Cum să găsiți sticlele din ocarina de timp

Există patru sticle în Ocarina de timp care pot fi colectate pe tot parcursul herenorului. Aceste sticle pot conține lucruri utile care pot ajuta legătura cu căutarea sa de aventură!

Pași

  1. Imagine intitulată Găsiți sticlele din Ocarina cu pasul 1
1. Du-te la satul Kakariko. Puteți obține prima sticlă goală ca un copil, ajutând o femeie în fața cimitirului Kakariko să-și aducă găinile. Întoarceți cele șapte pui în stiloul lor și femeia vă va răsplăti sticla.
  • Imagine intitulată Găsiți sticlele din Ocarina de Time Pasul 2
    2. Du-te la Lon-Lon Ranch. Din nou, ca un copil, jucați jocul Cucco al lui Talon la Lon-Lon Ranch. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți cele 3 găini diferite de restul. Veți câștiga o sticlă cu lapte Lon-Lon o dată de succes.
  • Imagine intitulată Găsiți sticlele din Ocarina de timp Pasul 4
    3. Du-te la Lacul Hylia.Ultima sticlă care poate fi obținută ca un copil poate fi găsită în Lacul Hylia. Trebuie să recuperați o sticlă scufundată sub apă de prințesa Ruto. Această sticlă are o scrisoare în el și odată ce dați o scrisoare înapoi în domeniul lui Kingzora în domeniul lui Zora, vă va lăsa să păstrați sticla.
  • Imagine intitulată Găsiți sticlele din Ocarina de Timp 3
    4. Du-te la câmpul de hyrule.Ca legătură pentru adulți de data aceasta, găsiți și înfrângeți cei 10 mari Poes în câmpul Hyrule. Învinge-le în timp ce călăriți calul folosind arcul. Aduceți-vă Poes învins la fantoma cu un ochi în castelul Hyrule. El va fi în prima ușă din dreapta venind de la hirmefield.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Legenda lui Zelda ocarina de timp (3DS sau Gamecube sau N64)
    • Arc și săgeți
    • Epona Calul
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar