Cum să cumpărați lentile pentru slr digital

Achiziționarea unui obiectiv de cameră se poate simți copleșitoare datorită multor termeni tehnici implicați. Cu toate acestea, o mică cercetare și diligență vă poate ajuta să decodificați limba și să alegeți lentilele potrivite pentru nevoile dvs. În plus față de alegerea unui lentile cu caracteristicile corecte, luați în considerare lucrurile cum ar fi prețul, dimensiunea și greutatea. În cele din urmă, veți selecta o lentilă excelentă pentru camera dvs.

Pași

Metoda 1 din 3:
Evaluarea termenilor tehnici
  1. Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 1
1. Alegeți o distanță focală concepută pentru tipul de imagini pe care le luați. Lungimea focală este reprezentată de două numere cu o linie între (i.E., 18-55). Se marchează distanța de la lentila camerei la senzor. O gamă mai largă face o cameră mai bună la împuternicirea de la distanță. O gamă mai scurtă înseamnă că o cameră va fi mai bună la fotografiere de scene unice în apropiere.
  • De exemplu, dacă luați o mulțime de fotografii ale evenimentelor de familie, luați fotografii în cea mai mare parte a unei scene. Dacă alegeți între o distanță focală de 18-55 și 18-35, mergeți la obiectivul 18-35.
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 2
    2. Verificați dacă aveți nevoie de stabilizare a imaginilor. Stabilizarea imaginilor împiedică estomparea prin menținerea camerei este constantă atunci când faceți fotografii. Camerele Pentax și Olimpice au o stabilizare a fotografiilor construite cu corpul camerei, deci nu veți avea nevoie de o lentilă cu această caracteristică. Dacă aveți totuși un alt brand de cameră, căutați o lentilă cu stabilizarea imaginii. Stabilizarea imaginii este etichetată diferit între tipurile de camere.
  • Canon utilizează pur și simplu stabilizarea imaginii sau este.
  • Fujifilm, Panasonic și Samsung SUA Termenul de stabilizare a imaginii optice (OIS).
  • Nikon utilizează reducerea vibrațiilor (VR).
  • Sony folosește o lovitură optică constantă (OSS).
  • Sigma utilizează stabilizarea optică (OS).
  • Tamron folosește controlul vibrațiilor (VC).
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 3
    3. Utilizați evaluarea F-stop pentru a selecta diafragma. Diafragma se referă la cantitatea de lumină O lentilă de cameră permite și este reprezentată de ratingurile F-stop (i.E., F4). Numerele mai mici indică o cameră mai ușoară. O diafragmă mai mică funcționează excelent pentru o fotografie mai creativă, deoarece vă permit să vă concentrați pe o închidere a unui obiect specific. Cu toate acestea, o diafragmă mai mare funcționează cel mai bine dacă fotografiați doar pentru a captura evenimente în viața de zi cu zi. O diafragmă mai mare vă permite să faceți fotografii în interior fără flash și să trageți fără o mulțime de lumină.
  • De exemplu, dacă utilizați camera dvs. pentru a fotografia familia obține împreună, un rating F4 de F4 ar trebui să fie bine. Cu toate acestea, dacă utilizați camera dvs. pentru a face fotografii creative pentru o clasa de fotografie, mergeți la un rating mai mic F-stop, cum ar fi F2.
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 4
    4. Verificați modul în care tipul de lentile afectează capabilitățile zoomului. O lentilă primă este, în general, o alegere solidă, deoarece poate fi personalizată pentru o varietate de tipuri de fotografii și este, în general, cea mai versatilă. Cu toate acestea, dacă luați foarte specifice tipuri de fotografii, alegeți un tip de lentile care va oferi zoom-ul potrivit pentru nevoile dvs.
  • Lentilele cu unghi larg vă permit să fotografiați mai bine interioarele clădirilor și alte structuri.
  • Lentilele macro lucrează excelent pentru aproape complete, cum ar fi fotografiile naturii de frunze și flori.
  • Lentilele de telefoto pot fi utile pentru fotografiile la distanță.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând considerații practice
    1. Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 5
    1. Încercați să vă potriviți lentilei dvs. producătorului dvs. Dacă cumpărați un obiectiv care nu este o lentilă terță parte, este vital să vă asigurați că camera și meciul producătorului. Cumpărați o lentilă de la același producător, deoarece aparatul foto vă economisește problema obținerii unui adaptor.
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 6
    2. Verificați dacă obiectivul are nevoie de un adaptor. Dacă nu găsiți o lentilă de la producătorul camerei dvs. care se potrivește nevoilor dvs., puteți atașa un adaptor la montarea lentilei. Dacă cumpărați ceva de genul unei lentile folosite sau vintage, de exemplu, aveți nevoie, în general, un adaptor. O căutare rapidă pe Internet pentru producătorul camerei dvs. și cuvintele "Adaptor de lentile" ar trebui să vă conducă la un site online în care puteți comanda un adaptor.
  • De exemplu, pentru o cameră Sony, puteți căuta "Adaptor de lentile Sony."
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 7
    3. Verificați dimensiunea și greutatea. Verificați greutatea și dimensiunea enumerată înainte de a achiziționa o lentilă. Dacă nu sunteți un fotograf profesionist sau lucrați spre a deveni unul, nu există niciun motiv să cumpărați o lentilă mare și greu. Lentilele camerei cu deschideri mai mari și lungimi focale sunt de obicei mai mari și mai grele. Dacă nu aveți nevoie de aceste caracteristici speciale, mai mici este mai bine.
  • Puteți verifica greutatea și dimensiunea reală, dacă sunt listate. Nu trebuie să aveți nevoie de o lentilă mai mare de câteva kilograme, dacă nu sunteți un fotograf profesionist.
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 8
    4. Căutați ceva în gama de prețuri. Au o idee brută despre cât doriți să petreceți în procesul de cumpărături. Lentilele cu mai multe caracteristici pot fi price, iar anumiți producători pot percepe puțin mai mult pentru lentile. Din fericire, aveți opțiuni dacă o lentilă este în afara gamei dvs. de prețuri.
  • Dacă aveți deja un adaptor pentru lentile, puteți cumpăra doar o lentilă de la un producător mai ieftin.
  • Pentru a reduce costurile, puteți căuta lentile utilizate sau vintage la magazinele sau site-urile precum eBay.
  • Gândiți-vă la ce caracteristici sunt cele mai importante pentru dvs. și despre care ați putea trăi fără. Este posibil să trebuiască să vă mulțumiți pentru o lentilă care nu vă oferă fiecare caracteristică pe care o doriți.
  • Metoda 3 din 3:
    Evitând greșelile comune
    1. Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 9
    1. Citiți recenzii înainte de a efectua o achiziție. Citiți întotdeauna o mână de recenzii online înainte de a face o achiziție pentru a viziona probleme serioase cu o lentilă de cameră. De asemenea, puteți vorbi cu prietenii care fac poze și le cereți recomandări.
    • Multe reviste de fotografie sau reviste care acoperă tehnologia în general, oferă recenzii ale celor mai bune lentile ale camerei.
    • Utilizați media socială în avantajul dvs. dacă sunteți prieteni cu fotografi. Postați o stare care solicită îndrumări de la prieteni interesați de fotografie.
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 10
    2. Asigurați-vă că lentilele utilizate sunt în stare bună. Când cumpărați o lentilă utilizată, verificați-o cu atenție înainte de cumpărare. Evitați lentilele cu orice nicks, zgârieturi sau ciuperci care cresc în interiorul obiectivului.
  • Când cumpărați online, uitați-vă la imagini cu atenție înainte de a efectua o achiziție. De asemenea, asigurați-vă că ați cumpărat numai de la vânzători care vă permit să reveniți elemente pentru o rambursare completă doar în cazul în care obiectivul se dovedește a fi deteriorat.
  • Imagine intitulată Cumpărați lentile pentru SLR digital Pasul 11
    3. Nu ignorați toate lentilele terțe părți. Dacă banii sunt o problemă, puteți cumpăra un lentile ieftine de la un furnizor terț. În timp ce oamenii sunt adesea neîncrederi de lentile terțe, multe lentile de partid terțe lucrează la fel de bine ca și lentilele vândute de la producătorul camerei dvs. Dacă recenziile pentru o lentilă sunt solide și are caracteristicile dorite, puteți economisi bani prin mersul pe traseul terț.
  • Asigurați-vă că verificați dacă aveți nevoie de un adaptor atunci când cumpărați o lentilă terță parte.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar