Cum să-ți ceri scuze într-un taur

Taur (21 aprilie-21 mai) este al doilea semn din zodiac reprezentat de taur. Taurusurile sunt de încredere, dar încăpățânate. Ei nu-i plac perturbările și, deși pot fi răbdători cu alții într-un punct, vor ține și grele.Dacă tocmai ați luat o luptă cu un taur și doriți ca un mod sigur să-l câștigi înapoi, va trebui să înțelegeți personalitatea Taur, să pregătiți o scuză, să vă cereți scuze în mod eficient și să luați măsuri.

Pași

Partea 1 din 3:
Înțelegerea taurului
  1. Imaginea intitulată Fii cineva
1. Apreciați trăsăturile pozitive ale lui Taurus. Taurusurile au multe trăsături pozitive și fac prieteni de încredere, membri ai familiei, manageri și angajați. Ele sunt independente din punct de vedere financiar și emoțional și iubire, astfel încât să puteți baza întotdeauna pe un taur. Ele pot fi, de asemenea, foarte generoase, oameni care iubesc să se distreze și să se bucure de lucrurile mai fine din viață, cum ar fi arta, muzica și bucătăria fină.
  • Taurusurile sunt incredibil de de încredere, iar acesta este un semn distinctiv al semnului lor. Ei au un sentiment puternic de datorie și vor primi întotdeauna treaba. De asemenea, ei se dezvoltă pe senzația de siguranță și obiectele materiale le aduc confort.
  • Taurusii au o parte blândă, de asemenea. Ei sunt răbdători și pot fi oameni foarte iubitoare.
  • Taurusurile sunt persistente și vor funcționa foarte mult pentru a obține ceea ce doresc. Obstacole, eșecuri sau obstacole nu le descurajează.
  • Imaginea intitulată Fii cineva
    2. Recunoaște partea negativă a lui Taurus. Există multe lucruri bune despre personalitatea Taurului, dar oamenii cu acest semn au, de asemenea, multe trăsături negative care pot fi dificil de rezolvat. Pentru a înțelege cum să abordăm un taur, trebuie să știți unde ar putea apărea probleme. Taurusurile pot fi încăpățânate, inflexibile, auto-indulgente, leneș, materialist și posesiv.
  • Una dintre cele mai familiare caracteristici ale acestui semn este încăpățânarea. Este ceea ce ajută la păstrarea taurului constant în viață și atinge obiectivele lor. Taurusii nu-și plac schimbarea minții. Știți că atunci când un Taur nu-i plac punctele pe care le faceți în argumentul dvs., el sau ea poate refuza să vă asculte.
  • Taurusii iubesc să se răsucească cu luxuri plăcute și materialiste. Din acest motiv, ei pot veni la fel de leneși și nemotivați. Trebuie să le dați un motiv bun pentru a ieși din zona lor de confort.
  • Oamenii născuți sub semnul Taurului pot fi foarte atașați de oameni și lucruri, astfel încât acestea pot deveni posesive, resentimente sau geloase cu ușurință.
  • Taurusurile nu pot părea că au un temperament, dar fac. Întotdeauna să fie precaut de mizerie cu semnul de taur. Dacă faceți, direcționați-vă până când dispare temperamentul.
  • Imaginea intitulată Fii cineva
    3. Familiarizați-vă cu modul în care Tauruss iubesc. Venus, zeița iubirii, este planeta de guvernământ a lui Taurus. Din acest motiv, taurusii caută dragoste pentru împlinire și sunt rareori cinici în legătură cu aceasta. Cu toate acestea, taurusii nu fac partenerii cei mai romantici, deoarece apreciază logica, faptele și realitatea față de emoții și alte rezumate. Abordarea lor față de iubire poate fi brută, zdrobită și fizică.
  • Tauruses natura posesivă poate face partenerii lor să se simtă ca și cum ar fi controlați în loc de iubiți cu adevărat. Taurusurile trebuie să fie reamintiți că iubitorii trebuie tratați cu demnitate și respect.
  • Când un Taur își urmărește un iubit, el sau ea poate fi hotărât și neclintit. Taurusurile vor juca jocul de așteptare mult mai mult decât aproape orice alt semn pentru a obține ceea ce doresc. Acest lucru poate fi un lucru rău, totuși, dacă cel pe care îl urmărește nu este interesat. Asigurați-vă că un Taur înțelege ceea ce faceți și nu doriți o relație.
  • Poate fi dificil să se compromită cu taurusurile în relații. Ei trebuie să fie încurajați să pună întrebări și să ajungă la un acord reciproc în loc să decidă lucrurile pe cont propriu.
  • Imaginea intitulată Fii cineva
    4. Recunoaște modul în care taurusul comunică. Taurusurile sunt informați și articulează oamenii. Acestea nu sunt tipuri pasive-agresive care se tem să-ți spună ce cred ei. Dacă vă înșelați despre ceva, un Taur vă va informa. Uneori, această dezaprobare poate să-mi spună destul de puțin, deoarece tind să nu se gândească la modul în care ei spun ei te face să te simți.
  • Taurusurile se pot întâlni ca fiind bossiste din cauza ochiului lor critic și a atenției la detalii. Rareori se abțin să vă spun cum credeți că ar trebui să faceți lucrurile. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face nu este să luați acest lucru personal, deoarece Taurul din viața voastră încearcă doar să facă totul perfect pentru amândoi.
  • Imaginea intitulată Fii prieteni cu fostul tău Pasul 2
    5. Înțelegeți semnul și argumentele Taurului. Oamenii care se încadrează sub semnul Taurului sunt, de obicei, ușor de mers și pleacă dacă cineva traversează linia sau își împinge butoanele. Dacă provocați un Taur, fiți pregătiți pentru un conflict lung. Un bărbat sau o femeie Taurus va argumenta cu greu, hotărâtă să vă facă să fiți de acord cu el sau cu ea. Veți vedea apoi legendarul încăpățânat Taurus, iar în timp ce un Taur va părea nemulțumit de cuvintele crude pe care le spune, aceste cuvinte pot fi profund dureroase pentru dvs.
  • Aveți grijă atunci când menționați când un Taur face ceva greșit. Deși acești oameni nu au nici o îndoială despre a vă spune când există o problemă cu dvs., ei sunt sensibili la orice lucru care amenință mândria lor. Ei vor evita confruntarea cu alții atunci când fac o greșeală și adesea încearcă să-și ceară scuze prea târziu. Acest lucru poate împinge oamenii departe și chiar să facă dușmani.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea pentru a-și cere scuze
    1. Imagine intitulată depășește etapa de gelozie 1
    1. Admite ceea ce ai făcut greșit pentru tine. Primul pas pentru a pregăti o scuză eficientă este de a realiza ceea ce ați făcut greșit. Nu faceți scuze pentru motivul pentru care ați făcut ceea ce ați făcut sau vină pe alții. Fiți brutal cinstiți cu dvs. și determinați ce ofensă ați comis acest lucru a contribuit la conflict.
    • Luați în considerare modul în care ați făcut sau nu ați făcut-o pe cealaltă persoană și viața lui.
  • Imaginea intitulată depășește gelozia Pasul 6
    2. Să înțeleagă cum se simte cealaltă persoană. Acum puteți înțelege personalitatea taurului puțin mai bună, deci luați o clipă să vă gândiți la modul în care se simte atât în ​​timpul și după infracțiune. Puneți-vă în pantofii celeilalte persoane și utilizați perspectiva Taurului pentru a vă imagina aceste emoții foarte în mod clar, rănit sau dezamăgire.
  • Imaginea intitulată Elimină vinovăția Pasul 13
    3. Iartă-te. Recunoașteți că doriți că nu ați făcut acțiunea sau ați spus cuvintele pe care le-ați făcut, dar nu vă bateți despre asta. Toată lumea face greșeli, dar scuzele dvs. va fi eficient numai după ce vă iertați. Acest lucru se datorează faptului că vinovăția este foarte distragătoare, iar o scuză nu este despre tine, dar persoana pe care ai greșit. Ieritorându-vă, ce cer scuze persoanei pe care le-ați rănit și încercați să nu faceți aceeași greșeală din nou sunt cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru o conștiință vinovată.
  • Scopul vinovăției este de a vă descuraja de a merge împotriva valorilor dvs., a codurilor morale sau a convingerilor. Știu că ținând vina nu servește nici o funcție pozitivă.
  • Imagine intitulată Elimină vinovăția Pasul 7
    4. Iartă-te la Taur. Fiecare conflict are 2 laturi și cel puțin 2 persoane care contribuie la această problemă. Dacă conflictul a avut loc cu un Taur, atunci sunt, de asemenea, răniți într-un fel. Scuzele dvs. nu va fi sincer dacă nu ați ajuns peste rău el sau ea a provocat-o. Chiar dacă nu spui nimic despre asta, nu veți putea uita lucrurile care vă rănesc și resentimentele se pot aluneca în alte moduri.
  • Gândiți-vă de cel puțin un motiv că cealaltă persoană a reacționat așa cum a făcut-o. Luați în considerare exercițiul anterior când vă puneți în pantofii celeilalte persoane.Este mai ușor să ierți pe cineva când vedeți punctul lor de vedere și înțelegeți motivații, emoții și trăsături de personalitate. Acest tip de compasiune poate încuraja pe alții să vă ierte mai ușor.
  • Ieritorându-vă și persoana pe care ați rănit nu este doar corectă, dar eliberarea. Vă permite să faceți primul pas pentru a face scuze și apoi treceți mai departe. Rezoluțiile pot consolida relațiile și vă pot permite să renunțați la oameni care nu pot ierta.
  • Imagine intitulată Deal cu un prieten sociopatic Pasul 2
    5. Planificați-vă scuze. Vrei scuze să fie o experiență pozitivă pentru amândoi, pentru că probabil că nu veți avea oa doua șansă la ea, așa că nu fi impulsiv. Gândiți-vă la cuvintele pe care doriți să le utilizați pentru a vă exprima scuzele pe baza a ceea ce ați făcut greșit și cum se simte probabil persoana. Un simplu, "Îmi pare rău" poate funcționa bine, dar nu poate fi suficient pentru greșeli și încălcări mai mari.
  • Nu vă faceți griji atât de mult despre cel mai bun mod de a face o scuză. O scuze de un fel este mai bună decât nici o scuză. Depășiți anxietatea și teama de a fi judecați astfel încât să puteți face scuze.
  • Puteți alege să vă cereți scuze în persoană, prin telefon sau în scris. Scuzele față în față sunt, de obicei, cel mai bun mod de a-mi cere scuze pentru un Taur, deoarece vă arată curajul și sinceritatea - calitățile acestui semn respectă. Cu toate acestea, poate fi foarte stresant și amintit ce să spun sub presiune poate fi dificil. Alegerea de a-mi cere scuze prin telefon poate fi o opțiune mai bună aici.
  • Ne cerem scuze în scris vă va permite să perfecționați mesajul, mai ales dacă aveți un timp greu să vă exprimați verbal. Oferă atât dvs., cât și persoana pe care ați sreat-o timpul și spațiul pentru a vă gândi la scuze și pentru a vă ierta. Deși este mai puțin stresantă pentru dvs., este posibil să nu fie cea mai bună opțiune pentru un Taur, dacă nu trăiește departe de tine.
  • Imaginea intitulată face o adevărată scuze Pasul 9
    6. Gândiți-vă la o soluție. Concentrați-vă energia pe găsirea unui remediu care să satisfacă cealaltă persoană. Întrebați-vă întrebări, cum ar fi: "Cum pot rezolva această problemă și de a-mi restabili credința în mine?"Sau" Ce pot îmbunătăți pentru a vă asigura că această situație nu se va mai întâmpla din nou?"Soluția poate fi ceva simplu sau poate dura mai mult timp și energie.
  • Partea 3 din 3:
    Cer scuze în mod eficient
    1. Imaginea intitulată face o apologie autentică Pasul 2
    1. Oferiți o scuză semnificativă. O scuză semnificativă comunică că îți pare rău că accepți responsabilitatea și că vrei să faci ceva pentru a face mai bine. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de 3 R`s - regret, responsabilitate și remediu. Trebuie să exprimați toate cele 3 elemente pentru scuze să fie semnificative și eficiente.
    • Știți că vă cereți scuze numai pentru acțiunile dvs. nu pentru cine sunteți. Când îți dai seama, făcând scuze mai ușoară.
  • Imaginea intitulată face o apologie autentică Pasul 1
    2. Spuneți "Îmi pare rău."O declarație de regret pentru că a provocat rănirea sau daunele poate servi la dezarmarea pe cineva care este supărat și lăsați cealaltă persoană să știe că vă pasă. Fiți cinstiți și autentici atunci când oferiți o expresie de empatie față de persoana și permiteți remușcării și sincerității pe față. Amintiți-vă că lăsați cealaltă persoană să știe că vă pare rău, dovedește că sunteți capabil să recunoașteți eroarea dvs. și suficient de puternică pentru ao recunoaște.
  • Chiar dacă nu v-ați intenționa să răniți cealaltă persoană, să-l arătați că recunoașteți ceva ce ați făcut sau nu ați contribuit la rănirea sau dificultatea persoanei și vă face să vă simțiți rău.
  • Ai putea spune: "Îmi pare foarte rău. Știu că ți-am rănit sentimentele și mă simt rău pentru asta." O altă idee este ceva asemănător, "Regret să te rănesc. Îmi pare rău," sau,"Îmi pare rău pentru orice durere sau inconveniente pe care ți-aș fi provocat-o."
  • Imaginea intitulată face o apologie autentică Pasul 5
    3. Recunoașteți ce ați făcut. Nu primiți defensivă, încercați să vă explicați sau să utilizați "dar". Ați lăsat deja persoana să știe că îți pare rău, acum trebuie să le spui ce îți pare rău într-un mod clar, respectuos și direct. Recunoașteți unde ați încurcat și acceptați responsabilitatea pentru consecințele acțiunilor dvs.
  • Oamenii din semnul Taur sunt drepți și Frank. Ei vă vor aprecia că vă acceptați greșeala.
  • Chiar dacă există motive valide pentru motivul pentru care ați făcut ceea ce ați făcut, amintiți-vă că acestea nu sunt scuze care justifică consecințele.
  • Exemple de declarații care arată responsabilitatea, includ: "Îmi dau seama că, fiind întârzierea, te-am făcut să vă faceți griji pentru mine și pierdeți-vă pe o parte din timpul nostru împreună," sau, "Știu că e greu să ai încredere în nimeni, iar minții mele pentru tine ți-a consolidat incapacitatea de a avea încredere. Nu există nici o scuză pentru ceea ce am făcut. Nu ar fi trebuit să fiu mințit "sau" înțeleg de ce ești supărat. Nu ar fi trebuit să ți-am spus asta. Știu că te-a rănit."
  • Imaginea intitulată Faceți o adevărată apologie Pasul 4
    4. Spuneți persoanei ce acțiune intenționați să luați. Faceți o declarație care să arate dorința dvs. de a încerca să remedieze problema. Aceasta poate fi o promisiune pe care nu o veți face (sau nu veți încerca să o faceți din nou sau o declarație care explică ce veți face pentru a face mai bine - cum ar fi salariul pentru daune sau pentru a merge la terapie. Ambii înțelegeți că nu puteți anula ce sa făcut, indiferent cât doriți, puteți, dar puteți ajuta în continuare să reparați daunele.
  • Exemplele includ: "Lasă-mă să mă refer la tine plătiți la cină data viitoare," sau "Vă voi anunța data viitoare când gelozia voastră mă face să mă deranjez în loc să o țin în plâns până când voi exploda așa," sau "încep terapia mâine pentru a încerca să înțeleg de ce acționez în acest fel."
  • Imaginea intitulată face o adevărată scuzație Pasul 11
    5. Verificați-vă atitudinea. Cum vă simțiți că trebuie să faceți o scuză și ceea ce doriți din scuze vor fi comunicate nonverbal. Asigurați-vă că scuzele dvs. provine dintr-o dorință de a reconecta, să știe persoana că îți pare rău și că vrei să faci ceva despre ceea ce sa întâmplat. În caz contrar, scuza dvs. nu se va simți autentică și poate părea manipulativă, ceea ce face foarte puțin probabil să fie acceptată.
  • Nu vă cereți scuze doar pentru că altcineva vă spune, pentru că este așteptat în situație sau pentru că vă va aduce ceea ce doriți.
  • Să accepte scuze altele, de asemenea. Dacă doriți ca oamenii să accepte când vă pare rău, atunci faceți același lucru. Dacă cealaltă persoană vă cere scuze sincer, fii milostiv cu răspunsul tău. Mulțumesc că încercând să facă lucrurile mai bune.
  • Imaginea intitulată face o apologie autentică Pasul 5
    6. Recunoașteți că este prea dificil să vă cereți scuze. Dacă nu poți veni sau da o scuză adecvată, atunci cel puțin admite incapacitatea ta de a face acest lucru. Dacă știți că probabil o scuze ar ajuta, dar nu poate urma în acest moment, spuneți-le să fie așa ceva, "Sunt foarte supărat acum. Știu că o scuze ar ajuta, dar nu sunt gata pentru asta încă."Un Taur poate recunoaște acel fel de încăpățânare în sine, cât și apreciază onestitatea ta.
  • Imaginea intitulată Fii cineva
    7. Ia măsuri. Puteți încerca să vă înmoaie Taurul, oferindu-i ceva special, cum ar fi o masă gătită la domiciliu sau un obiect sentimental care amintește persoanei despre cum vă conectați în primul rând. Apel la loialitatea pe care Taurul se simte față de parteneri, prieteni și familie, precum și dragostea lor de materiale și obiecte de lux. Urmați întotdeauna cu promisiunile dvs. pentru a remedia situația. Dacă ați spus, de exemplu, ați merge la terapie, apoi asigurați-vă că mergeți.
  • Dacă taurul tău este de sex feminin, obțineți niște flori sau ciocolată (dacă le place). Adăugați un mesaj ca "Dragă Pooja, îmi pare foarte rău că am acționat așa că a doua zi. Sper că mă ierți. A ta, Pragathi.
  • Dacă Taurul tău este bărbat, obțineți ceva pe care la dorit rău, cum ar fi un nou caz de telefon sau un tuns de păr facial. Găieți-l singur și vă cereți scuze. Puteți încerca, de asemenea, să-i dați o carte de poștă amuzantă.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar