Cum să decoreze balcoane cu apartamente mici

Este balconul dvs. de apartament mic senzație de goală și neinspirată? Uneori este dificil să știi cum să decoreze spații mici, dar există câteva modalități simple pe care le puteți condimenta cu balconul apartamentului. Adăugați câteva scauni simple, o varietate de plante și o mulțime de accesorii.

Pași

Partea 1 din 3:
Crearea unei zone de relaxare
  1. Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 1
1. Măsurați spațiul. Utilizați o măsură de bandă pentru a obține lățimea și lungimea balconului. Aceste dimensiuni vă vor ajuta să determinați dacă ceva se va potrivi atunci când faceți cumpărături pentru mobilier în aer liber.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 2
    2. Magazin pentru seturi de bistro. Dacă balconul dvs. este oarecum pătrat, în loc de lung și slab, este posibil să aveți suficient spațiu pentru o masă mică și câteva scaune. Seturile bistro sunt deseori concepute pentru spații mici și au o amprentă mică.
  • Căutați unul cu scaune care se potrivesc tot drumul sub masă atunci când nu sunt în uz sau un set care se îndoaie pentru o depozitare ușoară.
  • O masă rotundă va permite mai multor oameni să se adune în jurul ei decât o masă pătrată.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 3
    3. Scopul timp de 3 metri (1 m) de clearance-ul în jurul marginii unei mese. Acest lucru permite oamenilor suficient spațiu să scoată un scaun și să se miște liber în spatele scaunelor. Puteți avea mai puțină distanță atâta timp cât sunteți confortabil stoarceți într-un loc strâns între scaun și masă.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 4
    4. Adăugați o bancă. Dacă balconul dvs. este mai mult în categoria lungă și slabă, o bancă este o modalitate bună de a adăuga scaune fără a mânca tot spațiul. Căutați o bancă care are un compartiment de depozitare sub scaun, astfel încât să puteți așeza perne, perne sau orice alte accesorii de balcon.
  • Dacă nu doriți să cumpărați o bancă, puteți face una din câteva cutii de lemn stabilite unul lângă celălalt.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 5
    5. Împerecheați un scaun cu o masă laterală. Dacă nu există loc pentru un bistro stabilit pe balcon, apoi alegeți un scaun în aer liber și puneți o masă laterală mică lângă ea. Acest lucru vă va permite să sorbiți cafeaua sau ceaiul sau chiar să aveți o gustare în afara. Adăugați perne pentru ao face un loc confortabil pentru a citi o carte.
  • Alegeți un scaun pliabil pentru a economisi spațiu și pentru a facilita transferul în interior și în afara.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 6
    6. Magazin pentru materiale rezistente la intemperii. Mobilierul dvs. de balcon trebuie să reziste climatului dvs., indiferent dacă este fierbinte și uscat, umed și umed sau rece și zăpadă. Căutați metal, teak, cedru și all-wicker în mobilierul dvs. Acestea se pot ridica la o varietate de condiții meteorologice cu o întreținere mică.
  • Partea 2 din 3:
    Decorarea cu plantele
    1. Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 7
    1. Vedeți ce fel de lumină este balconul. Este balconul dvs. însorit toată ziua, sau obține doar câteva ore dimineața sau după-amiaza? Diferite plante preferă diferite tipuri de lumină, deci aflați cât de mult lumina soarelui devine balconul dvs. și la ce oră are loc acest lucru.
    • Geraniums, Petunias, Marigolds, și majoritatea plantelor iubesc Full Soare.
    • Flori de ametist, Hostas, Begonias și Hidranges, cum ar fi umbra parțială sau soarele filtrate.
    • Pentru un proiect distractiv, practic, încercați în cultivarea ierburilor pe balcon.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 8
    2. Cumparam vase din plastic. Vasele de plante ceramice pot fi extrem de grele și vor adăuga la povara de greutate a balconului dvs. Adresați-vă proprietarului dacă știu limita de greutate pentru balconul dvs. Dacă nu sunt siguri, săriți vasele ceramice și palmierii și rămâneți la mici vase de plastic cu flori sau ierburi.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 9
    3. Începeți cu doar câteva plante. Este ușor să vă duceți să cumpărați o grămadă de plante frumoase și să vă acoperiți balconul în ele. Dar dacă începeți doar grădina balconului, probabil că nu știți ce se va prospera acolo. Începeți cu aproximativ trei plante, apoi adăugați mai mult pe măsură ce aveți succes cu ei.
  • Gândiți-vă la balconul dvs. ca o extensie a casei dvs. Alegeți plantele și containerele care se potrivesc cu stilul dvs. personal pentru a face cu adevărat să se simtă personal.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 10
    4. Așezați plantele de sus pentru a maximiza spațiul. Plantele în ghivece pot aduce un pop de bucurie la balconul dvs., dar ei iau, de asemenea, spațiu prețios. Dacă există un balcon sau o altă structură deasupra dvs., aflați cum să atașați coșuri de plante suspendate, fie plastic sau țesute, în partea de jos a acestuia.
  • Cutiile plantare suspendate pot fi o opțiune de economisire a spațiului.
  • Verificați mai întâi cu proprietarul dvs. pentru a vă asigura că acest lucru este OK.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 11
    5. Atârnă plante pe balustrade. Cumpărați cutii de plantare speciale care atârnă peste partea de balustradă. Aceasta este o modalitate ușoară de a adăuga culoarea și viața pe balcon, deoarece doar montați hardware-ul pe balustradă și apoi afișați planta de plastic. Doar asigurați-vă că aceste casete sunt montate în siguranță sau riscați rănind pe cineva de mai jos dacă cad.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 12
    6. Creați confidențialitate cu plantele verticale. Dacă balconul dvs. este chiar împotriva vecinului dvs., există câteva modalități de a crea o anumită intimitate. Încercați să cumpărați plante înalte, cum ar fi plantele de bambus și liniați-le în ghivece mici de-a lungul marginilor balconului dvs.
  • Proiectați-vă propria grădină verticală prin atașarea vaselor mici la o trellis. Apoi folosiți întregul trellis pentru a vă separa de vecinii dvs.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 13
    7. Planificați-vă sistemul de udare. Vecinii tăi de la parter nu-ți place dacă îți spălați brusc plantele cu mai multe galoane de apă care se încadrează pe balconul lor în fiecare zi. Dacă probabil că programul dvs. de udare ar putea să perturbe pe nimeni mai jos, să investească într-o minge de apă sau o minieră de apă care deține un rezervor de apă pentru udare cu eliberare lentă.
  • Partea 3 din 3:
    Adăugarea de accesorii la balcon
    1. Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 14
    1. Așezați un covor în aer liber. Un covor poate lega un spațiu întreg împreună, așa că încercați să puneți unul lângă masa dvs. bistro sau în fața bancii dvs. Asigurați-vă că covorul este etichetat fie ca "în aer liber", fie "Indoor / Outdoor."Dacă va fi afară, trebuie să fie rezistent la intemperii, sau va reține apa și va primi mucegai.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 15
    2. Adăugați perne. Oriunde puteți, adăugați perne și perne în aer liber. Puneți-le pe scaunele dvs. de bistro, pe bancă sau pe scaunul dvs. de lectură. Puteți chiar să le aruncați pe podea pentru scaune suplimentare. Ei vor înmuia spațiul și vor face să se simtă mai primitoare, astfel încât să doriți să ieșiți acolo.
  • Chiar dacă pernele voastre sunt rezistente la intemperii, este încă important să le aduceți în interior sau să le lipiți într-o bancă de stocare înainte de ploi. Acest lucru va prelungi viața pernei tale.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 16
    3. Du-te îndrăzneț cu culoarea. Poate doriți tonuri neutre pentru lucruri mari cum ar fi mese și scaune, dar accesoriile sunt șansa dvs. de a adăuga culori. Alegeți blues și verdeață pentru o senzație de plajă sau spa, sau mergeți cu roz și purpuri pentru un fler vibrant din Caraibe.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 17
    4. Configurați un grătar. Dacă vă place să grăbiți prietenii dvs., probabil că doriți să faceți acest lucru evidențiat al balconului dvs. Verificați contractul de închiriere pentru a vedea dacă există restricții pe grătarele din clădirea dvs. De exemplu, anumiți proprietari pot să nu permită grile de cărbune.
  • Dacă nu aveți loc pentru un grătar mare de gaz, uitați-vă într-un grătar portabil pe care îl puteți depozita în colț sau într-un dulap interior când nu utilizați.
  • Imagine intitulată Decorează balcoanele cu apartamente mici Pasul 18
    5. Adăugați iluminat. Înfășurarea unui șir de lumini de Crăciun în jurul balustradei vă poate oferi balconului o atingere fermecătoare. Dacă nu aveți acces în aer liber la electricitate, atunci cumpărați unele lumini de coarde cu motor solar. De asemenea, puteți adăuga unele lumânări pe masa dvs. bistro sau laterală pentru o atmosferă mai romantică.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar