Cum să-ți conving părinții să te lași să-ți crești părul (băieți)

O tendință populară astăzi este părul mediu până la lungă lungime pentru bărbați. Există mulți bărbați tineri care doresc să-și crească încuietorile. Dar ce se întâmplă atunci când părinții dvs. sunt complet opuși tendinței părului lung? Există multe modalități de a ajuta părinții dvs. să vă vadă partea dvs. a argumentului. Va lua doar un pic de planificare și previziune.

Pași

Partea 1 din 3:
Dezvoltarea unor argumente bune
  1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 1
1. Dovedește că meritați. Când vă puteți dovedi părinților voștri că sunteți un tânăr matur, responsabil și risitor, vor avea mai multe șanse să vă dea mai multă libertate. Încercați să nu întrerupeți nicio regulă și încercați să luați mai multe responsabilități - acest lucru va permite părinților dvs. să vă vadă într-o lumină diferită.
  • Aflați sarcinile mici pe care părinții dvs. le-ar vedea ca acționând cu responsabilitate. De exemplu, adăugați o chore cum ar fi spălarea mâncărurilor sau curățarea camerei fără a trebui să vi se spună.
  • Țineți întotdeauna promisiunea. Nimic nu arată o lipsă de maturitate mai mult decât să nu faci ceea ce ai spus că o vei face. Faceți întotdeauna ceea ce ați promis - și mai mult.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 2
    2. Explică importanța individualității. Încă din secolul al XVIII-lea, oamenii au început să-și vadă părul ca o formă de auto-exprimare. Explicați părinților dvs. că având părul lung arată că nu sunteți influențat de ceilalți, arată că sunteți suficient de încrezător pentru a lua decizii importante și pentru a explica că vă va face mai fericiți.
  • Dați exemple care vă susțin argumentul, cum ar fi AFROS, MOHAWKS și Dreadlocks. Acestea sunt doar câteva exemple despre modul în care oamenii și-au folosit coafura ca o modalitate de a exprima cine sunt.
  • Explicați că unicitatea dvs. nu ar trebui să fie ascunsă. Când oamenii încearcă să se schimbe pentru a se potrivi perspectivelor altora, poate fi dăunătoare pentru stima lor de sine. Părinții dvs. nu vor dori ca asta să se întâmple. Dreapta?
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 3
    3. Arătați-le imagini ale unor persoane celebre cu păr lung. Găsiți persoane bine-cunoscute cu a "Imagine curată" Pentru a vă ajuta să vă susțineți argumentul că există multe "oameni buni" care au (sau au avut) păr lung.
  • Unii actori respectați de la Hollywood cu păr lung includ Johnny Depp, Chris Hemsworth, Hugh Jackman și Cole și Dylan Sprouse.
  • Nu limitați exemplele dvs. la celebrități moderne. Încercați să găsiți oameni bine-cunoscuți că părinții dvs. ar putea ști și respecta. De exemplu, cântăreață David Bowie, fostul Beatle John Lennon sau chiar figura religioasă Isus Hristos.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 4
    4. Găsiți imagini vechi ale părinților dvs. Scopul este de a le reaminti de propriile lor bătălii de păr pentru a obține o simpatie de la ei.Tatăl dvs. probabil avea fie un păr afro sau lung înapoi în anii `60, 70 sau începutul anilor 80, când erau în stil. Chiar și mama ta ar fi putut avea o coafură pe care părinții ei au crezut că era tabu.
  • Chiar dacă nu aveți poze pentru a vă susține argumentul, puteți face totuși cazul că părinții dvs. nu au fost întotdeauna de acord cu părinții lor. Același argument poate fi făcut pentru haine, mașini, muzică și multe altele. Scopul este de a le face să-și amintească cât de importante pot fi aceste decizii.
  • Partea 2 din 3:
    Pregătirea de contraarigusuri
    1. Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 5
    1. Răspundeți la un argument bazat pe religie. Părinții dvs. ar putea argumenta că Biblia îi interzice oamenilor să-și poarte părul lung. Puteți contracara acest argument folosind și Biblia. Arătați părinților dvs. locurile unde regulile din Biblie nu sunt urmate în societatea de astăzi. În plus, puteți utiliza text care vă sprijină drepturile ca copil.
    • De exemplu, puteți argumenta că Biblia afirmă că femeile ar trebui să poarte capăt ca un semn de supunere la soții lor. Cele mai multe femei moderne nu fac acest lucru, dar nu sunt văzute ca fiind în opoziție cu Biblia.
    • În plus, Efeseni 6: 4 spune, "Nu vă exasperați copiii." Părinții ar trebui să ia sfatul biblic și să învețe să-și aleagă bătăliile cu copiii lor. Potrivit Bibliei, părinții ar trebui să încerce să nu aplice prea mult control asupra problemelor minore în viața copiilor lor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lași să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 6
    2. Răspundeți la afirmația că veți fi tachinat. Părinții s-ar putea îngrijora că veți fi numiți o fată sau gay, deoarece părul tău este lung. Răspundeți la acest lucru amintindu-vă părinții că sunteți suficient de maturi pentru a nu credeți aceste stereotipuri sexiste. De asemenea, reasigurați-vă părinții că sunteți suficient de puternici și suficient de încrezători pentru a vă ocupa de tachinare.
  • Reasigurați-vă părinții că sunteți în stare să vă afirmați în fața teasingului. Arătați-le că sunteți în stare să subliniați doar agresiune, ci să spuneți agresorului să se oprească.
  • Arătați-vă părinților că sunteți suficient de maturi pentru a ignora agresiunea. Mergând departe sau privim dezinteresat, scoateți puterea bully-ului și ajutați să opriți teasingul.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 7
    3. Răspundeți la argumentul că părul lung nu este profesionist. Spuneți părinților dvs. că acest lucru este discriminatoriu și că nu există nici o corelație între durata părului cuiva și profesionalismul lor. În plus, le puteți reaminti că sunteți doar un copil și că vă puteți tăia întotdeauna părul atunci când este timpul să vă mutați în lumea afacerilor.
  • Puteți folosi părul femeilor ca exemplu. Părul drept este adesea văzut ca mai profesionist pe femei, dar care nu își determină capabilitățile.
  • Tatuajele sunt, de asemenea, un exemplu deosebit de individualitate, iar locul lor în lumea afacerilor este dezbătut fierbinte. Dar amintiți-vă părinților că sunt medici, profesori și oameni de afaceri cu tatuaje. Stilul lor personal nu este o reflectare a abilităților lor.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 8
    4. Răspundeți la argumentul pe care oamenii îl vor judeca părinții. Părinții dvs. pot argumenta că oamenii vor crede că sunt "Părinți răi" Pentru că vă permite să vă dezvoltați părul. Dar le reamintesc că toată lumea va avea întotdeauna o opinie despre părinți și tot ce contează este dacă copiii lor sunt în siguranță, fericiți și de succes.
  • Amintiți-vă părinților că ar trebui să fie încrezători în părinții lor și capabili să se ridice la critici și agresiuni - la fel ca tine.
  • Partea 3 din 3:
    Vorbind cu părinții tăi
    1. Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. să vă lași să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 9
    1. Alegeți timpul potrivit. Nu discutați niciodată cu părinții dvs. atunci când sunt supărați sau stresați - vor fi mai puțin probabil să vă asculte argumentele și chiar mai puțin probabil să spună da cererilor dvs. Planificați înainte de timp și alegeți un timp care permite o conversație care nu este tensionată sau se grăbită.
    • Planificați înainte de timp, alegând atât un timp, cât și un loc care vă va face relaxați și confortabil.
    • De asemenea, ajută la planificarea a ceea ce veți spune înainte de timp. Alegeți argumentele, cercetați subiectele dvs. și chiar scrieți un script pentru a vă pregăti.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 10
    2. Nu obțineți emoțional. Deși poate fi un subiect despre care sunteți pasionat, evitați să vă supărați sau să vă certați. Încercați să vorbiți într-un ton de nivel fără a vă ridica vocea și asigurați-vă că vă prezentați argumentele dvs. - afirmând faptele, puteți evita apelurile emoționale.
  • Evitați creșterea vocii, plângând, întreruperea, furtuna și ușile împușcate.
  • Dacă emoțiile dvs. încep să obțină cele mai bune dintre voi, respirați adânc și luați o mică pauză de la conversație. Reveniți la ea numai atunci când sunteți compuși și gata să continuați.
  • Imagine intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă lăsa să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 11
    3. Utilizare "I" declarații. Declarațiile vă ajută să faceți o declarație asertivă fără ca partea de primire să devină defensivă și închisă. Ascultați argumentul părinților dvs., descrieți modul în care vă simțiți, cum vă afectează decizia și cum sperați să se schimbe.
  • De exemplu, puteți începe conversația spunând "Simt că sunt suficient de matur pentru a-mi culca părul."
  • Urmați-l cu "Mă simt ca un copil când nu am voie să iau decizii cu privire la stilul meu personal."
  • În cele din urmă spun ceva, "Aș vrea să-mi cresc părul pentru a vă dovedi că sunt încă un individ responsabil și matur."
  • Imaginea intitulată Convinge părinții tăi să te lase să crești părul (băieți) Pasul 12
    4. Fi dispus să compromită. A fi dispus sa "întâlni în mijloc." Nu numai că compromiterea arată că sunteți matur, dar poate păstra ambele părți fericite. Promite că nu vă veți crește părul mai mult decât lungimea umărului sau sunteți de acord că nu veți adăuga culori sau stiluri sălbatice.
  • Promiteți că veți tăia părul tăiat din când în când, tăiați capetele moarte, păstrați-vă părul care arată frumos, etc.
  • Amintiți-le, că părul lung poate fi tăiat întotdeauna, deci nu este ca și cum încercați să faceți o schimbare permanentă.
  • Utilizați părul lung ca metodă de negociere. De exemplu, spuneți părinților dvs. că vă veți tăia părul dacă comportamentul dvs. se agravează sau veți deveni iresponsabil.
  • Imaginea intitulată Convingeți părinții dvs. pentru a vă permite să vă dezvoltați părul (băieți) Pasul 13
    5. Fi pregătit pentru un nu. Dacă părinții tăi spun că nu se întreabă politicos ce ar lua pentru a-și schimba răspunsul într-un da. Evitați să fiți enervant, dar să fiți persistenți. De asemenea, puteți cere un "răspuns întârziat," adică cerând părinților dvs. să revizuiască răspunsul mai târziu. Dacă primiți un nu, aveți două opțiuni: să vă supuneți părinților dvs. și să vă tăiați părul sau să le ascultați și să vă dezvoltați părul oricum.
  • În urma dorințelor părinților dvs. ar putea lucra în avantajul dvs. în cele din urmă. Ați putea să-l folosiți ca argument pentru a arăta cât de bine comportați și maturizați ați fost - chiar și atunci când nu ați făcut drumul.
  • În urma dorințelor părinților dvs. ar putea duce, de asemenea, la nici o schimbare. Ei pot prefera modul în care arăți cu tunsori și continuați să le solicitați.
  • Dacă alegeți să nu vă supuneți părinților, ei se pot uita la el ca pe un semn de răzvrătire și să vă pedepsească pentru el.
  • Nu este foarte probabil ca părinții tăi să vadă părul tău lung și să se îndrăgostească instantaneu de ea.
  • sfaturi

    Păstrați-vă părul bine îngrijit în timp ce creșteți-l. Acesta va ajuta părinții tăi să-și dea seama că stilul nu este la fel de rău ca ei cred și arată că nu va cauza probleme de igienă.
  • Utilizați manierele când întrebați. Nu te supăra, nume de nume sau țipă dacă spun. Utilizați manierele, rămâneți liniștiți și continuați să fiți politicoși.
  • Dacă părinții dvs. continuă să spună nu la idee, va trebui să renunți. Uneori părinții sunt fermi asupra credințelor lor.
  • Au o coafură în minte. Schițați-l sau găsiți o imagine a ceea ce doriți ca părul să arate.
  • Avertizări

    Evitați să vă certați părinții. Va avea efectul opus și poate chiar să vă facă probleme.
  • Dacă alegeți să vă supuneți părinților dvs. și să vă dezvoltați părul, fiți pregătiți pentru consecințe disciplinare.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Abilități de comunicare
    • Înțelegerea părinților
    • Imagini vechi ale părinților tăi
    • Cercetare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar