Cum să-mi cer scuze pentru cineva pe care l-ai făcut nebun

De-a lungul vieții, uneori rănim oamenii cei mai apropiați de noi, inclusiv prieteni, rude sau chiar colegi și colegii de clasă.Cer scuze după ce ați făcut o greșeală poate fi dificilă, dar este necesară.Puteți oferi o adevărată scuză prin reflectarea asupra a ceea ce sa întâmplat, acceptând responsabilitatea și oferind soluții pentru a avansa în relația dvs.

Pași

Partea 1 din 3:
Pregătirea pentru conversație
  1. Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 30
1. Ia ceva timp să te gândești la ceea ce ai făcut.Imediat după ce apare o luptă sau o problemă, emoțiile tind să fie cele mai înalte, dar nu puteți oferi o scuză cu adevărat sinceră decât dacă aveți o înțelegere deplină a ceea ce ați făcut asta greșit.Acest lucru vă va împiedica să vă cereți scuze pentru ceva ce nu înseamnă și vă va ajuta să începeți procesul de auto-îmbunătățire.
  • Asigurați-vă că vă asumați responsabilitatea pentru rolul dvs. în argument. Cum vă cereți scuze că va depinde de modul în care ați fi nedreptăți persoana. De exemplu, poate doriți să vă compensați prietenul monetar sau găsind o altă modalitate de a vă corecta greșeala împreună cu scuze pentru el.
  • Scrieți o listă de toate motivele pentru care prietenul dvs. ar putea fi supărat.
  • Meditația poate fi de asemenea utilă.După un argument, mintea ta poate fi într-o frenezie.Luați câteva momente pentru a vă liniști gândurile.Stați în camera dvs. în tăcere și închideți-vă ochii.Gândiți-vă la problema care a avut loc și despre rolul dvs. în ea.Acest lucru vă va oferi o mai mare claritate a problemei.
  • Imaginea intitulată se simt bine despre tine pasul 13
    2. Scrieți-vă gândurile.Uneori, doar gândindu-se la problema nu este suficient.Ieșiți-vă jurnalul și scrieți-vă sentimentele, inclusiv cum vă simțiți despre prietenul dvs., pe voi înșivă și cu lupta. Acest lucru vă poate ajuta să vă adunați gândurile într-un mod organizat și constructiv.
  • În plus față de scrierea acestor liste, ați putea lua în considerare și scrierea unei poezii sau a unei melodii pentru a vă exprima sentimentele.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare de suicid Pasul 12
    3. Discutați cu cineva în care aveți încredere.Uneori, cea mai mare claritate poate fi asigurată de cei care sunt în afara situației.Părinții și bunicii au adesea o înțelepciune mai mare din toate experiențele lor de viață și au întâmpinat foarte probabil o situație similară.Ei vă vor putea oferi o perspectivă asupra modului de a cere scuze și remedierea situației.
  • S-ar putea să-i spuneți ceva ca "Eu și prietenul meu tocmai am intrat într-o luptă și am greșit și vreau să-mi cer scuze.Aveți sfaturi despre cum să o rezolvați?"
  • Ei vor fi, de asemenea, capabili să vă ofere o mai mare înțelegere despre dvs.Poate că au observat că aveți tendința de a fi fierbinte și lupta cu prietenul tău a fost înrădăcinată în acest comportament special al tău.Luați timp pentru a asculta pe cei mai în vârstă și mai înțelepți decât să câștigați perspectivă despre dvs., astfel încât să vă puteți îmbunătăți.
  • Imagine intitulată face față de conflictul 3
    4. Puneți-vă în pantofii lor.În pregătirea pentru o scuză cu adevărat autentică, luați în considerare situația din perspectiva prietenului dvs.Există o tendință în argumentele care trebuie să fie foarte concentrate, dar acest lucru nu este niciodată util în restaurarea și îmbunătățirea relației dvs.În schimb, concentrați-vă asupra modului în care prietenul dvs. ar putea să vă simțiți și să răspundă la acele sentimente când vă cereți scuze.
  • De exemplu, dacă ați pierdut perechea preferată a prietenului dvs., ei probabil nu numai că sunt supărați, dar pot simți, de asemenea, că nu mai pot avea încredere în tine cu lucrurile lor.Când vă cereți scuze, trebuie să recunoașteți că prietenul dvs. nu mai poate avea încredere în tine, ci că intenționați să restabiliți încrederea și să fiți în fris în viitor.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu toată lumea Pasul 15
    5. Reflectă asupra argumentelor anterioare.Este important ca să luăm în considerare această problemă în relația dvs. pe care nu vă gândiți la asta ca un incident izolat.De multe ori, indicatorii de probleme există înainte ca problema să aibă loc vreodată.Ia ceva timp pentru a reflecta asupra evenimentelor care au fost construite până la această situație și cum ar fi putut fi împiedicată.Acest lucru poate fi de asemenea util atunci când vă cereți scuze, deoarece va trebui să vă cereți scuze doar pentru acest ultim incident, ci pentru rolul dvs. în ceea ce a dus la el, mai ales dacă ați făcut ceva similar cu acesta în trecut.
  • De exemplu, dacă prietenul dvs. este supărat pe tine pentru a spune unul dintre secretele lor, gândiți-vă dacă ați mai bossisem vreodată despre ceilalți înainte.Spunerea afacerii altor persoane este o poartă de a face acest lucru pentru cineva pe care îl iubești.
  • Imaginea intitulată are sexul sexului 1
    6. Anulați timpul deoparte.Acum că te-ai gândit pe deplin despre problema și ce ai făcut greșit, este timpul să ajungi la prietenul tău să vorbească.Aceste conversații sunt cele mai bune de a fi în persoană, dar puteți constata că prietenul dvs. nu este pregătit pentru această discuție, care este de înțeles.Întreabă-i un timp care este bun pentru ei și oferă, de asemenea, să vorbească la telefon ca o opțiune.
  • Sunați-le sau trimiteți-le un text și spuneți "Vreau să știți că regret ceea ce am făcut și îmi pare atât de rău.M-am gândit foarte mult la ceea ce am făcut și mi-ar plăcea cu adevărat dacă ne-am putea întâlni să vorbim."
  • Partea 2 din 3:
    Oferind o scuză autentică
    1. Imaginea intitulată tratați prietena dvs. Pasul 1
    1. Spuneți ce vă pare rău.După toată auto-reflecția pe care ați făcut-o, ar trebui să fiți pregătiți să articulați exact ceea ce ați făcut greșit.Spune-i prietenului tău ceea ce vrei să nu fi făcut și să fii foarte specific cu ei.
    • Scuze vagi se simt adesea nesincer și prost gândit.Prietenul tău va aprecia mult mai mult dacă oferi o recunoaștere foarte specifică a ceea ce ai făcut greșit.
    • S-ar putea să spui ceva de genul "Îmi pare rău că ți-am sunat acel nume.A fost nepoliticos de mine și nu am vrut să spun asta."
  • Imagine intitulată Spuneți cel mai bun prieten pe care sunteți deprimat pasul 5
    2. Admite responsabilitatea.Chiar și într-o scuză, există încă o meritare umană de auto-păstrare.În loc să fie defensiv, admite toate căile în care ați greșit fără Backtracking.Acest lucru va ajuta la scuze să meargă mai ușor.Fi cât mai cinstit posibil.
  • Multe victime ale căderii de a juca "Tit pentru Tat" cu prietenul lor, spunând lucruri precum "bine, dacă nu ar fi făcut asta, atunci n-aș fi făcut asta."Aceasta va inversa orice scuză pe care ați oferit-o și vă va face imediat prietenul să-l deranjeze din nou.
  • Imaginea intitulată face pe cineva să se simtă mai bine pasul 5
    3. Renunță la necesitatea de a avea dreptate.Chiar dacă simțiți că aveți o justificare pentru ceea ce ați făcut, acest lucru nu neagă faptul că răniți pe cineva apropiat de dvs.Într-un punct mai târziu, prietenul tău vă poate întreba de ce ați făcut ceea ce ați făcut și la acel moment le puteți oferi raționamentul dvs.Cu toate acestea, în momentul scuze, justificând de ce ați făcut ceva rău este doar rău și probabil va prelungi lupta.
  • Nu încercați să vă explicați. Păstrați-l simplu și continuați.
  • Nu oferi scuze.Efectuarea scuze pentru rănirea cuiva nu este niciodată utilă în timpul unei scuze și este doar un mecanism de vină.Acceptați vina pentru ceea ce ați făcut și păstrați-o în mișcare.
  • Imagine intitulată Pick Up Fete Pasul 10
    4. Evitați greșelile comune de scuze.În plus față de a face scuze și de a fi defensiv, există și alte greșeli pe care le puteți face în scutire.Unele dintre acestea includ spunând lucruri precum "Îmi pare rău că ați simțit așa", "Îmi pare rău că sunteți atât de ușor supărat" și "nu vreau să vă rănesc".Aceste forme false de a cere scuze acordă o responsabilitate parțială părții rănite pentru ceea ce sa întâmplat și se poate simți foarte nesincer în acest moment.Evitați să faceți aceste declarații la toate costurile și să vă cereți scuze direct pentru ceea ce ați făcut.
  • Un exemplu de scuze adecvate este "Îmi pare rău că te-am părăsit la petrecere fără să te întrebi dacă vrei să mergi.Am mers acolo împreună și ar fi trebuit să vorbesc cu tine înainte de a pleca singur.imi cer scuze pentru aia."
  • Imagine intitulată Obțineți prietenul tău să se hrănească cu tine Pasul 7
    5. Ascultați să înțelegeți mai departe.Deși ați reflectat asupra emisiunii și asupra dvs., încă nu veți fi pe deplin conștienți de problema lor cu dvs.Ia ceva timp în timpul acestei conversații pentru a asculta cu adevărat căile în care le-ați rănit.Acest ultim incident ar fi putut fi ultimul paie pentru ei, dar ar fi putut fi alte momente că ați fost nepoliticos pentru ei că nu ați luat în considerare.
  • Întrebați dacă există vreun fel în care puteți să le faceți în viitor sau dacă există ceva ce puteți face pentru a preveni ceva asemănător de la întâmplare din nou.
  • Ne cerem scuze pentru căi le-ați rănit în afară de această ultimă problemă.Gândiți-vă critic cu privire la ceea ce vă spun că nu vă cereți scuze doar pentru a încheia conversația.Asigurați-vă că orice "îmi pare rău" pe care îl oferiți este autentic.
  • Imaginea intitulată atrage fete fără a vorbi cu ei Pasul 8
    6. Monitorizați gesturile și expresiile faciale.Când aveți această conversație în persoană, asigurați-vă că ați practica limbajul corpului deschis și pozitiv.Tehnicile simple precum părăsirea brațelor și a picioarelor, sunt modalități excelente de a-și exprima deschiderea și de a demonstra limbajul corpului relaxat și calm.
  • De asemenea, uitați-vă la ei în ochi când vorbesc, dar vă rupeți privirea de câte ori se uită în jur.Nimeni nu-i place să fie privit, dar oamenii doresc, de asemenea, să simtă că le acordă atenție.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare ale Suicid Pasul 22
    7. Oferiți-vă prietenia.Odată ce simțiți că conversația dintre voi doi a atins un nivel de înțelegere și pozitivitate reciprocă, vă aduceți prietenia cu ei.Aceasta poate fi o modalitate excelentă de a avansa de la conversație și de a le reaminti că încă doriți să fiți prieteni.
  • S-ar putea să spuneți ceva de genul "din nou, am vrut doar să reiterez că îmi pare atât de rău că te-am rănit și că nu se va întâmpla din nou.Cu toate acestea, nu vreau ca această situație să ne definească.V-ați gândi să fiți din nou prietenul meu?
  • Deși sunt susceptibile de a accepta, înțelegeți dacă nu.Ele sunt în drepturile lor de a refuza prietenia cu dvs. mai ales dacă ați făcut ceva foarte rău pentru ei.
  • Imagine intitulată Ajutați la salvarea mediului Pasul 56
    8. Scrieți o scrisoare dacă este necesar.Puteți găsi că prietenul dvs. nu dorește să vă vorbească personal sau la telefon și trebuie să respectați decizia lor.Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să eviți scuze.Luați ceva timp pentru a le scrie o scrisoare sinceră care recunoaște ceea ce ați făcut, vă cer scuze pentru aceasta și oferirea de soluții pentru a vă repara prietenia.Puteți să le trimiteți o scrisoare sau să o lăsați în dulapul lor dacă sunteți colegi de clasă.
  • Imagine intitulată răspuns Întrebări de interviu Pasul 15
    9. Modificări financiare, dacă este necesar.Dacă ați rupt ceva de a lor sau ați luat ceva de la ei și ați pierdut-o, ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a cumpăra unul nou pentru ei.Unele lucruri nu pot fi înlocuite ca heirloom-urile familiale, dar dacă pot, ar trebui să faceți totul în puterea dvs. de ao înlocui.
  • Dacă este necesar, adresați-vă părinților să împrumute bani, astfel încât să puteți cumpăra pentru ei ceea ce ați rupt sau ați pierdut.
  • De asemenea, puteți obține o slujbă cu fracțiune de normă sau temporară pentru a câștiga suficienți bani pentru ao cumpăra singur.Prietenul tău te va respecta cu atât mai mult pentru el și vei putea să stai bine greșit pe care l-ai făcut.
  • Imaginea intitulată recunoaște semnele de avertizare de suicid Pasul 16
    10. Dați-le spațiu.Chiar dacă conversația a mers bine, puteți constata că prietenul dvs. are nevoie de ceva timp să se gândească și poate că faceți și tu.Respectați-vă suficient de prietenul pentru a le oferi timpul pe care trebuie să îl proceseze și probabil că vor reveni în curând.
  • Evitați să fițigăți sau să le sufliți.Ei se vor întoarce la tine în timpul lor și prietenia ta va fi mai bine pentru asta.
  • Partea 3 din 3:
    Mergând înainte în relația dvs
    1. Imagine intitulată Deal cu snobby Pasul 1
    1. Evitați problemele viitoare.Luați problemele pe care prietenul dvs. a discutat cu dvs. în conversația dvs. la inimă pentru a preveni luptele în viitor și pentru a restabili încrederea dintre voi doi.Aveți grijă să nu repetați din nou greșelile vechi, ci să învățați de la ei în schimb și să mergeți mai departe.
    • De exemplu, dacă știți că se supără atunci când le luați lucrurile fără să vă întrebați, atunci fiți foarte siguri că nu faceți asta în viitor.
    • De asemenea, dacă există vreun lucru de care aveți nevoie pentru a lucra pentru a vă îmbunătăți, începeți acest proces.De exemplu, dacă sunteți foarte uitat și uitați în mod regulat planurile cu prietenul dvs., investiți apoi într-un planificator sau utilizați telefonul pentru a seta mementouri pentru dvs. Fiind proactivi va ajuta la reconstruirea încrederii prietenului dvs. în voi, arătându-le că luați pași concreți pentru a evita o situație similară.
  • Imagine intitulată Fii prieteni cu toată lumea Pasul 5
    2. Păstrați promisiunile.În timpul scuzei, probabil că ați făcut anumite promisiuni prietenului dvs. că ați evita comportamentul nepoliticos, fie că începeți să faceți lucrurile în mod diferit în viitor.În reînnoire prietenia cu această persoană, este important să păstrați și să continuați să păstrați aceste promisiuni pe care ați făcut-o nu numai pentru a evita un argument, ci pentru a vă păstra prietenia pentru lunga tracțiune.
  • Imagine denumită provocări față Pasul 11
    3. Reflectați asupra amintirilor bune.Luați ceva timp cu prietenul dvs. pentru a reflecta asupra marilor amintiri pe care le-ați împărtășit unul cu celălalt.Acest lucru ar fi un moment minunat pentru a vă aduce albumul foto sau pentru a vă uita la fotografiile dvs. reciproce pe social media.Stați și amintiți-vă cu prietenul dvs. pentru a vă aminti reciproc din aceste vremuri și vremurile bune să vină.
  • Puteți încerca chiar să utilizați un pic de umor pentru a ușura situația și a vă reconecta cu persoana după ce a făcut o scuză.
  • Imaginea intitulată Faceți cea mai mare parte a vacanței dvs. de vară (pentru adolescenți) Pasul 14
    4. Faceți lucruri distractive pe care le-ați făcut.În plus față de reflectarea, ieșiți și recreați acele amintiri distractive!Dacă tu și prietenul tău place să meargă la plajă, să joace sport, sau să ieși la filme, să faci toate aceste lucruri din nou.Aceasta este o modalitate excelentă de a vă reaminti reciproc de ce ați devenit prieteni în primul rând și să vă deplasați de la lupta dvs.
  • Imaginea intitulată ia un salt de credință Pasul 11
    5. Iartă-te.În focalizarea pe obținerea prietenului tău să te ierte, poate fi ușor de consumat cu vina peste acțiunile tale.Cu toate acestea, dacă știți că ați făcut toate în puterea dvs. pentru a face modificări cu această persoană, este timpul să faceți modificări cu dvs.Bătându-vă despre ceva nu va îmbunătăți situația, dar probabil va face mai rău.Iartă-te!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Dați-le spațiu.
  • Nu te supăra dacă spun că nu.
  • Nu strigați sau argumentați cu ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar