Cum să-ți conving părinții să vă lase să vă străpungeți nasul

Un piercing nas este o modalitate excelentă de a vă arăta personalitatea și de a adăuga o entuziasm la rutina zilnică. Cu toate acestea, mulți părinți nu sunt dispuși să lase copiii să obțină piercinguri nas. Din fericire, există câteva moduri pe care le puteți convinge părinții că sunteți suficient de maturi pentru responsabilitate.

Pași

Metoda 1 din 3:
Argumentând în favoarea unui piercing
  1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 1
1. Fii sigur de decizia ta. Dacă vă veți convinge părinții că sunteți pregătiți pentru un piercing, trebuie să le arătați că sunteți matur. Oamenii maturi nu se întorc din deciziile lor, deoarece se plictisesc cu ei. Un piercing, în special un piercing cartilaj, este un angajament pe termen lung care necesită întreținere zilnică. Asigurați-vă că sunteți informat despre întregul proces în avans.
  • Dacă nu sunteți sigur dacă piercing-ul dvs. va arăta bine pe tine, puneți un punct pe fața dvs. cu un marker non-toxic. Purtați-o toată ziua și verificați-vă fața periodică pentru a vedea dacă vă place cum arată.
  • Când aveți îndoieli, așteptați câteva săptămâni. Între timp, puteți face treburi suplimentare pentru a ajuta la unt părinții voștri.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă străpungeți nasul 2
    2. Faceți cercetări extinse despre obținerea unui piercing. Părinții dvs. vor avea multe întrebări cu privire la decizia dvs. și trebuie să le puteți răspunde cu încredere. Luând inițiativa și informarea, le arătați că sunteți suficient de maturi pentru a face față unui piercing. Trebuie să știți cât costă, unde să o faceți și cum să aveți grijă de ea după aceea.
  • De exemplu, unele pieptoare vă vor spune să clătiți piercing-ul cu o soluție salină de două ori pe zi, în timp ce alții vă vor spune să utilizați Neosporin.
  • Prețul unui piercing nas va varia în funcție de locul în care locuiți. Ele sunt, în general, mai scumpe în orașe mai mari, mai populare decât în ​​orașele mici.
  • Image intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 3
    3. Explicați siguranța procesului. Folosind cercetarea dvs. ca ghid, explicați diferitele metode de îngrijire a părinților dvs. și reasigurați-le Piercing-uri sunt proceduri sigure. În U.S. Piercurile și magazinele de piercing trebuie să finalizeze o ucenicie și să ia clase patogene de sânge. Atâta timp cât mergeți la un Piercer certificat, reputat, veți fi în siguranță de la cicatrici și boli de sânge.
  • Dacă părinții dvs. nu sunt squamish, arătați-le videoclipuri cu privire la procedură, astfel încât să știe ce să se aștepte.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 4
    4. Spune-i părinților că piercing-urile sunt temporare. Mulți părinți sunt nervoși în legătură cu lăsarea copiilor lor să obțină piercinguri deoarece ei cred că piercing-urile sunt permanente. Dacă urmați instrucțiunile aflate după îngrijire pe care Piercer dvs. vă oferă, piercingul dvs. nu va lăsa o cicatrice dacă trebuie să o eliminați. Aceasta înseamnă că un piercing nu va afecta negativ perspectivele dvs. de muncă în viitor.
  • Dacă trebuie să vă luați piercing-ul pentru muncă, dar nu doriți să închideți, cumpărați un dispozitiv de fixare a nasului. Aceste știfturi acrilice păstrează piercing-ul deschis și sunt aproape invizibile.
  • Piercingul nasului se poate închide într-o chestiune de ore. Dacă vă lăsați inelul pentru prea mult timp, va trebui să vă reintroduceți nasul.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 5
    5. Arătați părinților dvs. oameni de succes cu piercinguri nas. O mulțime de celebrități le poartă, cum ar fi Solange Knowles și Kelly Clarkson. În trecut, inelele nasului au fost văzute ca neprofesionale. Cu toate acestea, piercing-urile nasului sunt mult mai frecvente decât au fost. În generațiile mai tinere, sunt văzute acum ca accesorii drăguțe în loc de declarații extreme.
  • Alegerea unui inel de nas mai mic pe o mai mare vă poate ajuta să arătați părinților că inelul nasului este o declarație de modă inofensivă.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 6
    6. Explicați de ce un piercing ar fi bine pentru tine. Părinții dvs. sunt interesați de bunăstarea voastră. Dacă le puteți arăta că un piercing vă va îmbunătăți stima de sine, este mult mai probabil să vă lăsați să obțineți unul. De exemplu, alegerile de modă, cum ar fi piercing-urile corpului, vă ajută să vă explorați propriul stil unic. Cu cât știți mai mult despre simțul stilului dvs., cu atât mai încrezător veți fi în cercul dvs. social.
  • Cercetările au arătat că auto-exprimarea poate construi încredere în adolescenți. Piercingurile nasului sunt o formă de auto-exprimare.
  • Metoda 2 din 3:
    Prezentarea argumentelor dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 7
    1. Alegeți un moment bun pentru a cere un piercing. Dacă părinții dvs. sunt mulțumiți de dvs., este mai probabil să spună da. În săptămânile care au condus la solicitarea dvs., faceți temele în mod regulat și studiați pentru teste, astfel încât să faceți bine în școală. În plus, rămâneți în partea de sus a treburilor dvs. Vrei să fii în harurile bune ale părinților când le cereți pentru un piercing nas.
    • Du-te suplimentar prin voluntariat pentru treburi în jurul casei. Părinții dvs. vor aprecia efortul dvs. suplimentar.
    • Dacă părinții dvs. sunt subliniați despre ceva așteptați pentru un timp mai bun pentru a cere un piercing.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 8
    2. Creați o slideshow. Adresați-vă o preocupare pentru fiecare diapozitiv. De exemplu, diapozitivul se poate adresa preocupărilor legate de procesul de vindecare și apoi să explice procesul în detaliu. Un alt diapozitiv ar putea vorbi despre costul unui piercing și modalități în care ați putea câștiga singuri banii. Asigurați-vă că includeți și o introducere și de concluzie. Păstrați toate diapozitivele scurte, dar fiți informative.
  • Anticipați întrebările și preocupările. Acest lucru vă va ajuta să vă planificați prezentarea de diapozitive.
  • Dacă aveți probleme la gândirea potențialelor preocupări, cereți părintelui unui prieten pentru intrare.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 9
    3. Prezentați slideshow-ul dvs. Exercitați-vă sentimentul de showmanship prin configurarea unei zone de vizualizare cu scaune și gustări. Introduceți prezentarea dvs. de prezentare prin indicarea scopului dvs. și cereți-i să dețină toate întrebările până la sfârșit. În timp ce prezentați, vorbiți încet și mențineți contactul vizual cu publicul.
  • Dacă părinții tăi se înfurie sau întrerup, lăsați-i să-și voce preocupările și apoi să le întrebe dacă ați putea continua. Este mai matură să rămâi calm decât să-ți pierzi temperamentul.
  • Dacă părinții tăi spun că au nevoie de timp să se gândească la asta, să aibă timp. Dacă le bateți, pot spune "nu" din furie.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul Pasul 10
    4. Schițați o scrisoare persuasivă. Creați o schiță prin organizarea argumentelor în trei părți: introducerea, trei sau patru paragrafe ale corpului și concluzia. Introducerea va recunoaște publicul dvs. și va prezenta ideea dvs. într-o lumină pozitivă. Punctele de corp vor prezenta argumentele pe care le-ați găsit în timpul brainstormingului și toate soluțiile corespunzătoare. Concluzia va explica beneficiile publicului dvs.
  • De exemplu, în introducerea dvs. ați putea recunoaște părinții dvs., menționând stresul de a crește un copil și de a le ajuta să ia decizii responsabile.
  • În concluzia, beneficiile pentru publicul dvs. ar putea include treburile pe care le veți efectua în schimbul unui piercing.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 11
    5. Scrieți scrisoarea persuasivă. Utilizați conturul dvs. ca ghid pentru a scrie scrisoarea dvs. Păstrați tonul literei dvs. pozitive și liniștitoare. În loc să scrie ", mă voi supăra dacă nu mă lași să obțin un piercing," Scrie despre multe motive pe care un piercing ți-ar aduce beneficii vieții tale. De exemplu, ați putea explica că un piercing nas ar putea îmbunătăți viața dvs. socială sau vă poate ajuta să vă explorați propriul sentiment unic de stil.
  • Verificați-vă scrisoarea și lăsați emoji și abrevieri. Nimic nu arată mai puțin matur decât o simplă greșeală de ortografie!
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de eșec
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul
    1. Au o conversație despre asta. În loc să se certe cu părinții voștri, întrebați-i de ce au decis să spună că nu. Ascultați motivele fără să vă certați și să luați în considerare punctul lor de vedere. De exemplu, dacă sunt îngrijorați că nu sunteți suficient de maturi pentru a obține un piercing, întrebați-i cum puteți deveni mai matur. Arătați-le că doriți să vă asumați responsabilitatea și să lucrați pentru ceea ce doriți.
    • Dacă părinții dvs. vă dau o modalitate clară de îmbunătățire, faceți-o! Urmând prin, le arătați că sunteți pregătiți pentru un piercing.
    • Dacă această abordare nu funcționează, să treacă câteva luni înainte de ao aduce din nou.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lase să vă străpungeți nasul 13
    2. Găsiți un compromis. Dacă există ceva ce părinții dvs. au vrut întotdeauna să faceți o înțelegere cu ei. De exemplu, dacă părinții v-ați dori să obțineți o slujbă de vară, întrebați-i dacă ar lua în considerare schimbarea minții după o vară de muncă grea. Urmând prin veți arăta părinților dvs. că sunteți maturi și dedicați.
  • Când aveți îndoieli, sugerează un compromis, inclusiv ceva care va aduce beneficii în mod direct părinților dvs. De exemplu, ați putea curăța garajul sau puteți scoate gunoiul mai des.
  • Nu sugerați un schimb care implică treburile pe care le aveți deja. Dacă faceți acele treburi fără a fi spus, este mai probabil să obțineți ceea ce doriți oricum.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă străpungeți nasul Pasul 14
    3. Așteptați până când sunteți optsprezece ani. Acest lucru poate fi foarte greu de făcut. Cu toate acestea, majoritatea statelor din U.S. Nu permiteți piercing-ul corpului asupra minorilor fără consimțământul părinților. Dacă părinții dvs. nu sunt la bord, va trebui să așteptați până când sunteți suficient de bătrâni pentru a face-o singură. Din fericire, acest lucru vă va oferi o mulțime de timp pentru a decide dacă doriți sau nu inelul nasului.
  • Nu încercați niciodată să vă străpungeți nasul. Piercing-urile sunt extrem de vulnerabile la infecții și ar trebui tratate de profesioniști.
  • Cumpărați un inel de clip pe nas dacă doriți să jucați cu aspectul, dar nu puteți obține un adevărat piercing.
  • sfaturi

    În săptămânile care au condus la solicitarea dvs. să fie pe cel mai bun comportament. Încercați să vă prezentați ca un adolescent matur, grijuliu.
  • Cereți părinților dvs. să meargă cu dvs. când vă străpungeți nasul străpuns. Acest lucru îi va face să se simtă mai încrezător în siguranța dvs.
  • Avertizări

    Nu încercați să vă străpungeți nasul. Acest lucru poate duce la deteriorarea țesutului și la cicatrizare.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar