Cum să evitați o înșelătorie a proprietății de închiriere

Dacă vă deplasați într-un oraș nou sau chiar un cartier nou, va trebui să luați în considerare închirierea de proprietăți. În afară de a lua în considerare costurile, dimensiunea și locația, va trebui, de asemenea, să vă uitați la înșelătorii de închiriere. Escrocii încearcă să vă trunică să le trimiteți bani înainte de a afla adevărul. Vestea bună este că escrocii folosesc adesea tactici similare pentru a încerca să te ademenezi. Dacă vă puteți identifica tactica, puteți evita schemele lor. Cu toate acestea, dacă faceți victimă la o înșelătorie de închiriere, trebuie să contactați site-ul pe care anunțul a fost activat, aplicarea legii și comisia de comerț federal (FTC), astfel încât să puteți raporta înșelătorie.

Pași

Partea 1 din 3:
Identificarea înșelăciunilor de închiriere
  1. Imagine intitulată Cumpărați stocurile (pentru începători) Pasul 3
1. Examinați rate comune de închiriere. Închirierea de escrociri vor oferi, de obicei, proprietăți la o rată sub media într-un cartier. Ei vor face acest lucru pentru a vă atrage în ceea ce credeți că este o afacere bună. Când se întâmplă acest lucru, un scammer va cere un depozit de închiriere și alte taxe în față. Pentru a combate acest instrument, verificați întotdeauna rata medie de închiriere în cartierul pe care doriți să o închiriați. Dacă o proprietate este oferită cu mult sub media, considerați că poate fi o înșelătorie.
  • Un număr de site-uri web oferă statistici despre ratele medii de închiriere.
  • Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 1
    2. Recunoașteți proprietarii absenți. Escrocii vor afirma adesea că lucrează în numele altor indivizi care sunt absenți din diferite motive. Ei pot pretinde că proprietarul sau proprietarul este bolnav, în străinătate sau ocupat. Dacă vedeți acest tip de poveste, ar trebui să vă îngrijorați imediat. Când închiriați proprietăți, veți interacționa în mod regulat proprietarul proprietarului sau proprietății, deci nu ar trebui să închiriați niciodată de la cineva care este prea ocupat să interacționeze cu chiriașii lor.
  • Aceste escrocheri vor fi, de obicei, urmate de o cerere de chirie primară și de ultimă oră, precum și un depozit de securitate. Dacă le plătiți, ei vă vor evita și vor alerga cu banii.
  • Imaginea intitulată Începeți o scrisoare Pasul 4
    3. Feriți-vă de întrebările personale. Dacă sunteți proprietarul sau proprietarul casei, escrocii vor încerca să ajungă și pe tine. De multe ori, oamenii vă vor contacta și vor cere informații personale și vă vor spune că doresc să cumpere sau să închirieze casa dvs. Ofertele lor vor fi, de obicei, profitabile și mult peste prețul real al pieței. În plus, o mulțime de aceste e-mailuri vor fi foarte informale și vor include o ortografie slabă și gramatică.
  • De exemplu, un scammer poate pretinde că doriți să vă cumpărați casa pentru milioane de dolari în numele unei persoane de peste mări. Cu toate acestea, pentru a finaliza achiziția, va trebui să le trimiteți informațiile dvs. personale, astfel încât să vă poată fi banii. Acestea pot cere numele dvs., informațiile despre contul bancar, adresa și numărul de telefon.
  • Imagine intitulată Evitați o proprietate de închiriere înșelătorie Pasul 02
    4. Verificați anunțurile modificate. Unii escroci vor modifica anunțuri valabile prin schimbarea adresei de e-mail sau a altor informații de contact asociate cu acesta. Ei vor lua apoi publicitatea și o vor pune pe un alt site. În acest scenariu, când mergeți să căutați informațiile de proprietate, acesta va fi de fapt de închiriat. Cu toate acestea, în loc să contacteze adevăratul proprietar, veți contacta în schimb scammerul.
  • Aceste înșelători de închiriere pot fi dificil de recunoscut și de a evita. Cu toate acestea, o modalitate sigură de a vă proteja este să solicitați întotdeauna o întâlnire în persoană cu proprietarul. În plus, cereți acces la domiciliu sau la apartament, astfel încât să puteți vedea proprietatea. În timp ce proprietarii adevărați se vor întâlni în persoană și vă vor oferi acces, escrocii nu vor. În timp ce vă pot întâlni, nu vor avea acces la casă.
  • Imaginea intitulată comunica eficient Pasul 22
    5. Evitați poveștile SOB. Escrocii vor încerca să te ademenească cu povestiri tragice atrăgătoare în inima ta. Veți vedea adesea reclame solicitând că există probleme de familie sau greutăți financiare care le solicită să închirieze proprietatea. Dacă vedeți unul dintre aceste anunțuri, ignorați-l împreună. Proprietarii profesioniști sau proprietarii de proprietăți nu vor permite niciodată viața lor personală să se scurgă în munca lor profesională.
  • Imaginea intitulată obține un loc de muncă într-un alt pas 2
    6. Adresele de cercetare. Înainte de a efectua orice plată, cercetați proprietatea pe care doriți să o închiriați. Dacă este local, vizitați proprietatea și aveți o privire în jur. Fi suspicios dacă proprietatea este ocupată fără nici un semn al nimănui care se deplasează (e.G., "De inchiriat" semne). Dacă încercați să închiriați o proprietate într-un alt stat sau o țară, angajați un broker de reputație pentru a verifica proprietatea pentru dvs. În timp ce acest lucru vă va costa bani în plus, vă va ajuta să evitați înșelătorii.
  • În plus, efectuați căutări online pentru proprietatea în cauză. Căutați alte anunțuri cu nume și numere de contact diferite. Acesta ar putea fi un semn al unei înșelătorii. De asemenea, asigurați-vă că adresa este reală pentru a începe cu. O mulțime de escroci vor face față adreselor de proprietate cu totul.
  • Imaginea intitulată Obțineți un loc de muncă într-un alt pas de stat 10
    7. Verificați identitatea proprietarului. În timpul procesului de pre-închiriere, trebuie să luați întotdeauna ocazia de a vă întâlni cu proprietarul sau cu persoana responsabilă pentru gestionarea proprietății. Dacă lucrați cu o companie de management mare și de reputație, de obicei nu veți avea nimic de îngrijorat. Cu toate acestea, dacă aveți de-a face cu organizațiile mici sau cu un individ, verificați înregistrările publice pentru a verifica că sunt adevăratul proprietar al proprietății în cauză.
  • Imaginea intitulată spune la revedere la colegii Pasul 12
    8. Luați un chestionar înșelător. Dacă aveți în continuare întrebări despre anunțurile pe care le căutați sau persoanele cu care aveți de-a face, luați chestionare online care vă vor ajuta să evaluați legitimitatea preocupărilor dvs. Chestionare vă vor cere să răspundeți la o serie de întrebări și apoi să vă furnizați opinia dacă reclama poate fi o înșelătorie. De exemplu, RentVine vă va pune următoarele întrebări:
  • Prețul pare scăzut pentru vecinătate? Dacă da, ar putea fi o înșelătorie.
  • Ați verificat vizualizarea Google Street și ați făcut fotografiile din meciul anunțurilor? Dacă nu, ar putea fi o înșelătorie.
  • Este un cont gratuit de e-mail utilizat de proprietar (e.G., gmail, yahoo sau hotmail)? Dacă da, ar putea fi o înșelătorie.
  • Închirierea este listată în altă parte cu diferite fotografii sau informații de contact? Dacă da, ar putea fi o înșelătorie.
  • Proprietarul pretinde că are un titlu ridicat (e.G., Reverend, doctor sau misionar)? Dacă da, ar putea fi o înșelătorie.
  • Numele proprietarului se potrivește cu înregistrările publice? Dacă nu, ar putea fi o înșelătorie.
  • Descrierea de închiriere este formatată slab formatată? Dacă da, ar putea fi o înșelătorie.
  • Fotografiile par să pară (e.G., Există o fotografie a unei cabane de schi atunci când locația de închiriere se spune că este în Miami). Dacă da, ar putea fi o înșelătorie.
  • Partea 2 din 3:
    Evitând escrocheile de închiriere
    1. Imagine intitulată Evitați o proprietate de închiriere înșelătorie Pasul 04
    1. Ignorați cererile de a trimite sau trimite bani. Nu plătiți niciodată un depozit sau închiriat fără a vă întâlni mai întâi pe proprietarul dvs. O mulțime de înșelători vă vor cere să fiți bani online sau să trimiteți un cec prin Western Union. Ei vor încerca să vă convingă că sunt în afara țării și că au nevoie de depozitul dvs. sau să închirieze de urgență bani. În schimb, ei pretind că vă vor trimite cheile în poștă.
    • Dacă sunteți presați să trimiteți bani unei persoane pe care nu le-ați întâlnit niciodată, ignorați cererile lor. Banii de cablare este ca trimiterea de numerar. Odată ce ați terminat tranzacția, nu puteți recupera banii.
  • Imaginea intitulată Obține un nou certificat de naștere Pasul 10
    2. Evitați să plătiți în numerar. Numerarul este dificil de urmărit și de a recupera, motiv pentru care este o astfel de formă de plată pentru escroci. Ori de câte ori vine timpul să plătiți un depozit sau o chirie, necesită întotdeauna să accepte un cec. Când plătiți cu un cec, veți putea să vă urmăriți locația, ceea ce include când și unde a fost încasată. Dacă citiți victima unei înșelători, aplicarea legii va avea o șansă mai bună de a vă recupera banii și de a găsi cine a fost responsabil.
  • Imaginea intitulată Obțineți un nou număr de securitate socială Pasul 14
    3. Ignorați anchetele pentru informațiile dvs. personale. Dacă nu ați reușit să verificați identitatea unui chiriaș, nu treceți niciodată de-a lungul informațiilor personale sau sensibile. Scamrii vor cere, de obicei, informații pe care le pot utiliza pentru a vă fura identitatea sau pentru a vă ajuta să obțineți accesul la finanțele dvs. De exemplu, unii escroci pot solicita numărul dvs. de securitate socială sau rapoartele dvs. de credit. Aceste informații nu trebuie trimise niciodată până când nu sunteți de o sută de sute sigur despre motivele lor.
  • În plus, nu vă predați niciodată adresa curentă, numerele de cont, numerele de rutare sau alte informații care ar putea fi utilizate împotriva dvs.
  • Imaginea intitulată negociază o ofertă Pasul 3
    4. Utilizați un broker de reputat. Cea mai bună modalitate de a evita înșelătoriile este să angajeze un broker de renume. Brokerii vor ști ce companii sunt legitime și ce proprietăți sunt de fapt disponibile. În plus, puteți verifica întotdeauna că un broker este legitim deoarece sunt obligați să fie autorizați de statul dvs.
  • Unii brokeri vor oferi, de asemenea, asigurare și vă vor rambursa pentru orice pierderi dacă sunteți victima unei înșelătorii.
  • Partea 3 din 3:
    Raportarea deșeurilor de închiriere
    1. Imagine intitulată Deal cu STALKERS PASUL 11
    1. Raportați înșelătorie agenției dvs. locale de aplicare a legii. Persoanele care au comis aceste escrocherii comite crimă federală și de stat. Cel mai adesea, acești indivizi pot fi urmăriți penal pentru fraudă federală, care este o fraudă care utilizează comunicații electronice interstatale (e.G., E-mailuri și mesaje instantanee).
    • Contactați departamentul dvs. local de poliție sau vizitați în persoană. Ei vor putea să înceapă un raport și să investigheze potențiala crimă.
    • Acest lucru ar trebui să fie primul lucru pe care îl faceți. Este important să se includă aplicarea legii în primele etape, astfel încât acestea au cea mai bună șansă de a găsi scammer.
  • Imagine intitulată Cumpărați stocurile (pentru începători) Pasul 1
    2. Vizitați site-ul FTC. FTC este o agenție federală însărcinată cu prevenirea diferitelor forme de practici de afaceri neloiale și de fraudă. Una dintre sarcinile lor este de a primi plângeri de înșelătorie de închiriere și de a le raporta diverse agenții de aplicare a legii.
  • Pentru a începe procesul, vizitați site-ul web al reclamației FTC.
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 10
    3. Alegeți o categorie de reclamație. De pe site-ul plângerii, alegeți categoria pe care doriți să o depuneți o plângere. Cu scamuri de închiriere, nu există o categorie specifică pentru dvs. Prin urmare, faceți clic pe categoria pentru "escrocheri și rip-off-uri." Apoi, pentru că nu există nici o subcategorie care să atingă escrocheri, faceți clic pe linkul pentru "Nici o potrivire găsită."
  • Imagine intitulată Cumpărați un stoc fără un deplasare Pasul 3
    4. Răspundeți la întrebările necesare. Site-ul FTC va începe un proces interactiv în care puteți răspunde la diverse întrebări referitoare la înșelătorie. În general, veți oferi următoarele:
  • Cum ați fost contactat (e.G., prin e-mail)
  • Detalii despre plângerea dvs., inclusiv dacă vi sa cerut să plătiți bani și dacă ați plătit orice bani
  • Detalii despre persoana sau organizația care te-a contactat
  • Informațiile dvs. personale
  • Orice comentarii suplimentare pe care le puteți avea
  • Imaginea intitulată face capetele să îndeplinească pasul 21
    5. Trimiteți raportul dvs. După ce răspundeți la toate întrebările necesare, veți revizui reclamația și faceți clic pe "Trimite." Veți primi un e-mail care verifică faptul că ați trimis o plângere. FTC va examina informațiile dvs. și vă va contacta dacă au nevoie de altceva.
  • Imagine intitulată Raport 1099 k Venituri pe declarația fiscală Pasul 5
    6. Contactați site-ul web sau publicația în care a fost postată publicitatea. Dacă ați plătit pe cineva și nu ați primit acces la proprietatea ați promis, trebuie să contactați sursa publicității. Nu numai că vor dori să-și cunoască site-ul sau publicația este folosită pentru a comite escrocheri, pot avea o poliță de asigurare sau o garanție care vă va permite să vă recuperați pierderile.
  • Cele mai multe site-uri de reputate sau documente de listare vor avea un număr de telefon sau o adresă de e-mail pe care o puteți utiliza pentru a le contacta. Dacă fac, utilizați aceste informații. Dacă nu au informații de contact, iau în considerare să nu le folosească deloc. Cu toate acestea, dacă aveți, includeți numele site-ului sau publicației în raportul dvs. FTC.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar