Cum se afișează gogoși la o nuntă

Gogoși sunt una dintre cele mai mari tendințe de nuntă pentru un motiv. Sunt ieftini, ușor de personalizat și sunt distractive! Creați un zid de gogoșie care se dublează și ca un spațiu de fotografiere excelent sau a configurat un bar de gogoașă în loc să servească tort de nuntă. Nu vă limitați să serviți gogoși doar la masa de desert. Utilizați-le ca centre centrale, setările locului și favorurile recepției. Oaspeții dvs. vor iubi aceste atingeri extra dulci.

Pași

Metoda 1 din 3:
Creând un zid de gogoașă
  1. Imagine intitulată Donuturile de afișare la o etapă de nuntă 1
1. Vopsea o placă mare de lemn pentru a face fundalul peretelui. Alegeți o bucată de placaj care este la fel de mare cum doriți ca peretele de gogoașă să fie. O dimensiune standard ar putea fi de 2 până la 3 picioare (0.61 m × 0.91 m). Utilizați o vopsea non-toxică pentru alimente pentru a acoperi tabla în orice culoare vă place și lăsați-o să se usuce complet.
  • Pentru a face mai ușor să atârnați gogoși din cârlige, utilizați PEGBoard în loc de placaj.
  • Pentru un aspect strălucitor, vopsea bordul un roz îndrăzneț, galben sau portocaliu. Dacă doriți o senzație modernă subevaluată, vopsea bordul gri, alb sau negru.
  • Imagine intitulată Donuturile de afișare la o etapă de nuntă 2
    2. Atașați diblurile sau cârligele la peretele gogoși. Dacă atașați dibluri la placaj, găuriți găuri care sunt la fel de largi ca diblurile. Se scurge în rânduri care sunt de cel puțin 4 inci (10 cm) și apoi introduceți diblurile din lemn în fiecare gaură. Dacă ați folosit PEGBoard, glisați cârligele în găuri, astfel încât acestea sunt de cel puțin 4 inci (10 cm).
  • Dacă nu doriți să atârnați gogoșii, atașați rafturi la perete.
  • Imagine intitulată Donturile de afișare la un pas de nuntă 3
    3. Vopsea un cuvânt sau o expresie lângă partea de sus a peretelui gogoși. Personalizați-vă peretele de gogoașă prin pictura de nume, data nunții sau o frază. Dacă vă luptați cu pictura manuală, utilizați un șablon. Luați în considerare utilizarea oricăreia dintre aceste fraze:
  • Dragostea este dulce.
  • Răsfățați-vă.
  • O lottă de gaură.
  • Tot ce aveți nevoie este dragostea (și gogoșii).
  • Imagine intitulată Donturile de afișare la un pas de nuntă 4
    4. Atârnă un banner care arată ceea ce sunt arome de gogoși. Atârnă un banner deasupra sau sub perete și scrie arome pe el, astfel încât oaspeții să poată localiza cu ușurință gogoșii. Dacă nu doriți să atârnați un banner, vopsiți arome de gogoașă în coloane pe perete în sine.
  • Dacă serviți doar 1 aromă, nu este nevoie să o listați, dar ați putea dori să oferiți informații alergice pentru oaspeții dvs.
  • Dacă nu aveți spațiu pentru a lista arome de gogoașă pe perete, le scrieți pe o placă decorativă și setați-o lângă perete.
  • Bacsis: Dacă ați folosit cârligele pentru a ține gogoșii, imprimați o bucată de hârtie în formă de gogoașă care afișează aroma de gogoașă. Glisați această etichetă pe vârful de sus de deasupra gogoșilor.

  • Imagine intitulată Donuturile de afișare la o pasă de nuntă 5
    5. Decorează spațiul din jurul peretelui gogoși. Oaspeții vor dori probabil să-și ia fotografiile în fața peretelui tău de gogoașă frumos, deci decorează și spațiul din jurul ei. Ați putea bloca verdeața sau luminile clipească pentru un aspect moale, natural. Pentru a păstra distracția atmosferei, aranja baloane sau streameri lângă peretele gogoși.
  • Asigurați-vă că iluminatul este bun lângă perete, astfel încât fotografiile se dovedesc bine. Dacă peretele de gogoașă este într-un colț întunecat, este posibil să fie nevoie să plasați lămpi sau iluminat moale lângă el.
  • Imagine intitulată Donuturile de afișare la o pasă de nuntă 6
    6. Așezați gogoșii după tipul sau culoarea. Nu există nici o modalitate greșită de a atârna gogoși pe perete, deci decideți dacă doriți să îi atârnați la întâmplare sau să le organizați. Dacă alegeți să organizați gogoși, să le aranjați în coloane sau rânduri după culoare, aromă sau design.
  • De exemplu, s-ar putea să atârnați rânduri de gogoși de ciocolată, gogoși glazurați, gogoși de presare sau gogoși zig-zag.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 2 din 3:
    Înființarea unui bar de gogoașă
    1. Imagine intitulată Donuturile de afișare la o etapă de nuntă 7
    1. Aranjați gogoși pe dibluri verticale dacă sunteți scurt în spațiul de afișare. Dacă nu doriți să faceți propriul stand, cumpărați standuri de gogoașă realizate cu dibluri verticale din cele mai multe magazine de ambarcațiune sau de la petreceri. Fiecare suport de afișare are 5 sau 6 dibluri verticale atașate la o bază plată. Glisați un singur tip de gogoașă pe fiecare diblu și etichetați fiecare stivă de gogoși.
    • Dacă baza de stand de gogoașă este acoperită cu vopsea de tablă, puteți scrie arome în cretă direct pe stand.
  • Imagine intitulată Donuturile de afișare la un pas de nuntă 8
    2. Umpleți borcanele de bucătărie din sticlă cu găuri de gogoși pentru a oferi oaspeților dvs. Tiny Trates. Stabiliți mai multe borcane de sticlă mari și umpleți fiecare borcan cu arome diferite de găuri de gogoașă. Stabiliți cleștele de lângă borcan, astfel încât oaspeții dvs. să se poată sluji. S-ar putea să afișați găuri de gogoșe de ciocolată, glazură, simplă sau dovleac, de exemplu.
  • Prezentați fkewers, astfel încât oaspeții dvs. să își poată crea propriile gonturi gontă kebabs.
  • Imagine intitulată Donuts de afișare la o etapă de nuntă 9
    3. Stabiliți ochelari de lapte cu gogoși stivuiți pe jante pentru a oferi oaspeților dvs. băuturi. Turnați laptele în ochelari de servire sau sticle mici de lapte. Apoi, echilibrați o gogoașă pe fiecare sticlă sau sticlă. Pentru a ajuta gogoasa să rămână în poziție, lipiți o paie prin gaura gogoși și în lapte.
  • Luați în considerare oferirea de lapte de ciocolată oaspeților dvs.
  • Imagine intitulată Donuturi de afișare la o etapă de nuntă 10
    4. Stack gogoși pe un stand de tort pentru un afișaj dramatic. Dacă nu doriți să serviți un tort de nuntă, așezați un stand de tort mare și plasați gogoși pe el într-un singur strat. Continuați să stivuiți gogoșii pentru a face un turn care se îngustează lângă partea de sus.
  • Redați-vă cu amestecuri și stiluri de gogoși sau stick cu un singur tip pentru un aspect uniform.
  • Bacsis: Garniți gogoșii cu flori proaspete pentru eleganță suplimentară. Încercați să introduceți trandafiri unici între gogoși glazurați, de exemplu.

    Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie
    Metoda 3 din 3:
    Afișarea gogoșilor la recepție
    1. Imagine intitulată Donuturi de afișare la un pas de nuntă 11
    1. Umpleți un dulap sau un caz cu gogoși pentru a seta pe o masă de desert. Dacă veți servi o varietate de deserturi și doriți să vă prezentați gogoși într-un mod special, configurați un mic cabinet cu ușile din sticlă. Stivuiți gogoșii din dulap după tipul și lăsați ușile sprijinite să încurajeze oaspeții să se ajute singuri.
    • Nu aveți nevoie de un caz de afișare de la o brutărie sau un magazin de gogoși. Utilizați un dulap de vintage frumos, de exemplu.
  • Imagine intitulată Donuturi de afișare la un pas de nuntă 12
    2. Aranjați gogoși pe platouri pentru a face centrele pentru fiecare masă de oaspeți. În loc de umplerea tabelelor de recepție cu aranjamente florale scumpe, puneți platouri mari care sunt stivuite cu gogoși. Alegeți gogoși bazați pe gogoși de aromă sau afișați care se potrivesc cu tema de culoare, de exemplu.
  • De exemplu, dacă culorile dvs. de nuntă sunt negre și roz pal, porniți gogoși de ciocolată și gogoși roz-glazurați.
  • Imagine intitulată Donuturile de afișare la o etapă de nuntă 13
    3. Utilizați gogoși ca carduri de loc pentru oaspeții dvs. Creați o atmosferă distractivă prin setarea unei singure gogoși pe fiecare placă a oaspeților și care își propunea cardul de loc în față. Pentru un pic mai mult capricios, țineți un mic substituent metalic în gogoașă și atașați cardul de loc în partea de sus.
  • Alegeți gogoși care se potrivesc cu tema de culoare a decorațiilor de masă. Dacă aveți temă rustică, lemnoasă, utilizați gogoși glazurați în diferite nuanțe de verde, de exemplu.
  • Imagine intitulată Donuturi de afișare la o etapă de nuntă 14
    4. Garnisați tortul de nuntă cu gogoși. Pentru un tort de nuntă cu inima ușoară, puneți câteva mini-gogoși pe fiecare nivel al tortului. Pentru a face o afișare mai îndrăzneață de gogoașă, cereți brutarului să respecte gogoși de dimensiuni mari pe părțile laterale ale tortului.
  • Pentru un tort netradițional de nuntă, puneți o grămadă mică de mini-gogoși pe partea de sus a unui tort cu pietriș. Permiteți înghețului să picureze pe părțile laterale ale fiecărui nivel și să adauge flori în apropierea bazei.
  • Bacsis: Pentru toppers tort adorabil, întrebați brutăria pentru a decora 2 gogoși cu inițialele dvs. căsătorite. Introduceți-le pe tort în loc să utilizați figurine.

  • Imagine intitulată Donuturi de afișare la o pasă de nuntă 15
    5. Oferiți cutii de gogoși pentru oaspeți să ia ca favoruri de nuntă. Trimite oaspeții dvs. acasă cu ceva mic dulce. Pachet o cutie mică de gogoși pentru fiecare oaspete sau alunecă o singură gogoașă într-o pungă de patiserie ceară. Apoi, atașați un autocolant cu monograma sau data nunții pe favoarea.
  • Stabiliți favorurile pe o masă la locul de recepție și încurajați oaspeții să ia o favoare în timp ce pleacă.
  • Ați făcut această rețetă?

    Lăsați o recenzie

    sfaturi

    Dacă nu aveți timp sau energie pentru a vă configura propriul afișaj de gogoașă, găsiți un camion local de gogoașă care ar fi dispus să se înființeze la locul de nuntă.
  • În general, planificați servirea a aproximativ 3 gogoși pe oaspeți. Rețineți că este posibil să nu aveți nevoie de cât mai multe dacă serviți și tort sau alte deserturi.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    Creând un zid de gogoașă

    • 2 până la 3 picioare (0.61 m × 0.91 m) bucată de placaj
    • A picta
    • Perie de vopsea sau rolă
    • Dibluri sau cârlige
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar