Cum se îmbracă vintage modernă

Vintage modernă este o tendință de modă care îmbină îmbrăcămintea stilului de epocă cu îmbrăcăminte de înaltă stradă. Printurile îndrăznețe, fundul de talie înaltă, și cămășile cu colateră sunt toate parte din ceea ce face ca acest aspect modern să arate vintage inspirat. Realizarea unui aspect modern de epocă poate părea copleșitoare dacă nu știți de unde să începeți, dar cu câteva piese de epocă de capse asociate cu articole deja găsite în dulapul dvs., veți deveni un guru modern de epocă în cel mai scurt timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Alegerea articolelor de îmbrăcăminte și accesorii
  1. Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 1
1. Gravitează spre bluze imprimate alb sau colorate. O bluză de bumbac alb-bumbac este o piesă esențială într-un dulap modern de epocă. Este suficient de bază să vă îmbrăcați sau îmbrăcați în jos, în funcție de starea de spirit și de mediul înconjurător. Dimpotrivă, bluze cu amprente puternice fac piese de declarație de epocă excelente, dar numai dacă aveți suficientă îmbrăcăminte modernă simplă pentru a tona amprentele în jos.
  • Strat simple bluze de epocă albă cu cardiganuri moderne colorate, sau să ia acea imprimare de vintage îndrăzneață și o tonă în jos cu o jachetă solidă.
  • Imagine intitulată Rochie modernă Vintage Pasul 2
    2. Alegeți pantaloni de înaltă talie și pantaloni scurți față de fundul inferior. Fundul de înaltă talie adăugați o semnătură de epocă la orice costum. Tăierea este adesea foarte măgulitoare pe orice tip de corp, deoarece el consumă șoldurile și talia și poate fi asociat cu aproape orice top modern sau vintage.
  • Pereche pantaloni scurți sau pantaloni cu o bluză de culoare albă simplă pentru a crea o privire fără efort.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 3
    3. Căutați fuste cu leagăn de înaltă talie și rochii de talie de talie pentru o simțire mai feminină. Când luați rochii și fuste, încercați și găsiți cele care vor cădea în jurul gleznei sau vițelului și care stau înalți pe talie. Acest stil a fost foarte popular în anii 1940 și 1950 și va fi ușor să se îmbrace sau să se îmbrace cu accesorii moderne.
  • Swing Fuste poate fi ușor asociat cu un tricou tipărit, iar rochii de talie de tricou arata grozav atunci când se strau cu un cardigan modern sau jachetă din piele.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 4
    4. Alunecă pe tocuri cu picioare rotunjite sau pantofi de bază. Multe pantofi moderne au mici accente inspirate de vintage. Tocurile cu degetele de la picioare rotunjite și pantofi cu laces alb sunt amintește de aspectul de epocă. Punerea pe o pereche de acestea, sau chiar loafers din piele, va adăuga atât atingerile moderne, cât și cele vintage la un costum.
  • Tocurile colorate cu degetul rotunjit pot moderniza cu ușurință o rochie sau o fustă de epocă. Împerecheați-l cu accesorii care se potrivesc cu tocurile pentru a lega împreună aspectul.
  • Cureaua pe unele sandale cu pantaloni scurți de talie mare și un tricou tipărit pentru un aspect minunat de summertime.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 5
    5. Obțineți un amestec de vintage și bijuterii moderne. Perlele și medurile de aur sau rustic sunt accesorii de epocă excelente pentru a avea. Cel mai probabil, totuși, veți avea nevoie de mai multe accesorii moderne decât vintage pentru a ajuta la aducerea accentelor moderne într-un costum. Bijuteriile dvs. moderne ar trebui să ajute la accentuarea unei culori specifice în piesa de epocă pe care o purtați.
  • Edgy coliere geometrice, cercei sau brățări vor adăuga atingeri moderne la orice costum de epocă.
  • Metoda 2 din 4:
    Asamblarea aspectului modern de epocă
    1. Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 6
    1. Alegeți o piesă de epocă dramatică sau capricioasă pentru a vă îmbraci. Folosind mai multe piese de epocă puternică pot fi ușor îneacă orice elemente contemporane pe care le adăugați. Rețineți că doriți să amestecați vintage și modern pentru costum.
    • Deci, dacă doriți să purtați acea haină Faux-Leopard care a fost agățată în dulapul dvs., apoi împerecheați-o cu haine negre și accesorii simple pentru a ajuta la echilibrarea costumului.
    • Adăugarea denim la orice element de epocă îndrăzneț va împiedica în mod automat costumul și va face să pară contemporan. Deci, dacă vă împiedicați într-o bluză colorată de vintage sau pulover și nu știți ce bucată modernă să se asocieze, apoi adăugați doar o fustă denim, o pereche de blugi sau o jachetă denim pentru a tona piesa de epocă.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 7
    2. Articole de amestecare din diferite decenii. Acest lucru este probabil cel mai simplu mod de a face piesele dvs. de epocă să arate curente. Lipirea la un deceniu pentru inspirație vă va limita drastic opțiunile.
  • Deci, în loc să vă concentrați eforturile în re-crearea unui aspect de leagăn din anii 1940 sau 1950, împerecheați acea fustă de trestie de talie mare cu un tricou balansoar sau jachetă din piele din anii 1970.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 8
    3. Molidați costumele specifice erei cu culori contrastante și textile. Dacă obiectivul dvs. este de a purta un costum de epocă de la o epocă specifică, încercați să o modernizați cu POP-uri de culoare sau textile contrastante. Aceste adăugiri vor lua un costum specific de epocă și vor face să pară mai intenționat contemporan.
  • Încercați să împerecheați acea rochie de talie cu popping colorate colorate sau sandale de piele, și pălărie de frică.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 9
    4. Amestecați piesele de epocă cu capse moderne. Dacă începeți doar să vă construiți garderoba modernă de epocă, atunci probabil cel mai bun loc pentru a începe este să căutați în dulapul dvs. pentru a vedea ce piese moderne pe care le dețineți. Blugi, fuste cu creioane simple, cardigane, butoane-up și spaghete tricouri legate, sunt doar câteva capse moderne care vor contempora o mulțime de îmbrăcăminte de epocă pe care o găsiți.
  • Luați fusta cu creionul simplu, și împerecheați-o cu o bluză de flori colorate din anii 1980 pentru a crea un aspect de birou de declarație.
  • Dacă doriți să purtați bluza de culoare albă din Edwardian, apoi împerecheați-o cu o simplă jerat și blugi cu zip-up sau pantaloni scurți de talie și ciorapi moderne. Acest lucru va contribui la reducerea bluzei și să-și mențină încă recursul de epocă.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 10
    5. Strat contrasting elemente de epocă pentru a le moderniza. Uneori adăugarea straturilor într-o privire poate ridica un costum de la un deceniu și poate scădea în alta. Elemente de stratificare vă vor încuraja să experimentați articole de împerechere din diferite decenii pentru a crea un aspect modern de epocă, care vă reprezintă cel mai bine.
  • Poate că gândiți-vă la stratificarea acelui pulover de epocă supra-dimensiuni cu o bluză colatară. Adăugați o pereche de blugi sau fusta de spălare întunecată, și aveți acum un aspect modern de zi în timpul zilei.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 11
    6. Costume separate de epocă și creați mai multe costume. Dacă faceți cumpărături la un magazin de clift, atunci sunteți cel mai probabil să vină peste o varietate de costume de epocă. În timp ce acestea pot părea datate, separarea pieselor de costum și împerecherea cu bluze contemporane sau fundul denim pot crea cu ușurință un aspect de vintage plin de viață.
  • Vintage îmbrăcăminte oficială poate include adesea amprente puternice sau multicolore, deci încercați să împerecheați piesele cu piese casual moderne pentru a ajuta la tonul în jos.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 12
    7. Împerecheați costumul cu accesorii moderne. Accentuarea îmbrăcămintei dvs. de epocă cu accesorii moderne este o modalitate excelentă de a împământa costumul și de ao păstra să se uite ca un costum. Utilizați saci de stil modern, ochelari de soare și pantofi cum ar fi tocuri înalte, sandale ciudate sau stiluri Oxford, pentru a trage aspectul de epocă în vremurile contemporane.
  • Încercați să luați o culoare care este centrală pentru o piesă de epocă pe care o purtați și folosiți accesorii moderne pentru a scoate în evidență acea culoare. Acest lucru va ajuta la legarea în epocă cu modernul și face costumul general să arate mai coeziv.
  • Dacă costumul dvs. are deja o mulțime de culori în ea, atunci contempora aspectul cu accesorii negre.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 13
    8. Continuați să experimentați și să consultați fotografiile de vintage pentru inspirație. Odată ce ați colectat câteva piese de epocă, aveți distracție experimentați cu diferite aspecte moderne de epocă. Dacă aveți nevoie de mai multă inspirație, atunci vă puteți întoarce întotdeauna la fotografii vechi și reviste pentru a vedea cum pot fi asociate elemente diferite.
  • Metoda 3 din 4:
    Găsirea îmbrăcămintei de epocă
    1. Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 14
    1. Căutați îmbrăcăminte de epocă la magazinul dvs. local. Magazinele de mărfuri sunt locuri minunate pentru a găsi haine de epocă la un preț de chilipir. Este posibil să trebuiască să treci prin zeci de piloți, dar dacă descoperiți că elementul de aur fără a vă goli portofelul, va fi bine în valoare de efortul.
    • Dacă aveți probleme cu găsirea unor piese de epocă care merg cu estetica dvs., încercați să vă uitați și la îmbrăcămintea de epocă dintr-o perspectivă DIY. Doar pentru că o rochie de epocă sau o cămașă este supradimensionată sau fără formă, nu înseamnă că nu puteți obține creativ și accesați elementul cu o centură modernă sau tăiați elementul pentru a se potrivi cu dimensiunea și estetica dvs.
    • Uneori adăugarea sau schimbarea butoanelor DRAB pe o bluză sau o rochie poate fi ridicată la element și să-l modernizeze.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 15
    2. Verificați departamentele locale magazin pentru stiluri inspirate de vintage. S-ar putea să nu trebuiască să mergeți la un magazin de epocă specializat pentru a găsi haine de epocă. Designerii actuali adesea imită stiluri vechi. Un amestec al acestor stiluri poate fi văzut adesea în fuste de rochie plină, rochii de talie, rochii de sus, și rochii în stil flapper stratificate.
  • Hainele noi care sunt inspirate de epocă vor fi, de asemenea, de multe ori disponibile în mai multe dimensiuni și vor fi mai accesibile decât îmbrăcămintea reală de vintage.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 16
    3. Magazin la magazinele de epocă specializate, fie online, fie în persoană. Există magazine care se specializează în îmbrăcăminte de vintage autentică. Deci, dacă vânați o anumită piesă și nu aveți noroc găsindu-l la magazinele sau magazinele de departament, atunci încercați să căutați buticurile de epocă. Știți doar că îmbrăcămintea autentică de vintage poate fi scumpă.
  • Metoda 4 din 4:
    Styling părul și machiajul
    1. Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 17
    1. Adăugați straturi la părul scurt pentru a crea un bob edgy. Dacă sunteți în căutarea de a transmite o coafură din anii 1920 și aveți părul scurt, încercați pentru un Bob modern stil. Bobs erau coafuri foarte populare în anii 1920, dar în loc să o taiez cu blândețe, adăugați niște straturi pentru a moderniza aspectul.
  • Imagine intitulată Rochie modernă Vintage Pasul 18
    2. Părul de păr lung pentru a crea unde de plajă. Părul liber, ondulat, lung, a fost foarte popular în anii 1940 și se poate traduce cu ușurință într-o coafură contemporană. Deci, dacă doriți să vă mențineți încuietori lungi, atunci adăugați doar un volumizator sau cremă curling pentru a vă oferi părului o dimensiune de urmărire vintage.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 19
    3. Stilul părului într-un knot de sus sau Ballerina Bun. Dacă doriți să aveți o creștere cu aspectul dvs. modern de epocă, atunci încercați unele dintre coafurile mai contemporane. Un simplu moţ sau Ballerina elegantă Bun va ajuta la modernizarea aspectului dvs. general și, de asemenea, să-i dați eleganță.
  • Imagine intitulată rochie modernă Vintage Pasul 20
    4. Păstrați-vă machiajul contemporan. Veți dori să vă împiedicați aspectul dvs. de epocă cu accente moderne. Folosind ochii moderni de Smokey pentru o privire de seară, sau machiaj natural Pentru un aspect în timpul zilei, este o modalitate ușoară de a realiza acest lucru.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar