Cum se adaugă participanții la camera de breakout în zoom

Dacă doriți să adăugați participanți într-o cameră de breakout în zoom, acest articol vă va ajuta să adăugați participanții în camera de breakout în zoom.

Pași

Partea 1 din 2:
Activarea camerelor de breakout
  1. Imagine intitulată Signin.jpg
1. Loghează-te. Pentru a utiliza camere de breakout, va trebui mai întâi să le activați. Mergi la https: // zoom.US / Signin și conectați-vă la contul dvs.
  • Imagine intitulată Breakoutroomenable2.jpg
    Imagine intitulată Breakoutroomenable2.jpg
    2. Activați setarea camerei de breakout. Mergeți la setări - în întâlniri (avansate). Dacă derulați în jos, veți vedea o opțiune numită "Cameră de breakout". Activați-l. Acum veți putea folosi camere de breakout.
  • Partea 2 din 2:
    Folosind caracteristica pe zoom
    1. Imagine intitulată Breakoutroomidentify.jpg
    1. Click pe Camere de breakout. Acest lucru va fi aproape "Record" În întâlnirea dvs.
  • Imagine intitulată Breakoutroomcreate.jpg
    Imagine intitulată Breakoutroomcreate.jpg
    2. Decideți dacă grupurile din fiecare cameră ar trebui să fie alese sau randomizate. Pentru a atribui zoom-ul de la sine, faceți clic pe Atribuire automat. Dacă doriți să atribuiți singur participanților, faceți clic pe Alocați manual. Dacă doriți ca participanții să aleagă camera de breakout, faceți clic pe participanții să aleagă camera. Acum, participanții dvs. vor fi în camera de breakout.
  • De asemenea, puteți alege cantitatea de camere de breakout pe care doriți să o creați.
  • Imagine intitulată Broadcast2.jpg
    Imagine intitulată Broadcast2.jpg
    3. Difuzați un mesaj. Faceți clic pe Mesaj de difuzare la toate și introduceți mesajul dvs. dacă doriți să difuzați un mesaj participanților dvs.
  • 4
    Imagine intitulată JOINBRKAKOUT2.jpg
    Alăturați-vă unei camere de breakout, dacă este necesar. Pentru a vă alătura unei camere de breakout, alegeți camera particulară de breakout pe care doriți să o aderați. Faceți clic pe Alăturați-vă, care va fi lângă numele camerei.
  • Imagine intitulată Closellroom.jpg
    Imagine intitulată Closellroom.jpg
    5. Închideți camerele odată ce ați terminat cu ei. Dacă doriți să închideți toate camerele, faceți clic pe Închideți toate camerele. Acest lucru va returna toți participanții la camera principală.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar