Cum să acționați mai crescut

Uneori se pare că nu poți crește destul de repede. Deși este important să vă bucurați de vârsta pe care o aveți, este, de asemenea, plăcută să vă simțiți ca și cum ați fi matur și bine respectat. Puteți învăța să acționați mai mult la domiciliu, la școală și în jurul adulților.

Pași

Metoda 1 din 3:
Care acționează la domiciliu
  1. Imagine intitulată act mai crescut Pasul 1
1. Voluntar pentru a ajuta la treburile. Majoritatea copiilor vor să evite treburile la toate costurile. Copiii maturi știu că treburile sunt lucruri care trebuie făcute, chiar dacă nu sunt distractive. Ajutați-vă părinții dvs. ori de câte ori puteți folosi voluntariat treburile, pentru a face viața puțin mai ușoară pentru ei. Acest lucru vă va face să parcă foarte crescut.
  • Ajutor cu curtea de lucru în primăvara și timpul de vară sau ajutați frunzele de rake în toamnă când sunt pe teren.De asemenea, puteți împinge drumul dacă există zăpadă în timpul lunilor de iarnă.
  • Păstrați camera cât mai curată posibil. Ordonat după tine când faci o mizerie. Păstrați jucăriile și consumabilele școlare curate și în locul lor potrivit.
  • Bonus suplimentar: Ajutați la curățarea meselor altor persoane, de asemenea. Dacă vă ajutați să ridicați după fratelui dvs. în loc să vă plângeți de părinții dvs., care va părea foarte matur.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 2
    2. Ascultați-vă părinții. Copiii maturi respectă părinții lor, ceea ce înseamnă că vor fi tratați cu respect. Copiii imaturi se plâng și se plâng, făcând munca părinților lor mult mai dificilă. Dacă doriți să acționați mai matur, ascultați ce spun părinții dvs. Ascultați chiar și atunci când nu vă place, și apoi faceți ceea ce ați spus.
  • Fii sincer cu părinții tăi cât mai mult posibil. Dacă nu credeți că este corect că ar trebui să vă curățați camera într-o sâmbătă, spuneți-le așa. Dar nu plângeți și plângeți ca un copil mic. Scrieți motivele. Spune-le clar.
  • Niciodată nu-ți face părinții să te rog să faci ceva mai mult decât o dată. Dacă vă acționați și vă spun să fiți liniștiți, fiți liniștiți. Copiii imaturi nu sunt în stare să se controleze, dar sunt copii maturi.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 3
    3. Vorbiți liniștit și clar. Nici un whining, strigând sau vorbind. Dacă o să te comporți ca o creștere, vorbiți ca una. Utilizați o voce clară și fermă atunci când aveți ceva de spus. Dacă nu aveți nimic de spus, fiți liniștiți.
  • Încetiniți când vorbiți și gândiți-vă la ceea ce spuneți. Copiii tind să vorbească foarte repede și să se împiedice cuvintele lor. Asigurați-vă că ați pronunțat corect cuvintele și învățați cum să spuneți cuvintele pe care nu sunteți sigur.
  • Dacă cineva se află într-o altă cameră, se ridică și mergeți în acea cameră pentru a le vorbi. Nu striga între camere.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 4
    4. Rămâi calm când ceva nu merge bine. Unii copii mici vor cădea în bucăți ori de câte ori nu-și iau calea. Maturitatea înseamnă că este capabil să accepte știri proaste și să o ia în pas.
  • Dacă părinții dvs. vă spun că nu puteți merge undeva, sau nu puteți face ceva specific, calmați-vă. Nu striga, dar vorbește sincer. Spune, "Sunt dezamăgit, dar asta e în regulă. Multumesc oricum." Adesea, scadența ca acest lucru poate fi chiar pe părinți să-și schimbe mintea.
  • Dacă intrați într-o luptă cu un frate, relaxați-vă și luați câteva respirații adânci. Nu reacționați prea mult. Acționați ca și cum nu vă deranjează nimic și rămâneți răcoros. Acest lucru va lua tot vântul din velele lui Sibling.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 5
    5. Fii drăguț cu frații mai tineri. Doar pentru că ești mai în vârstă, nu înseamnă neapărat că ești mai matur. Dacă doriți să acționați vârsta dvs. sau să acționați mai în vârstă decât sunteți, faceți un punct de a fi frumos și căutați frații și surorile mai tinere.
  • Dacă frații tăi mai tineri nu știu ceva, nu te distra de ei pentru asta. Arătați-le cum să joace un joc corect sau cum să-și facă treburile în mod corect.
  • Dacă aveți frați mai în vârstă, nu vă lăsați să vă momească în aruncarea se potrivește. Uneori, copiii mai în vârstă îi place să aleagă pe copiii mai tineri pentru a încerca să se ridice din ele. Când te provoacă, spune ceva, "E un fel de imatur." Frații mai mari vor fi șocați.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 6
    6. Utilizați maniere mature de masă. Chiar dacă este doar o masă de noapte de bază, este important să stați liniștit și să fiți liniștiți în timpul cină, dacă nu sunteți implicat într-o conversație. Cina conversația timpului ar trebui să implice pe toată lumea la masă.Mulțumesc părinților tăi sau oricine a oferit masa și mănâncă totul. Așteptați până când toată lumea este terminată să mănânce înainte de a părăsi masa sau cereți să fiți scutiți dacă ați terminat.
  • Stați drept la masă și puneți un șervețel în poală. Mestecați cu gura închisă și puneți-vă ustensilele în jos între mușcăturile de alimente.
  • Când cina sa terminat, oferta de a ajuta la curățarea vaselor. Înainte de cină, oferiți-vă să ajutați tabelul sau să faceți alte sarcini simple.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 7
    7. Cereți mai multe responsabilități. Sunt multe de făcut în jurul unei case. Gunoiul trebuie să fie scos, cina trebuie să fie pregătită, podelele au nevoie de măturat și curățate. Dacă doriți să fiți un membru mai matur al familiei dvs., cereți mai multe responsabilități și luați-le cu adevărat în serios. Faceți cea mai bună lucrare și faceți mândrie când ați terminat.
  • Dacă aveți un animal de companie, ar trebui să vă ocupați de animalul de companie, nu unul dintre părinții dvs. Dacă aveți un câine, trebuie să curățați după câine, să umblați câinele și să vă hrăniți câinele. Nu doar astăzi, dar în fiecare zi.
  • Discutați cu părinții dvs. despre o indemnizație dacă este necesar, dar concentrați-vă mai întâi să faceți locurile de muncă, fără a obține banii. Cu cât faceți mai mult să vă ajutați, cu atât este mai probabil să obțineți o indemnizație bună.
  • Adresați-vă părinților dvs. dacă vi se va permite să obțineți o cheie de casă. Acest lucru poate fi un pas mare pentru o mulțime de copii în a deveni mai crescut. Pe măsură ce îmbătrâniți, puteți cere mai multe responsabilități, cum ar fi obținerea unui loc de muncă cu fracțiune de normă, o mașină și faceți mai multe lucruri de unul singur.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând matur la școală
    1. Imagine intitulată act mai crescut Pasul 8
    1. Faceți școala dvs. la timp. Copiii se străduiesc adesea să-și termine temele la timp. Când ajungi acasă, există atât de multe lucruri de făcut. Jucând afară, jucând înăuntru, încurcându-se în jur. În schimb, faceți-vă mai întâi temele și scoateți-o din cale, pentru a elibera timpul mai târziu pentru a face ceea ce doriți. Acesta este un semn de maturitate.
    • Dacă vă faceți întotdeauna munca dvs. și transformați-o la timp, atât părinții, cât și profesorii dvs. vă vor privi ca student matur.
    • Dacă uitați să faceți o misiune, nu faceți scuze. Spune-i pe profesorul tău sincer ce sa întâmplat. Realizarea minciunilor elaborate este un lucru imatur de făcut.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 9
    2. Ascultați-vă profesorul și urmați instrucțiunile. La fel ca acasă, la școală trebuie să asculți cifrele autorității. Chiar și atunci când nu vă place ceea ce spun ei, copiii maturi înțeleg necesitatea de a urma instrucțiunile și de a se comporta în școală. Stai liniștit și ascultă când vorbește profesorul tău.
  • Când sunteți în clasă, și profesorul dvs. vorbește, trebuie întotdeauna să fii liniștit. Nu vorbiți cu vecinul dvs. decât dacă vi se va spune. Așteptați până când școala sau locașul de a vorbi cu prietenii dvs.
  • Uneori, copiii care acționează în clasă pot părea mai mult "adult" Pentru că sunt mai dispuși să intre în necazuri. Acesta este, de obicei, un semn de imaturitate, totuși. Pe măsură ce îmbătrâniți, va fi mult mai ușor să spuneți diferența.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 10
    3. Fii bun cu studenții mai tineri. Când sunteți la școală, tratați pe toți cu respect. Nu alegeți pe nimeni, în special copii mai tineri. Dacă vedeți un student mai mic, arătând pierdut sau arătați ca și cum ar fi nevoie de ajutor, oferiți-l. Fi un coleg de clasă.
  • Când sunteți la prânz, sau la vacanță, nu alegeți vreodată pe copiii mai tineri. Dacă nu vrei să stai cu ei, asta e bine. Dar nu face o afacere mare din ea.
  • Dacă prietenii tăi sunt răniți pentru cineva sau o influență proastă asupra dvs., spuneți-le să se oprească sau să caute noi prieteni să stea dacă nu se schimbă.
  • Copiii maturi știu și respectă oamenii mai în vârstă decât ei. Când sunteți în clasa a cincea, veți simți că sunteți foarte matur, dar de îndată ce veți ajunge la clasa a șasea, veți fi micul copil din nou. Și la un liceu senior? Ești foarte tânăr. Încercați să vă amintiți cât de vechi sunteți și nu vă prea mari pentru britanii dvs.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 11
    4. Foloseste-ti "de interior" Vorbind voce. Copiii imaturici vor fi întotdeauna să strige în școală, făcând camera de prânz tare și holurile tare și în sala de clasă tare. Vorbiți suficient de puternic pentru a fi auziți, dar vorbiți clar și la un volum rezonabil. Copiii au adesea probleme de a controla volumul vocii lor.
  • Imagine intitulată act mai crescută Pasul 12
    5. Nu vă arătați. Copiii imaturi vor face adesea lucruri doar pentru a atrage atenția, arătând în clasa sala de gimnastică sau în alte momente. Mai mulți copii maturi știu că calea de a ieși din mulțime nu este să te laudă prietenilor și să încerce să-ți arăți altora, ci să-ți pui capul în jos și să lucrezi în mod corect.
  • Dacă sunteți calificat la ceva, nu este rău să vă arătați din când în când, dar niciodată nu vă lăudați despre asta. Dacă vrei să fii bun la ceva, să-ți arăți acțiunile.
  • Fii un câștigător bun și un ratat bun. Dacă pierzi un joc, nu te rog. Felicitați câștigătorii. Dacă câștigi un joc, nu te laudă. Treceți la ratat și spuneți, "Joc bun, hai să facem asta din nou."
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 13
    6. Purtați haine curate care se potrivesc bine. Privind matur vă va ajuta să vă simțiți maturi. Nu există nici o cale de a îmbrăca dacă doriți să arătați matur, deci este mai ales important să purtați haine care vă fac să vă simțiți bine. Ce te face să te simți încrezător? Ceea ce vă face să vă simțiți crescuți și maturi? Purtați hainele.
  • Hainele curate care sunt bine potrivite corpului dvs. sunt întotdeauna cea mai bună alegere. Sfat de maturitate: Învață să faci spălătorie, astfel încât să puteți fi întotdeauna sigur că hainele pe care doriți să le purtați sunt curate.
  • Este încă în regulă să purtați hainele care se potrivesc vârstei dvs. Când ești copil, nu este necesar să începi să te îmbraci ca un adult, dacă nu vrei. Ar arăta un fel de ciudat pentru cineva din școală de clasă pentru a rula un costum de afaceri.
  • Dacă doriți să purtați machiajul, asigurați-vă că este în regulă cu părinții dvs. mai întâi.
  • Metoda 3 din 3:
    Acționând matur în jurul adulților
    1. Imagine intitulată act mai crescut Pasul 14
    1. Admite când greșești despre ceva. Copiii mici atârnă pe scuze chiar și atunci când sunt evidente că sunt greșite. Dacă ați făcut o greșeală, dețineți-o. Dacă ați încurcat ceva, veniți curat. Adulții respectă atunci când copiii spun adevărul. Este un semn de maturitate.
    • Nu stați în niciun caz. Adulții sunt de obicei capabili să spună, iar minciuna va face doar lucrurile mai rău.
    • Cere scuze și acceptă consecința. Dacă veți avea probleme cu ceva, nu faceți mai rău. Spune, "Îmi pare rău. Voi încerca să nu lăsăm să se întâmple din nou."
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 15
    2. Cereți întrebări mature. Copiii adesea vorbesc la adulți, în loc să vorbească cu ei. Copiii doresc, de obicei, să vorbească despre ei înșiși, concentrându-se pe detalii foarte mici din ziua lor. Dacă doriți să parcă mai matur când vorbiți cu adulții, ar trebui să fiți cel care pune întrebări.
  • Fii curios despre ceea ce fac adulții. Curiozitatea este un semn de maturitate. Dacă prietenul tatălui tău vine, întreabă, "Cum îl cunoști pe tatăl meu?" Puneți întrebări despre copiii săi și ce este familia sa.
  • De asemenea, este bine să știți când să lăsați adulții singuri. Uneori, adulții nu-i place să fie pested, mai ales prin multe întrebări. Dacă un adult este fericit să vorbească cu dvs., nu ezitați să puneți întrebări. Dacă devin liniștiți sau par a fi supărați, lăsați-i în pace.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 16
    3. Opriți plângerea. Copiii și alți oameni imaturi se vor plânga adesea foarte mult. Dacă sunteți plictisit, dacă sunteți obosiți, sau dacă vă este foame, trebuie doar să menționați o dată și, de preferință, mai puțin decât atât. Dacă nu aveți ceva pozitiv sau interesant de spus, fiți liniștiți.
  • Dacă nu vă place ceva ce se întâmplă, nu spuneți doar, "urăsc asta." Oferă o sugestie pentru altceva de făcut. Dacă te joci cu frații tăi, nu te plângi doar de joc, să zicem, "Aceasta este ok, dar dacă am jucat în schimb etichetă?"
  • Dacă trebuie să faceți ceva care este plictisitor, încercați să fiți liniștiți și să găsiți ceva de făcut. Dacă trebuie să mergeți cu tatăl dvs. la magazinul de hardware și este plictisitor, transformați-l într-un joc. Încercați să veniți cu nume stupide pentru toate piesele de țeavă. Găsiți piesa care arată cel mai mult ca un monstru.
  • Imagine intitulată act mai crescut Pasul 17
    4. Controlați râsul. Copiii mici au adesea chicoturi. Nu este nimic de rușine, pentru că a fi un copil poate fi o mulțime de distracție. Dar, când sunteți în jurul adulților, este bine să fiți puțin mai gravă și mai liniștită. Chiar dacă credeți că ceva este amuzant, încercați să zâmbiți doar despre asta, mai degrabă decât să izbucniți în râs isteric.
  • Image intitulată act mai crescut Pasul 18
    5. Evitați limba brută. Când ești cu adevărat tânăr, copiii care blestemă pot părea mai în vârstă și mai maturi. Când veți obține puțin mai în vârstă, veți putea vedea că este un semn de imaturitate. Nu aveți nevoie să utilizați cuvinte de patru litere pentru a fi mai vechi încât sunteți. Va dura doar o perioadă scurtă de timp, iar adulții nu vor fi impresionați.
  • Pe măsură ce îmbătrâniți, încercați să sculați frazele ofensive din vocabularul dvs. în întregime. Unii copii cred că este amuzant sau normal să cheme lucrurile "homosexual," care este într-adevăr imatur și ofensator. Chiar și cuvintele ca "gagică" și "Omule" poate părea imatur pentru unii adulți. Vorbi într-un mod matur.
  • Imagine intitulată act mai crescută Pasul 19
    6. comporta-te conform varstei tale. Copiii mici care încearcă să acționeze ca și cei de 30 de ani nu sunt neapărat mai maturi decât copiii mici care acționează vârsta lor. Maturitatea se întâmplă încet. Este mult mai bine să fii un vârstă de 10 ani care acționează ca un vârstnic de 10 ani decât să fii unul care acționează ca o vârstă diferită. Bucurați-vă de vârsta pe care o aveți.
  • Adulții nu se așteaptă ca copiii mici să bea cafea și să joace tenis cu ei, așa că nu trebuie să te prefaceți că faci lucruri pe care nu le faci. Doar acționați calm și fiți răciți în jurul adulților și veți părea matur.
  • sfaturi

    Fie ca prietenii tăi să se distreze, dar într-un mod sigur și matur.
  • Adulții rar strigă, deci păstrați o voce calmă.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar