Cum de a alege o cameră video digitală

Alegerea unei camere video digitale poate fi un proces copleșitor, cu toate caracteristicile, stilurile și modelele disponibile în piața de astăzi. Decideți ce fel de videoclipuri doriți să fotografiați pe noua dvs. cameră este un loc bun pentru a începe. Apoi puteți privi în ce caracteristici sunt disponibile - și care sunt de fapt utile pentru dvs. - astfel încât să vă puteți restrânge alegerile și să luați o decizie inteligentă și informată.

Pași

Partea 1 din 3:
Alegerea unui stil de cameră
  1. Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 1
1. Du-te cu o cameră video de buzunar pentru ceva simplu și ieftin. Camerele video de buzunar sunt camere video digitale compacte, ușoare care sunt ușor de utilizat. Camerele video de buzunar sunt o opțiune excelentă dacă sunteți în căutarea unui lucru ieftin care poate capta videoclipuri de momente cum ar fi vacanțele de familie și zilele de naștere.
  • Un dezavantaj al camerelor video de buzunar este calitatea lentilelor mici, deci, dacă doriți să trageți videoclipuri profesionale, probabil că nu sunt pentru tine.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 2
    2. Alegeți o cameră de acțiune dacă doriți să fotografiați videoclipuri în mișcare. Camerele de acțiune sunt camere video digitale compacte care vă permit să trageți videoclipuri hands-free, de înaltă definiție. Cele mai multe camere de acțiune vin cu componente atașabile care vă permit să le montați pe biciclete, căști și alte unelte în aer liber, făcându-le o opțiune excelentă dacă doriți să vă înregistrați să faceți diferite activități în aer liber. Camerele de acțiune sunt durabile și multe modele sunt construite pentru a rezista impactului și daunelor de apă.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 3
    3. Cercetați caracteristicile de care aveți nevoie. Camerele video digitale profesionale vin în multe forme și dimensiuni. Verificați caracteristicile video pe unele dintre DSLR-urile curente și camerele fără oglindă. Acestea pot avea majoritatea caracteristicilor profesionale de care aveți nevoie.
  • Camerele video profesionale sunt capabile să captureze videoclipuri cu o calitate excelentă care sunt potrivite pentru lucruri precum emisiuni, documentare și videoclipuri muzicale. Acestea vin cu o gamă largă de controale manuale care vă permit să vă schimbați și să vă perfecționați fotografiile. Dacă nu sunteți familiarizat cu utilizarea comenzilor manuale pe o cameră video digitală, ar putea să nu fie pentru dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 4
    4. Alegeți o cameră cinematografică dacă faceți filme de caracteristici sau reclame. Camerele cinematografice pot înregistra imagini de înaltă calitate potrivite pentru ecranul mare, dar vin cu o etichetă de preț ridicată și un set complex de controale. Fiți pregătiți să investiți o mulțime de bani în accesorii și un echipament de cameră, și probabil că aveți nevoie de un echipaj de cameră pentru a vă ajuta să înregistrați cu camera de cinema.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 5
    5. Încercați diferite camere în magazin pentru a vedea ce vă place. Odată ce știți ce cameră digitală video digitală doriți, încercați câteva modele diferite pentru a vedea care dintre dvs. preferați. Asigurați-vă că camera pe care o alegeți este confortabilă pentru a ține. Verificați dacă este prea greu pentru dvs. Dacă este o cameră mare cu o mulțime de accesorii, știți că va trebui să vă purtați mult cu dvs. ori de câte ori călătoriți cu el. Asigurați-vă că toate butoanele și caracteristicile camerei video sunt ușor de accesat.
  • Partea 2 din 3:
    Alegerea caracteristicilor de care aveți nevoie
    1. Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 6
    1. Căutați funcția LCD Flip-Out dacă doriți să examinați videoclipul în timp ce fotografiați. Un LCD flip-out este un ecran atașat la o cameră video digitală, unde vă puteți viziona videoclipurile pe măsură ce le trageți și le puteți revizui după ce ați terminat. LCD-urile sunt de obicei de 2 ½ până la 4 inci (63.5-101.6mm) larg, dar unele modele de camere oferă ecrane mai mari.
    • Flip-Out LCD-urile sunt o caracteristică utilă dacă doriți să vedeți cum arată fotografiile dvs., dar este posibil să nu fie necesar dacă utilizați ceva de genul unei camere de acțiune care este hands-free.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 7
    2. Alegeți o cameră video cu un stabilizator de imagine pentru a evita imaginile neclintite. Stabilizatoarele de imagine sunt fie optice, fie electrice, ambele tipuri care funcționează pentru a stabiliza videoclipurile pe care le trageți, astfel încât acestea nu arată ciudat când le vedeți. Un stabilizator de imagine este util dacă intenționați să fotografiați o mulțime de videoclipuri folosind mâinile, dar este posibil ca acesta să nu fie o caracteristică necesară dacă dețineți un trepied sau alt dispozitiv de formare a camerei.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 8
    3. Alegeți o cameră video cu zoom optic pentru a fotografia videoclipuri de calitate superioară. Dacă intenționați să capturați subiecte de departe, doriți o cameră video digitală cu o funcție de zoom. Cele mai multe camere video au zoom digital, dar nu toate acestea vin cu zoom optic. Zoomul optic vă permite să măriți oamenii și obiectele atunci când fotografiați fără a sacrifica calitatea video. Dacă primiți o cameră video pentru uz personal, este posibil să nu aveți nevoie de zoom optic, dar dacă doriți să fotografiați videoclipuri profesionale, caracteristica de zoom optic este cu siguranță ceva de luat în considerare.
  • Unele lentile de zoom optic pot mări obiectele mai bune decât altele. Cu cât este mai mare numărul dat pentru o lentilă de zoom optic, cu atât mai mare are zoomul pe care îl are. De exemplu, un obiectiv de zoom optic de 50x poate mări un obiect mai mult de o lentilă de zoom optic de 10x.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 9
    4. Căutați o cameră cu o mufă de microfon dacă doriți o calitate mai bună a sunetului. Toate camerele video digitale vin cu un microfon încorporat, dar uneori calitatea sunetului este scăzută, în funcție de model. Pentru videograferii profesioniști, poate fi utilă să aveți o cameră cu un cric pentru un microfon extern.
  • Folosind un microfon extern de înaltă calitate vă va ajuta să fotografiați videoclipuri cu un sunet mai bun, economisind timp în timpul procesului de editare.
  • Partea 3 din 3:
    Alegerea accesoriilor
    1. Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 10
    1. Obțineți un trepied pentru a vă monta camera când fotografiați. Un trepied vă va ține camera în loc, astfel încât să puteți lua fotografii frumoase care nu sunt tăiate. Dacă camera video digitală nu are un stabilizator de imagine construit în el, un trepied este și mai necesar.
    • Când faceți cumpărături pentru un trepied, căutați trepiede din aluminiu. Ele sunt mai ieftine și mai robuste decât trepiedurile făcute din alte materiale precum fibra de carbon.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 11
    2. Cumpărați carduri suplimentare de memorie. Cardul de memorie care vine cu camera video digitală, probabil, nu va fi suficient pentru a stoca toate videoclipurile dvs., mai ales dacă intenționați să fotografiați o mulțime de imagini. Obțineți câteva carduri suplimentare de memorie și păstrați-le în cazul camerei dvs. pentru că aveți nevoie de ele. Înainte de a cumpăra carduri de memorie noi, verificați dacă acestea sunt compatibile cu camera dvs.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 12
    3. Obțineți o pungă pentru a vă transporta camera în. Puteți găsi pungi de cameră video, variind în stil și preț online sau la orice magazin de camere. Păstrați camera într-o pungă atunci când nu utilizați, îl va proteja de elemente și o va face mai ușor să călătorească.
  • Dacă sunteți îngrijorat că aparatul foto este prea greu sau voluminos pentru a purta în jur, căutați o geantă de cameră cu curele de umăr care vor face mai ușor de transportat.
  • Imagine intitulată Alegeți o cameră video digitală Pasul 13
    4. Au baterii suplimentare la îndemână atunci când filmați. Uită-te în manualul livrat împreună cu aparatul foto sau verificați bateria în sine pentru a vedea ce fel de baterie utilizează camera foto. Puteți comanda bateriile de rezervă online sau accesați la un magazin de camere și întrebați dacă vindeți tipul bateriei pe care îl căutați. Având baterii suplimentare în jurul valorii de atunci când filmați, va împiedica camera să se închidă în mijlocul unui film.
  • Asigurați-vă că bateriile dvs. de rezervă sunt încărcate complet înainte de a le arunca în sacul camerei. Cele mai multe încărcătoare de baterii camerei au o lumină pe ele care indică când o baterie este complet încărcată.
  • sfaturi

    Cântărește costul unei camere atunci când decideți dacă este sau nu potrivit pentru dvs. Poate veni cu o mulțime de caracteristici excelente, dar dacă nu le veți folosi (sau nu știți cum) un model mai ieftin ar putea face mai mult sens.
  • Verificați conexiunile de pe computer pentru a vă asigura că sunt compatibile cu camera video pe care doriți să o cumpărați.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar