Cum să vă scuzați de la temele neterminate

În mod ideal, veți fi întotdeauna pregătiți pentru clasă și ați terminat temele. Uneori, totuși, viața devine în cale și nu sunteți pregătiți. Există mai multe metode pentru a dezvolta o scuză pentru a oferi profesorului dvs. de ce nu aveți pregătirea la domiciliu, variind de la cinstit la înșelăciune.

Pași

Metoda 1 din 3:
Inventarea unei scuze elaborate
  1. Imagine intitulată Scuză din temele neterminate Pasul 1
1. Face scuze inventate să sune cât mai plauzibil. Dacă singura dvs. opțiune pare să facă o scuză mai elaborată - sau dacă doriți doar să fiți îndrăzneți să faceți acest lucru cu atenție. Multe scuze comune, cum ar fi "Câinele meu mi-a mâncat temele", sunt familiar pentru profesori și nu le vor crede. Este dificil să depășiți un profesor care are ani de experiență care lucrează cu studenții și scuzele lor. Profesorii sunt familiarizați cu multe scuze și pot recunoaște adesea cele mai îndepărtate ca neadevărate.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 2
    2. Mutila misiunea ta astfel încât profesorul nu poate spune că nu ai făcut de fapt lucrarea. Întoarceți misiunea ilizibilă sau distrusă, astfel încât să puteți arăta "dovada" scuzei dvs.
  • Crumple și rupe o alocare de hârtie. Atunci poți spune profesorului că a zburat fereastra și a trecut peste sau călcat.
  • Murdăria și apa pe misiunea dvs. și revendicați că a căzut într-o băltoacă. Asigurați-vă că scrieți câteva cuvinte (puncte bonus dacă se referă la atribuirea temelor), astfel încât să pară credibil.
  • Vărsați ceva întunecat (cum ar fi sucul sau cerneala) pe misiune, astfel încât să fie ilizibilă.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 3
    3. Faceți o scuză bazată pe defecțiuni tehnologice.
  • De exemplu, dacă trebuie să salvați munca la o unitate USB, puteți solicita o problemă cu fișierul.
  • Dacă vi se cere să trimiteți un e-mail sau altfel, să trimiteți în mod electronic un fișier de acasă, puteți trimite "accidental" o altă sarcină sau proiectul "greșit" (care ar putea avea doar numele dvs. și prima parte a misiunii, de exemplu). S-ar putea chiar să puteți cumpăra fișiere corupte.
  • Fiți conștienți de faptul că profesorii dvs. pot fi văzuți și cunoașteți toate aceste trucuri, așa că ar trebui să obțineți creativi.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 4
    4. Încercați o scuză mai puțin inventivă care ar putea lucra în continuare, cum ar fi: Temele tale au căzut din pungă, ai luat dosarul greșit acasă, ai avut o înmormântare pentru a merge la.
  • Imagine intitulată Scuză de la temă neterminată Pasul 5
    5. Fals, atunci când este posibil. De exemplu, cu activitatea de matematică puteți scrie cifre sau răspunsuri aleatorii pentru a arăta că ați făcut munca. Acest lucru ar putea dura mult timp, totuși, dacă profesorul dvs. vă pare a fi strâns, ați putea fi prinși.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 6
    6. Evitați scuzele care se vor întoarce pe tine. De exemplu, dacă spuneți profesorului dvs. că ați uitat temele în dulapul dvs., el sau ea vă poate cere să mergeți și să-l primiți și veți fi prinși.
  • Metoda 2 din 3:
    Cumpărarea timpului și întinderea adevărului
    1. Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 7
    1. Face să pară că ai făcut munca la timp, chiar dacă nu ai făcut-o.
    • Dacă temele pierdute sunt pentru o clasă târziu în acea zi, ați putea să faceți munca înainte de școală, în timpul unei alte clase sau în timpul prânzului sau o pauză.
    • Puteți să predați o misiune greșită - cum ar fi una dintr-o altă clasă - sau una veche din aceeași clasă. Până când profesorul dvs. observă greșeala, veți putea să finalizați temele reale sau să o transformați în ziua următoare și să spuneți că vă pare rău pentru amestecul.
    • Copiați răspunsurile de la un prieten, astfel încât să aveți ceva de atacat. Asigurați-vă că prietenul dvs. este în regulă cu ajutorul. Acest lucru funcționează, de asemenea, numai pentru misiuni în cazul în care este de așteptat ca elevii să aibă răspunsuri la fel sau similare. În unele școli, chiar copiază ceva asemănător cu temele pot merita o suspendare. Nu uitați să evaluați situația și să luați o decizie bună cu privire la faptul dacă veți copia sau nu temele de peer.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 8
    2. Pretinde că este bolnav. Știți că, în multe cazuri, veți avea nevoie de o scuză scrisă de la a doctor sau clinică pentru a dovedi profesorului dvs. că a trebuit să solicitați îngrijire medicală și nu ați reușit să vă completați temele.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 9
    3. Cereți unui părinte să scrie o scuză pentru dvs.
  • O mișcare periculoasă, puteți forja o notă de la un părinte care explică de ce nu ați putut face temele.
  • Dacă vă decideți să forțați unul, fiți avertizat că profesorul tău ar putea ști că este un fals. Dacă sunteți prinși, vă confruntați cu pedeapsa atât a părinților, cât și a profesorului.
  • Metoda 3 din 3:
    Spunand adevarul
    1. Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 10
    1. Încercați să fiți cinstiți. Cel mai bine este să spuneți adevărul și să vă informați despre profesorul dvs. de ce nu ați reușit să vă completați temele. O scuză sinceră poate merge mult.
    • S-ar putea să spui ceva "Îmi pare foarte rău, dar am ajuns în urmă pe lucruri și nu mi-am reușit să-mi termin temele. Aș putea fi scuzat doar o dată? O voi întoarce mâine și nu voi mai întârzia din nou."
    • Păstrați lucrurile simple și directe, mai degrabă decât enervarea profesorului tău cu scuze lungi și pline.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 11
    2. Luați responsabilitatea pentru lipsa de pregătire. Admite că nu ați terminat lucrarea și acceptați vina, mai degrabă decât să o puneți pe cineva sau altceva.
  • Aceasta înseamnă a spune ceva de genul: "Știu că nu există nici o scuză și accept o responsabilitate deplină. Ar fi trebuit să-mi fac munca. Îmi pare rău că nu sunt pregătit și nu se va mai întâmpla din nou."
  • Acest lucru va afișa maturitatea și profesorul dvs. ar putea să vă respecte onestitatea.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 12
    3. Gândiți-vă la motivele legitime pentru care nu ați putut face munca. Veți avea nevoie de ceva mai mult decât "Am uitat" pentru a vă convinge profesorul.
  • Poate că sunteți suprasolicitat și stresat (acest lucru este deosebit de convingător la timpul examenului).
  • Dacă circumstanțele dincolo de controlul dvs., ca o boală sau moarte în familie, v-au împiedicat să vă faceți munca, să spuneți așa.
  • Puteți explica, de asemenea, că nu ați înțeles misiunea, sau ați luptat cu el sau sa simțit grăbit și trebuia să-i dați mai mult timp.
  • Imagine intitulată Scuză de la temele neterminate Pasul 13
    4. Amintiți-vă că profesorul dvs. este ocupat și. Încercați să spuneți în prealabil că nu ați putut să vă faceți temele.
  • Profesorul tău este mai probabil să accepte scuza dacă nu-l izbucni în el sau ea în ultimul moment.
  • S-ar putea, de asemenea, să puteți cere o extensie, astfel încât să puteți transforma temele mai târziu.
  • Cunoașteți personalitatea profesorului dvs. și cât de flexibilă și iertă este el sau ea. Când vorbești cu profesorul tău, arăți trist, serios, agitat, etc. În funcție de scuză.
  • Comunitatea Q & A

    Căutare
    Adăugați o nouă întrebare
    • Întrebare
      Câinele meu mi-a mâncat temele. Ce fac în această situație?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      În primul rând, luați câinele la veterinar. Hârtie (mai ales cu ceva asemănător cerneala pe ea) poate fi rău pentru sau chiar fatal unui câine. Apoi, puteți obține o scrisoare de la părintele sau tutorele vostru spunând că câinele dvs. a făcut, de fapt, să vă mâncați temele. Dacă luați câinele la veterinar, ați putea chiar să obțineți o notă de la ei, spunând că câinele a fost văzut pentru a mânca hârtie.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 25Alpful 238
    • Întrebare
      Cum mă scuzați de la temele neterminate, deoarece părintele meu a aruncat-o accidental?
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Abordați-vă doar profesorul înainte sau după clasă și spuneți-le exact ce sa întâmplat. Dacă este posibil, aduceți o notă semnată de la părintele vostru, că vă spuneți adevărul.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este util 23Alpful 122
    • Întrebare
      Ce trebuie să fac? Profesorul meu ne-a dat 2 săptămâni și timp de clasă pentru a face proiectul și se datorează mâine și practic nu am început.
      Răspunsul comunității
      Răspunsul comunității
      Nu pierdeți timpul dvs. pe o scuză pe care profesorul dvs. cu siguranță nu o va crede, văzând așa cum ați avut o mulțime de timp în care ați fi putut să o faceți. Doar să se concentreze asupra obținerii cât mai multă dintre proiect, după cum puteți înainte de a fi datorat. Chiar dacă nu terminați, ați putea obține încă credit parțial, care este mai bine decât să vii cu nimic.
      Mulțumiri!
      Da nu
      Nu este de ajutor 29Alpful 114
    Vedeți mai multe răspunsuri

    sfaturi

    Cea mai bună abordare este să încercați să vă faceți munca la timp, mai degrabă decât să fiți ispitiți de o scuză. Nu încercați să faceți prea des scuze. În acest fel, când trebuie să utilizați unul, profesorul dvs. este mai probabil să îl accepte.
  • Întoarceți-vă munca, chiar dacă trebuie să faceți o scuză și să o trimiteți târziu.
  • Dacă sunteți în măsură să faceți oricare dintre temele dvs., chiar și o mică cantitate sau o muncă de calitate slabă, luați în considerare transformarea acestuia oricum. Având ceva pregătit poate fi mai bun decât să nu aibă nimic, iar uneori profesorii vă vor oferi un credit parțial pentru munca parțială. De asemenea, puteți explica profesorului dvs. că doriți să faceți o treabă mai bună și să o transformați mai târziu, dacă doriți.
  • Dacă ați făcut lucrarea, dar ați uitat să o transformați, încercați să revendicați că ați lucrat cu părinții dvs. și apoi să-l întoarceți în ziua următoare dacă profesorul dvs. permite acest lucru.
  • Nu vă încurcați scuza când spuneți că este un semn mare pe care îl mințiți.
  • Faceți-vă temele dimineața când ajungeți înainte de începerea școlii.
  • Dacă aveți o perioadă care are timp liber, cum ar fi sala de studiu, intervenția sau doar puțin timp când profesorul dvs. nu are nimic de făcut, terminați-vă munca.
  • Nu minți niciodată că ați făcut munca dvs. pentru că atunci va ști că nu ați vrut să vă faceți temele.
  • Nu vă bazați pe scuze pentru temele dvs. tot timpul. Salvați-le când aveți nevoie de ea, așa că profesorul dvs. este mai mult. De asemenea, puteți acționa supărat cu dvs. astfel încât profesorul să dezvolte mai multă simpatie pentru dvs.
  • Dacă este necesar, practică-ți scuza pe un prieten sau pentru tine. În acest fel, vă puteți păstra povestea dreaptă.
  • Ați putea, de asemenea, să acționați foarte ocupat, probabil ca și cum ați completat un planificator de acasă și ați uitat să puneți lucrarea în coșul de gunoi când trebuia să fiți.
  • Dacă ați terminat doar o parte din temele dvs. și este timpul pentru clasă, puteți explica pur și simplu profesorului dvs. că aveți nevoie de ajutor și ați decis să cereți el pentru că învățați despre asta în acea clasă.
  • Dacă sunteți un student de obicei bun și harnic, o scuză simplă, dar apologetică poate fi suficientă pentru profesor, pentru că ar putea avea încredere în tine să spui adevărul. Dar nu încercați acest lucru de două ori, altfel profesorul ar putea deveni suspicios.
  • Dacă ați spus profesorului că ați făcut misiunea, dar l-ați lăsat acasă la accident, asigurați-vă că atunci când veți ajunge în cele din urmă pentru a face munca reală, marcați data când ar fi trebuit să faceți. Acest lucru vă ajută povestea să verificați cu profesorul. Acest lucru poate părea inutil, dar ceva la fel de simplu ca data poate să vă dezvăluie profesorul pe care nu sunteți adevărat. Acest lucru ar putea avea consecințe și / sau să vă distrugă credibilitatea cu profesorul dvs.
  • Avertizări

    Fiți pregătiți să vă confruntați cu consecințele dacă sunteți prinși pentru a folosi o scuză înșelătoare. Vorbiți cu profesorul dvs. într-un mod matur, explicând că aveți o problemă cu amânarea sau vă simțiți suprasolicitați sau luptați cu misiunea etc.
  • Încercați să nu mințiți, o conștientă proastă poate veni cu ușurință din minciuna repetitivă.
  • Dacă vă prindeți minciună, poate duce la consecințe grave cu profesorul și părintele / tutorele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar