meu, ce eșarfă minunată!"
  • Imagine intitulată 401161 9
    9. Nu vorbi prea tare. Oamenii rafinați sunt încrezători că ceea ce spun ei vor fi auziți pentru că și-au ales cuvintele cu atenție. Vorbind atât de tare încât persoana de-a lungul restaurantului poate auzi fiecare cuvânt pe care îl spui este un semn de reproducere proastă, precum și o lipsă de respect față de ceilalți. Asigurați-vă că vă modificați vocea când vorbiți cu oamenii și așteptați să vă luați atenția în loc să vorbiți atât de tare încât sunt forțați să asculte.
  • Nu întrerupe cu voce tare oamenii să încerce să-ți iei punctul peste. Așteptați rândul dvs. dacă doriți să fiți rafinat.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând rafinat
    1. Imagine intitulată 401161 10
    1. Evitați bârfele. Oamenii care sunt rafinați au opinii, dar au tendința de a le păstra la ei înșiși atunci când implică alți oameni într-o lumină negativă. Dacă doriți să fiți rafinat, atunci ar trebui să fiți mai presus de bârferi despre alte persoane, să începeți zvonuri sau să vă întrebați dacă cei doi colegi sau colegii de clasă se găsesc în sus. Dacă aveți reputația de a fi o bârfă, atunci oamenii nu se vor gândi la tine la fel de rafinat deloc, vă vor vedea ca o persoană nesofisticată, imatură. Pentru a fi cu adevărat rafinat, ar trebui să fii pozitiv dacă intenționezi să vorbești despre o persoană care nu este în cameră.
    • În schimb, practică spunând lucruri frumoase despre oameni "în spatele spatelui lor."Spuneți lucruri frumoase despre oamenii care nu sunt în cameră și se vor întoarce la ei.
  • Imagine intitulată 401161 11
    2. Fi de acord. Persoanele rafinate nu aleg luptele cu oamenii și nu fac o mare afacere dacă nu sunt de acord cu ceva. Ei sunt încă confortabili, spunând opiniile lor, dar nu fac acest lucru pentru a face ca alți oameni să se simtă rău sau să arate superioară. Dacă găsiți pe cineva care provoacă ideile dvs. atunci când aveți o conversație, atunci ar trebui să fiți politicos în legătură cu dezacordul și nu pentru a recurge la nume de apel. Persoanele rafinate ar trebui să fie ușor de înțeles, și sunt ușoare și tind să meargă cu fluxul în loc să fie prickly sau confruntați.
  • Dacă vi se cere să soluționați un argument și să cunoașteți răspunsul - vă permite să spuneți că oamenii se dezvăluie dacă un citat este atribuit Bibliei sau Shakespeare - atunci este mai bine să spunem că nu sunteți sigur de răspunsul, chiar dacă faceți acest lucru. Nu este nevoie să provoace conflicte.
  • Dacă cineva încearcă să vă spună că opiniile dvs. sunt lipsite de valoare, nu vă angajați. Luați drumul înalt și ieșiți din conversație în loc să fiți hotărâți să dovediți persoana greșită.
  • Imagine intitulată 401161 12
    3. Nu mă lansați. Persoanele rafinate sunt cunoștințe și interesante, dar nu au nevoie să se laude pentru a face cunoscut. Chiar dacă ați memorat fiecare scenă în fiecare film Goddard sau vorbiți opt limbi străine, nu ar trebui să vă spuneți pe toți ce știți. În schimb, așteptați ca zonele de interes să vină în conversație, astfel încât oamenii să poată fi impresionați de cât de mult știți în loc să vă gândiți că sunteți neplăcut pentru a se arăta. Când împărțiți ceea ce știți, nu acționați ca o autoritate, ci doar să menționați în mod obișnuit informațiile într-un mod prietenos.
  • Ar trebui să lăudați oamenii pe realizările lor cât de des puteți în loc să vă apariți pe cont propriu.
  • Dacă ați realizat foarte mult, atunci oamenii vor auzi despre asta. Dacă o menționează, fii modest în loc să te comporți ca da, știi că ești destul de mare.
  • Imagine intitulată 401161 13
    4. Păstrați compania rafinată. Dacă chiar vrei să fii rafinat, atunci este important să-ți petreci timpul cu oameni asemănători. Persoanele rafinate petrec timp cu alte persoane cu care pot vorbi despre politică, vin, călătorii, alte culturi, filme străine, evenimente culturale în zonele lor și alte subiecte de interes. Ei nu petrec timp cu prea mulți oameni care nu pot contribui la o conversație sau care nu ascultă altceva decât Topul 40 și urmăriți judecătorul Judy pentru un moment bun cultural. Ei tind să fie prieteni cu oameni care le pot stimula și îi pot încuraja să fie chiar mai buni decât ei.
  • Deși nu este rafinat pentru a șterge complet pe cineva din cercul tău pentru că crezi că persoana te face să arăți rău, ar trebui să te gândești la compania pe care o păstrezi. Dacă credeți că petreceți prea mult timp cu oameni vulgari, lipsiți de clasă și care vă aduc în jos, atunci este timpul să reconsiderați aceste relații.
  • Imagine intitulată 401161 14
    5. Evitați conversațiile dominante. Persoanele care sunt rafinate au opinii interesante despre politică, sport, preparate din bucătăria, vinul și alte subiecte, dar încearcă să evite să fie o gaură și să vorbească despre ei toată noaptea. Ei au tendința de a evita să fie auto-absorbită și să vorbească despre ei înșiși neîncetați. Ar prefera să vorbească despre alte persoane sau despre lucruri interesante în schimb. Nu este rafinat să facă 90% din discuția într-o conversație, indiferent cât de interesant puteți crede că sunteți.
  • Dacă ați observat că dominați o conversație, comutați unelte și întrebați-i pe cei cu întrebări de lumină, de la ceea ce fac acest weekend la ceea ce este echipa de sport preferată.
  • Imagine intitulată 401161 15
    6. Au maniere bune. Manierele bune sunt un semn de rafinament. Pentru a avea maniere bune, va trebui să mănânci cu gura închisă, să evitați blestemul, să așteptați rândul dvs., să țineți ușile și să scoateți scaune pentru oameni și, în general, să vă conduceți într-un mod admirabil. Oamenii cu maniere bune sunt sensibile la nevoile altora și se asigură că alți oameni, indiferent dacă sunt oaspeți sau vă servesc cafea, se simt confortabil. Cereți oamenilor cum sunt, respectați spațiul lor și evitați să faceți o mizerie dacă doriți să aveți maniere bune.
  • Fi politicos. Întotdeauna salut oamenii într-un mod prietenos, introduceți-vă persoanelor pe care nu le cunoașteți dacă se alătură unei conversații și evitați să fiți în mod inutil nepoliticos oamenilor, chiar dacă credeți că o merită.
  • Imagine intitulată 401161 16
    7. Să fie cultivată. Nu trebuie să vorbești șaptesprezece limbi care să fie cultivate, dar ajută să știe ceva despre alte culturi, indiferent dacă se cunoaște cum să pronunți corect cuvintele străine sau știți că, în anumite culturi, este politicos să vă îndepărtați pantofii când Introduceți casa unei persoane. Nu există nici un fel de cultivare bruscă, dar puteți face un efort pentru a cunoaște modul în care oamenii trăiesc în alte părți ale lumii, pentru a urmări filmele străine, eșantionarea bucătăriei din alte țări și, cel mai important, evitați să aveți atitudinea că Totul se face "calea corectă" din țara dvs.
  • Faceți un punct de a participa la evenimente culturale din zona dvs., dacă există teatre locale sau deschideri de muzeu.
  • Citeste Citeste citeste. Deveniți cunoștințe despre totul din filosofia antică la poezia contemporană. Persoanele rafinate tind să fie foarte bine-citit.
  • Imagine intitulată 401161 17
    8
    Fiți tactici. Persoanele rafinate vorbesc cu tact extrem și înțeleg că trebuie să-și aleagă cuvintele și sincronizarea cu atenție când vine vorba de a spune ceva. Ei nu depășesc limitele lor și nu sunt prea prietenoase cu oamenii pe care nu le cunosc bine, ei deflectează comentariile negative ale altora și sunt capabile să fie discrete atunci când este necesar. Ei sunt stăpâni la a fi milostiv și nu fac ca oamenii să se simtă jenat în public.
  • Au un sentiment de simțul umorului al unei persoane înainte de a încerca să faceți o glumă.
  • Evitați să menționați cât de mulți bani faceți sau întrebați despre salariul unei persoane. Care este văzută ca fiind brută și nu tactică deloc.
  • Dacă cineva are ceva în dinți, de exemplu, o persoană tact va încerca să-i spună privat.
  • De asemenea, oamenii tactici știu că calendarul este important. S-ar putea să fiți încântați să vă anunțați că sunteți însărcinată, dar ar trebui să vedeți că ar trebui să evitați să faceți acest lucru când prietenul dvs. se aruncă cu privire la angajamentul ei.
  • Partea 3 din 3:
    Privind partea
    1. Imagine intitulată 401161 18
    1. Purtați haine elegante și bine întreținute. Persoanele rafinate au grijă deosebită cu rochia lor, deoarece înțeleg că o apariție de rafinare este esențială pentru formarea persona lor rafinată. Ei aleg haine care sunt măgulitoare, care se potrivesc cu sezonul, care nu sunt prea revelatoare, și asta arată bine împreună. Hainele lor sunt ascunse, fără pete și adecvate pentru sezon. Ei tind să poarte haine cu culori subtile, cum ar fi gri, maro și blues, și nu sună prea multă atenție pentru ei înșiși cu rochia lor.
    • Persoanele rafinate au tendința de a se îmbraci mai elegante decât majoritatea bărbaților purtau costume sau o uzură de afaceri, chiar dacă, ocazional nu cheamă și femeile rafinate tind să poarte rochii și tocuri împreună cu bijuterii gustoase.
    • Hainele tale nu trebuie să fie scumpe pentru tine să te uiți rafinat. Trebuie doar să vă asigurați că se potrivesc bine, se potrivesc și sunt libere de riduri.
    • Bijuterii strălucitoare sau accesorii strălucitoare nu vă vor face să arătați mai rafinate. De fapt, doar un ceas subtil sau o pereche de cercei de argint va face truc și va fi mult mai bun decât să privească flashy.
    • Persoanele rafinate tind să evite cămășile de tee grafice sau orice altceva care ar face ca oamenii să râdă.
  • Imagine intitulată 401161 19
    2. Mirelui singur. Oamenii care sunt rafinați au timp să-și piepteze părul și să se asigure că nu privesc niciodată neîngrădit. Bărbații rafinați tind să-și radeze fețele sau să mențină o barbă foarte bine cu manical. Persoanele rafinate, de asemenea, în general, arată bine, curate și, cum ar fi să pună timp și efort în apariția lor. Dacă doriți să fiți rafinat, atunci trebuie să faceți un punct de îngrijire a dvs., astfel încât să vă prezentați atunci când ieșiți.
  • Faceți obiceiul de a purta un pieptene și de ao folosi în particular atunci când este necesar.
  • Femeile pot purta machiaj subtil, dar ar trebui să evite trecerea peste-top sau nu vor arăta foarte rafinate. Doar un ruj subtil, un pic de rimel, și o umbră ușoară a ochilor va face truc.
  • Imagine intitulată 401161 20
    3. Mențineți igiena adecvată. Dacă doriți să fiți rafinat, atunci ar trebui să faceți duș zilnic, să vă spălați părul în fiecare zi sau cel puțin o dată la fiecare altă zi, purtați deodorant (dacă credeți în ea) și adăugați un oarecon sau un parfum de lumină în amestec dacă vă place efect. De asemenea, ar trebui să vă spălați dinții cel puțin de două ori pe zi și, în general, asigurați-vă că miroși frumos și curat și arătați proaspăt oriunde. Este greu să te uiți rafinat dacă ai părul gras și miros ca b.O. Împreună cu îngrijirea dvs., menținerea igienei adecvate este un aspect important de a fi rafinat.
  • Imagine intitulată 401161 21
    4. Au limbă corporală rafinată. Persoanele rafinate știu cum să se transporte. Ele se ridică drept și mențin postura bună chiar și atunci când stau. Ei își păstrează mâinile îndoite peste picioare atunci când stau și evită să-și pună coatele pe o masă când mănâncă. Ei nu se prăbușesc, se vord sau își alege nasul în public. În general, ei acționează respectuos față de propriile lor corpuri, precum și oamenii din jurul lor. Pentru a fi rafinat, aveți limbajul corpului care arată că aveți respect de sine fără a vă face prea mult acasă oriunde veți merge.
  • Evitați ședința cu picioarele răspândite largi, deoarece acest lucru poate fi văzut ca un pic vulgar.
  • Evitați să vă zgâriați în public. Dacă aveți o mâncărime pe care trebuie să o zgâriați, veți fi mai bine să o zgâriați în baie.
  • Când vorbești cu oamenii, stai la o distanță de respectabilă de la ei. Tăcile apropiate tind să nu fie rafinate.
  • Imagine intitulată 401161 22
    5. Zâmbiți și faceți contact vizual. Este posibil să aveți o imagine a unei persoane rafinate ca un snob care să-și întoarcă mai devreme nasul la o persoană nouă decât să zâmbească sau să facă contact vizual, dar oamenii care sunt cu adevărat rafinați știu că alți oameni merită să fie tratați cu respect. Făcând contactul vizual cu oamenii și zâmbind când le întâlnești sau se apropie de ele este o curtoazie comună și le arată că le privești ca indivizi care sunt vrednici de timpul tău. Contact cu ochii arată, de asemenea, oameni că aveți atenția lor, ceea ce este foarte respectuos și rafinat.
  • Evitați verificarea telefonului sau a textului atunci când vorbiți cu oamenii și concentrați-vă asupra contactului cu ochii în loc. Nu acordați atenție oamenilor nu este foarte rafinată.
  • Imagine intitulată 401161 23
    6. Salută oamenii într-o manieră rafinată. Dacă doriți să fiți rafinat, atunci ar trebui să tratați oameni cu respect atunci când vin la dvs. Nu fi prea leneș să vă ridicați pentru a scutura mâna unei noi cunoștințe sau pentru a vă prezenta numele. Dacă o persoană pe care o cunoașteți deja se apropie, este încă politicoasă să stați să salutați acea persoană dacă doriți să fiți rafinat. Dacă doar ridicați o mână și spuneți: "Hei", atunci puteți fi văzută ca fiind un pic social leneș, care este un semn al lipsei de rafinament.
  • De asemenea, este politicos să repetați numele persoanei dacă îl întâlniți pentru prima dată. Puteți spune ceva de genul: "Este minunat să vă întâlniți în sfârșit, Jason."
  • sfaturi

    Nu te uita prost, arata placut.
  • Această personalitate "rafinată" este nerealistă pentru utilizarea 24/7 sau cu familia apropiată și prietenii. Puteți fi așa în mod regulat - dar cu cei apropiați de voi fi mai deschisi (totuși politicos). În acest fel, personajul tău "rafinat" nu va părea fals, dar ca un zid pe care l-ai pus pe exteriorul tău în fața celor pe care nu-l cunoști prea bine. Nu numai că acest lucru nu vă face să nu parcă o fraudă - dar să faceți pe oameni mai intrigați de "nepăsător", și mai dornici să aflați mai mulți dintre voi
  • Avertizări

    Poate fi singura dacă nu puteți obține persoana corectă. Această personalitate primește o mulțime de admirație, dar nu întotdeauna o flanșă de prieteni.
  • Unii vă pot suna arogant, dar acest lucru se datorează pur și simplu faptului că ele sunt geloase.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar