Cum să-i convingeți pe părinți să vă permită să vedeți un film

Mergând la un film sau vizionarea la domiciliu poate fi o activitate foarte distractivă, fie că sunteți cu prietenii, frații sau pe cont propriu. Cu toate acestea, uneori părinții dvs. ar putea avea preocupări cu privire la conținutul unui film și nu vă pot lăsa să o vedeți. Așa cum ar putea fi frustrant, puteți avea o conversație onestă cu părinții dvs. și puteți vedea dacă vă puteți schimba mintea. Educarea pe film și împărtășiți cu părinții dvs. De ce doriți să vedeți că poate ajuta foarte mult. Chiar dacă spun "nu" la început, acționând mai matur și responsabil, le poate arăta că meritați să-l vedeți și să vă măriți șansele de "da" mai târziu!

Pași

Metoda 1 din 3:
Pregătirea pentru o conversație
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 1
1. Căutați filmul online și verificați evaluarea acestuia. Mergeți la site-urile de revizuire a filmului, cum ar fi tomatele IMDB sau putreze, și verificați evaluarea filmului și premiile primite. Având surse fiabile în afara, care arată cât de bun este filmul vă va ajuta argumentul pe motivul pentru care ar trebui să vedeți cu siguranță acest film.
  • Evaluările sunt importante, dar este data lor. Un rating PG în anii `70 sau 80 este diferit de un rating PG astăzi. Asigurați-vă că verificați data filmului și că părinții dvs. să evalueze ratingul în consecință.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film Pasul 2
    2. Citiți recenzii. Indiferent dacă este vorba despre criticii alți spectatori sau de celebre ", citirea recenziilor pe site-uri precum tomatele IMDB sau putrede vă vor ajuta să vedeți diferite opinii cu privire la calitatea filmului și vă va oferi probabil mai multe motive pentru care ar trebui să o urmăriți.
  • Părinții ar putea aprecia mai mult opiniile altor părinți atunci când vine vorba de filme de screening, deci încercați să găsiți recenzii ale filmului la site-uri care sunt făcute în special de părinți, pentru părinți, despre conținutul filmelor.
  • Multe filme pe site-uri precum IMDB includ ghidurile părinților care sunt adesea destul de utile.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film 3
    3. Vorbește cu părinții prietenilor tăi. Întrebați-i ce se gândesc la film. Dacă au vederi pozitive, întrebați dacă ar fi dispuși să le împărtășească cu părinții dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 4
    4. Citiți mai întâi cartea, dacă este cazul. Dacă filmul a fost inițial o carte, citiți-o. Acest lucru vă va arăta părinților că sunteți investit în film și le-ar putea face fericiți să vadă că citiți. S-ar putea să doriți să discutați și cartea cu părinții dvs.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film Pasul 5
    5. Includeți filmul în studiile dvs. Realizând că filmul vă poate ajuta studiile să vă încurajeze părinții să vă permită să o vedeți. Puteți încerca să încorporați filmul într-un proiect școlar și să îl vedeți astfel.
  • De exemplu, puteți citi cartea și apoi vedeți filmul pentru a compara diferențele dintre reprezentările filmului și literaturii într-un eseu scris sau o prezentare orală.
  • De asemenea, puteți vedea filmul ca un exemplu de problemă socială (cum ar fi cum Club de lupte se ocupă de agresiunea masculină) și să scrie o analiză critică pe ea.
  • Dacă intenționați să vedeți filmul cu prietenii dvs., puteți transforma acest lucru într-un proiect de grup. Părinții dvs. s-ar putea să vă bucurați să vă îmbunătățiți abilitățile de lucru în echipă și să socializați în același timp.
  • Metoda 2 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 6
    1. Cereți părinților dvs. să vorbească. Asigurați-vă că este momentul potrivit. Dacă părinții dvs. par a fi subliniat despre un termen de lucru sau o cină de gătit pentru o petrecere mare, ați putea dori să alegeți încă o dată când puteți avea atenția lor completă și calmă.
    • Pur și simplu abordați-le și spuneți: "Hei mamă și tată, aveți un minut?"Sau" Mami / tati, aș vrea să vorbesc despre ceva."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 7
    2. Afișați aprecierea. Este întotdeauna minunat să începeți cu a arăta aprecierea pentru tot ceea ce au făcut pentru dvs., pentru a le informa că nu le luați în considerare.
  • Puteți menționa cum te-a făcut foarte fericit când vă permit să faceți o altă activitate distractivă în trecut sau vă permite să vedeți un film înainte și să le reamintiți că sunteți foarte recunoscător pentru aceia. Arătându-i cum a fost o experiență pozitivă când ți-au dat permisiunea pentru ceva ar putea crește șansele dvs. cu noua dvs. cerere.
  • De exemplu, puteți începe spunând: "Am avut un timp minunat să ieșim cu prietenii luna trecută și într-adevăr sa întărit prietenia noastră, așa că vă mulțumesc că m-ați lăsat să fac asta," și mai târziu adăugați: "Cred că mergem la acest film cu ei ar putea fi la fel de distractiv și recompensat!"
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 8
    3. Introduceți direct solicitarea dvs. Deși arată aprecierea este importantă, păstrați-o scurtă și ajungeți la punctul dvs. principal - nu vă rog sau confundați părinții cu ceea ce ați putea cere. Spuneți-le direct că doriți să vedeți acest film și că vă cereți permisiunea.
  • Încercați să includeți detaliile specifice, cum ar fi "Mi-ar plăcea foarte mult să văd filmul Salt! Vineri, la ora 18, la acest teatru cu Sam și Norah de la școală și m-ar face foarte fericit dacă mă lași să fac asta."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 9
    4. Împărtășiți-vă cercetarea. Spuneți părinților dvs. despre recenziile filmului, evaluări, premii și, dacă este posibil, că le puteți conecta cu părinții prietenilor dvs. pentru a vedea ce cred ei.
  • Utilizați-vă cercetările pentru a vă face motivele mai puternice. De exemplu, spuneți "Chiar vreau să-l văd pe Leonardo DiCaprio în acest film, deoarece a câștigat premiul Academiei pentru conducerea masculină" sau "Spider-Man: Homecoming a primit un 7.9 Evaluare pe IMDB, așa că cred că ar putea fi un film minunat!"
  • Dacă ați decis să faceți un proiect școlar pe acesta, menționați imediat acest lucru și spuneți-le cum vă va ajuta filmul vă va ajuta academic și intelectual.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 10
    5. Împărtășește-ți exact motivele. Fii sincer despre de ce vrei să vezi filmul și să împărtășești acest lucru cu părinții tăi. A face cercetarea dvs. va întări probabil motivele pentru a urmări filmul, dar dincolo de asta, motivele personale.
  • Nu ezitați să împărtășiți de ce vă pasă de a vedea acest film. Dacă este pentru că doriți să le obligați cu colegii de clasă la noua dvs. școală, spuneți "unii dintre noii mei colegi de clasă vor vedea acest lucru după școală, așa că vreau să-mi petrec timpul cu ei și, de asemenea, să vă bucurați de acest film!"Dacă există un actor în el pe cine iubiți cu adevărat, lăsați părinții dvs. să știe cum vă face emoționați!
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 11
    6. Să adreseze preocupările lor. Părinții dvs. ar putea fi preocupați de faptul că filmul include un conținut necorespunzător, cum ar fi scene de violență sau sex. Spuneți-le că sunteți conștienți de acest conținut și cum ar putea fi dăunător, dar că sunteți, de asemenea, destul de prudent și suficient de matur pentru a face față acestuia.
  • De exemplu, dacă există scene sângeroase de luptă, spuneți: "Știu că acest film are unele scene de violență, dar știu că violența nu este niciodată soluția la nimic. De asemenea, sunt conștient de faptul că toate acestea acționează și nu reale."
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 12
    7. Fii respectuos și amabil, nu exigenți. Dacă atitudinea ta spune: "Trebuie să mă lași să văd acest film!", Este probabil ca nu veți primi permisiunea părinților dvs. Rămâneți calm și faceți-i să simtă că prețuiți și respectați opinia lor.
  • Dacă vă găsiți că tonul dvs. care vă cere, faceți câteva respirații adânci, și începeți să vorbiți într-o voce slabă și prietenoasă.
  • Metoda 3 din 3:
    Care se ocupă de răspunsul părinților dvs
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 13
    1. Empatizați cu părinții dvs. După ce v-ați livrat cererea dvs. calm și amabil, părinții dvs. ar putea spune încă: "Nu, nu puteți vedea absolut acest film."Deși uneori s-ar putea să nu aibă nici un sens de ce nu v-ar lăsa să vedeți un film, încercând să înțelegeți motivele lor vă pot oferi o nouă perspectivă.
    • Întreabă-i de ce nu vor să o vezi și să le asculți cu atenție. Încercați să înțelegeți cu adevărat ceea ce sunt punctele și preocupările lor. S-ar putea să fiți surprinși să vedeți cum unii dintre ei ar putea avea sens.
    • Întreabă-i dacă te-ar lăsa să o vezi când ești mai în vârstă sau deloc, și să-i explice de ce sau de ce nu.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film Pasul 14
    2. Cereți-i să-l prestabilească pentru dvs. Adesea, părinții sunt preocupați de sex și nuditate, profanitate, droguri și violență incluse în conținutul filmului. Întreabă-le dacă o pot vedea mai întâi, și screen-o pentru tine, sau dacă există o versiune prietenoasă de familie, ei pot să vezi.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 15
    3. Începeți să acționați mai mult matur. Unul dintre motivele pentru care părinții dvs. nu vă vor lăsa să vedeți că filmul ar putea fi că ei cred că nu sunteți suficient de maturi. Acționând mai responsabilă îi va arăta altfel, și chiar dacă nu vă vor lăsa să vedeți un film acum, ei ar putea schimba mai târziu mintea lor.
  • Ajutați-vă cu treburile de uz casnic, cum ar fi spălarea mașinii sau a spălării, curățați-vă camera și faceți patul în mod regulat.
  • Fi frumos și respectuos față de frații și părinții dvs. și nu începe lupte.
  • Să înțelegeți și să rămâneți calm, chiar dacă nu vă faceți drumul cu anumite lucruri. Acest lucru va arăta că sunteți suficient de matur pentru a gestiona eșecul sau respingerea și că sunteți hotărât.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 16
    4. Cereți-i din nou mai târziu. Odată ce ați început intenționat să vă comportați mai bine și ați dovedit părinților dvs. că sunteți mai maturizați decât s-ar putea gândi, încercați să le întrebați din nou după un timp.
  • De asemenea, puteți sugera să faceți ceva în schimb, de exemplu, ajutând la feluri de mâncare zilnice sau aspirarea camerei de zi timp de o lună, dacă vă permit să vedeți acest film.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vedeți un film de film 17
    5. Rămâneți calm și respectați decizia lor. Indiferent de ce părinții dvs. răspund, ar trebui să învățați întotdeauna să respectați decizia și să acționați cel mai bine. Dacă nu spun "da" imediat, este foarte important să rămâneți calm în loc să vă supărați sau să aruncați un tantrum. În caz contrar, ați putea ruina șansele dvs. de "da" pentru totdeauna.
  • sfaturi

    Arată că sunteți angajat să vedeți acest film.
  • Ei sunt părinții voștri, astfel încât să puteți vorbi cu ei și să vă arătați punctul dvs. de vedere asupra motivului pentru care doriți să mergeți la film.
  • Spune-le că sunteți de acord cu toate regulile și luați telefonul mobil cu dvs. dacă mergeți fără supravegherea adulților.
  • Nu aduceți în mod constant filmul părinților dvs., deoarece acesta ar putea deveni enervant.
  • Faceți o foaie de hârtie spunând toate lucrurile bune despre film. Puneți-l undeva vizibil, astfel încât părinții să se uite la ea în timp ce nu sunteți acolo și vor gândi, "Wow, chiar doresc să meargă să vadă acel film."
  • Ajutați-vă în jurul casei pentru întreaga zi și voluntar pentru a face treburi suplimentare. Chiar înainte de a vă culca, întrebați-le dacă puteți merge la filme cu prietenii dvs.
  • Dacă ați planificat deja un film cu o dată sau prieteni, spuneți părinților dvs. și ei ar putea schimba mintea lor.
  • Site-uri precum Commonsesermedia.ORG vă poate spune exact ceea ce este inadecvat în film
  • Avertizări

    Solicitarea părinților la pre-ecranul poate să se backfire, deoarece ar putea să o găsească inadecvată și să-și confirme decizia de a nu vă lași să o vedeți.
  • Fiți cinstiți cu părinții dvs., dar asigurați-vă că motivele pe care le împărțiți sunt potrivite pentru ei și nu le vor alarma.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar